- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.781
Öyle ama kuzum keyfimizden mi kilo alıyoruz biz? Normal zaman olsa diyet ve spor yapar zayiflariz ama simdi bebisler icin katlanacagizGüzelim yaaa ne güzel şeyler söylüyorsunbebislerimize feda olsun vucudumuz sonrasi bize kalacak nasılsa veririz
Canım çok geçmiş olsun allah korumuş ogluşlarını tatlım niye olmuş ki gene neden oluyor acabaKizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Ay canımsın ya.seni şimdi daha iyi anlıyorum canım benim.Allahım kuzucukları korusun.Sende hiç kalkma canım az kaldı.Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi
Benimde öyleydi canım bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi doktor kan sulandirici verdi ins bi sorun yoktur sendeGünaydın kızlar!.. Bebeğimde son iki gündür farklılık hissediyorum hareket etmiyor değil ama aynı değil hareketleri dışardan bi göz dahi görürken şimdi elimle zar zor buluyorum zaten panik birisiyim bu durum beni iyice üzdü. Geçen cuma kontrol vardı doktor gayet iyi dedi şimdi az hareketli diye gitmek biraz utandırıyor hiç bi şey yok ama ben evham yaptım galiba offff şu hormonlarrr
geçmiş olsun dışarı felan mı çıktın yattığın yerde mi başladıKizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Maşallah canmKızlar ben geldim şükür kontrolde herşey yolundaydı oh dedim rahatladım canım kızım 39 cm 1300 gr olmuş minik kuzum canımın içi 3 hafta sonra kontrolümüz dogum pozisyonunda inşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur
Geçmiş olsun canm allah şifa versin bir an oncekızlar doktordan geldim şimdik rahim boynum kısaymış erken doğum riskim varmış vajinal progestan verdi böle bi şey başına gelen varmı yürüyüş yapıodum baya onuda yasakladı 34. haftayı atlatana kadar
Veririz veririz birde mayis anneleri zayıflama sayfasını kurarizÖyle ama kuzum keyfimizden mi kilo alıyoruz biz? Normal zaman olsa diyet ve spor yapar zayiflariz ama simdi bebisler icin katlanacagiz
Kartla aldım tatlim ama kapıda ödemeli var +4tl yeBakacagim canimkapida odeme ilemi aldin yoksa kartlami
Teşekkürler bitanemPamukprncess çok beğendim bende görmüştüm sitede nasıl diye düşünmüştüm çok da güzel olmuş valla renkler de yakismis sana
Teşekkür ederiz teyzesiiGule gule kullan canım cok guzeller bayildim) ozellikle sabahliklı olan cok cici
Hadi yaaaAyy sitedeki kızların üstünde hiç beğenmemiştim sende çok güzel duruyo kesinlikle alıcammaşallah sana tatlım çok yakışmış
Kesercimmm yaaa yaramaz bebişler korkutuyor mayıs anneleri olarak napacaz şaştıkKizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Teşekkür ederiz teyzesiibu arada bende yururus yapmak için can atiyorum ama yapmıyorum.. Annesi sende bırak dinlenmeye bak artık son haftalarda durumumuza gore yaparız
Benimde öyle Can'ım ya azaldı sankimcok uzun aralıklarla vuruyor bnmde Can'ım sıkkın bunaGünaydın kızlar!.. Bebeğimde son iki gündür farklılık hissediyorum hareket etmiyor değil ama aynı değil hareketleri dışardan bi göz dahi görürken şimdi elimle zar zor buluyorum zaten panik birisiyim bu durum beni iyice üzdü. Geçen cuma kontrol vardı doktor gayet iyi dedi şimdi az hareketli diye gitmek biraz utandırıyor hiç bi şey yok ama ben evham yaptım galiba offff şu hormonlarrr
Ay dimi yaa?? Ne kadar aldığımızı konuşuyoruz ne kadar verdigimizi de konuşup birbirimize destek oluruzVeririz veririz birde mayis anneleri zayıflama sayfasını kurariz
KIZLARRRRR
Sizin için işten gelir gelmez giydimikisine de bayıldım ve pamuklu tam da bizim doğum mevsimine göreler kaçıranlar için tekrar dıyorum birissine adlı siteden aldım 3 günde geldi ve toplam 55tl odedim ikisine @_Lavin_ @yagmurr_damlasi NicksizYumurta cananarya unuttuklarim olabilir etiketleme yi ve tüm soranlar diyeyim benim boy 161 kilo76 ve ikiliyi M uçlu takımı L aldm.. L aldigimin azcık boyu uzun başka sıkıntısı yok
kiyamam, senin dogum yakindir artik degil mi keser cim? sanirim siz 30. haftadan sonra bekliyordunuz ikizleri?
cok yakinda gelecekler artik. saglikla dogacak bebislerin, sakin moralini bozma! az sIKintili bir donemin ama geri de kalacak bunlarin hepsi
Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?