2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benim kızım çok sert tekme atıyor canım yanıyor resmen sizin bebişler nasıl 1 haftadır böyle
Bizimki boks yapıyo canım resmenbide doktor gelişimi 1 hafta önden gidiyo dedi.yani ulturasona göre 29 haftalık.şeker hastalarında bebek biraz iri oluyomuş zaten o yüzden kontrol altında tutcaz dedi.

Bizimki boks yapıyo canım resmenbide doktor gelişimi 1 hafta önden gidiyo dedi.yani ulturasona göre 29 haftalık.şeker hastalarında bebek biraz iri oluyomuş zaten o yüzden kontrol altında tutcaz dedi.
Tatlım ne sert tekme atıyor tak tak agrıyor resmen demi evet genelde şekeri olanların bebegi daha iri oluyor hayırlısı canım korkma canım dikkat ediyorsan tombiş bi ogluşun olur

Sen ara ara kontrol et canım stok yenilenir illaki bence M almalisin sen Zaten alt pijama lastikli düğmeli geniş dar istediğin gibi ayarlayabilirsin neyseki zamanımız da çok

Tamam canim ikisinden biriyle alirim ama beden kalmamis pek M olur diye dusundum L büyük gelebilir bana sankim
Ben şansa iyi almışim habersiz şu hamile pantolonlarinda lastikli ayar olur ya bu 3lüde de o var tatlım ve M bana da uydu ikilideki. 3 lüyüde neyseki ayarlayabilirz beğendigin yoksa ara ara bak stok yenilenir illaki

Canim hamilelikte goz numarasi artabiliyor benim nerdeyse 1 derece artmisti. Gozlughunu degistirme derim. Dogumdan sonra gider degistirirsin. Bu hamileligimde de artti yine

Tecrübeli anneler göğüs kremi alıp son bi ay kala kullanmak istiyorum hangi marka önerirsiniz? Emzirmeden önce kullanmaua başlamak faydalı oluyormuş. Çatlak ve yara olmaması için

Aynen nerden bilirdim boyle olucak yoksa yaparmıydım ( insallah atlatiriz 5 haftayi dikkat edicem bundan sonra allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Canimm belki ondan değildir ama önlem amaçlı dikkat edersin artık nasılsa inş zamanında gelir yawrular

Evet canım yaa aslında takip edip burdan duyurabilirz stok yenilenince al valla çok güzel geldiler teşekkürler canım

Hergün kontrol edicem valla fiyatida çok uygun, bi kac kere giyecem bişey için çok para vermek istemiyorum inşallah yakalarim

Benim oğlumun da gelişimi bi hafta önden gidiyor, daha şeker yüklemesi yapılmadı acaba bende de şeker varmıdır ki

CadiKazani canim sende gozukmuyorsun isten ayrildin diye biliyorum hersey yolundadir inşallah
Tesekkurler canim iyiyiz cok sukur evet isten ayrildim bir suredir internette sorun yasiyorum alt yapida sorun varmis telden dahi baglantida sorun oluyo sizlerde iyisinizdir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…