2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar birde bebişin kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız yumuşatıcı da kullandınız mı?

Tamam tatlım merak ettim ben boydan çıtçıtlı aldım yine 10 takım oldu valla napim, arkadaş doğum yapmıştı ya çıkıp 10 tane 0-3 ay almak zorunda kalmış bende sabah sabah aldım yine bi de civilden emzik, trendyolda banyo havlusu tulum aldım bakalım günaydın teyzemiz

Günaydın guzel hamisler ve topigimizin tatli minnak bebisleri Artik sabah kalkip okula gitmek cok zor olmaya basladi ama 11martta izne ayrilicam insallah biraz daha beklemeliyim Hayirli haftalar
11 martta 32 bitmiş mi oluyir canım. Ben de bekliyorm. Nisan da ayrılcam ben de . İlk yazililar yapılmış olucak Bİz de . Bana da okul zor gelio . Teneffüs ler de öğrtmn odasına inmiyorm sınıfta bekliyorm 3 kat çıkmak her seferinde zor geliodu. Derste de kalkıp tahtayı kullanmamaya çalışıyorm sen de böyle alternatifler bulabilirsin

Benim kilom durdu şu ara. Artı 12 gözükse de diyet sonrası kiloları almış oldum.normalde 62 artı 7 kilo diyebiliriz . İçimi böyle rahatlatiyorum. Ben de hep kv. Gelmişti o zaman hamur yiye yiye aldım kiloları . Börekler mantilarrr

Günaydın kızlarr

Artık git gide ağırlaşmaya başladık. Çalışmak zorlaşmaya başladı normalde 32. hafta izin alınabiliniyor ama ben doğumdan sonrasına aktarmak istediğim için biraz daha çalışmak istiyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim merak ediyorum. Ev ile iş arası çok uzak olduğu için ablamda ya da ananem de kalmayı planlıyorum ama insanın kendi yatağından sonra başka yatakta yatması çok zor dün gece ananem de kaldım ve sabaha kadar saat başı uyandım desem yeridir. Bir yandan oğluşumuda düşünüyorum ondan uzak kalmakta çok zor olacak ama mecburen bu şekilde devam etmem gerekiyor. Biran önce şu zaman geçsin istiyorum. Sayılı zaman olduğu içinde bir türlü geçmiyor sanki. Bu hafta sonu doktor kontrolümüz var bakalım nasıl geçecek heyecanla bekliyorum

Şimdi bieE="karabibereren, post: 45282442, member: 714655"]Günaydın arkadaşlar. Kızım Sürekli gece boyu tekmeledi ve sürekli meshanema vurdu durdu. Aranızda böyle olan varmı. Bir sorun olur mu acaba=?
Gunaydin Simdi bir aşağı bir yukarı geliyorlar yerleri geniş sadece bol bol WC gidersin merak etme[/QUOTE]

TŞK EDERİM ÇOK HAREKET EDİNCE KORKTUM BİR DE HIZLI HIZLI VURUNCA TEDİRGİN OLDUM.

Güzel haberlerini bekliyorum tatlımprenses o zenci dudaklarını tombiş yanaklarını gösterir inşallah

Gözün aydın canım insan daha rahatlıyor ikili rakamlardaaz kaldı çok şükür bizimde 70 görünsede 60 lı belkide daha az heyecan dorukta

kızlar merhaba, bayadır yazamıyorum geriden takip ettiğim için hep. Yeni öğrendiğim bir şeyi sizinle de paylaşmak istedim. Özellikle çalışan bayanlar için. 32. haftadan sonra alınan raporlar doğum izninden düşüyormuş. Yani grip falan oldunuz atıyorum, eğer 32'den sonra bunun için bile rapor alsanız, doğum izninizden kesiliyormuş.
Ben yeni öğrendim. Sizin de haberiniz olsun.

kızlar birde bebişin kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız yumuşatıcı da kullandınız mı?
Canım ben bingo hipoalerjenik aldım.bi de cuma günğ e bebekte indirim vardı baby&me deterjan yumuşatıcı aldım.ilk başta yumuşatıcı kullanmıcam baktım çok sertleşti öyle kullanayım diyorum.

Oyyyy ben de çok seviyorum hamur işi yaa. Normalde de çok severim zaten. Bu ara da bir tatlı var ona taktım, her gün yemeden duramıyorum. Aşerme gibi değil de (hiç aşermedim) çok seviyorum.

Kızlar dün kv gittik çok kötü geçti neyse gece ben zor uyudum sabahta kalkamadım kaynm ariyo uyandim zil caliyo zar zar korktum bi yandan telefon bi yandan zil gerçekten neye uğradığımı şaşırdım bizde evlerinin anahtarı vardı onu almaya gelmiş anahtarı mi kaybetmişler dışarıda mi kalmışlar eşimin de haberi var nasıl sinirlendim dedim bi arasaydın ya beni kalkardim

Canım ben bingo hipoalerjenik aldım.bi de cuma günğ e bebekte indirim vardı baby&me deterjan yumuşatıcı aldım.ilk başta yumuşatıcı kullanmıcam baktım çok sertleşti öyle kullanayım diyorum.

Ben de kullanmayacağım diyordum. Daha hiç yıkalamadım bebişin kıyafetlerini o kadar sert oluyor mu mu?

Ben de kullanmayacağım diyordum. Daha hiç yıkalamadım bebişin kıyafetlerini o kadar sert oluyor mu mu?
Canım denizlide oturuyorum buranın suyu çok kireçli çeşmeden bile sürekli beyaz şekilde akıyor.bizim çamaşırlara sürekli kullandığım için sorun yaşamadım ama bebişinkilere ilk başta kullanmayıp denicem sertleşme olursa öyle kullancam mecbur.

Çalışan annelerin en büyük sıkıntısı doğum izni sanırım
Bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum yoksa işe başlayış erken olacak

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Devletin verdiği 4 ay bnm yıllık iznim 1 ay bir de 3 ay ücretsiz izin alınca 8 ay yapıyor doğumdan bir ay önce izne çıkarsam 35. hafta da ayrılmam gerekiyor. toplamda dayanmam gereken süre 6-7 hafta

hımm bende bi araştırayım canım onu. çok teşekkür ederim. ben yumuşatıcı kullanıp kullanmamakta da kararsızım ne kadar bebekler için olsada kimyasal hem deterjan hem yumuşatıcı ağır gelir gibi geliyor. zaten iki kez durulatmayı düşünüyorum kıyafetleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…