- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.561
Kaç MG lık yaptırdın? 75 lik ise iyi çıkmış.1. Saat Sınırda çıkmış ama sıkıntı değil.güzel çıkmış canım.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün sizce sonuçlar iyi mi açlık 89 çıktı. glikoz içince 1.saat 182 çıktı. 2.saat 136 çıktı
Bende ayni durum var. Plesanta previa deniyor canim. Insallah cikar yukari gecmis olsunArkadaşlar bebeğimin eşi aşağıdaymış. Rahme 1,5 cm mesafedeymiş. Böyle bir durumda olan var mı?
Canım ben granül toz sabunla yıkadım.gayet yumuşak oldular.yumuşatıcı ilk zamanlar rahatsız edebilir bnce.ilk bebeğimdede hiç kullanmadım benBen de kullanmayacağım diyordum. Daha hiç yıkalamadım bebişin kıyafetlerini o kadar sert oluyor mu mu?
Ben de dalan roxy aldım. 32. haftada izne ayrılacağım o zaman yıkayacağım bakalım. Eğer sert olursa alırım yumuşayıcı ben de.Ben roxy dalanla yikadim canim yumusatici kullanmadim yumusacik oldu belki sudanda etkilidir ama memnun kaldim ne olur ne olmaz diye bittikten sonra yeniden sadece durulama yaptim fazladan o kadar
Hımm ay evet tahta kullanman şart doğru. . Bel ağrısı çok fena bişi ya. Benim haftalarımda da var mıydı peki. Bendé 30 à yakın daha fazla artacak die korkuyorumCanim ben 9 martta alicam raporu ama cuma gununu bitirip ayrilicam insallah ogrencilerim benim icin kucuk bir organizasyon yapiyorlarmis cuma gunu onlarla olurum. Derste mecburen tahtayi kullaniyorum ayaktayim bransim ingilizce cunku surekli biseyler yaziyorum ama ogrenciler de yardimci oluyor ama yine de zorlaniyorum bel agrilarim cok artti bel fitigim var hamileleikte ortaya cikti. Biran once ayrilmak istiyorum hayirlisiyla.
Canım gerçekten ilk defa duydum.çünkü ben a eşimde 0 grubundan.çok şükür oğluşumda bişi olmadı.bunda da olmaz inş.Kızlar size ilk kez duyacağınız birşey söylemem lazimmm.. Yanı ben ilk kez duydumanne b veya a grubu kandan olunca, baba da 0 (sıfir) grubu olunca . bizim mudurun kızını 1 hafta hastanede tutmuşlar .. Bebek yavaş yavaş sütten zehirlenebilirmiş olurmuş diye Allah korusun ben paylasayim da sizle
Canım senin diyet nasıl gidiyo.ben cumartesi günü misafirliğe gitmiştim.saolsunlar bisürü şey hazırlamışlar.hepte hamurişi.benide zorladılar durdular ye diye.bende biraz yedimKaç MG lık yaptırdın? 75 lik ise iyi çıkmış.1. Saat Sınırda çıkmış ama sıkıntı değil.güzel çıkmış canım.
