2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amin canım benim teşekkürler aynen dedigin gibi tatlım geriye sadece minikleri beklemek kalacak sanırım sen de bitirdin sayılır benimkiler sabaha kurur yarın ütülerim artık

Kızlar sonuclarimi aldim doktorum henüz msj atmadı sizce nasıl sonuclar ??? Açlik 80 tokluk 119 cikmıs ...
Canım sekerin iyi çıkmış enfeksiyon da kafaya takilacak kadar yüksek değil tabi doktorundan duysan daha iyi olur
Ay biz yakında reçete de yazarız haa her şeyi arastira arastira bi hal olduk

Kader arkadaşım sık sık aklıma geliyorsun .nasılsın.kontrolun ne Zaman

Amin canım benim teşekkürler aynen dedigin gibi tatlım geriye sadece minikleri beklemek kalacak sanırım sen de bitirdin sayılır benimkiler sabaha kurur yarın ütülerim artık

Aynen canim benimkilerde kurur sanirim ama yarin esim evde utu yapamam herhalde cumartesiye artik benim utu gelip gecerken kiyafeyleri gordukce icim bir hos oluyor

Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
kiyamam, senin dogum yakindir artik degil mi keser cim? sanirim siz 30. haftadan sonra bekliyordunuz ikizleri?

cok yakinda gelecekler artik. saglikla dogacak bebislerin, sakin moralini bozma! az sIKintili bir donemin ama geri de kalacak bunlarin hepsi

Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Canim benim yaa geçmiş olsun neyseki bebisler iyi aman dikkat et kendine sakin kalkma yerinden inşallah vaktini bekler ogluşlar

Canım yaa çok geçmiş olsun...çok stres yaşadın ama mükafatın çok güzel olacak iki yavrunada kavuşacaksın inşallahhaz kaldı artık çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…