2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım kvdesi sürekli telefonlarını dinliyor suyu çok harcıysun diye tartışıyor kaynı elti sini dövmüş yanında ağzını burnunu kanatmış kardeşime çok korkmuş oyüzden olmuş
Ay allahım ya nası insanmış nası döver bi kadını.allah yardımcısı olsun kardeşinin canım dahada pek küçük.sizinde aklınız kalıyodur ister istemez.başka gidebilecek kimse yokmu ailenden canım.hiç olmazsa bikaç günlüğüne gitsede moral olsa kıza.

Canım allahım korktuğunuza uğratmasın.sağlıklı sıhatli olsun minik kuş.

Bi söyleyim bakalım ne diycek tatlım çok saol kuzum ya tatlım eşinin ailesiyle aynı binada lar aşırı geri kafalılar herşey onlar için lüks
Aslında mersinliler sever öyle seyleri ama aile yapısı önemli tabi. Allah kardesine sabır versin kuzum inşallah bebisinin hatrına baskı yapmazlar bundan sonra. cidden cok üzüldüm ya daha 19 yasinda hamile gencecik kız...

Ayy mirandam yaa ne güzel yazmış kara kedi keyifle okudum cok beğendim sanırım kedicigin agzindan günlük tutmaya devam etmelisin cok eğlence

neff1316 yavrularımız inşallah sağ salim dogucak canım benim biz onlara inanıyoruz öyle güzel yazmışsın ki Defne hanım çok şanslı senin gibi bi annesi olucak maşallah

Günaydın tatlı anneler ve bebişleri haftasonu olmasına rağmen erkenden uyandık bugün. Bu gece kızımızın odasında yattık o da anlamış olmalı ki bize erkenden hadi kalkın bakalım diye tekmeler savurduordan oraya kıpır kıpır kosturuyor sanki gidecek yeri var
Herkese bol güneşli, mutlu, huzurlu haftasonu diliyoruz

Tatlım bir hafta sonra eşi gelcekmiş annemde gidecek gelirken getirecek 1 ay kalacak inşallah

Tatlım konuştum kardeşimle 15 güne buraya gelcek inşallah

Ayy maşallah iki fıstık var burdaaaa
Coooook tesekkur ederiz guzel ve tatli teyzoslarimiz coook opuyoruz sizleri

Çok güzel tatlım bende alcam bitane gecelik bakalım güzel bişey bi bakıym trendyola
Güzelmiş tatlım bu da emzirmek için açma yeri varmı acaba yok gibi geldi bana onada bak istersen almadan.günaydın canım
Gunaydin tatlım Sanırım yok ama açılma oldu olmadı derken hep bakacaklarmis ya sence lazım olur mu böylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…