2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım şimdilik idare et,bebeklerimizin göz muayenesinde 4. Aylıkken bizde tekrar muayene oluruz :) yani benimde 2.75ti 3.25 çıktı. Doktorum şuan Değiştirme dedi.normal bir durummuş.
benim illk doğumdan sonra yükselmiş bi şekilde kaldı. şimdi yine yükseldi. inşallah buda öyle kalmaz yaaa.

ayy çok heyecan yaptım şuan. gerçekten doğum yaklaşıyor.

Kızçemin güzell adaşııı.
Defnelerimiz çok güçlü canımm.
Sağlıkla doğacaklar minnak burunlarından sıkıcaz daha.
çok sevindim canım senin adına

Ah canim hep konusuyorum annesnin melekleri nolur biraz daha bekleyin bi 50 gun kadarcik diyorum :)) umarim beklerler resmen gun sayiyorum.

Bende almadim az biseyi var kizcemin
Canim benimde öyle birkaç parça var almıştım annemde getirdi almis ama mayis anneleri alışveriş sayfasında bi kadın geçen yıl mayısta doğan kızının eşyalarını satıyor hiç biseyi giydiremeden büyümüş kızı onu görünce gözüm korktu valla alıp alıp giydirememekte var o yuzden artık almamaya karar verdim ihtiyaç olursa gider alırım her yer bebek mağazası nasılsa :))

ben alt üst giydirmiştim canım hastanede. zaten bir gece kaldım gündüz çıkmıştık. hava nın durumuna göre tulumda alınabilir. mayısta soğuk olabiliyor hava. benim ilk bebiş temmuz bebesiydi. sıcaktı baya

rengine bayıldııımm. çok tatlısın canım her zamanki gibi

Kizlar ben yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan evdeyim yatiyorum dr ultrasonla bakti nst ye bagladi hic bisy cikmadi sukur sadece tuvalet icin kalkcaksin dedi
canım çok geçmiş olsun. iyi bişey çıkmamış. bebişler baskı yapıyor demek ki. dikkat et kendine tatlım

Kızlar ben bugünlerde çok sabırsızlanıyorum sizde öyle mi bilmiyorum.ocak ayı çabuk geçmişti.Sanki Şubat bi türlü bitmedi.
banada günler çok hızlı akıyormuş gibi geliyor. hiçbişey anlamıyorum ne zaman sabah olmuş ne zaman akşam olmuş anlamıyorum.

bende oğlumda daha çok doğumdan sonra ihtiyaca göre aldım canım. çünkü belli olmuyor neyle rhat olacağı. hem havanın durumuda çok önemli. birde gerçekten çabuk büyüyorlar. ben oğlumda yeni doğan olan kıyafetleri çok az giydirebilmiştim. 3-6 aylıklara çok çabuk geçmilştim. yenidoğanlar 50 cm oluyor. oğlum 54 cm doğmuştu. o yüzden yenidoğanlar temiz temiz kaldılar. veridm bende çoğunu

Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten .benimde adağım var .bir tane ben bir tane babası kesecek . Ama eşim bu ara çok yoğun .bizde en azından birini önceden keselim o Zaman.iyi yapmışsın sormakla. Benim yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak .allah bu zor günlerimizde yardımcımız olsun inşallah .miadında doğum nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…