- 7 Eylül 2015
- 180
- 298
- 18
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.201
bizde aynı sıkıntı ıcındeyız ısım bulamadık hala kızıma devamlı degısıyor begenemıyoruz nedense selin buse begüm duru irem inci beren aklımızdan gecen ısımler ıkı ısım olsun ıstıyoruz bakalım ne olacak :)İyice düşünün annesi ismiyle sevin bebişio sizi duyuyor bi isim secemediniz diyodur size
Çocuk valla gelmeden öğrendi annesi de babası da dengesizİyice düşünün annesi ismiyle sevin bebişio sizi duyuyor bi isim secemediniz diyodur size
Özledik seni güzel teyze nereye kayboldun sen önce hesap verKızzzllarrr merhaba uzun bi ara yoktum buralarda
nasılsınız, yavrukuşlar nasıl, Zaman daraldı korkular arttı mı? iştahlar nasıl, kilolar aldı başını gitti mi?inşallah herkes çok iyidir.
Rabbim Hastalara şifa, dertlilere deva, çalışanlara (bende) güç kuvvet, evdekilere dinlenmeli bol huzurlu yavrularınızla güzel haberler aldığınız günler diliyorumm hamişlerim canlarım
Kimler neler aldı, neler hazırladı, odalar tamamlandı mı, çantalar ne durumda, aramıza yeni katılanlar var mı önerilerinizi, şikayet ettiğiniz şeyleri kaçırdığım herşeyi çok merak ediyorum, ama geriye doğru okumayı gözüm yemiyiiivalla çnkü en son 3670. sayfada kalmışım
ayy bana özet yapcak olan varmıııı ?kısaca neler yaptınız, anlatın bakalımm.
Ha bu arada Hepinizi çooookk özledim, benim hatırlayan özeleyen var mııı
Ayy öyle değil annesi onun için en iyisini istiyorsunuz tabiikiÇocuk valla gelmeden öğrendi annesi de babası da dengesizkendi istediği ismi kendi koyucak heralde
Ayy beren selin çok hoş isimler bak annesibizde aynı sıkıntı ıcındeyız ısım bulamadık hala kızıma devamlı degısıyor begenemıyoruz nedense selin buse begüm duru irem inci beren aklımızdan gecen ısımler ıkı ısım olsun ıstıyoruz bakalım ne olacak :)
Çok geçmiş olsunhayal bile edemiyorum böyle bir şey yaşadığı mı. Benim 2 ay önce yedekleme ünitem bozuldu bir yıllık kayıtlar gitti sanki bilerek yapmışım muamelesi gördüm resmen... Birde su döksem
cnm gecmıs olsun ıns sorun cozulur bır an once prensesın benım prensesım gıbı galıba ayakata hareket halında oldugum zana hıc sesı cıkmıyor ne zaman otursam sırtımı yaslasam hemen hareklenmeye baslıyor senınkıde buyuk ıhtımalle yorgunluk harekt ettıgın ıcındır rahatı sevıyor bızım kızlar galıba
Tekrar hoşgeldin canımmmKızzzllarrr merhaba uzun bi ara yoktum buralarda
nasılsınız, yavrukuşlar nasıl, Zaman daraldı korkular arttı mı? iştahlar nasıl, kilolar aldı başını gitti mi?inşallah herkes çok iyidir.
Rabbim Hastalara şifa, dertlilere deva, çalışanlara (bende) güç kuvvet, evdekilere dinlenmeli bol huzurlu yavrularınızla güzel haberler aldığınız günler diliyorumm hamişlerim canlarım
Kimler neler aldı, neler hazırladı, odalar tamamlandı mı, çantalar ne durumda, aramıza yeni katılanlar var mı önerilerinizi, şikayet ettiğiniz şeyleri kaçırdığım herşeyi çok merak ediyorum, ama geriye doğru okumayı gözüm yemiyiiivalla çnkü en son 3670. sayfada kalmışım
ayy bana özet yapcak olan varmıııı ?kısaca neler yaptınız, anlatın bakalımm.
