2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
herkes bişeyler almayA BAŞLAMIŞ BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM Bİ İKİ TANE BEBEK TULUMU DIŞINDA.
bende almadım canm miniğimin bi 3-6 ay için tulumu var , bide geçen hafta dolaşırken çorap aldık :)
ama bakıyoruz neyi nerden alacağımıza karar vermiş durumdayız notlarımızı alıyoruz .
babamız rahat bu konuda tabi ben sabırsızlanıyorum . izne ayrılsam dışarı cıktıkça alacağım bişeyler

Canım yıkayınca belki de yumuşar. Ben beyaz olan kıyafetleri yikayip ütüledim ama yanda etiketi olan yokmus hic bugün renklileri yıkayacagım bi de o zaman yorum yapayim

Canım 129tl olanı aldim 30tl indirim kuponu kullandim. Onun kalitesini begendim ben. Dinoboo marka 8 parça . Anlamadigim sey ayni ürün aynı parça bi de 169tl olana var biz ucuz olani tercih ettik ve kalitesi iyi
tamam canım çok sağolasın bitiyor eksiklerimiz inşallah sadece banyo eşyaları kaldı inşallah onları da dedesi artık.

Canım ben de artık dolgusuz 95 kullanmaya baslayacagim ama hala 90ları zorluyorum
Emzirme sutyeni ve atletleri hep 95 aldim bi tane 90 aldım o da beden yoktu mecburiyetten nasil olsa penye esner diye cok onemsemedim. Az önce ebebekten aldigim kaplı sütyen geldi 95 beden cok degil birazcık büyük o da zaten dogum zamani sütle dolunca iyi olur diye düşünüyorum. Eger sırtı da dar olursa ek kopcalarimi kullanırım

Oyu maşallah ona annesi hep böyle güzel haberler duyalım

Valla canim momfortbaby düşünüyordum bende ama niyeyse bir anda aliverdim bunu. Ama siz boyle yorum yapinca vazgeçtim iade ettim
Birine verdim galiba canim bulamadim. Ama bu marka diye hatirliyorum
Cok sagol canim gereksiz masraf yapmamis oldum sayenizde geri verdim bende

herkes bişeyler almayA BAŞLAMIŞ BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM Bİ İKİ TANE BEBEK TULUMU DIŞINDA.
Canım ben erken dogum olursa diye tamamladim eksiklerini. Sen de bundan sonra alırsın tamamlarsin inşallah

tamam canım çok sağolasın bitiyor eksiklerimiz inşallah sadece banyo eşyaları kaldı inşallah onları da dedesi artık.
Ohh maşallah canım bizim ilk siparislerimiz banyo eşyalarıydı dedecik alsın bakalim miniğine

Selam kızlar,
Dün gebelik eğitimine gittimhastanem düzenliyor. Sorumlu ebe ve doktorlar gelip sıra sıra anlatımlar yaptılar. Normal doğuma hazırlık, korkutmadan detaylarla anlattılar. Gittiğim yer çok zorunlu olmadıkça sezaryen istemiyor.
Doğuma gelirken yanımızda getirmemiz gerekenler, çoğunu hastane kendi veriyormuş.
Doğuma hazırlanırken yapılması gereken egzersizler de uygulamalı olarak yapıldıbebek yıkama, emzirme uygulandı.
Yararlı oldu baya inşallah normal doğum yapabilirim

CANIM BEN ALIŞVERİŞE NERDEN BAŞLAYACAĞIM NE ALCAM KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ HERKES ALIŞVERİŞİNİ BİTİRMİŞ ARTIK GECELİK SÜTYENLERE GEÇMİŞ BEN OKUYOM BÖLE KENDİMİ BÖN BÖN NE ALCAM NE ZAMAN ALCAM NE ARA ALCAM DİYOM. BÜTÜN GÜN İŞTEYİM KURUMDA YOĞUN ZATEN EVE GİDİNCE PERT HANİ 8. AYINDAN SONRA ALCAM DEDİM AMA BAKALIM

Canım bugün tozlu.comda uygun fiyata pijamalara rastladim ama kalitesi nasil bilmiyorum. Günlük kullanmaya hamile pijamalari vardi. Ben ordan hic alışveriş yapmadım belki yapan vardır fikir olur sana da

Bakayım kızlar tesekkürlerr

Kızlar kargomuz geldi. Ebebek indiriminden kendime atlet sütyen alirken dayanamayıp kizima da aldıklarim. Artik kendimi durdurmayı ögrendim mi ne bu kadar az parca almamıştık sankiEki Görüntüle 1776595

Allah'im elabahari bunlarin icinde dusununce insan simdiden yiyesi geliyor. Saglikla güzel gunlerde giysin bitanem. Tani sende güzel gunlerde giy

benim 95 te aslında biraz büyük ama nasılsa daha da büyür diye 95 aldım. sence 95 mi alsam bende?
ay ne zormuş bu iç çamaşırı seçimi. en çok bunda zorlanıyorum. ben dün balenli aldım toparlasın diye oda oturunca batıyor karnıma

yalnız değilsin ben de daha birşey almadım 1 emzik dışında. telaşlanma

a iyiymiş ya bu. ben de magazalarına gideyim. bizim buraya yakında varmış. peki fiyatlar ne alemde bilgin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…