2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay canımsın ya.seni şimdi daha iyi anlıyorum canım benim.Allahım kuzucukları korusun.Sende hiç kalkma canım az kaldı.
Sagol canim benim inan cok zor Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yatiyorum yarin kv gelcek o bakcak biraz

geçmiş olsun dışarı felan mı çıktın yattığın yerde mi başladı
Canim 2 haftadir evdeyim ilk kanama oldugunda doktor yatcaksn demsti ama yuzde 90 yune olur demsti yine wc de oldu hic bisy yapmdm agir kaldirmdm anlamdim yani

Hadi yaaa ayy onlar bi de fit yaaa belki gıcık oluyozdur o yüzden begenmemisizdir bize daha güzel olur güzel anne al al valla güzeller hele 3 lusu bi de alt pijama ayarlaniyor ya ister dar ister geniş olur bize rahatça
Ay valla kıskanmadımgerçekten seninki gelsin öyle karar vereyim diyodum çokta beğendimama üçlüde sadece s ve xl kalmış;(

Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi

Canim çok gecmis olsun. İnşallah cabucak atlatirsin bu donemi sende ogluslarda saglikla zamanlarinda dogarlar inşallah bol bol dinlen yat

Canım bayıldım ikiside çok güzelmiş güle güle iyi günlerde giy.fiyatıda çok uygunmuş.burda bikaç yere sordum bitanesi o fiyata.

Sagol canim benim inan cok zor Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yatiyorum yarin kv gelcek
İyi canım sevindim birinin yanında olmasına.gecen eşim çay yaptı kızımı uyuttu filan zoruma gitti doğrusu.bebişlerimiz iyi olsunda sonrasında,zaten yatmayada çok fırsatımız,olmayacak

Canım benim kilo 66 doğasıya 70 olurum heralde.bende M olur heralde diyodum ama büyükmü olurki kafam karıştı.gerçi üçlüde bedende kalmamış çok beğendim ama ben.pembişlerde çok tatlı aslında ama erkek olcakya onun için pembiş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…