2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyice düşünün annesi ismiyle sevin bebişi o sizi duyuyor bi isim secemediniz diyodur size
bizde aynı sıkıntı ıcındeyız ısım bulamadık hala kızıma devamlı degısıyor begenemıyoruz nedense selin buse begüm duru irem inci beren aklımızdan gecen ısımler ıkı ısım olsun ıstıyoruz bakalım ne olacak :)

Özledik seni güzel teyze nereye kayboldun sen önce hesap ver valla bi ara birissine sitesinden pijamalari aldık, çanta hazırlayan , yıkama , ütüleme her türlü iş devam çok az kişi bitirdi tas tamam bizim de daha oyun parkı filan alınacak

Ayy beren selin çok hoş isimler bak annesi zor gerçekten biz iyiki 6 yıl önce halletmisiz isim işini kız olsa Defne diyecektik

Oyyy geçmişi okuyup geldim ama çok yoruldum. Birazcık soluklanayım yahu
Şükür herkesler iyiymiş. Yeni ciciler alınmış, tabi kilolarda alınmış
Bende +9 la 28. Haftamı dolduruyorum. Doktorum biraz fazla ama boyun var dedi. Zaten çokta belli olmuyor o 9 kilo
Bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloyu hiç dert etmiyorum ben açıkcasıııı
babybabycat canım benim tokluk şekerimde 95 çıkmıştı geçen hafta. Doktorum çok iyi dedi. Sadece uzun süre aç kalmamaya dikkat etmeliymişim. Sende endişelenme
sihirlikk tatlım sende satlarımız aynı, şikayetlerimizde hep aynı
O soldaki ağrı uzun süredir bendede var. Geceleri daha yoğun. Özellikle sabah yataktan kalkarken feci. Ama yürüdükçe gün içinde dağılıp azalıyor sanki ağrısı. Doktoruma kaç kere sordum normal dedi. Bende bıraktım bu işin peşini

Kızlar merhaba. uzun zamandır girmiyorum. sizlere sorum olacak. erkek bebeği anneleri sizin bebeklerde benimki gibi aşağıda mı ? yattığımda kalkarken genital bölgemim üstü resmen taş gibi oluyor ve zor kalkıyorum. yatakta zor dönüyorum. var mı benim gibi olanlar
acaba bebek çok mu aşağıda dıye düşünürüm buda bende aklıma erken doğum korkusunu getiriyor

Sormayın kızlar ya canım çok sıkıldı ama sanırım çözülecek bakalım yarın yedek bilgisayarı göndeririz demişler bebeğimin hareketleri cumartesi Eminönü'nün de inanılmaz yoruldum ve batmalar oldu iki gündür çok koşuşturdum hareketleri dinlemeye vaktim olmadı ama öyle daha önceki gibi bariz hareketler hissedemedim bugün de çok hissetmiyorum sanki akşam eve gidince iyicene kontrol edeyim bakayım bakalım

Tekrar hoşgeldin canımmm
Hatırladıkta özledikte tabisiii. Sen nasılsın iyisin inşallah. Ben artık sabırsızlıktan çatlamak üzereyim şahsen. Bebeğimi kucağıma alıp ona kavuşmak için gün sayıyorum
Rabbim hayırlı kavuşmalar nasip etsin cümlemize

Aman canim dikkat et kendine ve bebisine. Kendi arabanızla gidecekseniz bol bol mola verin
arabayla gideceğiz canım saatte bir dururuz artık :) Tuvalet sıkışmam çok oluyor çünkü :)

Ay canım inşallah öyledir ya başka bişey olmasın da sinir sıkışması olsun tek. Doktora söyleyeceğim bakalım muayene etmek isterse bi baksın yine. Gebelikte her türlü şikayet normal kabul ediliyor zaten doktora ne söylesem normal diyo zaten

Çok geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız. Minikler her şeyi hissediyor ben de çok yorulduğumda hareketleri azalıyor minişin. Evde değilsem daha az hissediyorum. Eve gelince baş başa kalıyoruz kendimi dinleyebiliyorum. Takıldıkça da uzuyor bu hareketsizlik durumu o nedenle takmamaya çalış.

kızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye

Eklentiler

• 12769576_10208803165424923_1116576061_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 90
  • Adsız.webp
    14 KB · Görüntüleme: 97
kızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye
Hayırlı olsun canım güle güle büyüsün bebişin netten mi aldın hangi site ne kadara ve yatağı ince mi kullanışlı kalın mi

Oh iyi o zaman ya aynı şeyleri yaşamışız muhtemelen. Bende geceleri ve uzandığımda kötü oluyorum. Değişik bişey tarif edemiyorum işte Belki aynı gün doğururuz ya olur mu olur

Hoşgeldin canım sende tekrar
Bizde özledik sizi. Şükür herkesler iyi. Artık geri sayımlar başladı

Geçmiş olsun canım zaman su gibi geçsin gelsin bebişler

Hayırlı olsun canım güle güle büyüsün bebişin netten mi aldın hangi site ne kadara ve yatağı ince mi kullanışlı kalın mi
netten gıttı gıdıyordan aldık 350 denk geldı yatagı sunger 5 cm bana bıraz ınce geldı ya altına yun yatak yapıcam yada yenı sungerden kestırcem besıgın genel kuması guzel kenarları fıle ıcını görebılıyosun uzerınde cıbındırıgıde hos duruyor bırde muzık kutusu hosumuza gıttı ısıklı donencelı tel baglanıp ıstedıgın muzık calabılıyosun termostatı var 18 kıloya kadarda tasıma kapasıtesı var altkısmının ust kısm 9-10 kılo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…