- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.641
Teyzoşlar hastane çantamız hazır pusetimizide aldık dogumu beklemedeler kendim içinde 2 takım pijama 2 adet atlet 4 adet alt iç çamaşırı 2 adet emzirme sütyeni bir tane hırka yazma falan ıslak mendil daha koycam şeyler var tam hazır degil aEki Görüntüle 1776656 ma
Kızlar babynest hani bebek yuvası alan ya da almayı düşünen var mi nasıl sizce
kızlar doktordan geldim şimdik rahim boynum kısaymış erken doğum riskim varmış vajinal progestan verdi böle bi şey başına gelen varmı yürüyüş yapıodum baya onuda yasakladı 34. haftayı atlatana kadar
sağol tatlım maşallah hepimizin kuzusunatarumd canım gözün aydın maşallah kuzuya
Bende öyle yapayım tekrar canımbizimde odanın çok az işi kaldı dolap gelsinde öyle başlıcam yıkamaya.bugünde iç etiketleri halledeyim o zaman
Teyzoşlar hastane çantamız hazır pusetimizide aldık dogumu beklemedeler kendim içinde 2 takım pijama 2 adet atlet 4 adet alt iç çamaşırı 2 adet emzirme sütyeni bir tane hırka yazma falan ıslak mendil daha koycam şeyler var tam hazır degil aEki Görüntüle 1776656 ma
Teşekkürler canım ben de bayildim etege 5tlye düşmüştü hemen aldimEtek çok tatlı, güle güle giysin cnm. Emzirme sütyenini bi beden büyük mü aldın aynı mı?
Teşekkürler teyzesi inşallah hepimiz aldiklarimizi giydirip giydirip yeriz miniklerimiziAllah'im elabahari bunlarin icinde dusununce insan simdiden yiyesi geliyor.Saglikla güzel gunlerde giysin bitanem. Tani sende güzel gunlerde giy
Teşekkürler canımçok güzellergüle güle kullanın bebişinle ikiniz
Canım cok tesekkur ederım ınsallah aminDerin ismini çok beğenirim, adıyla yaşasın sağlıklı sihhatli inşallah
Canım ben 95ten büyük olmaz diye düşündüm hepsini 95 aldım. Ben balensiz sutyeni sevmiyorum hala balenli kullanıyorumbenim 95 te aslında biraz büyük ama nasılsa daha da büyür diye 95 aldım. sence 95 mi alsam bende?
ay ne zormuş bu iç çamaşırı seçimi. en çok bunda zorlanıyorum. ben dün balenli aldım toparlasın diye oda oturunca batıyor karnıma
yalnız değilsin ben de daha birşey almadım 1 emzik dışında. telaşlanma
Ooo seninki de cok çıkmış canım benimki eski haline eminim dönmez de belki 3.75 degil de 3.50 bari olurCanım şimdilik idare et,bebeklerimizin göz muayenesinde 4. Aylıkken bizde tekrar muayene oluruz :) yani benimde 2.75ti 3.25 çıktı. Doktorum şuan Değiştirme dedi.normal bir durummuş.
Teşekkürler canımÇok tatlı bunlar gülerek kullanın canım
Teşekkürler canım benimNicksizYumurta canım çok tatlı ciciler bunlar.sağlıkla kullansın elamiz :)
Geldi geldi pijama m akşam giyip size pijama şov yapcamBen de kalın uzun kollu gecelik aldım, bir de pijama aldım ama onu daha çok hamilelik için aldım her tarafım açılıyor normal pijamalarımla, göbek falan dışarda kalıyor diye. Önerilerini dikkate alacağım.
Önden komple düğmeli dediğin gömlek gibi olanlar mı?
Pamukprncess sen miydin birrissine diye bir siteden pijama alan? Sendiysen nasıl buldun geldi mi? Merak ettim de:)
Ayy ama ben bunu görünce heyecan yaptim canim yaaTeyzoşlar hastane çantamız hazır pusetimizide aldık dogumu beklemedeler kendim içinde 2 takım pijama 2 adet atlet 4 adet alt iç çamaşırı 2 adet emzirme sütyeni bir tane hırka yazma falan ıslak mendil daha koycam şeyler var tam hazır degil aEki Görüntüle 1776656 ma
Tamam canım yıkanıyorlar şimdiYumuşasın tatlım yazık bebişlerimize yaahaber verirsin canım
Teşekkürler teyzesi o koca totoyu ısırmak serbestOyyy yerim şortu eteği allahım bide bezle kocaman olcak totosu:)))anne kız güle güle giyin canımm
Bana arkadasim hediye olarak yaptirdi canim su an kargoda 2 güne elime ulaşırKızlar babynest hani bebek yuvası alan ya da almayı düşünen var mi nasıl sizce
Gelince atsana bana fotoğrafını canım benim bana da çok güzel geliyo ama emin olamadım yaptırıp yaptirmamak konusundaBana arkadasim hediye olarak yaptirdi canim su an kargoda 2 güne elime ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?