- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.681
Hayırlısıyla atlatırsın canım,kaç çıktı peki ölçümünkızlar doktordan geldim şimdik rahim boynum kısaymış erken doğum riskim varmış vajinal progestan verdi böle bi şey başına gelen varmı yürüyüş yapıodum baya onuda yasakladı 34. haftayı atlatana kadar
Olsun boşver yürüme sende yat dinlen keyfine bak sonra yaza geliyo bebekler çıkar çıkar hava alırız birlikte
Ohh maşallah canımaynen cnm yeterki sağ salim doğsunlar bu arada 5 gün önde çıktık 1150 gr olmuş boyuda maşallah uzun dedi :)) Allahtan o sağlıklı :) şeker testimide msj atıcaktı merakla bekliyorum
Hayırlısıyla atlatırsın canım,kaç çıktı peki ölçümün
Ohh maşallah canıminşallah sonuc da güzel çıkar tatlım
Maşallah tatlım gözünüz aydın oh şükür herşey yolundaSelaaam kızlar
Çok şükür güzel haberlerle geldik biz sonunda.
Yol boyu dua ettim içeri girene kadar.
Allahım duydu sesimi.
Kalbinde bariz bişey göremiyorum artık dedi düzelmiş muhtemelen. Böbrekler normal boyutuna gelmiş.
Biri 2.6 biri 4 mm olmuş.
Defnemiz 904 gram olmuş.
Zor da olsa çirkin bi poz yakaladık artık :)
Elini çekmemekte direndi baya :)
Eki Görüntüle 1776682
Rahim ağzın kaç çıktı ,yarında benim kontrolüm var cok endişeliyim bayadır Aklımda bu rahim boyuinşallah cnm kanları verdikten sonra doktor kontrolerimi yaptı msj atarım ben sana çıkınca bekleme dedi onu bekliyorum bende heycanla bari o iyi çıkar inşallah onun haricinde bebişin gelişimi iyi 1150 gr olmuş 35 cm olmuş gününe göre önde çıktı çok şükür 5 haftayı atlattıkmı bebiş için sorun olmaz dedi bakalımm ...
Tatlım concord zaten bebek arabası, puset markası. Bence virgül olmalı ama tabi en iyisini cumartesi öğreneceğiz.Virgül hatası var ama hangisinde bilmiyorum canımbenim gördüğümde sitesinde dediğim gibi bakalım artık cumartesi belli olur
Güle güle kullan canımmGünaydın güzell annelerbiz bugün kan ilacina başladık
Geldi geldi pijama m akşam giyip size pijama şov yapcambi de şunları markafoniden almıştım iyiki almışim ben çok beğendim bi çantayı arkadaşa doğum hediyesi vercem hangisini versem, diğer de bana Eki Görüntüle 1776695 Eki Görüntüle 1776692
Rahim ağzın kaç çıktı ,yarında benim kontrolüm var cok endişeliyim bayadır Aklımda bu rahim boyu
Maşallah tatlım gözünüz aydın oh şükür herşey yolunda
hanife5728 canım çok geçmiş olsun burda arkadaşlardan aynı sorunu yaşayanlar var ilaçla düzelir içini ferah tut
@mgul tatlım nasıl oldun çıktın demi hastaneden buarada çantalar dan ilk mavi olan benim ogluşumunkinin aynisi oyüzden ikinci daha cici
oyyyy maşallah sizeee.Buda tostikimiz)
27 mm çıktı 30 mm ve üstüymüş sanırım normali aslında kısa olması normal doğumu kolaylaştırmak acısından iyi ama erken doğun riski oluyomuş işte inşallah sorunsuz atlatırsın cnm kaçta randevun hemen yaz çıkınca :))
oyyyy maşallah sizeee.Ben haftaya göreceğim kızımı. Tam beş hafta olacak görmeyelii. Çok merak ediyorum nasıl oldu diye.
Ben çok beğendim bence çok güzel olmuş renkleri de güzel günlerde kullanın inşallah yavrunlaeryesil canım kadın arkadaşıma bu fotografları yollamış. Iki renk birbirine pek olmaz demiş ama ben elindeki renklerden bunları secip yakistirdim.Eki Görüntüle 1776755 Eki Görüntüle 1776756
Aslında bu toz pembe olanı cok cok cok begenmistim ama elinde yokmuş. Mecburen olanlardan seçtim artik.
Eki Görüntüle 1776757
Haydi gozünüz aydınnn. Her şey yoluna giriyor çok şükür. Bebişinin fotografı da çok tatlı minnoş şey.Selaaam kızlar
Çok şükür güzel haberlerle geldik biz sonunda.
Yol boyu dua ettim içeri girene kadar.
Allahım duydu sesimi.
Kalbinde bariz bişey göremiyorum artık dedi düzelmiş muhtemelen. Böbrekler normal boyutuna gelmiş.
Biri 2.6 biri 4 mm olmuş.
Defnemiz 904 gram olmuş.
Zor da olsa çirkin bi poz yakaladık artık :)
Elini çekmemekte direndi baya :)
Eki Görüntüle 1776682
Merhaba bende ayni doktora gidiyorum :)) aynen memnunum insallah bir sknti da olmazmerhaba canım ben vişnelik ümit hastanesinde emine elmas etize gidiyorum. çok memnun kaldım sen kime gidiyorsun
Rahim ağzın kaç çıktı ,yarında benim kontrolüm var cok endişeliyim bayadır Aklımda bu rahim boyu
Günaydın güzell annelerbiz bugün kan ilacina başladık
Geldi geldi pijama m akşam giyip size pijama şov yapcambi de şunları markafoniden almıştım iyiki almışim ben çok beğendim bi çantayı arkadaşa doğum hediyesi vercem hangisini versem, diğer de bana Eki Görüntüle 1776695 Eki Görüntüle 1776692
Çok güzel canım benim ne güzel hazırlamışsın yaa neler koydun cantana bi de ama kucağın çok güzel nerden aldın sorabilir miyimTeyzoşlar hastane çantamız hazır pusetimizide aldık dogumu beklemedeler kendim içinde 2 takım pijama 2 adet atlet 4 adet alt iç çamaşırı 2 adet emzirme sütyeni bir tane hırka yazma falan ıslak mendil daha koycam şeyler var tam hazır degil aEki Görüntüle 1776656 ma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?