2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tüh çok geçmiş olsun canım yaa. Peki hamilelikten sonra geçiyormuymuş. Şuan ağrı için bişey verdimi doktorun. Bende bir kontrol edicem. Aklıma takıldı şimdi valla
Çünkü 1,5 aydır geçmeyen kasık ağrısı ve dediğin gibi bacaklarımı açtığımda ağrının artması sözkonusu. Tekrar geçmişler olsun, Allah kolaylıklar versin tatlım...

canim ya bu konu benide cok dusunduruyor benim goguslerim buyumedi,sanki agirlasti gibiler.ben hala ayni sutyenleri kullaniyorum.bende en kafama takilan konu emzirme konusu.insaallah sutumuz bol olur.cok korkuyorum bu konuda

Sağlık ocağından geldik biz kızlar.yarın sonuçlarımı alcam.hemşire damarımı bulmakta zorlandı.ödemin var dedibide balık hapı kullanmamı önerdi.siz kullanıyormusunuz ve hangi marka?
haftada bir gun bakik yiyebiliyorsan hic gerek.yokmus balik hapi kullanmaya.5 adet hamsi bile yesen yeter diyordu doktorum bana.

Canim sutun olmasi ne kadar buyuduguyle akakali degil.
En cvok stresle alakali. Sutum olucak mi stresi yasama daha simdiden. Dogumdan sonra sutu arttirici seyler yer icersdin.. Bebeginde emebilirse sut olur zaten

Canım tecrubeli arkadaslar daha cok yardimci olur ama benim fikrim büyüklüğünden ziyade kanallarda süt üretimi önemlidir. Küçük göğüslü olup da bebek emzirenler de vardır mutlaka.

Babalar ve çocukları artık facete sizin baba-kız yaratıcı fotolari goruruz tatlım ne güzel babaniz bakacak sen spordaaa ohhh valla gidersin çok da iyi olur
Valla ünlü falan oluruz diye korkuyorumeşim şimdi böyle rahat rahat konuşuyor bakalım uygulamaya gelince nasıl olacak ama bu fırsatı mutlaka degerlendirecegim eylülde kardesimin düğünü var zayıflamam gerekiyor

Kızlarrr şimdi bir eğitmenimiz geldi yakında bir aile dostu doğum yapacakmış ve kızı olacakmış adını Eliz koyacaklarmış çok hoşuma gitti acaba Eliz Ada mı koysak

canim ya bu konu benide cok dusunduruyor benim goguslerim buyumedi,sanki agirlasti gibiler.ben hala ayni sutyenleri kullaniyorum.bende en kafama takilan konu emzirme konusu.insaallah sutumuz bol olur.cok korkuyorum bu konuda

Canim sutun olmasi ne kadar buyuduguyle akakali degil.
En cvok stresle alakali. Sutum olucak mi stresi yasama daha simdiden. Dogumdan sonra sutu arttirici seyler yer icersdin.. Bebeginde emebilirse sut olur zaten

Aslında hiç pimpirikli biri değildim, hatta tam tersiydim ama zaman yaklaştıkça daha bi psikopata bağlıyorum

Ayy benimde sol tarafımda tam bacakla vajina birleşiminde ağrım oluyor. Yatakta dönerken falan zorlanıyprum çok. Bacağımı açıp tekrar içe kapatırken. Korktum suan ama benim aynı tarfta kalça çıkığı ameliyatı sorunm var ben hep ondandır dedim ama bunu soraım doktora

Evet canım o benim :)
Farmasanal dan aldık. Son kullanım tarihleri alırken benimde aklıma geldi ama hem sitede ürün tanıtımında yazmışlar hem de ürünler geldi 2018 tarihli hepsi. Bi sıkıntı olmadı yani.

50 gram şeker testi 140 altında normal de 121 çıkmış benim acaba üst sınıra yakın diye 100 lük ister mi kızlar?

selam mayıs anneleri :) ben bir süredir düşük tansiyonla uğraşıyorum acıkınca yorulunca oluyodu.bugün afedersiniz tuvalette biraz zorlanınca düştü yine tansiyonum bu defa bayılmaya yakın istifra ettim mide suyu çıkınca düzeldim benim durumumda olan ya da tavsiyesi olan olur mu acaba? doğum sırasında da böyle tansiyonum düşer mi o geldi bugün aklıma ya bayılırsam doğumda zorlanırken

Valla canım aslında bakınca guzel ama gıyınce oyle degıl bence bıde mayo uzun kadınlarda gercekten hoş durabılıyor ama ben minikim bıraz :))) ve daha yasım 26 yakıştırmadım kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…