2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım şimdilik idare et,bebeklerimizin göz muayenesinde 4. Aylıkken bizde tekrar muayene oluruz :) yani benimde 2.75ti 3.25 çıktı. Doktorum şuan Değiştirme dedi.normal bir durummuş.

Maşallah canımçok sevindim hep iyi haberler duyalım inşallah

a iyiymiş ya bu. ben de magazalarına gideyim. bizim buraya yakında varmış. peki fiyatlar ne alemde bilgin var mı ?

Canim emzirme atleti elijaninki 29.90 indirimle 23.23 almisim, bebefox kapsiz olan emzirme sutyeni 19.90 indirimle 14.19 almisim onuda elijanin sutyenide 24.90 di galiba ondan almadim tam bilmiyorum cumartesi indirim varmis o zaman bak istersen

Bende öyle yapayım tekrar canımbizimde odanın çok az işi kaldı dolap gelsinde öyle başlıcam yıkamaya.bugünde iç etiketleri halledeyim o zaman

herkes bişeyler almayA BAŞLAMIŞ BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM Bİ İKİ TANE BEBEK TULUMU DIŞINDA.
Merak etme canım,bende henüz almadım.sadece denk gelip beğendiğim birkaç Parça dışında hiçbirşeyi yok yavrumun.önümüzdeki ay Eminönü'ne gidicez inşallah.toplu alışverişi ordan yapcaz.bebişler sağlıklı olsunda tamamlanır Inşallah.

Teyzoşlar hastane çantamız hazır pusetimizide aldık dogumu beklemedeler kendim içinde 2 takım pijama 2 adet atlet 4 adet alt iç çamaşırı 2 adet emzirme sütyeni bir tane hırka yazma falan ıslak mendil daha koycam şeyler var tam hazır degil a ma

Kızlar kargomuz geldi. Ebebek indiriminden kendime atlet sütyen alirken dayanamayıp kizima da aldıklarim. Artik kendimi durdurmayı ögrendim mi ne bu kadar az parca almamıştık sankiEki Görüntüle 1776595
Oyyy yerim şortu eteği allahım bide bezle kocaman olcak totosu:)))anne kız güle güle giyin canımm

kızlar doktordan geldim şimdik rahim boynum kısaymış erken doğum riskim varmış vajinal progestan verdi böle bi şey başına gelen varmı yürüyüş yapıodum baya onuda yasakladı 34. haftayı atlatana kadar

Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın kolaylıkla yat dinlen kendine dikkat et
Nasıl farketti doktorun bunu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…