2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Maşallah size ya doğum çantası bile hazır fazla hazırlığı olmayan kendimden utandım

Kızlar babynest hani bebek yuvası alan ya da almayı düşünen var mi nasıl sizce

Babynestler güzel görünüyor da bana fazlalık gibi geliyor. Annem yaptığı halde ben istemedimsonra sıkıştıracak yer bulamam sinir eder diye

cancat arkadaşımızda da buna benzer bir şey oldu, o da progestan kullanıyordu. Korkma zamanında doğum yaparsın inşallh

Bende öyle yapayım tekrar canımbizimde odanın çok az işi kaldı dolap gelsinde öyle başlıcam yıkamaya.bugünde iç etiketleri halledeyim o zaman

Kesebildigimiz kadar artik canim baktik oralar tahris gibi oluyor soker cikartir yeniden dikeriz artik ohh en güzeli o olur canim iki is olmaz senin icin kolay gelsin sanada canim

Ohh cantada hazir sira geldi zamani beklemeye annesi Rabbim saglikla gununde dogmasini nasip eylesin

Selaaam kızlar
Çok şükür güzel haberlerle geldik biz sonunda.
Yol boyu dua ettim içeri girene kadar.
Allahım duydu sesimi.
Kalbinde bariz bişey göremiyorum artık dedi düzelmiş muhtemelen. Böbrekler normal boyutuna gelmiş.
Biri 2.6 biri 4 mm olmuş.
Defnemiz 904 gram olmuş.
Zor da olsa çirkin bi poz yakaladık artık :)
Elini çekmemekte direndi baya :)

Allah'im elabahari bunlarin icinde dusununce insan simdiden yiyesi geliyor. Saglikla güzel gunlerde giysin bitanem. Tani sende güzel gunlerde giy
Teşekkürler teyzesi inşallah hepimiz aldiklarimizi giydirip giydirip yeriz miniklerimizi Ben de teşekkür ederim canım kiyafet işini de halletmis olduk renklilerin bir kismini da attim makineye ohhh miss

Canım ben 95ten büyük olmaz diye düşündüm hepsini 95 aldım. Ben balensiz sutyeni sevmiyorum hala balenli kullanıyorum ama emzirmeye gecince babaanne moduna girecegimistersen birkac tane 95 al nasıl olsa yavas yavas süzülmeye baslayacak ya memintolar her durumda kullanirsin. Hamileliğin son zamanlari da baktin 95 küçük gelecek 100 alirsin. Ben öyle düşündüm. Hatta burda bi dükkanda 10tlye emzirme atleti buldum 90 beden kalmis bi tane aldim hemen nasıl olsa zayiflayacagim bi daha nerden denk gelir böyle diye

Canım şimdilik idare et,bebeklerimizin göz muayenesinde 4. Aylıkken bizde tekrar muayene oluruz :) yani benimde 2.75ti 3.25 çıktı. Doktorum şuan Değiştirme dedi.normal bir durummuş.
Ooo seninki de cok çıkmış canım benimki eski haline eminim dönmez de belki 3.75 degil de 3.50 bari olur eşim geldi bugün gözlük bakacagiz saniyordu anlattım durumu vazgectik biz de idare edelim bakalim

Günaydın güzell anneler biz bugün kan ilacina başladık
Geldi geldi pijama m akşam giyip size pijama şov yapcam bi de şunları markafoniden almıştım iyiki almışim ben çok beğendim bi çantayı arkadaşa doğum hediyesi vercem hangisini versem, diğer de bana

Eklentiler

• IMG_20160218_124841.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 50
Ayy ama ben bunu görünce heyecan yaptim canim yaa hadi hayırlı olsun tatlim her sey hazir sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…