- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.881
Kızlar herkes magnezyum kullanıyor mu? Kullananlar bir şikayet üzerine mi başladı yoksa doktor kendisi mi verdi?
candanotecann canım benim de kramplarım vardı 1 hafta sabah aksam kullandım gectı bıraktım içmeyi
hanımlar ya hastane cıkıslarının içinde tulum var mı hepinizin olmalı mı tecrübeli anneler?ne giydiriyolar bebeğe alt ust takım mı yoksa tulum mu bilemedim tecrübesizlikbenim hastane cıkısının ıcınde tulum yok uzun kollu bacaklı olanından ona gore değiştiricem de bilgi verirseniz sevinirim
Canım benim cok kotu günler geciriyorsunuz ama sen yine de elinden geldigince bebegine odaklan.Allah hepinize sifa versin mukafatiniz bebisini saglikli bir sekilde kucagina almak olsun inşallahIyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Ay canim aynen yaaYok canım kızında çıkmaz bisey sende çıkmış ya oda cildimiz daha hassas eskiye göre tuyden nem kapiyoruz benimde geçen bi sivilce çıkmıştı aynada bakıp söylendim ergen gibi yaptın kiz beni dedimsen misin şikayet eden ertesi gün bi baktim 3tane daha cikmis senmisin söylenen diye aldım cevabini anlayacağın şimdiden bizi parmaklarinda çeviriyor bebeler
Günaydın canım Allah kavuştursun tadını çıkar bu geceninGünaydın tatlı anneler bu arada
Bugün gece annemlerde kalacağım, kendi yatağımda yatarken zorlanmaya başladım bakalım orarada yatabilecek miyim? Aslında gitmeyecektim de kardeşim Sakarya'ya gidiyor pazar günü, geceyi beraber geçirelim diye gidiyorum. Zaten bi kardeşim var, inşallah benim daha çok çocuğum olur, tek kardeş de zor, insan istiyor başka kardeşleri de olmasını.
Evet cnmBen de kalın uzun kollu gecelik aldım, bir de pijama aldım ama onu daha çok hamilelik için aldım her tarafım açılıyor normal pijamalarımla, göbek falan dışarda kalıyor diye. Önerilerini dikkate alacağım.
Önden komple düğmeli dediğin gömlek gibi olanlar mı?
@mgul sen miydin birrissine diye bir siteden pijama alan? Sendiysen nasıl buldun geldi mi? Merak ettim de:)
Ben şansa iyi almışim habersiz şu hamile pantolonlarinda lastikli ayar olur ya bu 3lüde de o var tatlım ve M bana da uydu ikilideki. 3 lüyüde neyseki ayarlayabilirzbeğendigin yoksa ara ara bak stok yenilenir illaki
Tesekkurler canim iyiyiz cok sukur evet isten ayrildim bir suredir internette sorun yasiyorum alt yapida sorun varmis telden dahi baglantida sorun oluyo sizlerde iyisinizdir umarim
Iyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Ben de haftaya yaptircam seker yuklemesini dogum tarihimiz 26 mayis gozukuyor bir aksilik olmazsa insallah sana 25 mayis dogum olacak mi dedi sezeryan mi normalmi olcak??ÇOK İYİ GEÇEN GÜN SEKER YÜKLEMESİ YAPTIRDIK. BİZ VE DOĞUM İÇİN TARİH VERDİ 25 MAYISA BAKALIM NASIL OLACAK
Cnm bir de seker yuklemesi ne kadar zaman aldi ve fiyati ne kadardi ? Ben hafta sonu gidebiliorum calistigim icin cok zaman aliyormu diye merak ettimÇOK İYİ GEÇEN GÜN SEKER YÜKLEMESİ YAPTIRDIK. BİZ VE DOĞUM İÇİN TARİH VERDİ 25 MAYISA BAKALIM NASIL OLACAK
Benim sezeryan belli canım. Çünkü benim ilk oğlum var oda sezeryanla oldugu için buda mecbur sezeryan olacak onada eğer bir aksilik olmazsa 38. haftadan sonra alırız demişti oda 25 mayıs olabilir dedi.Ben de haftaya yaptircam seker yuklemesini dogum tarihimiz 26 mayis gozukuyor bir aksilik olmazsa insallah sana 25 mayis dogum olacak mi dedi sezeryan mi normalmi olcak??
Canım 1 hafta çok önemli değil dedi ama ben diyette olduğum halde böyle demekki normal eskisi gibi yesem daha önde olcak.inşallah yoktur canım.Benim oğlumun da gelişimi bi hafta önden gidiyor, daha şeker yüklemesi yapılmadı acaba bende de şeker varmıdır ki
Hmm benim de plasentadan dolayi sezeryan sanirim haftaya belli olur tam tarih o zaman seker yuklemesini merak etmistim bir de ne kadar surdu fiyati ne kadardi?Benim sezeryan belli canım. Çünkü benim ilk oğlum var oda sezeryanla oldugu için buda mecbur sezeryan olacak onada eğer bir aksilik olmazsa 38. haftadan sonra alırız demişti oda 25 mayıs olabilir dedi.
Hmm benim de plasentadan dolayi sezeryan sanirim haftaya belli olur tam tarih o zaman seker yuklemesini merak etmistim bir de ne kadar surdu fiyati ne kadardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?