2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Evettt maalesef öyle yani 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınca hasta olup rapor alırsan doğum izininden düşüyor maalesef

Dün bende bol ağlamalı sinir krizli bi gün geçirdim..tutamadım bi türlü kendimi ve sonuç bebeğimin hareketleri azaldı;( gece bi de onun için ağladım;( çok şükür bugün iyiyim bebeğimde iyi ne yaparsak bebişlerimize yapıyoruz canım.insanlarda düşünmüyor malesef hamile susalım demiyolar..boşver üzülme sinir olma sende çok etkileniyolar bebişlerimiz.sabretcez biraz daha..

kızlar mandalinamın odasını aldık dün hiç düşünmediğim bir model oldu ama çok güzel oldu bir prenses odası oldu resmen bizimle ilgilenen bayan çok güzel yönlendirdi yatağın kapitone kumaşını avizeye uyguladı uyku setini yanları korkuluklu değil yanları bol yastıklı ve pamuk seçtirdi daha sonra yastıkları genç odasında da kullanırım duvar cibinliğindeki dantelden uyku setine de koydu perdesiyle duvar kağıdıyla tam bir kombin yaptı odaya evimin en güzel odası olucak galiba kızımın odası 1 ay sonra gelicekmiş mobilyalar heycanla bekliyorum o zamanı sizle de fot.paylaşıcam sağlıkla güzellikle o odada uyuduğu günleri de görürüm miniğimin inşallah bu arada oda yapmayı düşünenlere tavsiye ederim maskoda bir mağza ilgilenenlere firma bilgisi veririm

Güneşli bir istanbul sabahından günaydın canlar hava güzel olunca kıpır kıpır oluyorum oğluşla kendimi dışarı atasım var ama yasak yarın sabah kontrolümüz var bakalım ne durumdayız inş düzelmiştir
29+4 olduk kızımla ve tam 13 kilo almış bulunuyorum bu tulumu ilk giyip sizinle paylaştığımda 24+5 haftalıkmışım. Aradaki farka bakın

Çok haklisin canım susmak bi yana daha çok kırıyorlar öyle bi uyanma şekli yok sabahda hala kendime gelemedim bi türlü

Hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Ben de maskodan almayı düşünüyorum hangi mağaza okduğunu söylersen sevinirim

Ben epeydir tartıdan uzak duruyorum, çok kilo aldığımı hissediyor korkuyorum bir de ben emzirirken hemen veremiyorum ilk kilolar çabuk gidiyor da sonraki birkaç kilo malesef bebek ek gıdaya geçmeden gitmiyor. Çünkü çok iştahlı oluyorum emzirirken, sürekli midem kazınıyor. Öyle su içeyim zaten sütüm olur havasında olamıyorum malesef

slm kızlar kaç zamandır sizlere sorayım diyorum ama unutuyorum. bir aydır ellerimde parmaklarımın uçlarında karıncalanma uyuşma oluyor. geceleri olsa üzerine yatıyorum ondan oldu dicem ama gün içerisinde de sürekli bu karıncalanma var. sizlerde de oluyormu.

Canım maşallah büyümüşün göbüşün inşallah herşey yolundadır tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar yardım,? Kızlar merhaba,Genital varis hakkında bilginiz varmı? Bana yardım edin neredeyse yürüyemiyorum bacağımı açamıyorum bile,,eger ayağınız da küçükte olsa bir varis varsa hamilelikte kasıkta toplanıyormuş ve vajina da varis çıkıyormuş dikkat edin çok zor durumdayım,bildiklerinizi paylaşın lütfen,

Ben de merak ediyorum canım neler diyecek bakalım bu doktorum aşırı rahat ya amaaan bisey olmaz der kesin
Hava cok guzelmis canım esim dışarıdan geldi kar var ama cok yumuşak diyor

Çok geçmiş olsun cnm malesef hiçbir fikrim yok inşallah en kısa zamanda rahatlarsın

hanımlar bebişiyle birlkte tatile gitmeyi düşünen var mı acaba biz düşünüyoruz ağustos sonu eylül başı gibi ama nasıl olur bilemedim biraz hayal edince zor gibi geliyo ama yinede istiyorum.bunca yorgunlugu 3 kişilik tatille birlkte atmak paha biçilemez olucaktır sanırım.ama nasıl bi otel olsun butik tarz mı yoksa daha büyük mü?? gidenler var mı aranızda bebişi 4 aylıkken falan!

Canım maşallahın var zayıf olduğun için kilolu durmuyorsun. Güneşi görünce ben de kıpır kıpır oluyorum :) İnşallah her şey yolundadır bize de haber ver

Biz kısmetse düşünüyoruz Eylül ayında oğluşum ben kociş ve prensesimizle birlikte Akdeniz taraflarına

Hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Ben de maskodan almayı düşünüyorum hangi mağaza okduğunu söylersen sevinirim
hugo istanbul genç bebe ya 6a da yada 7a da canım benimle ilgilenen esra hanım fikirleri çok güzel ben ayrıca büyük sedir de yaptırdım üzerinde uyku seti gibi bir sürü yastıklı bir set vardı deseninden kumaşına her şeyini katalogdan istediğin gibi yaptırabiliyorsun imalatçı oldukları için mobilyaları bambaşka hale getirebiliyorsun aksesuarları bile bir gidip incele derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…