2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Geçmiş olsun canım ya burda birkac arkadaşta var aynı problem. Aman doktorunun söylediklerini harfiyen yerine getir Allah zamaninda sağlıklı doğum nasip etsin

Maşallah canımcım çok sevindim hersey yolunda gitmiş.yerler bu minik kuşu

Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın kolaylıkla yat dinlen kendine dikkat et
Nasıl farketti doktorun bunu bu arada

çok sağol cnm çalışıyorum cnm martın sonunda yazıcak raporumu masa başı olduğu için verdi ama hızlı yürümemek ayakta kalmamak şartıyla bu gün kontrolüm vardı ultrasonda ölçtü öle farketti bakalım ilaçla atlatırım inşallah .

Maşallah Defnecigimize hadi gözün aydın canım cok şükür sorunlardan kurtulmussunuz Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin

hanife5728 canım çok gecmiş olsun az kaldı ne olsa.ilacını kullanıp bol bol dinlenirsin canım.bursa bu durumu yaşayan arkadaşlar vardı.İnşallah kuzularımız zamanında doğacak

Geçmiş olsun canım ya burda birkac arkadaşta var aynı problem. Aman doktorunun söylediklerini harfiyen yerine getir Allah zamaninda sağlıklı doğum nasip etsin

çok sağol cnm ya vucud yapımla alakalıymış 5 haftayı atlattıkmı sorun yok dedi bakalım pıtır pıtır yürüyodum şimdi ağır çekime döndüm ...

İnşallah hemen atlatırsın kuzum yeter ki dikkkat et yorma kendini canım

evet banada verdi bakalım inşallah yavaş yavaş yürüycez bundan sonra :)

Güle güle kullan canım benim cantalara bakinca hangisini sen kullanmak istiyorsan onu ayır canım ikisi de güzel bence

Tatlım bi başla yeterki çabucak bitiyor rabbim saglıkla giydirmeyi nasip etsin içim rahat çantamı da hazır

Canım sağlık olsun bebis icin ağır çekim de yürünür yeter ki vaktini beklesin kuzucuk

aynen cnm yeterki sağ salim doğsunlar bu arada 5 gün önde çıktık 1150 gr olmuş boyuda maşallah uzun dedi :)) Allahtan o sağlıklı :) şeker testimide msj atıcaktı merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…