- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.601
herkes bişeyler almayA BAŞLAMIŞ BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIMBİ İKİ TANE BEBEK TULUMU DIŞINDA.
Kızlar ben geldim şükür kontrolde herşey yolundaydı oh dedim rahatladım canım kızım 39 cm 1300 gr olmuş minik kuzum canımın içi 3 hafta sonra kontrolümüz dogum pozisyonunda inşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur
Canım yıkayınca belki de yumuşar. Ben beyaz olan kıyafetleri yikayip ütüledim ama yanda etiketi olan yokmus hic bugün renklileri yıkayacagım bi de o zaman yorum yapayimAy bilemedim kessem sökülcek etiketle birlikte dikmişler.. bi de destan yazıp eklemişler resmenneyse biraz dha düşüneyim kestikten sonra elimi sürttüm çizdi resmen.oyy büyük bi zevk ve itina ile dikilir o sökükler
tamam canım çok sağolasınCanım 129tl olanı aldim 30tl indirim kuponu kullandim. Onun kalitesini begendim ben. Dinoboo marka 8 parça . Anlamadigim sey ayni ürün aynı parça bi de 169tl olana var biz ucuz olani tercih ettik ve kalitesi iyi
Canım ben de artık dolgusuz 95 kullanmaya baslayacagim ama hala 90ları zorluyorumkızlar emzirme sütyenlerinden bahsedilmiş. bunların kalıpları normale göre daha mı geniş ? ben dün pentiden büyük beden styen aldım zar zor oldu. daha doguma da çok var. acaba bunları sipariş etsem bana olur mu ?
sütyen konusunda çok kötüyüm ya. sırt kısmı kesinlikle olmuyor. ek kopça filan satın aldım ama yine de rahat değil.
keşke bu kadar büyümeselerdi. 95 D olmuşlar
Oyu maşallah ona annesi hep böyle güzel haberler duyalımKızlar ben geldim şükür kontrolde herşey yolundaydı oh dedim rahatladım canım kızım 39 cm 1300 gr olmuş minik kuzum canımın içi 3 hafta sonra kontrolümüz dogum pozisyonunda inşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur
Valla canim momfortbaby düşünüyordum bende ama niyeyse bir anda aliverdim bunu. Ama siz boyle yorum yapinca vazgeçtim iade ettimCanim bu kanguru ergonomik degil. Mumkunse iade et ve parani geri al.bebis boyke askida kalmis gibi oluyor. Erkek bebeklerde testis sorunlari vs genel olarak da kalca sorunlari gorulebiliyormus.
Ben boba 4g aldim. Ergobaby var sanirim o da ergonomik. Daha ayrintili bilgi istersen facebook da babywearing turkiye var. Yeni dogan icin sling daha iyi diyorlr.kac kiloya kadar nasil ve ne sekilde tasinmasi gerektigi vs guzel bilgiler var.
bende hevesle bebegimj giyip gezecegim gunleri bekliyorum
Cok sagol canim gereksiz masraf yapmamis oldum sayenizde geri verdim bendeBirine verdim galiba canim bulamadim. Ama bu marka diye hatirliyorum
Canım ben erken dogum olursa diye tamamladim eksiklerini. Sen de bundan sonra alırsın tamamlarsin inşallahherkes bişeyler almayA BAŞLAMIŞ BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIMBİ İKİ TANE BEBEK TULUMU DIŞINDA.
Ohh maşallah canım bizim ilk siparislerimiz banyo eşyalarıydıtamam canım çok sağolasınbitiyor eksiklerimiz inşallah sadece banyo eşyaları kaldı inşallah onları da dedesi artık.
