2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Lorenaa canımcımmm sakın ol canım benimde gecen kontrolde ayaklar aşağıdayı.Çok şükür hareket ediyor belin kasık ağrında,yoksa yada karnında sertleşme rahat ol.Ali Sencer imize de heyecanlandırma bırak minnak hop hop yer değiştirsin :)

Ben roxy dalanla yikadim canim yumusatici kullanmadim yumusacik oldu belki sudanda etkilidir ama memnun kaldim ne olur ne olmaz diye bittikten sonra yeniden sadece durulama yaptim fazladan o kadar
Ben de dalan roxy aldım. 32. haftada izne ayrılacağım o zaman yıkayacağım bakalım. Eğer sert olursa alırım yumuşayıcı ben de.

Hımm ay evet tahta kullanman şart doğru. . Bel ağrısı çok fena bişi ya. Benim haftalarımda da var mıydı peki. Bendé 30 à yakın daha fazla artacak die korkuyorum

Canım gerçekten ilk defa duydum.çünkü ben a eşimde 0 grubundan.çok şükür oğluşumda bişi olmadı.bunda da olmaz inş.

Kaç MG lık yaptırdın? 75 lik ise iyi çıkmış.1. Saat Sınırda çıkmış ama sıkıntı değil.güzel çıkmış canım.
Canım senin diyet nasıl gidiyo.ben cumartesi günü misafirliğe gitmiştim.saolsunlar bisürü şey hazırlamışlar.hepte hamurişi.benide zorladılar durdular ye diye.bende biraz yedim 2.saat 170 çıktı.ondan beride ölçmüyorum.moralim bozuldu

Canim, ben de benzerini buldum toys r us da. linkini veriyorum:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=60752156

fiyati da normal geldi bana 400 liraya falan geliyor turk parasiyla. ama iste benim SIkintim o pamuk yatagin eksikligi. cunku konustugum satis gorevlisi icine baska birsey girmeyecek, yatagin kendi mati kullanilacak dedi. icindeki rahat mi onu anlayamadim. yani ustune birsey girer tabi de.. burda oyle birsey bulamam herhalde...

bir de internette baskalarinin tavsiye ettigi bir sey var, mattress pad dedikleri, biraz kalinca pamuklu bir yatak ortusu, cok da belli olmamis ne oldugu ama burda, soyle bir sey iste:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2848936

bebek rahat eder mi diye sorguladim ama kullanan herkes cok memnun gozukuyor. sanirim ben de bu ikiliyi alacagim.

miranda_1986 tatlım o sarışın yakışıklı kim süper o totişinnn de kedicin miii nasıl taşıyorsunuz onu maşallah i var annesi
ay sekerim o yakisikli benim yegenim :) kedisimiz de kedi haric herseye benziyor. biz kara dana diye sesleniyoruz :) kendimi yetmedi onu da sismanlattim dermisim, ama asli oyle degil. 8 sene once bu danayi buldugumda cok dayak yemis ve defalarca ev degistirmisti. buldugu her yere de cisini yapiyordu. kiyamadim ben aldim. kisirlastirildiktan sonra sisman huysuz bir kedi olmus. senelerdir diyet ve vet kontrolunde ama ne yazik ki verdigi kilo cok az. bir de ustelik tam bir kucak kedisi! gebeyim diye yerden kaldirmiyorum onu. ilk uc ay cok agladi kucagimda sen niye beni kaldirmiyorsun diye. Demir gelince benim kara danaya gun dogdu, yegenimin kucagindan inmedi :)

ay sekerim insallah. bebek dogunca nasil ayak uyduracagiz ben de cok merak ediyorum. inanir misin bu uclu cetenin her biri de bir tanem benim. kesinlikle ayirt edemiyorum onlari. daha karnimdakine bakamadim ama bu ikisini kucagimda uyuttum ben. ikisi de cinlikleriyle az cektirtmedi, ama sabri ve sevgiyi de ogrettiler bana :)

Ay tatlım haklısın. Şimdilik bıraktım peşini ama ara ara hissediyorum yine o tuhaf titreşimleri
İnşallah korktuğum gibi birşey değildir. Buarada hafızam yine çok zayıfladı. Senin oğluşunun ismi bellimiydi canım

Canım gerçekten ilk defa duydum.çünkü ben a eşimde 0 grubundan.çok şükür oğluşumda bişi olmadı.bunda da olmaz inş.

@mgul sekerim ben de bunu ilk defa duydum. sen nerden ogrendin ki? benim grubum b+, esim de 0+ bildigim kadariyla. kan uyusmazligi sadece anne negatif, baba pozitifse olmuyor muydu?

Canım çok geçmiş olsun. İlk defa duyuyorum. Ve bende sol kasığımda yoğun ağrı yaşıyorum son 1,5 aydır falan. Özellikle sabahları yataktan kalktığımda. Çok yzun süre hareketsiz kalıp yürümeye başladığımda falan. Ayrıca bacaklarımda variste var. Sen nasıl anladın bunu. Baktığın zaman vajinada yada kasığında gözle görülür bir varis varmı ?Doktor teşhisi nasıl koydu yani ?
Aynı şeyi yaşıyor olabiliriz.

nice mutlu seneleriniz olsun, beraberliginiz olunceye dek sursun sekerim :)

ben de sevgililer gununde cikardim esimi yemege. bence de hep karsidan beklememek gerek. evlilik karsilikli bir muessese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…