- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.701
Ben birinciyi beğendim, güle güle kullanGünaydın güzell annelerbiz bugün kan ilacina başladık
Geldi geldi pijama m akşam giyip size pijama şov yapcambi de şunları markafoniden almıştım iyiki almışim ben çok beğendim bi çantayı arkadaşa doğum hediyesi vercem hangisini versem, diğer de bana Eki Görüntüle 1776695 Eki Görüntüle 1776692
Ya benimde detaylıdayken 3.16 çıkmıştı banada az geldi ama sonradan doktorumda birşey demedi.birkac gündür aklıma takılıyor ilk soracağım soru bu olacak.yazarım tatlım inşaallah hayırlısıyla vaktinde kolay doğum yaparız.Buda tostikimiz)
27 mm çıktı 30 mm ve üstüymüş sanırım normali aslında kısa olması normal doğumu kolaylaştırmak acısından iyi ama erken doğun riski oluyomuş işte inşallah sorunsuz atlatırsın cnm kaçta randevun hemen yaz çıkınca :))
Maşallah canımcım çok sevindim hersey yolunda gitmiş.yerler bu minik kuşu
Maşallah Defnecigimizehadi gözün aydın canım cok şükür sorunlardan kurtulmussunuz Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
sihirlikk nasıl sevindim okuyunca anlatamam çok çok şükür yaa bitti bak sıkıntılar
Maşallah tatlım gözünüz aydın oh şükür herşey yolunda
hanife5728 canım çok geçmiş olsun burda arkadaşlardan aynı sorunu yaşayanlar var ilaçla düzelir içini ferah tut
@mgul tatlım nasıl oldun çıktın demi hastaneden buarada çantalar dan ilk mavi olan benim ogluşumunkinin aynisi oyüzden ikinci daha cici
Haydi gozünüz aydınnn. Her şey yoluna giriyor çok şükür. Bebişinin fotografı da çok tatlı minnoş şey.
Ya benimde detaylıdayken 3.16 çıkmıştı banada az geldi ama sonradan doktorumda birşey demedi.birkac gündür aklıma takılıyor ilk soracağım soru bu olacak.yazarım tatlım inşaallah hayırlısıyla vaktinde kolay doğum yaparız.
Bu rahim ölçüsünün kağıttaki simgesi ne? Ne olarak yazıyor? Kağıtta bir sürü harfli simgeler var ben bulamadım bakayım dedim amaYa benimde detaylıdayken 3.16 çıkmıştı banada az geldi ama sonradan doktorumda birşey demedi.birkac gündür aklıma takılıyor ilk soracağım soru bu olacak.yazarım tatlım inşaallah hayırlısıyla vaktinde kolay doğum yaparız.
valla her bedenden sütyen var neredeyse ben de.Canım ben 95ten büyük olmaz diye düşündüm hepsini 95 aldım. Ben balensiz sutyeni sevmiyorum hala balenli kullanıyorumama emzirmeye gecince babaanne moduna girecegim istersen birkac tane 95 al nasıl olsa yavas yavas süzülmeye baslayacak ya memintolar her durumda kullanirsin. Hamileliğin son zamanlari da baktin 95 küçük gelecek 100 alirsin. Ben öyle düşündüm. Hatta burda bi dükkanda 10tlye emzirme atleti buldum 90 beden kalmis bi tane aldim hemen nasıl olsa zayiflayacagim bi daha nerden denk gelir böyle diye
Gözün aydın canım çok sewindim.Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı inşSelaaam kızlar
Çok şükür güzel haberlerle geldik biz sonunda.
Yol boyu dua ettim içeri girene kadar.
Allahım duydu sesimi.
Kalbinde bariz bişey göremiyorum artık dedi düzelmiş muhtemelen. Böbrekler normal boyutuna gelmiş.
Biri 2.6 biri 4 mm olmuş.
Defnemiz 904 gram olmuş.
Zor da olsa çirkin bi poz yakaladık artık :)
Elini çekmemekte direndi baya :)
Eki Görüntüle 1776682
Teşekkür ederim canım arkadaşım kullanıyor cok memnun kalmış sana da yaptiracagim dedi ben de reddetmedim tabiBen çok beğendim bence çok güzel olmuş renkleri de güzel günlerde kullanın inşallah yavrunla
Teşekkür ederim canım
Aynen benim de öyle canım yaa 80-85-90-95 varvalla her bedenden sütyen var neredeyse ben de.
bir ara 60 kiloya düşmüştüm o zamanlardan kalma 80 bedenler.
76 kiloluk hallerimden kalma 90 lar
ve şimdi 87 kiloyum 95 ler.
bir ay sonra evet bana 100 gerekecek. evde olsam babane sütyeni bana da okey ama çalışırken öyle sarkık sarkık gezilmiyor
keşke normal değil de emzirme sütyeni alaydım. neyse, elbet onun da zamanı gelir. elden çıkarılmayacak tek giyim türü benim için
Bende 28 haftaya kadar 2.5 mm Nırmal biliyordum.bende doktoruma sorayım şu konuyu.kafam rahat etmicekşimdi netten okudumda doğum yaklaştıkça kısalıyomuş bu haftalarda 3 4 mm arası olması gerekiyomuş öle yazıo ... tırstım
sihirlikk iyi haberlere çok sevindim canım şükürler olsun.
hanife5728 aman sen de dikkat et. ben de pek yürümüyorum diye doktoruma dertlenmiştim.
önemli değil ben sana doguma yakın günde 45 dakika ve farklı hareketler vereceğim dogumun kolay olsun diye demişti. demek ki bir bildikleri var canım. dogumdan sonra yeterince hareketli olacağız zaten.a z daha sabır
Cnm ben vekızlar doktordan geldim şimdik rahim boynum kısaymış erken doğum riskim varmış vajinal progestan verdi böle bi şey başına gelen varmı yürüyüş yapıodum baya onuda yasakladı 34. haftayı atlatana kadar
sihirlikk iyi haberlere çok sevindim canım şükürler olsun.
hanife5728 aman sen de dikkat et. ben de pek yürümüyorum diye doktoruma dertlenmiştim.
önemli değil ben sana doguma yakın günde 45 dakika ve farklı hareketler vereceğim dogumun kolay olsun diye demişti. demek ki bir bildikleri var canım. dogumdan sonra yeterince hareketli olacağız zaten.a z daha sabır
Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
Cnm ben veeek140 arkadaşımız var rahim boyu kısalığı nedeniyle 21 ve 22.haftalarda acil serklaj ameliyatı olduk rahim ağzına dikiş atıldı o zamandan bu yana hep yatıyoruz sadece wc için kalkıyoruz senin rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı progestan yanında başka ek ilaç verdimi doktorun dikkat et cnm merak ettiğin br şey olursa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?