- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.841
Canim bu sözü hiç duymamıştım ama gerçektende bize uyuyor artık 33-34.haftalardan sonra yururuz bol bol da zamaninda normal doğar kuzular:)Aynen canım ya pek nazlı olduk bizmaşallah annene keşke biz de onun gibi olsak
Ben dikkat ettim canım eğer yürürsem ya da evde biraz iş yaparsam oluyor o ağrılar. Hanım eli kaşık sapından kabarır lafı tam da bizim için söylenmiş
pazartesi göz muayenem vardı hiç gittin mi bilmiyorum ama birkac makina var ceneni oraya koyup ekrana bakiyorsun falan. Ben cenemi koyarken tiksindim pecete sermek de gelmedi aklıma mecburen muayenemi oldum akşam aynaya bi baktım çenem sanki darbe almış gibi noktacik noktacik kızarmışya tiksindigim icin oldu ya da tenim hassaslasti oraya koyunca oldu bilemedim.
Sonuç olarak dua edelim de naz yapmadan bir avazda doguruverelim minnakları
Aynen canım tedavisi olması güzel birşey sen umudunu hep yüksek tuttugun için oda sana tutunuyorHic buyumez iste heheh. Hep citir kalir kizcem.
İnsallah saglikla ilgili sorunlarda cozulur bi sekilde. En azindan tedacvisi olan seyler diyr seviniyorum canim
Canim benim bacagimda ağrı uyusma vardı onun üzerine verdi dr öyküde vermiş acaip rahatlattı on dk yurusem bacagimi hissetmiyordum.Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
Canim ogluslara bol bol tembihle nisan gelmeden cikmasinlar dışarıya havalar soğuk icersi sıcak büyüyün orda deKizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Aminn insallah canim.neff1316 canım iyi haberlerle gelmişssin şükür.annesi baksana kızın kıpır kıpırmış rabbim sağlık sıhhat içinde doğumunu nasip etsin bizleri evlatlarımızla sınamasın Allahım.
@babybabycat tatlım kızına maşşallah yaa kordonunu oyuncak yapmış annesi baksana fındığa.sen kokoş olmasın dedikçe anne ben kokoşum dercesine göstermiş fındık kurdu :)tarıhınız kesınlesmıs herlde inş. hayırlı doğumlar olr cnm
İyi aksamlar canım benim de önden gidiyor şeker aklıma gelmedi değil.yükleme yapıldı çok şükür çıkmadı.vitamini artık kullanma dei sadeceBenim oğlumun da gelişimi bi hafta önden gidiyor, daha şeker yüklemesi yapılmadı acaba bende
Ha ha canım süper olur valla bende varim derizki ben bu çocuğun annesinin karnındaki tekmelerini hangi saatlerde pirtladigini bilirimHemde çok iyi olur valla sonra ikinci bebişleri konusuruz yavaş yavaşgelin-damat cekistirinceye kadar varım sizle
Sağol canim ben de askıya aldım gözlük işiniCanim hamilelikte goz numarasi artabiliyor benim nerdeyse 1 derece artmisti. Gozlughunu degistirme derim. Dogumdan sonra gider degistirirsin. Bu hamileligimde de artti yine
Ayy Allahım o günleri de göstersin hepimize canim seve seve cekistiririzHemde çok iyi olur valla sonra ikinci bebişleri konusuruz yavaş yavaşgelin-damat cekistirinceye kadar varım sizle
Ya ben de merak ediyorum canım inşallah iyilerdir. Keşke bi gelip msj atsa iyiyiz diye@Erkan_Pinar dan haber var mı kızlar bugün aklimdaydi yineinş prensesiyle iyidirler
Yaa kızımım cenesinde olmaz dimi kızarıklıkCanim bu sözü hiç duymamıştım ama gerçektende bize uyuyor artık 33-34.haftalardan sonra yururuz bol bol da zamaninda normal doğar kuzular:)
Bende gozluklugillerden olduğum için bilirim o makineleri hamilelikte tiksinince oluyormuş öyle şeyler annem hep der sakın canın bisey isterse çekinme iste yada gizli bisey alma bebekte olur diye yengem bi bahçede dut görmüş hamileyken habersiz alıp yemiş sonrada bacağını kasimis yegenimde aynı yerde sapı dahil aynı simsiyah bi dut var o yuzden hamileyken normale göre herşey daha hassas oluyor
Aynen canım tedavisi olması güzel birşey sen umudunu hep yüksek tuttugun için oda sana tutunuyor
Bodur tavuk her daim pilictir annesi:))
Canim benim bacagimda ağrı uyusma vardı onun üzerine verdi dr öyküde vermiş acaip rahatlattı on dk yurusem bacagimi hissetmiyordum.
