- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.741
Tüh çok geçmiş olsun canım yaa. Peki hamilelikten sonra geçiyormuymuş. Şuan ağrı için bişey verdimi doktorun. Bende bir kontrol edicem. Aklıma takıldı şimdi vallaCanım gözle görülür vajinamda var,doktora bacaklarımı açamıyorum çok ağrım var dedim,bacağında varsa vajina da da olabilir dedi baktım gerçekten varmış şok oldum zaten,varis çorabı giyiyorum ama yine agrım var
Tamam kuzum ben de heyecanla bekliyorum Simayımız kocaman olmuştur şimdi
canim ya bu konu benide cok dusunduruyorKizlar bisey sorucam, belki önemli degil ama taktım kafayı.. annemin beni doğurduğunda sütü az gelmis, mamayla büyümüşüm yani.. artık son haftaları bekliyoruz ve benim göğsüm nerdeyse hiç büyümedi 75d iken 85d oldu ama hic dolgun degil.. sanki kilo aldığım için büyümüş gibiler.. şöyle soyliim, adetim 2 gun gecikse bundan daha dolgun oluyolardi.. meraklanmaya basladim bi sorun mu var diye
haftada bir gun bakik yiyebiliyorsan hic gerek.yokmus balik hapi kullanmaya.5 adet hamsi bile yesen yeter diyordu doktorum bana.Sağlık ocağından geldik biz kızlar.yarın sonuçlarımı alcam.hemşire damarımı bulmakta zorlandı.ödemin var dedibide balık hapı kullanmamı önerdi.siz kullanıyormusunuz ve hangi marka?
Canim sutun olmasi ne kadar buyuduguyle akakali degil.Kizlar bisey sorucam, belki önemli degil ama taktım kafayı.. annemin beni doğurduğunda sütü az gelmis, mamayla büyümüşüm yani.. artık son haftaları bekliyoruz ve benim göğsüm nerdeyse hiç büyümedi 75d iken 85d oldu ama hic dolgun degil.. sanki kilo aldığım için büyümüş gibiler.. şöyle soyliim, adetim 2 gun gecikse bundan daha dolgun oluyolardi.. meraklanmaya basladim bi sorun mu var diye
Canım tecrubeli arkadaslar daha cok yardimci olur ama benim fikrim büyüklüğünden ziyade kanallarda süt üretimi önemlidir. Küçük göğüslü olup da bebek emzirenler de vardır mutlaka.Kizlar bisey sorucam, belki önemli degil ama taktım kafayı.. annemin beni doğurduğunda sütü az gelmis, mamayla büyümüşüm yani.. artık son haftaları bekliyoruz ve benim göğsüm nerdeyse hiç büyümedi 75d iken 85d oldu ama hic dolgun degil.. sanki kilo aldığım için büyümüş gibiler.. şöyle soyliim, adetim 2 gun gecikse bundan daha dolgun oluyolardi.. meraklanmaya basladim bi sorun mu var diye
Valla ünlü falan oluruz diye korkuyorumBabalar ve çocukları artık facete sizin baba-kız yaratıcı fotolari goruruztatlım ne güzel babaniz bakacak sen spordaaa ohhh valla gidersin çok da iyi olur
canim ya bu konu benide cok dusunduruyorbenim goguslerim buyumedi,sanki agirlasti gibiler.ben hala ayni sutyenleri kullaniyorum.bende en kafama takilan konu emzirme konusu.insaallah sutumuz bol olur.cok korkuyorum bu konuda
Canim sutun olmasi ne kadar buyuduguyle akakali degil.
En cvok stresle alakali. Sutum olucak mi stresi yasama daha simdiden. Dogumdan sonra sutu arttirici seyler yer icersdin.. Bebeginde emebilirse sut olur zaten
Çok teşekür ederim tatlımcananarya göbüşünü sevsinler çok tatlı maşşallahh canımmm
Valla canım en doğrusunu yapıyosun helak sanaBen bıraz egoluyum hıc altta kalmam :) 5 kılo almışız neresı kılo kı onun vermemiz gereken bıseyde yok ki oladabılır onlarıda gorucez canım onlar kırılaın bosver :)
Canım gözle görülür vajinamda var,doktora bacaklarımı açamıyorum çok ağrım var dedim,bacağında varsa vajina da da olabilir dedi baktım gerçekten varmış şok oldum zaten,varis çorabı giyiyorum ama yine agrım var
Evet canım o benim :)canim mustelanin bebek setini uyguna alan sen miydin?son kullanma tarihine bakabilir misin tatlim rica etsem.dun esime dedim bi arkadas cok uyguna almis diye.belki tarihi yakindir dedi suphede kaldim ,yanlis anlamazsan bakabilir misin ona gore bugun bende siparisveriyim. :)
Canım cok iyi çıkmış.istemez doktor sanmam yani.ne güzel çıkmış maşallahmaşallah50 gram şeker testi 140 altında normal de 121 çıkmış benim acaba üst sınıra yakın diye 100 lük ister mi kızlar?
ız Sağolsun canımArkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Allah rahmet eylesin arkadaşım mekanı cennet olsun inş.Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Valla canım aslında bakınca guzel ama gıyınce oyle degıl bence bıde mayo uzun kadınlarda gercekten hoş durabılıyor ama ben minikim bıraz :))) ve daha yasım 26 yakıştırmadım kendime :)Anlıyorum canım seni
Bende başlarda öyle düşünüyordum ama neyseki imdadıma yeni akım vintage mayolar yetişti
Eskide mayo bana çok demode gelirdi ama şu ince askılı, göğüs kısmı kaplı ve sırtı açık modelleri çok beğeniyorum ve birkaç senedirde severek giyiyorum. Bikiniden daha havalı geliyor artık bana. Yada el mahkum olunca kendimi avutuyorum
Yok şaka şaka. Gerçekten daha rahat ve hoş duruyor. Eşimde mayoyu beğeniyor. Birkaç örnek ekleyeyim fikir olsun tatlım. En üstteki mavili benim geçen yazki bayıla bayıla giydiğim mayomdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?