2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım nerden almıştın bunları? Belli bir mağaza mı yani Ankara da bulabilir miyim acaba?
Ben Gebe mağazasından baktım gecelik sadece gecelik için 100 tl yani çok pahalı geldi.

Ayy canim yaa cok tatlı olmuşsun maşallah sanaben ikisini de cok begendim yakistirdim canım güle güle giy inşallah

Teşekkürler teyzesi inşallah hepimiz aldiklarimizi giydirip giydirip yeriz miniklerimizi Ben de teşekkür ederim canım kiyafet işini de halletmis olduk renklilerin bir kismini da attim makineye ohhh miss

Amin insallah canim benim ohh yavas yavas bitiyor senin camasirlar. Bende yikadim astim bir utulemesi kaldi carsaflarini utuledim koydum geriye bebeklerimizi beklemesi kaldi sanirim

Ayy pek guzelmis bunlar canim benim ela bahar icinde saglikla uyusun inşallah

Güle güle kullan canim senin icine hangisi daha çok sindiyse onu kendine birak

Çok güzel olmuslar canim her ikiside saglikla giymeyi nasip etsin Rabbim

Benimkide yaklasmis baya 2.50 ye ;(( ben hamileligimi bildigimden beri yuruyus yapuiom uzatiyordum Hep bindigim duragı artik yapmiycam risk bitene kadar
Aynen gununde dogsun kuzucuklar insallah sag salim atlatiriz hepimiz ...

Son düzenleme:
Kızlar sonuclarimi aldim doktorum henüz msj atmadı sizce nasıl sonuclar ??? Açlik 80 tokluk 119 cikmıs ...

Eklentiler

• 2016-02-18 17.36.57.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 117
Ayy sitedeki kızların üstünde hiç beğenmemiştim sende çok güzel duruyo kesinlikle alıcammaşallah sana tatlım çok yakışmış

Çok teşekkürler canım benim

Gule gule kullan canım cok guzeller bayildim ) ozellikle sabahliklı olan cok cici

Tatlım maşallah çok tatlısınız anne ogul bayıldım çok yakışmış pijamaları ayrıca fiyatı çok uygunmuş süper valla

Güle gule kullan canım çok güzel görünüyor. İç çamaşırı çok belli ediyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…