2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Canım çok geçmiş olsun allah korumuş ogluşlarını tatlım niye olmuş ki gene neden oluyor acaba

Benimde öyleydi canım bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi doktor kan sulandirici verdi ins bi sorun yoktur sende

Ayy sitedeki kızların üstünde hiç beğenmemiştim sende çok güzel duruyo kesinlikle alıcammaşallah sana tatlım çok yakışmış
Hadi yaaa ayy onlar bi de fit yaaa belki gıcık oluyozdur o yüzden begenmemisizdir bize daha güzel olur güzel anne al al valla güzeller hele 3 lusu bi de alt pijama ayarlaniyor ya ister dar ister geniş olur bize rahatça

Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Kesercimmm yaaa yaramaz bebişler korkutuyor mayıs anneleri olarak napacaz şaştık neyseki iyisiniz dinlen sende annesi geçmiş olsun

merhabalaaarrrr bugun prensesimi gormeye gittikkkkkkk masallah her sey yolunda fakat o burun o kulak ne ya cok kocaman gozukuyodu gulmekten kendimi alamadim kime benzicek cok merak icindeyim makine oylemi gosterir sizde de oyle oldumu ama bilmiyorum ve an itibariyle 10 kilo almisim 69 kiloyum ve yediklerime dikkat ettigim halde bi pantolon alayim dedim 38 40 beden dap dar oluyo oda boy friend jean yani sok oldum duba gibiyim gobek cok yok kalcalar for ever yuruyuse baslicam polo dan pantolon buldum tesadufen siddetle tavsiye derim boy friend cok rahat hamile pantolonu gibi tam lcw ve defakto hamile kiyafetleri rezalet durumda ggercekten dislanmis cocuk muamelesi gibi bi koseye sikistirmislar iki uc parcayi diger magazalarda nasil bilemem maviden almistim pantolon guzel cikti ama o gobek kismi surekli iplikleri kaciriyor neyse az kaldi artik safak azaldi insallaaaah opuyoruzzzzzzzzzzz iyi gecelerrr

Teşekkür ederiz teyzesii bu arada bende yururus yapmak için can atiyorum ama yapmıyorum.. Annesi sende bırak dinlenmeye bak artık son haftalarda durumumuza gore yaparız

Aynen nerden bilirdim boyle olucak yoksa yaparmıydım ( insallah atlatiriz 5 haftayi dikkat edicem bundan sonra allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Benimde öyle Can'ım ya azaldı sankimcok uzun aralıklarla vuruyor bnmde Can'ım sıkkın buna

Bende baktım orayada beden pek kalmamış, bu arada sanada çok yakışmış canım Güle güle kullan

Canim 36-37.haftada alirim diyor doktor insallah o gune kadar beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…