2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydınlar annis adayları. Bugün pazar ama çalışma günü bana okuldayim oglusum da benle sağlıklıdir inşallah. Annisé pit yapmayinca evham yapıorum. Bol tekmeli günler olsun inşallah
Ben de burdaki arkadaşlar gibj hemen 30. Haftada olmak istiyorum. Çok sabırsızm galiba

Aday demiyelim biz ona .anneler guzel annisler.

Günaydın guzel anneler oğluna sarılmış uyuyordum bizim kız kiskanmis olacaktı tekneleriyle uyandırdı sağolsun sanırım bizim kız abisini kiskanacak
Günaydınlarrrr. Ben de senin gibi dediğim günler hemen gelsin istiyorum oglumla uyurken kızım à hamis olayım. önce şu nazlı oglanim bi gelsın de hayırlısıyla

Günaydın güzel hamişler :)
Söylendimi bilmiyorum ama ebebekte ateşölçerler indirim de biz aldık weewell marka temazsız ateş ölçer. Kargo ile 89 tl geldi
Ben su koldan ölçen lerden aldım hani ben basit olanlardan hata mı ettim ki. Bundan mi alsam

Aynı urunu almışız inşallah güzelce doğru ölçüm yapar
Ay inşallah tekrar tekrar ürün almak zorunda kalmayalım

Ben su koldan ölçen lerden aldım hani ben basit olanlardan hata mı ettim ki. Bundan mi alsam
Canım yeğenim de kulaktan kullandık çok zorlandık dokundurmadı istemedi henüz aklı ermezken kolay ama sonra sıkıntı olabiliyo

Ankarada ulusta bana 70 e birakti oradan alsam iyi olacak. Baya uyguna birakmis demwkki.

Hangi ürün acaba eğer djital ölçerse ve ekranı arkada olansa çok iyi fiyat vermiş. Ekranı yanda olan var o e bebekte 70 tl idi

Ğünaydın güzeller.bebişin odasına duvar kağıdı kullanacak olan var mı? Acaba Odayı havasız bırakır mı? Bizim bebek odamız arka tarafta ve camı Dışarıya bakmıyor, havasız olur mu diye şünüyorum .

günaydın canım :) ayşe önerin kitabında yazıyodu yanlış hatırlamıyosam hava alan duvar kağıtları var pahalı oluyo biraz daha olursa ondan olmalıymış.boya da keza öyle.yerler parke olmalıymış çok halıyla boğmamak lazımmış o da hava almıyo ve daha mikrobikmiş.

r

Biz kullanıcaz canım ama öyle fonksiyonlu bişey almadık. Standartduvar kağıdı ama bizim hava alan bi oda zaten. Odamız biraz kuçuk halısını da minik alcam dekorasyon amaçlı. Sorun olmaz sanırım odanın tam merkezi yerinde cam var açtığımız zaman kolaylıkla havalanabiliyo

temassız olması ölçüm hatasına neden oluyo mu ki .. aldıktan sonra kardeşim hatalı ölçer temassızları dedi, hemşir o da memnun musun sihirlikk sence hata payı olur mu ki kullanan memnun olan vardı, okudugum kadarıyla

Günaydın güzel anneler biz sabah sabah e bebekten wewell dijital ateş ölçer aldık indirimden tavsiye ederiz

Hayirli olsun canim Allah kullanmayi nasip etmesin bende birazdan gidip magazaya alacagim ama ben braun kulaktan olcer almayi planliyorum eger kullanamasazsak sonradan alindan olcer alirim ama alistirinca bir sorun olmaz diye dusunuyorum.

Hangi ürün acaba eğer djital ölçerse ve ekranı arkada olansa çok iyi fiyat vermiş. Ekranı yanda olan var o e bebekte 70 tl idi[/QUOTE]
Az once inceledim de kulaktan olcen mor renkli olana 70 demisti. Burada daha uygun. Digerini kardesim kullandi bebegine dogru olcmedigini soyledi en kullanisli kulaktan dedigi icin ondan alacagim sanirim. Indirim cok iyi kacirilmaz

Hayirli olsun canim Allah kullanmayi nasip etmesin bende birazdan gidip magazaya alacagim ama ben braun kulaktan olcer almayi planliyorum eger kullanamasazsak sonradan alindan olcer alirim ama alistirinca bir sorun olmaz diye dusunuyorum.
yanlış yazdın sanırım güzelik allah kullanmayı nasip etmesin demişsin bence o daha iyi olabilir ya bi aceleyle aldım umarım memnun kalırım temazssız olan banyo suyunu dahi ölçüyo bakalım

Hangi ürün acaba eğer djital ölçerse ve ekranı arkada olansa çok iyi fiyat vermiş. Ekranı yanda olan var o e bebekte 70 tl idi
Az once inceledim de kulaktan olcen mor renkli olana 70 demisti. Burada daha uygun. Digerini kardesim kullandi bebegine dogru olcmedigini soyledi en kullanisli kulaktan dedigi icin ondan alacagim sanirim. Indirim cok iyi kacirilmaz[/QUOTE]
diğeri dediğin temassız olan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…