- 8 Eylül 2015
- 903
- 1.038
- 313
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.721
Bende 28 haftaya kadar 2.5 mm Nırmal biliyordum.bende doktoruma sorayım şu konuyu.kafam rahat etmicekyoksa
öyledir sağolsun. daha neler neler yapıyor ilk torun benden heyecanlı valla
Ben kullanıyorum canım. Doktora kalcamda belimde agrilar olduğunu söylemiştim bir de kramp girmisti magnezyuma baslayalim dedi o günden beri kullanıyorumKızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
canım hıçkırıkları nasıl ayırt ediyorsunuz ?Galiba benimki de yüzüstü dönük bi şekilde hıçkırıyorevet ya sanki yüzüyormuş gibi bi his oluyor dimi aynen canım bazende yerleşemiyor sanki dönüp dönüp duruyor Allahım herkese tattırsın inşallah bu duyguları resmen birer mucize ile yaşıyoruz
Teşekür ederim tatlim ana kucağını civilden aldım kranft kızım için 3 takım kıyafet 3 takım iç zıbın 2 adet penye battaniye 3 tane çorap agız silme mendilleri bez ıslak mendil alt açma bitane de fermuarlı battaniye koydum canım aklıma gelenler bunlarÇok güzel canım benim ne güzel hazırlamışsın yaa neler koydun cantana bi de ama kucağın çok güzel nerden aldın sorabilir miyim
İnşallah geçecek canım hiç endişelenmeçok sağol cnm inşallah atlatırım beş haftayı onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür :)
Cnm benim 21 haftadan itibaren kısalma ya başladığı için dikiş atıldı 24. Haftadan sonra istesende atılamıyor dikiş cnm benim de 2,6 cm é kadar düşmüştü kasılma engelleyici progestan magnezyum ve adalat kullanılıyor cnm. Amin inşallah zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi27 mm cıktı cnm ama dikiş filen demedi bi tek sabah akşam progestan bide az yürüycem çalışmamada bi şey demedi masa başı olduğu için ama yavaş yürü dedi çok ayakta kalma dedi 5 haftayıı atlattıkmı bebiş için risk kalmıyomuş allah yardımcınız olsun cnm zor valla sağ salim doğsun bebişlerimiz sizinki daha tehlikeliymiş sanırım ...
İse bile geldikMaşallah tatlım gözünüz aydın oh şükür herşey yolunda
hanife5728 canım çok geçmiş olsun burda arkadaşlardan aynı sorunu yaşayanlar var ilaçla düzelir içini ferah tut
Pamukprncess tatlım nasıl oldun çıktın demi hastaneden buarada çantalar dan ilk mavi olan benim ogluşumunkinin aynisi oyüzden ikinci daha cici
çok tatlılar güke güle sağlıkla kullanın inşallahKızlar kargomuz geldi. Ebebek indiriminden kendime atlet sütyen alirken dayanamayıp kizima da aldıklarim. Artik kendimi durdurmayı ögrendim mi ne bu kadar az parca almamıştık sankiEki Görüntüle 1776595
EVET canım dün aldım işte pentiden 2 adet balenli. rahatsız ediyor ama ne yapayım memintolar çok tombikto oldular.Aynen benim de öyle canım yaa 80-85-90-95 var100 gormesem iyiydi
Canım ben bi tane kaplı aldım dışarı cıktığım zamanlarda giyeyim diye sen istersen birkac tane kaplı al işte giyersin, evde takıldığın zamanlarda giymeye de klasik emzirme sütyeni al
tabi canım herkesle paylaşırım.Hareketleri verince bizimle de paylasir misin. Bende normal dogum istiyorum ama cok fazla yuruyemiyorum is yoruyor beni
aynen cnm yürümeyi bıraktım bu gün itibariyle aa bizede söle o hareketleri bende risk gidince yaparım normal normal doğsun kuzucuklarımız sezaryan olcam die ödüm kopuyo
ben de kullanıyorum canım.Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
EVET canım dün aldım işte pentiden 2 adet balenli. rahatsız ediyor ama ne yapayım memintolar çok tombikto oldular.
emzirme sütyenleri için de e bebek magazasına ugriyim h sonu.
tabi canım herkesle paylaşırım.
özel şeyler değil aslında, günde 45 dk yürüyüş, merdiven inip çıkma ve magnezyumu keseceksin dedi. o kasılmaları önlermiş.
bende normali çok istiyorum. normali destekleyen doktor aradım uzun süre ve şükür ki buldum sanırım. inşallah saglıkla pırtt diye dogacaklar bebişlerimiz..
Cnm benim 21 haftadan itibaren kısalma ya başladığı için dikiş atıldı 24. Haftadan sonra istesende atılamıyor dikiş cnm benim de 2,6 cm é kadar düşmüştü kasılma engelleyici progestan magnezyum ve adalat kullanılıyor cnm. Amin inşallah zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Canım ben uzun zamandır kullanıyorum çünkü gece bacaklarıma çok şiddetli kramp giriyo.bi kaç gün aksatıyım hemen başlıyo.mesela bugün gece oldu yine çok kötü oluyo canım ağrısı gün boyu geçmiyoKızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
Oh canım iyi olmanıza çok sevindimİse bile geldiktamam tatlım beyaz olani bende daha çok beğendim sizlerin fikrini merak ettim
Canım ritmik olarak pıt pıt hafif dokunuşlar oluyor siğer hareketlerinden farklı baya :)canım hıçkırıkları nasıl ayırt ediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?