- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.861
benim illk doğumdan sonra yükselmiş bi şekilde kaldı. şimdi yine yükseldi. inşallah buda öyle kalmaz yaaa.Canım şimdilik idare et,bebeklerimizin göz muayenesinde 4. Aylıkken bizde tekrar muayene oluruz :) yani benimde 2.75ti 3.25 çıktı. Doktorum şuan Değiştirme dedi.normal bir durummuş.
ayy çok heyecan yaptım şuan. gerçekten doğum yaklaşıyor.Teyzoşlar hastane çantamız hazır pusetimizide aldık dogumu beklemedeler kendim içinde 2 takım pijama 2 adet atlet 4 adet alt iç çamaşırı 2 adet emzirme sütyeni bir tane hırka yazma falan ıslak mendil daha koycam şeyler var tam hazır degil aEki Görüntüle 1776656 ma
Kızçemin güzell adaşııı.Selaaam kızlar
Çok şükür güzel haberlerle geldik biz sonunda.
Yol boyu dua ettim içeri girene kadar.
Allahım duydu sesimi.
Kalbinde bariz bişey göremiyorum artık dedi düzelmiş muhtemelen. Böbrekler normal boyutuna gelmiş.
Biri 2.6 biri 4 mm olmuş.
Defnemiz 904 gram olmuş.
Zor da olsa çirkin bi poz yakaladık artık :)
Elini çekmemekte direndi baya :)
Eki Görüntüle 1776682
İnsallah canim yarin 29+1 olcaz insallah kuzularim sabreder..Tatlım inşallah 33 haftaya gelseniz ozaman korkma artık dogsa da bişey olmaz bu mayıs bebişleri de pek bi aceleci çıktı kuzular
Ayy evet canim onlar saglikli oksunda tek yatariz biz sotun degilAynen canım yaainş bebekler zamanında gelirler mayıs annelerine hep yatış düşüyor bahar bebekleri nazlı çıktı
Amin canim evet az kaldi hayirlisiyla bekliycezAz kaldı canım dayan,bebişler için annesi. Allah yardimcin olsun
ben sadece Ferrum Fort kan ilacı kullanıyorum. ilk hamileliğimde de kullanmadım magnezyum.Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
Ah canim hep konusuyorum annesnin melekleri nolur biraz daha bekleyin bi 50 gun kadarcik diyorum :)) umarim beklerler resmen gun sayiyorum.Canim bu sözü hiç duymamıştım ama gerçektende bize uyuyor artık 33-34.haftalardan sonra yururuz bol bol da zamaninda normal doğar kuzular:)
Bende gozluklugillerden olduğum için bilirim o makineleri hamilelikte tiksinince oluyormuş öyle şeyler annem hep der sakın canın bisey isterse çekinme iste yada gizli bisey alma bebekte olur diye yengem bi bahçede dut görmüş hamileyken habersiz alıp yemiş sonrada bacağını kasimis yegenimde aynı yerde sapı dahil aynı simsiyah bi dut var o yuzden hamileyken normale göre herşey daha hassas oluyor
Aynen canım tedavisi olması güzel birşey sen umudunu hep yüksek tuttugun için oda sana tutunuyor
Bodur tavuk her daim pilictir annesi:))
Canim benim bacagimda ağrı uyusma vardı onun üzerine verdi dr öyküde vermiş acaip rahatlattı on dk yurusem bacagimi hissetmiyordum.
Canim ogluslara bol bol tembihle nisan gelmeden cikmasinlar dışarıya havalar soğuk icersi sıcak büyüyün orda debende sizi merak ediyorum ama nasıl olsa kavuşunca Allahin izniyle bi ömür yanınızda olcam de şimdiden yaramazlık yapmasınlar dogunca hep beraber kudurursunuz ogluslarla pasalarin annesi
Canim o sekilde zorlanirim wc ye kalkcam artik mecbur ama diger turlu hep yatcam insallah nisani goruruzGecmis olsun canim. Mumkunse wc icin bike kalkma hasta bezi al . Buyuk gelmeden
Canim benimde öyle birkaç parça var almıştım annemde getirdi almis ama mayis anneleri alışveriş sayfasında bi kadın geçen yıl mayısta doğan kızının eşyalarını satıyor hiç biseyi giydiremeden büyümüş kızı onu görünce gözüm korktu valla alıp alıp giydirememekte var o yuzden artık almamaya karar verdim ihtiyaç olursa gider alırım her yer bebek mağazası nasılsa :))Bende almadim az biseyi var kizcemin
Ah canim hep konusuyorum annesnin melekleri nolur biraz daha bekleyin bi 50 gun kadarcik diyorum :)) umarim beklerler resmen gun sayiyorum.
