2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayırlısıyla atlatırsın canım,kaç çıktı peki ölçümün

Olsun boşver yürüme sende yat dinlen keyfine bak sonra yaza geliyo bebekler çıkar çıkar hava alırız birlikte

aynen cnm Allahtan iyi zamana denk geliyolar güneşte iyi gelir onlara çıkıp çıkıp gezeriz :)) yürümüycem zaten daha kolay doğum yapim die yürüyodum bide eğilme hareketi filen yapmaya başlıycaktım Allahtan yapmamışım :)) hemen fırtlardı bebişim :))

eryesil canım kadın arkadaşıma bu fotografları yollamış. Iki renk birbirine pek olmaz demiş ama ben elindeki renklerden bunları secip yakistirdim.

Aslında bu toz pembe olanı cok cok cok begenmistim ama elinde yokmuş. Mecburen olanlardan seçtim artik.

Eklentiler

• IMG-20160217-WA0006.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20160217-WA0005.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
Hayırlısıyla atlatırsın canım,kaç çıktı peki ölçümün

inşallah cnm kanları verdikten sonra doktor kontrolerimi yaptı msj atarım ben sana çıkınca bekleme dedi onu bekliyorum bende heycanla bari o iyi çıkar inşallah onun haricinde bebişin gelişimi iyi 1150 gr olmuş 35 cm olmuş gününe göre önde çıktı çok şükür 5 haftayı atlattıkmı bebiş için sorun olmaz dedi bakalımm ...

Maşallah tatlım gözünüz aydın oh şükür herşey yolunda
hanife5728 canım çok geçmiş olsun burda arkadaşlardan aynı sorunu yaşayanlar var ilaçla düzelir içini ferah tut
@mgul tatlım nasıl oldun çıktın demi hastaneden buarada çantalar dan ilk mavi olan benim ogluşumunkinin aynisi oyüzden ikinci daha cici

Rahim ağzın kaç çıktı ,yarında benim kontrolüm var cok endişeliyim bayadır Aklımda bu rahim boyu

Buda tostikimiz )
Rahim ağzın kaç çıktı ,yarında benim kontrolüm var cok endişeliyim bayadır Aklımda bu rahim boyu

27 mm çıktı 30 mm ve üstüymüş sanırım normali aslında kısa olması normal doğumu kolaylaştırmak acısından iyi ama erken doğun riski oluyomuş işte inşallah sorunsuz atlatırsın cnm kaçta randevun hemen yaz çıkınca :))

Eklentiler

• 20160218_114428.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 88

çok sağol cnm inşallah atlatırım beş haftayı onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür :)

oyyyy maşallah sizeee. Ben haftaya göreceğim kızımı. Tam beş hafta olacak görmeyelii. Çok merak ediyorum nasıl oldu diye.

Haydi gozünüz aydınnn. Her şey yoluna giriyor çok şükür. Bebişinin fotografı da çok tatlı minnoş şey.

Çantanın ikiside çok güzel ama illa birini vereceksen maviyi ver bence

Çok güzel canım benim ne güzel hazırlamışsın yaa neler koydun cantana bi de ama kucağın çok güzel nerden aldın sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…