2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım hıçkırıkları nasıl ayırt ediyorsunuz ?

Çok güzel canım benim ne güzel hazırlamışsın yaa neler koydun cantana bi de ama kucağın çok güzel nerden aldın sorabilir miyim
Teşekür ederim tatlim ana kucağını civilden aldım kranft kızım için 3 takım kıyafet 3 takım iç zıbın 2 adet penye battaniye 3 tane çorap agız silme mendilleri bez ıslak mendil alt açma bitane de fermuarlı battaniye koydum canım aklıma gelenler bunlar

Cnm benim 21 haftadan itibaren kısalma ya başladığı için dikiş atıldı 24. Haftadan sonra istesende atılamıyor dikiş cnm benim de 2,6 cm é kadar düşmüştü kasılma engelleyici progestan magnezyum ve adalat kullanılıyor cnm. Amin inşallah zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

İse bile geldik tamam tatlım beyaz olani bende daha çok beğendim sizlerin fikrini merak ettim

EVET canım dün aldım işte pentiden 2 adet balenli. rahatsız ediyor ama ne yapayım memintolar çok tombikto oldular.
emzirme sütyenleri için de e bebek magazasına ugriyim h sonu.

Hareketleri verince bizimle de paylasir misin. Bende normal dogum istiyorum ama cok fazla yuruyemiyorum is yoruyor beni
tabi canım herkesle paylaşırım.
özel şeyler değil aslında, günde 45 dk yürüyüş, merdiven inip çıkma ve magnezyumu keseceksin dedi. o kasılmaları önlermiş.
aynen cnm yürümeyi bıraktım bu gün itibariyle aa bizede söle o hareketleri bende risk gidince yaparım normal normal doğsun kuzucuklarımız sezaryan olcam die ödüm kopuyo

bende normali çok istiyorum. normali destekleyen doktor aradım uzun süre ve şükür ki buldum sanırım. inşallah saglıkla pırtt diye dogacaklar bebişlerimiz..

Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
ben de kullanıyorum canım.
göbek delğim çok geriliyor, sanki jiletle kesiyorlar gibi dedim. tamam dedi sana mgnezyum yazayım. ayrıca gece krampta giriyordu. şu ara azalttım mesela günde iki adetti bire düşürdüm gece kramplarım azdı

Aynen firt dıe dogarlar insallah

Ovv baya seyler atlatmissin cnm allah yardimcimiz olsun hepimizin sag salim kucakliyalim bebislerimizi

hanife5728 canım geçmiş olsun bnm de 4mm den 3e düşmüş. Şimdilik riskli değil ama dr daha fazla düşmesin diye önlem amaçlı progestan verdi yatıp dinleniceksin dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Bnm de 21 aylık oğlum olduğu için hep hareket halindeydim 2.5mm altına inerse tehlike başlıyo diye biliyorum. Sen de dinlen bol bol canım yürüyüşe de çok erken başlamışsın son haftalar da yürümen lazım normal doğum için. İnş gününü bekler kuzucuklarımız daha çok erken çünkü

Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
Canım ben uzun zamandır kullanıyorum çünkü gece bacaklarıma çok şiddetli kramp giriyo.bi kaç gün aksatıyım hemen başlıyo.mesela bugün gece oldu yine çok kötü oluyo canım ağrısı gün boyu geçmiyo

candanotecann canım benim de kramplarım vardı 1 hafta sabah aksam kullandım gectı bıraktım içmeyi
hanımlar ya hastane cıkıslarının içinde tulum var mı hepinizin olmalı mı tecrübeli anneler?ne giydiriyolar bebeğe alt ust takım mı yoksa tulum mu bilemedim tecrübesizlikbenim hastane cıkısının ıcınde tulum yok uzun kollu bacaklı olanından ona gore değiştiricem de bilgi verirseniz sevinirim

KIZLARRRRR
Sizin için işten gelir gelmez giydim ikisine de bayıldım ve pamuklu tam da bizim doğum mevsimine göreler kaçıranlar için tekrar dıyorum birissine adlı siteden aldım 3 günde geldi ve toplam 55tl odedim ikisine P PembePaltolu yagmurr_damlasi NicksizYumurta cananarya unuttuklarim olabilir etiketleme yi ve tüm soranlar diyeyimbenim boy 161 kilo76 ve ikiliyi M uçlu takımı L aldm.. L aldigimin azcık boyu uzun başka sıkıntısı yok

Eklentiler

• IMG_20160218_173533.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_20160218_173420.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 277
  • IMG_20160218_173407.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 252
  • IMG_20160218_173332.webp
    17 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_20160218_173139.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 271
  • IMG_20160218_173057.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_20160218_172947.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 283
  • IMG_20160218_172939.webp
    17 KB · Görüntüleme: 270
  • IMG_20160218_172900.webp
    11 KB · Görüntüleme: 285
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…