2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya benimde detaylıdayken 3.16 çıkmıştı banada az geldi ama sonradan doktorumda birşey demedi.birkac gündür aklıma takılıyor ilk soracağım soru bu olacak.yazarım tatlım inşaallah hayırlısıyla vaktinde kolay doğum yaparız.

Maşallah canımcım çok sevindim hersey yolunda gitmiş.yerler bu minik kuşu

Maşallah Defnecigimize hadi gözün aydın canım cok şükür sorunlardan kurtulmussunuz Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin

sihirlikk nasıl sevindim okuyunca anlatamam çok çok şükür yaa bitti bak sıkıntılar

Haydi gozünüz aydınnn. Her şey yoluna giriyor çok şükür. Bebişinin fotografı da çok tatlı minnoş şey.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Allah haber bekleyen tüm annişleri güzel haberlerle karşılaştırsın :)
Hepimiz bi sağlıcakla doğursaydık bebişlerimizi :)

amin canım inşallah ...

Bu rahim ölçüsünün kağıttaki simgesi ne? Ne olarak yazıyor? Kağıtta bir sürü harfli simgeler var ben bulamadım bakayım dedim ama

valla her bedenden sütyen var neredeyse ben de.
bir ara 60 kiloya düşmüştüm o zamanlardan kalma 80 bedenler.
76 kiloluk hallerimden kalma 90 lar
ve şimdi 87 kiloyum 95 ler.
bir ay sonra evet bana 100 gerekecek. evde olsam babane sütyeni bana da okey ama çalışırken öyle sarkık sarkık gezilmiyor
keşke normal değil de emzirme sütyeni alaydım. neyse, elbet onun da zamanı gelir. elden çıkarılmayacak tek giyim türü benim için

Gözün aydın canım çok sewindim.Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı inş

sihirlikk iyi haberlere çok sevindim canım şükürler olsun.
hanife5728 aman sen de dikkat et. ben de pek yürümüyorum diye doktoruma dertlenmiştim.
önemli değil ben sana doguma yakın günde 45 dakika ve farklı hareketler vereceğim dogumun kolay olsun diye demişti. demek ki bir bildikleri var canım. dogumdan sonra yeterince hareketli olacağız zaten.a z daha sabır

Aynen benim de öyle canım yaa 80-85-90-95 var100 gormesem iyiydi
Canım ben bi tane kaplı aldım dışarı cıktığım zamanlarda giyeyim diye sen istersen birkac tane kaplı al işte giyersin, evde takıldığın zamanlarda giymeye de klasik emzirme sütyeni al

Hareketleri verince bizimle de paylasir misin. Bende normal dogum istiyorum ama cok fazla yuruyemiyorum is yoruyor beni

Cnm ben ve eek140 arkadaşımız var rahim boyu kısalığı nedeniyle 21 ve 22.haftalarda acil serklaj ameliyatı olduk rahim ağzına dikiş atıldı o zamandan bu yana hep yatıyoruz sadece wc için kalkıyoruz senin rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı progestan yanında başka ek ilaç verdimi doktorun dikkat et cnm merak ettiğin br şey olursa sorabilirsin

aynen cnm yürümeyi bıraktım bu gün itibariyle aa bizede söle o hareketleri bende risk gidince yaparım normal normal doğsun kuzucuklarımız sezaryan olcam die ödüm kopuyo

27 mm cıktı cnm ama dikiş filen demedi bi tek sabah akşam progestan bide az yürüycem çalışmamada bi şey demedi masa başı olduğu için ama yavaş yürü dedi çok ayakta kalma dedi 5 haftayıı atlattıkmı bebiş için risk kalmıyomuş allah yardımcınız olsun cnm zor valla sağ salim doğsun bebişlerimiz sizinki daha tehlikeliymiş sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…