- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.381
kızlar merhaba, bayadır yazamıyorum geriden takip ettiğim için hep. Yeni öğrendiğim bir şeyi sizinle de paylaşmak istedim. Özellikle çalışan bayanlar için. 32. haftadan sonra alınan raporlar doğum izninden düşüyormuş. Yani grip falan oldunuz atıyorum, eğer 32'den sonra bunun için bile rapor alsanız, doğum izninizden kesiliyormuş.
Ben yeni öğrendim. Sizin de haberiniz olsun.
Dün bende bol ağlamalı sinir krizli bi gün geçirdim..tutamadım bi türlü kendimi ve sonuç bebeğimin hareketleri azaldı;( gece bi de onun için ağladım;( çok şükür bugün iyiyim bebeğimde iyi ne yaparsak bebişlerimize yapıyoruz canım.insanlarda düşünmüyor malesef hamile susalım demiyolar..boşver üzülme sinir olma sende çok etkileniyolar bebişlerimiz.sabretcez biraz daha..Kızlar dün kv gittik çok kötü geçti neyse gece ben zor uyudum sabahta kalkamadım kaynm ariyo uyandim zil caliyo zar zar korktum bi yandan telefon bi yandan zil gerçekten neye uğradığımı şaşırdım bizde evlerinin anahtarı vardı onu almaya gelmiş anahtarı mi kaybetmişler dışarıda mi kalmışlar eşimin de haberi var nasıl sinirlendim dedim bi arasaydın ya beni kalkardim
Çok haklisin canım susmak bi yana daha çok kırıyorlar öyle bi uyanma şekli yok sabahda hala kendime gelemedim bi türlüDün bende bol ağlamalı sinir krizli bi gün geçirdim..tutamadım bi türlü kendimi ve sonuç bebeğimin hareketleri azaldı;( gece bi de onun için ağladım;( çok şükür bugün iyiyim bebeğimde iyi ne yaparsak bebişlerimize yapıyoruz canım.insanlarda düşünmüyor malesef hamile susalım demiyolar..boşver üzülme sinir olma sende çok etkileniyolar bebişlerimiz.sabretcez biraz daha..
Hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Ben de maskodan almayı düşünüyorum hangi mağaza okduğunu söylersen sevinirimkızlar mandalinamın odasını aldık dün hiç düşünmediğim bir model oldu ama çok güzel oldu bir prenses odası oldu resmen bizimle ilgilenen bayan çok güzel yönlendirdi yatağın kapitone kumaşını avizeye uyguladı uyku setini yanları korkuluklu değil yanları bol yastıklı ve pamuk seçtirdi daha sonra yastıkları genç odasında da kullanırım duvar cibinliğindeki dantelden uyku setine de koydu perdesiyle duvar kağıdıyla tam bir kombin yaptı odaya evimin en güzel odası olucak galiba kızımın odası1 ay sonra gelicekmiş mobilyalar heycanla bekliyorum o zamanı sizle de fot.paylaşıcam sağlıkla güzellikle o odada uyuduğu günleri de görürüm miniğimin inşallah bu arada oda yapmayı düşünenlere tavsiye ederim maskoda bir mağza ilgilenenlere firma bilgisi veririm
Canım maşallah büyümüşün göbüşün inşallah herşey yolundadır tatlım güzel haberlerini bekliyoruzGüneşli bir istanbul sabahından günaydın canlarhava güzel olunca kıpır kıpır oluyorum oğluşla kendimi dışarı atasım var ama yasak yarın sabah kontrolümüz var bakalım ne durumdayız inş düzelmiştir
29+4 olduk kızımla ve tam 13 kilo almış bulunuyorumbu tulumu ilk giyip sizinle paylaştığımda 24+5 haftalıkmışım. Aradaki farka bakınEki Görüntüle 1779940
Öyledir mutlaka tatlım sonuçta hortumdan önce bi haznesi var ama benim mide biraz ilginçtir neye bulanacagi belli olmazTatlım ayyy nasıl desem ağzımiza gelen birşey olmaz yadiğeri iyi cekmiyormus bi de bu daha iyi olur
Ben de merak ediyorum canım neler diyecek bakalım bu doktorum aşırı rahat ya amaaan bisey olmaz der kesinİnşallah canim yaa gecen hafta bildigin gecmek bitmedi bana tempoya alistim sanirim evde olunca gecmedi hafta bir turlu bundan sonra cabuk gecer inşallah
Ayyy baya baya geri gelmis kış eskilerin dedigi gercek olacak yine sanirim mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir hesabi olacak bu senedebizim burasi gunesli yine sanirim artik buraya kar yagmazda ancak soguk ve yagmur yagar her zamanki İstanbul havasi dikkat et bitanem aman hasta felan olma sıkı giyin disari cikarken
Aynen canim yetisir elbet herseyin vakti ve zamani vardirayy merakla bekliyoruz haberlerini bakalim bu doktorun ne diyecek sorularimiz icin
Haznesi var tabi, kendi çocuğunun hiçbişeyinden miden bulanmayacak görürsünÖyledir mutlaka tatlım sonuçta hortumdan önce bi haznesi var ama benim mide biraz ilginçtir neye bulanacagi belli olmaz
Çok geçmiş olsun cnm malesef hiçbir fikrim yok inşallah en kısa zamanda rahatlarsınKızlar yardım,? Kızlar merhaba,Genital varis hakkında bilginiz varmı? Bana yardım edin neredeyse yürüyemiyorum bacağımı açamıyorum bile,,eger ayağınız da küçükte olsa bir varis varsa hamilelikte kasıkta toplanıyormuş ve vajina da varis çıkıyormuş dikkat edin çok zor durumdayım,bildiklerinizi paylaşın lütfen,
Güneşli bir istanbul sabahından günaydın canlarhava güzel olunca kıpır kıpır oluyorum oğluşla kendimi dışarı atasım var ama yasak yarın sabah kontrolümüz var bakalım ne durumdayız inş düzelmiştir
29+4 olduk kızımla ve tam 13 kilo almış bulunuyorumbu tulumu ilk giyip sizinle paylaştığımda 24+5 haftalıkmışım. Aradaki farka bakınEki Görüntüle 1779940
hanımlar bebişiyle birlkte tatile gitmeyi düşünen var mı acababiz düşünüyoruz ağustos sonu eylül başı gibi ama nasıl olur bilemedim biraz hayal edince zor gibi geliyo ama yinede istiyorum.bunca yorgunlugu 3 kişilik tatille birlkte atmak paha biçilemez olucaktır sanırım.ama nasıl bi otel olsun butik tarz mı yoksa daha büyük mü?? gidenler var mı aranızda bebişi 4 aylıkken falan!
hugo istanbul genç bebe ya 6a da yada 7a da canım benimle ilgilenen esra hanım fikirleri çok güzel ben ayrıca büyük sedir de yaptırdım üzerinde uyku seti gibi bir sürü yastıklı bir set vardı deseninden kumaşına her şeyini katalogdan istediğin gibi yaptırabiliyorsun imalatçı oldukları için mobilyaları bambaşka hale getirebiliyorsun aksesuarları bile bir gidip incele derimHayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Ben de maskodan almayı düşünüyorum hangi mağaza okduğunu söylersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?