2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?

Bana doktor iki ay önce verdi, yarım kutu bile kullanmadım. Bel-bacak ağrın olunca kullan demişti. Çok yürümediğim ya da çok ev işleriyle uğraşmadığım müddetçe ağrım olmadığından arada sırada kullandım.

Benim hastane çıkışında da tulum yok, ama bi zıbın takımı almıştım onun içinde var tulum, zaten yedek zıbın takımı götürecektim, böylece o tulumu da götürürüm. Şart değil ama bence.

Günaydın tatlı anneler bu arada

Bugün gece annemlerde kalacağım, kendi yatağımda yatarken zorlanmaya başladım bakalım orarada yatabilecek miyim? Aslında gitmeyecektim de kardeşim Sakarya'ya gidiyor pazar günü, geceyi beraber geçirelim diye gidiyorum. Zaten bi kardeşim var, inşallah benim daha çok çocuğum olur, tek kardeş de zor, insan istiyor başka kardeşleri de olmasını.

Canım benim cok kotu günler geciriyorsunuz ama sen yine de elinden geldigince bebegine odaklan.Allah hepinize sifa versin mukafatiniz bebisini saglikli bir sekilde kucagina almak olsun inşallah

Ay canim aynen yaaen guzeli şikayet etmemek sanırım

Günaydın canım Allah kavuştursun tadını çıkar bu gecenin kardeş gerçekten cok önemli benim 2 tane erkek kardesim var ama ikisi de uzakta hele birine gecen hafta kız istediler gelecek ay nişanı var ona da gidemeyecegim, hazirliklariyla ilgilenemeyecegim sadece misafir gibi düğününe gidecegim annem bensiz cok zorlanacak ama alışmak zorundayız sanırım

Evet cnm
Gömlek gibi baştan sona Düğmeli olmalı
Hem dogrulamiyorsun doğum sonrası
O açıdan rahat giydiriliyor
Hem de emzirirken rahat oluyor
Gecelik bende de var
Doğumdan çıkınca bez gibi bir şey baglanmisti biraz o sekikde yatiriyorlar bir süre sonra iç camasiri ve pijama alti giydiriliyor hemşire yardimiyla
Benimki sezaryen olduğu için böyle olmuş da olabilir
Dolayisiyla gecelik şart ilk doğum çıkışı

candanotecann
Cnm ben kendim istedim magnezyum ve kalsiyum Dr dan
Çünkü ben sadece demir hapı alıyordum
Vitamin alamiyordum
Tırnaklarım kırılmaya başladı
Kemik eklem ağrılarım başladı
Biraz dişlerimde de hassasiyet başladı
Ben istedim
O yazdı
Calcimax ve magnorm alıyorum günde bir kez suya atılır ikisi de
Biraz ishal yaptı beni
Ama demir de kabiz yapmıştı
Dengeledik

Ben şansa iyi almışim habersiz şu hamile pantolonlarinda lastikli ayar olur ya bu 3lüde de o var tatlım ve M bana da uydu ikilideki. 3 lüyüde neyseki ayarlayabilirz beğendigin yoksa ara ara bak stok yenilenir illaki

Sansin varmis canim senin evet bakacagim canim acilirsa stok daha zaman var aliriz

Tesekkurler canim iyiyiz cok sukur evet isten ayrildim bir suredir internette sorun yasiyorum alt yapida sorun varmis telden dahi baglantida sorun oluyo sizlerde iyisinizdir umarim

Aman canim iyi olunda ikinizde sorunda inşallah en yakin zamanda cozumlenir bizde iyiyiz kizcemle o tekmeliyor ben seviniyorum

Canim ablan icin çok çok gecmis olsun inşallah pataloji sonucu iyi cikar. Bebeginde sana tutunur saglikla dunyaya zamaninda gelir

Ben de haftaya yaptircam seker yuklemesini dogum tarihimiz 26 mayis gozukuyor bir aksilik olmazsa insallah sana 25 mayis dogum olacak mi dedi sezeryan mi normalmi olcak??
Benim sezeryan belli canım. Çünkü benim ilk oğlum var oda sezeryanla oldugu için buda mecbur sezeryan olacak onada eğer bir aksilik olmazsa 38. haftadan sonra alırız demişti oda 25 mayıs olabilir dedi.

Benim sezeryan belli canım. Çünkü benim ilk oğlum var oda sezeryanla oldugu için buda mecbur sezeryan olacak onada eğer bir aksilik olmazsa 38. haftadan sonra alırız demişti oda 25 mayıs olabilir dedi.
Hmm benim de plasentadan dolayi sezeryan sanirim haftaya belli olur tam tarih o zaman seker yuklemesini merak etmistim bir de ne kadar surdu fiyati ne kadardi?

Hmm benim de plasentadan dolayi sezeryan sanirim haftaya belli olur tam tarih o zaman seker yuklemesini merak etmistim bir de ne kadar surdu fiyati ne kadardi?

NORMAL MUAYENE ÜCRETİ ÖDEDİM AYRI BİR ÖDEME YAPMADIM. EMİNE HANIM SADECE TOKLUK YAPTI BANA BEN ÇALITIĞIM İÇİN HEP 6 30 RANDEVUSU OALRAK GİDİYORUM. 1 SAATTE ÇIKIYORMUS SONUÇ ERETESİ GÜN TELEFON EDİP SORDUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…