CANIM BEN ALIŞVERİŞE NERDEN BAŞLAYACAĞIM NE ALCAM KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ HERKES ALIŞVERİŞİNİ BİTİRMİŞ ARTIK GECELİK SÜTYENLERE GEÇMİŞ BEN OKUYOM BÖLE KENDİMİ BÖN BÖN NE ALCAM NE ZAMAN ALCAM NE ARA ALCAM DİYOM. BÜTÜN GÜN İŞTEYİM KURUMDA YOĞUN ZATEN EVE GİDİNCE PERT HANİ 8. AYINDAN SONRA ALCAM DEDİM AMA BAKALIMbende almadım canm miniğimin bi 3-6 ay için tulumu var , bide geçen hafta dolaşırken çorap aldık :)
ama bakıyoruz neyi nerden alacağımıza karar vermiş durumdayız notlarımızı alıyoruz .
babamız rahat bu konuda tabi ben sabırsızlanıyorum . izne ayrılsam dışarı cıktıkça alacağım bişeyler
Canım bugün tozlu.comda uygun fiyata pijamalara rastladim ama kalitesi nasil bilmiyorum. Günlük kullanmaya hamile pijamalari vardi. Ben ordan hic alışveriş yapmadım belki yapan vardır fikir olur sana da
canım ben siyah inciden aldım markafoni ya da trendyol da sürekli indirime giriyor.sütyen geldi kalitesi güzeldi ama giyip denemedim. bugün de hamile külodu gelecek istersen oraya da bir bakabilirisn. hatta bugün markafonide indirimi var.
Ben korse almayı düşünüyorum canım ondan almadım rahat edemezsem bi tane alırım bende artık.cumartesi concord tekstil yazıyo diğer haftalarda tüm tekstil ürünleride yazıyodu kafam karıştı?
Amin Canım benim inşallah hergün güzel haberler alalımOyu maşallah ona annesi hep böyle güzel haberler duyalım
Çok saol teyzoşu mutlu olduk bugüngözün aydın canm , maşallah kızına
Etek çok tatlı, güle güle giysin cnm. Emzirme sütyenini bi beden büyük mü aldın aynı mı?Kızlar kargomuz geldi. Ebebek indiriminden kendime atlet sütyen alirken dayanamayıp kizima da aldıklarim. Artik kendimi durdurmayı ögrendim mi ne bu kadar az parca almamıştık sankiEki Görüntüle 1776595
Kızlar kargomuz geldi. Ebebek indiriminden kendime atlet sütyen alirken dayanamayıp kizima da aldıklarim. Artik kendimi durdurmayı ögrendim mi ne bu kadar az parca almamıştık sankiEki Görüntüle 1776595
çok güzellerKızlar kargomuz geldi. Ebebek indiriminden kendime atlet sütyen alirken dayanamayıp kizima da aldıklarim. Artik kendimi durdurmayı ögrendim mi ne bu kadar az parca almamıştık sankiEki Görüntüle 1776595
benim 95 te aslında biraz büyük ama nasılsa daha da büyür diye 95 aldım. sence 95 mi alsam bende?Canım ben de artık dolgusuz 95 kullanmaya baslayacagim ama hala 90ları zorluyorum
Emzirme sutyeni ve atletleri hep 95 aldim bi tane 90 aldım o da beden yoktu mecburiyetten nasil olsa penye esner diye cok onemsemedim. Az önce ebebekten aldigim kaplı sütyen geldi 95 beden cok degil birazcık büyük o da zaten dogum zamani sütle dolunca iyi olur diye düşünüyorum. Eger sırtı da dar olursa ek kopcalarimi kullanırım
yalnız değilsin ben de daha birşey almadım 1 emzik dışında. telaşlanmaCANIM BEN ALIŞVERİŞE NERDEN BAŞLAYACAĞIM NE ALCAM KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ HERKES ALIŞVERİŞİNİ BİTİRMİŞ ARTIK GECELİK SÜTYENLERE GEÇMİŞ BEN OKUYOM BÖLE KENDİMİ BÖN BÖN NE ALCAM NE ZAMAN ALCAM NE ARA ALCAM DİYOM. BÜTÜN GÜN İŞTEYİM KURUMDA YOĞUN ZATEN EVE GİDİNCE PERT HANİ 8. AYINDAN SONRA ALCAM DEDİM AMA BAKALIM
a iyiymiş ya bu. ben de magazalarına gideyim. bizim buraya yakında varmış. peki fiyatlar ne alemde bilgin var mı ?Bana genis geldi canim normalde 80 kullaniyorum emzirme sutyenini 85 aldim dahada buyurse diyeyanlis hatirlamiyorsan ebebekde elija markada 105 kadar vardi bebefoxda 100 en buyugu hafta sonu indirim varken ugrayabilirsen bir bak deneyebiliuorsun da orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?