miranda_1986 canim ben bastan beri hep park yatak istemistim nedendir bilinmez hosuma gidiyor her model degil ama birkac kisininde onerdigi gibi graco markayi cok begeniyordum ama bir park yatak icin fiyati pahali gelmisti bana ama o kadar icten istemisimki kampanya denk geldi ve aldim kurdum bu modelde sadece bu rengi var dediler ama benimde hosuma gitti bu rengi acikcasi eve gelince diger yataklara göre daha ufak ve derli toplu durmasi cok hosuma gidiyor buda kurulmus fotografi odasinda ben icine yatak olarak pamuk yatak aldim bebekler icin en cok onerilen yatak oydu inşallah bende kizimda memnun kaliriz hem besikten hem yatagindan
ay sekerim o yakisikli benim yegenim :) kedisimiz de kedi haric herseye benziyor. biz kara dana diye sesleniyoruz :) kendimi yetmedi onu da sismanlattim dermisim, ama asli oyle degil. 8 sene once bu danayi buldugumda cok dayak yemis ve defalarca ev degistirmisti. buldugu her yere de cisini yapiyordu. kiyamadim ben aldim. kisirlastirildiktan sonra sisman huysuz bir kedi olmus. senelerdir diyet ve vet kontrolunde ama ne yazik ki verdigi kilo cok az. bir de ustelik tam bir kucak kedisi! gebeyim diye yerden kaldirmiyorum onu. ilk uc ay cok agladi kucagimda sen niye beni kaldirmiyorsun diye. Demir gelince benim kara danaya gun dogdu, yegenimin kucagindan inmedi :)miranda_1986 tatlım o sarışın yakışıklı kim süper o totişinnn de kedicin miii nasıl taşıyorsunuz onu maşallah i var annesi
ay sekerim insallah. bebek dogunca nasil ayak uyduracagiz ben de cok merak ediyorum. inanir misin bu uclu cetenin her biri de bir tanem benim. kesinlikle ayirt edemiyorum onlari. daha karnimdakine bakamadim ama bu ikisini kucagimda uyuttum ben. ikisi de cinlikleriyle az cektirtmedi, ama sabri ve sevgiyi de ogrettiler bana :)Canim yeğenim çok tatliymis maşallah fotodan da belli akıllı bir çocuk seninki de bir dahaki yaz onların peşinden koşar abi diye diye al sana üçlü bi çete :) kedin ilk baş nerden çıktı bu ya diyebilir ama bebis buyuyupte oynamaya başladıklarında sizi gözü görmez merak etme bu arada onunda masallahi vartosun gibi dediğin kadar var oynadıkları günleri görmeyi nasip olsun ins canım.
.
75lik canım evetKaç MG lık yaptırdın? 75 lik ise iyi çıkmış.1. Saat Sınırda çıkmış ama sıkıntı değil.güzel çıkmış canım.
Ay tatlım haklısın. Şimdilik bıraktım peşini ama ara ara hissediyorum yine o tuhaf titreşimleriLorenaa canımcımmm sakın ol canım benimde gecen kontrolde ayaklar aşağıdayı.Çok şükür hareket ediyor belin kasık ağrında,yoksa yada karnında sertleşme rahat ol.Ali Sencer imize de heyecanlandırma bırak minnak hop hop yer değiştirsin :)
Canım gerçekten ilk defa duydum.çünkü ben a eşimde 0 grubundan.çok şükür oğluşumda bişi olmadı.bunda da olmaz inş.
Canım çok geçmiş olsun. İlk defa duyuyorum. Ve bende sol kasığımda yoğun ağrı yaşıyorum son 1,5 aydır falan. Özellikle sabahları yataktan kalktığımda. Çok yzun süre hareketsiz kalıp yürümeye başladığımda falan. Ayrıca bacaklarımda variste var. Sen nasıl anladın bunu. Baktığın zaman vajinada yada kasığında gözle görülür bir varis varmı ?Doktor teşhisi nasıl koydu yani ?Kızlar yardım,? Kızlar merhaba,Genital varis hakkında bilginiz varmı? Bana yardım edin neredeyse yürüyemiyorum bacağımı açamıyorum bile,,eger ayağınız da küçükte olsa bir varis varsa hamilelikte kasıkta toplanıyormuş ve vajina da varis çıkıyormuş dikkat edin çok zor durumdayım,bildiklerinizi paylaşın lütfen,
nice mutlu seneleriniz olsun, beraberliginiz olunceye dek sursun sekerim :)Aynen azar azar almak çok iyi oldu ben emziği de kauçuk damaklikli nuk marka aldım böyle inceleye inceleye bi hal oldukyorulmak yok aynen keyifli zamanlarimiz bunlar esimi yemeğe çıkaracağım evlilik yıldönümümüz bugün hep onlar mi çıkaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?