- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.081
Ay allahım ya nası insanmış nası döver bi kadını.allah yardımcısı olsun kardeşinin canım dahada pek küçük.sizinde aklınız kalıyodur ister istemez.başka gidebilecek kimse yokmu ailenden canım.hiç olmazsa bikaç günlüğüne gitsede moral olsa kıza.Tatlım kvdesi sürekli telefonlarını dinliyor suyu çok harcıysun diye tartışıyor kaynı elti sini dövmüş yanında ağzını burnunu kanatmış kardeşime çok korkmuş oyüzden olmuş
Canım allahım korktuğunuza uğratmasın.sağlıklı sıhatli olsun minik kuş.Canim bende tam ne oldugunu bilmiyordum.
Bobrekte buyumr oldugunda down sendromundan suphelenir dr lar o yuzden israrla ikili testi sormus sana.
Birde musadenle sana benim kizcemin hikayesini kisaca anlatmak istiyorum sana.
Hamileligimin en basindan beri kizim haftasiyla uyu,lu degildi. Gerilik arta arta suan 5 haftaya yukseldi. Dun gittigimiz kontriolde kizim 400 gr du. Suanda olmasi gerekeknse yaklasik 800. Yani yari yariya kycuk kizim. Hem boy hem kilo tum organlar. Ayrica sag bobreginde bariz buyume ve problem var. Dogumdan sonra alinma ihtimali yuksek. Birde simdi kalbinde bir sorun ghoruldu. Onun icinde onumuzdeki gunlerde kardiyolog ile gorusucez.
Dr ma bebegim dogar mi sizce diye sordum artik. Oda evet dogucak bebeginiz dedi hatta normal dogum bile yapabilirmisim.
Genetik olarak kucuk bi kiz olucak cuce olma ihtimali bile yuksek suanki duruma gore. Birazzda saglik sorunlariyla ugrasicaz gorunuse gore.
Neden yazdim bunlari ben hic umidimi kaybetmedim kizima cook guvendim onun gucune inandim.oda anlamis gibi hep daha cok tekmeledi beni.
Lutfen sende uzme kendini. Bebisin cok guclu inan kendinede bebisinede canimm
Aslında mersinliler sever öyle seyleri ama aile yapısı önemli tabi. Allah kardesine sabır versin kuzum inşallah bebisinin hatrına baskı yapmazlar bundan sonra. cidden cok üzüldüm ya daha 19 yasinda hamile gencecik kız...Bi söyleyim bakalım ne diycek tatlım çok saol kuzum ya tatlım eşinin ailesiyle aynı binada lar aşırı geri kafalılar herşey onlar için lüks
Ayy mirandam yaa ne güzel yazmış kara kediKara kedimin günlüğünden: "Bu ne arkadaş yaaa! Bir bebek de bebek tutturdular! Eve iki de bir de torbalar dolusu eşya getiriyorlar! Kim izin verdi kardeşim size? Alın götürün bunları!! Bugün de koca bi kutu geldi, bebek arabasiymis. Bu ne ki diye içine gireyim dedim, demez olaydım! Sabit de durmuyor ki arkadaş. Annem bi ileri bi geri sürdü beni, başım döndü zor çıktım içinden... Üstüne bir de bu bebeğe kordon bağlamışlar biliyonuz mu? Bebek ne zaman acikirsa yemek yiyormuş!! Ben senelerdir popomu yırttım bir kaşık daha yaş mama almak için. Bana diyet, bebeğe kordon! Bu ne ayrımcılık!! Hani bu evin bebeği bendim?? onu bunu bilmem, en azından yatağımı sahiplendim. Geldim ortasına ohh yayildim. Yatağa da yatacak değil ya bu sıpa!!"
Tatlım bir hafta sonra eşi gelcekmiş annemde gidecek gelirken getirecek 1 ay kalacak inşallahAy allahım ya nası insanmış nası döver bi kadını.allah yardımcısı olsun kardeşinin canım dahada pek küçük.sizinde aklınız kalıyodur ister istemez.başka gidebilecek kimse yokmu ailenden canım.hiç olmazsa bikaç günlüğüne gitsede moral olsa kıza.
Tatlım konuştum kardeşimle 15 güne buraya gelcek inşallahAslında mersinliler sever öyle seyleri ama aile yapısı önemli tabi. Allah kardesine sabır versin kuzum inşallah bebisinin hatrına baskı yapmazlar bundan sonra. cidden cok üzüldüm ya daha 19 yasinda hamile gencecik kız...
Ayy ben de çok sevindim bak bu habere ohh kocasından uzak kalsın da biraz kafası rahatlasınTatlım konuştum kardeşimle 15 güne buraya gelcek inşallah
Ay canım çok iyi olur biraz rahatlar en azından sizinde içiniz rahat ederTatlım bir hafta sonra eşi gelcekmiş annemde gidecek gelirken getirecek 1 ay kalacak inşallah
Ay kızlar hepinizden Allah razı olsun canım iyiki varsınıxAyy ben de çok sevindim bak bu habere ohh kocasından uzak kalsın da biraz kafası rahatlasın
Veeee efsane sahalara geri döndüohh ne iyi yaptın tatlım ya
Oo maşallah bebisine canim kocaman olmuş
Cok sekerler canim güle güle giysin minik adam
Ayyy Allah önce sağlık versin canım ama öyle bir şok yasarsam da bi süre toparlanamam sanırımher yesi pembe aldım kızım kızım diye seviyorum adını bile koyduk bi de erkek olursa olmaz dimi yaa geçen ay bizim zilli açmış orasını göstermişti
Ay canim cok sinir oldum enistene ya hamile kadına yaptığına bakannen gitse yanına diyecektim ama zaten gidebilecek olsa eminim hic durmazdi. Sen yine de kardesine bisey söyleme üzülmesin her gün arayıp konuş yokla moral vermeye çalış. Ah ah aileden uzakta olmak cok zor
Canım ikisi de çok sekermis eminim cok tatlı olursun bunlari giyince
Oyy çifter çifter maşallah gelsin o zaman sizeçok tatlısınız canım
Canım idrar tahlilin icin bi fikrim yok. kanda da sorun yok gibi görünüyor hamilelik döneminde sonuçlar hep referans araliginda olmuyor. Moral bozacak bisey yok en güzeli doktorundan da duy aynı şeyleri
Coooook tesekkur ederiz guzel ve tatli teyzoslarimiz coook opuyoruz sizleriAyy maşallah iki fıstık var burdaaaa
Oh şükür inşallah gelse ne kadar mutlu olcamAy canım çok iyi olur biraz rahatlar en azından sizinde içiniz rahat eder
Çok güzel tatlım bende alcam bitane gecelik bakalım güzel bişey bi bakıym trendyolaGünaydın güzel annelernormal doğumda etekli bisey lazım oluyormuş şunu gordunuz mu trendyolda 40 TL
Bak bak tatlimmmm annenin kardeşinin yanına gidecek olmasına da çok sevindim inşallah onlar mutlu olurlar ..Çok güzel tatlım bende alcam bitane gecelik bakalım güzel bişey bi bakıym trendyola
Güzelmiş tatlım bu daGünaydın güzel annelernormal doğumda etekli bisey lazım oluyormuş şunu gordunuz mu trendyolda 40 TL
Çok güzel tatlım bende alcam bitane gecelik bakalım güzel bişey bi bakıym trendyola
Gunaydin tatlımGüzelmiş tatlım bu daemzirmek için açma yeri varmı acaba yok gibi geldi bana onada bak istersen almadan.günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?