Ah canim hala karar veremedik esim biraz kararsiz:))) haftaya kadar belirleriz artikIsimlere karar verebildinizmi canım topigimizin tek ikiz erkek pasalarinin adı ne olcak merak ediyorum şahsen
ben alt üst giydirmiştim canım hastanede. zaten bir gece kaldım gündüz çıkmıştık. hava nın durumuna göre tulumda alınabilir. mayısta soğuk olabiliyor hava. benim ilk bebiş temmuz bebesiydi. sıcaktı baya@candanotecann canım benim de kramplarım vardı 1 hafta sabah aksam kullandım gectı bıraktım içmeyi
hanımlar ya hastane cıkıslarının içinde tulum var mı hepinizin olmalı mı tecrübeli anneler?ne giydiriyolar bebeğe alt ust takım mı yoksa tulum mu bilemedim tecrübesizlikbenim hastane cıkısının ıcınde tulum yok uzun kollu bacaklı olanından ona gore değiştiricem de bilgi verirseniz sevinirim
rengine bayıldııımm. çok tatlısın canım her zamanki gibiKIZLARRRRR
Sizin için işten gelir gelmez giydimikisine de bayıldım ve pamuklu tam da bizim doğum mevsimine göreler kaçıranlar için tekrar dıyorum birissine adlı siteden aldım 3 günde geldi ve toplam 55tl odedim ikisine @_Lavin_ @yagmurr_damlasi @NicksizYumurta cananarya unuttuklarim olabilir etiketleme yi ve tüm soranlar diyeyim benim boy 161 kilo76 ve ikiliyi M uçlu takımı L aldm.. L aldigimin azcık boyu uzun başka sıkıntısı yok
canım çok geçmiş olsun. iyi bişey çıkmamış. bebişler baskı yapıyor demek ki. dikkat et kendine tatlımKizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
banada günler çok hızlı akıyormuş gibi geliyor. hiçbişey anlamıyorum ne zaman sabah olmuş ne zaman akşam olmuş anlamıyorum.Kızlar ben bugünlerde çok sabırsızlanıyorum sizde öyle mi bilmiyorum.ocak ayı çabuk geçmişti.Sanki Şubat bi türlü bitmedi.
Evet çok yakın hemde çokkkkkkayy çok heyecan yaptım şuan. gerçekten doğum yaklaşıyor.
bende oğlumda daha çok doğumdan sonra ihtiyaca göre aldım canım. çünkü belli olmuyor neyle rhat olacağı. hem havanın durumuda çok önemli. birde gerçekten çabuk büyüyorlar. ben oğlumda yeni doğan olan kıyafetleri çok az giydirebilmiştim. 3-6 aylıklara çok çabuk geçmilştim. yenidoğanlar 50 cm oluyor. oğlum 54 cm doğmuştu. o yüzden yenidoğanlar temiz temiz kaldılar. veridm bende çoğunuCanim benimde öyle birkaç parça var almıştım annemde getirdi almis ama mayis anneleri alışveriş sayfasında bi kadın geçen yıl mayısta doğan kızının eşyalarını satıyor hiç biseyi giydiremeden büyümüş kızı onu görünce gözüm korktu valla alıp alıp giydirememekte var o yuzden artık almamaya karar verdim ihtiyaç olursa gider alırım her yer bebek mağazası nasılsa :))
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten .benimde adağım var .bir tane ben bir tane babası kesecek . Ama eşim bu ara çok yoğun .bizde en azından birini önceden keselim o Zaman.iyi yapmışsın sormakla. Benim yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak .allah bu zor günlerimizde yardımcımız olsun inşallah .miadında doğum nasip etsin .Iyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
ÇOK İYİ GEÇEN GÜN SEKER YÜKLEMESİ YAPTIRDIK. BİZ VE DOĞUM İÇİN TARİH VERDİ 25 MAYISA BAKALIM NASIL OLACAKMerhaba bende ayni doktora gidiyorum :)) aynen memnunum insallah bir sknti da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?