2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Yerim onun sinirini valla çocuk polisi aileyi aldı götürdü bakalım ne olacak ama kadının belalı sevgililerinden de korkmuyorum değilim allahtan bu hafta son iş için
Giydi valla canım hem de sağa sola ateş ederekbu arada teşekkürler canim ista demeyelim yine de

İyi canım ilaç aldık hafif ateşi var zaten halılarıda yıkamaya veririm tmm
Inşallah hemen iyilesir canimaynen canim ya havalar azicik daha ısınsın biz de öyle yapacağız

İyi geceler kızlar buda bizim son halimizEki Görüntüle 1785808
Maşallah canim pek güzel görünüyorsunuz

Iyi akşamlar kizlarr...17,5 liraya mal ettiğim kızımın kapı süsü
Eline sağlık canım cok şirin olmuş

Oyy Ali Kaanınımıza bak sen hele yaa abi olmuş bile şimdiden yerim onu yaa inşallah örnek abi kardes olurlar canım maşallah ne kadar güzel ne kadar düşünceli bir çocuk

Yakışıklı alikaan pozitifliğini senden almış galiba canım:)maşallah kızınada oğluşunadagenelde çocuklar daha doğmadan kıskançlığa başlar en azından benim gördüklerim öyleydi..arkadışımın kızına doğacak kardeşini sevdirmeye çalışırken o zamanlardan onu vermem bunu oynatmam demeye başlamıştıaman nazar değmesin abi kardeşe hep böyle devam etsin inşallah

Bebek küçükken acısını çok hissetmezmis. Herhalde bizim canımız daha çok yanıyor gelmiş geçmiş olsun Ali Kaan A. Darısı da bizimkilerin başına olsun.

Bu arada demin mesajını okudum. Ne kadar tatlı oğluşun yaaa. Abi olmak ona çok yakışacak! Daha nice güzel günleriniz olsun. Elele tutuşup parka gittiği günleri de görmek nasip olsun sana. :)

Kızlar bu arada benim gece uykumda genelde her gece bacak krampım oluyordu, çok kötü bir durum uykudan keskin bir acıyla uyanmak ama iyi kötü alışmıştım.

Ama dün gece kasığımda bir krampla uyandım, nefesim kesildi. Çok şükür kramplar 15-20 sn de geçiyorlar ama kasıkta olması tedirgin etti beni. Gerçi doktor normal demişti ama yaşayınca olgunlukla karşılayamadım

Bende de oluyor yaklaşık 10 gündür ve her defasında korkuyorum

İnşallah kuzum burda hava çok güzel bahar gibi sıcacık orda nasıl biraz daha düzelme artık sanırım hastalanmaz

biz de bu konuda arada kaldık ve en son şöyle bişeye karar verdik. küçükken yapılsın sünneti, hem toparlaması iyileşmesi hızlı ve rahat olur, hem de sünnet stresi yaşamaz çocuk, yaşı ilerleyince de sünnet düğünü yaparız, arkadaşlarıyla gülüp eğlenir. hem aklında sünnet düğünü kalmış olur, hem de sıkıntısını çekmemiş olur diye düşündük. Umarım gönlümüzden geçtiği gibi uygulayabiliriz. Belki size de fikir olur kızlar :)

Maşallah ali kaan â...
Tam annesinin oğlu eminim çok iyi anlaşacaklar kardeşiyle de

Bende öyle düşünüyorum biraz zorla yaptırıcam galiba böyle giderse eşimi dinlemeden en.güzeli bu düşündüğün gerçekten sonra ne zaman.istiyosa sünnet düğünü olur

Hımmmmm kramp da ordan olunca acaba böyle bir şey mi diye düşünmüştüm.
Hayırlısıyla doğurunca göreceğim.
Aa ben alt tarafta yırtılma acısı gibi bişey oluyo sanıyodum regl ağrısı gibi miymiş :/ nası olcak acaba çok merak ediyorum ya offf

Arada kavgada olsa insallah geneldr anlasirlar canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…