Canim ogluslara bol bol tembihle nisan gelmeden cikmasinlar dışarıya havalar soğuk icersi sıcak büyüyün orda debende sizi merak ediyorum ama nasıl olsa kavuşunca Allahin izniyle bi ömür yanınızda olcam de şimdiden yaramazlık yapmasınlar dogunca hep beraber kudurursunuz ogluslarla pasalarin annesi
Gecmis olsun canim. Mumkunse wc icin bike kalkma hasta bezi al . Buyuk gelmedenKizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
Canim bende 25 liraya yaptirdim. O icecigide hastane verdi hatta. 95 cok fazla sonucta kan degerine bakıyorlarKizlar seker yuklemesi icin ne kadar odediniz benim hastane 95 tl istedi baska bir yeri aradim 25tl dedi arada bu kadar fark olmasinin sebebi ne olaki diye kafama takildi 10 gun icerisinde yaptiricam bende
Aa aa 95 tl ne çok istemişler.bende özel hastaneye gidiyorum pazartesi günü yaptırdım şeker yüklemesi ve tam kan tahlili 10 tl ödedik.95 tl okuyunca şaşırdım valla canımKizlar seker yuklemesi icin ne kadar odediniz benim hastane 95 tl istedi baska bir yeri aradim 25tl dedi arada bu kadar fark olmasinin sebebi ne olaki diye kafama takildi 10 gun icerisinde yaptiricam bende
Bende anlam veremedim canim ben 25tl ye yapan yere yaptiriyim ayni seyse neden o kadr fazla para aliolar anlamadimCanim bende 25 liraya yaptirdim. O icecigide hastane verdi hatta. 95 cok fazla sonucta kan degerine bakıyorlar
Arkadasimada cok geldi o da gecen sene dogum yapmisti bana 95 ne ya deyince baska yere sordum 25 dedi bende sasirdim acikcasiAa aa 95 tl ne çok istemişler.bende özel hastaneye gidiyorum pazartesi günü yaptırdım şeker yüklemesi ve tam kan tahlili 10 tl ödedik.95 tl okuyunca şaşırdım valla canım
Iyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümKader arkadaşım sık sık aklıma geliyorsun .nasılsın.kontrolun ne Zaman
Cok buyuk gecmis olsun canim ablanada acil sifalar versin rabbim insallah adaginda kabul olur insallah saglikla kavusursun minigineIyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Canim geçmiş olsun allah acil şifalar versin.adaginda şimdiden kabul olsun inşallahIyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Yok canım kızında çıkmaz bisey sende çıkmış ya oda cildimiz daha hassas eskiye göre tuyden nem kapiyoruz benimde geçen bi sivilce çıkmıştı aynada bakıp söylendim ergen gibi yaptın kiz beni dedimSağol canim ben de askıya aldım gözlük işini
Ayy Allahım o günleri de göstersin hepimize canim seve seve cekistiririz
Ya ben de merak ediyorum canım inşallah iyilerdir. Keşke bi gelip msj atsa iyiyiz diye
Yaa kızımım cenesinde olmaz dimi kızarıklıkben inanmazdım öyle seylere ama bu hamilelik her türlü batıla inandırıyor insanı
Inşallah dedigin gibi yaparız canım havalar da ısınmıs olur bol bol yürüyüş yaparız
İyi aksamlar canım benim de önden gidiyor şeker aklıma gelmedi değil.yükleme yapıldı çok şükür çıkmadı.vitamini artık kullanma dei sadece
Bende almadim az biseyi var kizceminherkes bişeyler almayA BAŞLAMIŞ BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIMBİ İKİ TANE BEBEK TULUMU DIŞINDA.
canım iyi yapmışsın. kullanamadığım için yazmadan geçemeidmValla canim momfortbaby düşünüyordum bende ama niyeyse bir anda aliverdim bunu. Ama siz boyle yorum yapinca vazgeçtim iade ettim
Cok sagol canim gereksiz masraf yapmamis oldum sayenizde geri verdim bende
ne güzelmiş cnaım o yaa.Selam kızlar,
Dün gebelik eğitimine gittimhastanem düzenliyor. Sorumlu ebe ve doktorlar gelip sıra sıra anlatımlar yaptılar. Normal doğuma hazırlık, korkutmadan detaylarla anlattılar. Gittiğim yer çok zorunlu olmadıkça sezaryen istemiyor.
Doğuma gelirken yanımızda getirmemiz gerekenler, çoğunu hastane kendi veriyormuş.
Doğuma hazırlanırken yapılması gereken egzersizler de uygulamalı olarak yapıldıbebek yıkama, emzirme uygulandı.
Yararlı oldu bayainşallah normal doğum yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?