Ha bu arada Hepinizi çooookk özledim, benim hatırlayan özeleyen var mııı
arabayla gideceğiz canım saatte bir dururuz artık :) Tuvalet sıkışmam çok oluyor çünkü :)Aman canim dikkat et kendine ve bebisine. Kendi arabanızla gidecekseniz bol bol mola verin
tamam iste genelde kasiklardan gecermis sinirler ve bebekler o sinirlere dayan diginda bacaga vurumus.hatta bazisinda tutuklar derecesine baski yaparmis.kimisindede kola vurur.gebelikten sonra geciyor.bu konuda sikayetler cok malesed gebeligin getirdigi seyler canim.
kızlar beğeniler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın ya otururken pc min üstüne su döktüm ve pc açılmıyor IT bölümüne gönderdim servisten gelmesi bir ay sürer diyor yerime bakacak olan dönemsel eleman perşembe başlıyor ve veriler ortada yok neyse ki hard diskten kopyalayıp yarın getireceklermiş ama canım sıkıldı sabah sabah bir dünya işim vardı hepsi kaldı pofff bir de hafta sonu çok yoruldum prensesimin hareketlerini çok iyi hissedemiyorum kafama takılıyoracaba yorgun olduğum için mi çok hissedemiyorum
Hayırlı olsun canım güle güle büyüsün bebişinkızlar park yatagımızıda aldık geldı kurduk gerı topladık baya buyuk kulanıslı görunuyor fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasayım dedım beyaz aldım nevresımler guzel uyumlu olsun dıye
Dinlene dinlene yap annesi yormayin kendiniziGünaydın kızlar bugün kapsamlı bi temizlik yapacağımçalışanlara kolay gelsin evdekilerede allah sabır versin
Güzel bi hafta olur mutlu güzel haberler alırz
Oyyy geçmişi okuyup geldim ama çok yoruldum. Birazcık soluklanayım yahu
Şükür herkesler iyiymiş. Yeni ciciler alınmış, tabi kilolarda alınmış
Bende +9 la 28. Haftamı dolduruyorum. Doktorum biraz fazla ama boyun var dedi. Zaten çokta belli olmuyor o 9 kilo
Bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloyu hiç dert etmiyorum ben açıkcasıııı
babybabycat canım benim tokluk şekerimde 95 çıkmıştı geçen hafta. Doktorum çok iyi dedi. Sadece uzun süre aç kalmamaya dikkat etmeliymişim. Sende endişelenme
sihirlikk tatlım sende satlarımız aynı, şikayetlerimizde hep aynı
O soldaki ağrı uzun süredir bendede var. Geceleri daha yoğun. Özellikle sabah yataktan kalkarken feci. Ama yürüdükçe gün içinde dağılıp azalıyor sanki ağrısı. Doktoruma kaç kere sordum normal dedi. Bende bıraktım bu işin peşini
Hoşgeldin canım sende tekrarGünaydınn kızlarrr
Malum durumdan uzak kaldık buralara artık burdayız oğluşla çok özledik hepiniziitakip edebildiğim kadarıyla herkesi iyi gördüm çok şükür..mutlu sona az kaldı annişler ha gayrett
Geçmiş olsun canım zaman su gibi geçsin gelsin bebişlerGünaydınlar kızlar
Dün biraz rahatsızdım boğaz- baş ağrısı çok vardı sanırım soğuk almışım. Ama bugün iyi uyandım okula geldim.
İzne ayrılacağım tarih de belli oldu, 25 martta ayrılacağım 4 haftam var bu haftayı da sayarsam.
netten gıttı gıdıyordan aldık 350 denk geldı yatagı sunger 5 cm bana bıraz ınce geldı ya altına yun yatak yapıcam yada yenı sungerden kestırcem besıgın genel kuması guzel kenarları fıle ıcını görebılıyosun uzerınde cıbındırıgıde hos duruyor bırde muzık kutusu hosumuza gıttı ısıklı donencelı tel baglanıp ıstedıgın muzık calabılıyosun termostatı var 18 kıloya kadarda tasıma kapasıtesı var altkısmının ust kısm 9-10 kıloHayırlı olsun canım güle güle büyüsün bebişinnetten mi aldın hangi site ne kadara ve yatağı ince mi kullanışlı kalın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?