- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.361
Sen ne yapmışsın böyleeharika olmuş insan giymeye kıyamaz, giydi mi? ben böyle bir şeye başlamaya cesaret edemezdim artık usta olmuşsun
Ben de aldım 3 lü takımdan, boy ve kilon kaç bilmiyorum ama bedenler geniş o yüzden ben S aldım ve kalitesi hoşuma gitti
Giydi valla canım hem de sağa sola ateş ederekYerim onun sinirinivalla çocuk polisi aileyi aldı götürdü bakalım ne olacak ama kadının belalı sevgililerinden de korkmuyorum değilim allahtan bu hafta son iş için
Inşallah hemen iyilesir canimİyi canım ilaç aldık hafif ateşi var zaten halılarıda yıkamaya veririm tmm
Maşallah canim pek güzel görünüyorsunuzİyi geceler kızlar buda bizim son halimizEki Görüntüle 1785808
Eline sağlık canım cok şirin olmuşIyi akşamlar kizlarr...17,5 liraya mal ettiğim kızımın kapı süsü
Oyy Ali Kaanınımıza bak sen hele yaa abi olmuş bile şimdiden yerim onu yaaBugun cok guzel bigundu benim icin.
Sabah koltuga uzanmistim. Oglumda oyun oynuyprdu. Her zmaan kendi kendine oynamaz bugun keyifli gunundeydi galiba. Bende gobegimi acmis bi yandan kizceme bi yandan ogluma bakiyordum. Kizimda bugun dans ediyordu sanki kipir kipirdi. Sonra alikaan galiba defne dans ediyor galiba icerde dedim. Guldu yanima geldi hem dans ediyor hem de yatiyo galiba anne dedi. Gobegimi cekistirmeye oynamaya basladi. Komik geldi ona
Sonra kanavice keselerimi yapayim dedim biraz. Yapacagim modellerri Alikaan seciyor. Secti bi model. Oglum ondan cok yaptim bak gostereyim dedim. Bi tanessinde puset figuru vardi. Onu gorunce annee biz bebegi benim arabama koyariz oyle gezdiririz. O kucuk yiruyemiyor zaten dedi. Zaten ben onu cok seviyorum dediben ona yurumeyi ogreticem anne sonra o ogrenibce biz berabrr oyunlar oynucaz dedi. Oyle miutlu oldumki. İlk defa sevdigini soyledi kendiliginden
Birde henuz ismini kullanmiyor bebek diyor sadece. Sanirim canli olarak gormedigi icin.
İnsallah cok iyi abi kardes olurlar. Heyecanim sabirsizligim artti.
Tek duam bu araalr dogumdan sonra eve cabucak donebilmek. Abili kardesli hayata hemen alismak
Yakışıklı alikaan pozitifliğini senden almış galiba canım:)maşallah kızınada oğluşunadaBugun cok guzel bigundu benim icin.
Sabah koltuga uzanmistim. Oglumda oyun oynuyprdu. Her zmaan kendi kendine oynamaz bugun keyifli gunundeydi galiba. Bende gobegimi acmis bi yandan kizceme bi yandan ogluma bakiyordum. Kizimda bugun dans ediyordu sanki kipir kipirdi. Sonra alikaan galiba defne dans ediyor galiba icerde dedim. Guldu yanima geldi hem dans ediyor hem de yatiyo galiba anne dedi. Gobegimi cekistirmeye oynamaya basladi. Komik geldi ona
Sonra kanavice keselerimi yapayim dedim biraz. Yapacagim modellerri Alikaan seciyor. Secti bi model. Oglum ondan cok yaptim bak gostereyim dedim. Bi tanessinde puset figuru vardi. Onu gorunce annee biz bebegi benim arabama koyariz oyle gezdiririz. O kucuk yiruyemiyor zaten dedi. Zaten ben onu cok seviyorum dediben ona yurumeyi ogreticem anne sonra o ogrenibce biz berabrr oyunlar oynucaz dedi. Oyle miutlu oldumki. İlk defa sevdigini soyledi kendiliginden
Birde henuz ismini kullanmiyor bebek diyor sadece. Sanirim canli olarak gormedigi icin.
Tek duam bu araalr dogumdan sonra eve cabucak donebilmek. Abili kardesli hayata hemen alismak
Bebek küçükken acısını çok hissetmezmis. Herhalde bizim canımız daha çok yanıyorCanim sadece ilk gecemiz zordu. Cok aglamisti. Ama sonra hersey daha kolaydi. Ben bide bu tarz konularda daha sertim galiba. Esim sunnette basinda duramadi bakamadi ben biran ayrilmadim.sonrasinda bakimini hep kendim yaptim. Herkes panikle yaklasti hep ben daha sakindim.
Zaten onlasr biseyin farkinda degil. Sunnet oldu errtesi gun yuzustu donmeye basladi. Demek ki acisi bitmisti dedim bende
Kızlar bu arada benim gece uykumda genelde her gece bacak krampım oluyordu, çok kötü bir durum uykudan keskin bir acıyla uyanmak ama iyi kötü alışmıştım.
Ama dün gece kasığımda bir krampla uyandım, nefesim kesildi. Çok şükür kramplar 15-20 sn de geçiyorlar ama kasıkta olması tedirgin etti beni. Gerçi doktor normal demişti ama yaşayınca olgunlukla karşılayamadım
Bende de oluyor yaklaşık 10 gündür ve her defasında korkuyorum
İnşallah kuzum burda hava çok güzel bahar gibi sıcacık orda nasıl biraz daha düzelme artık sanırım hastalanmazGiydi valla canım hem de sağa sola ateş ederekbu arada teşekkürler canim ista demeyelim yine de
Inşallah hemen iyilesir canimaynen canim ya havalar azicik daha ısınsın biz de öyle yapacağız
Maşallah canim pek güzel görünüyorsunuz
Eline sağlık canım cok şirin olmuş
Oyy Ali Kaanınımıza bak sen hele yaa abi olmuş bile şimdiden yerim onu yaainşallah örnek abi kardes olurlar canım maşallah ne kadar güzel ne kadar düşünceli bir çocuk
Ayy ben ve tecrübe inşallah ya yaptığımız herşeyi anlatırım artık yardımı dokunacak bisey olursa yedik içtik kustuk diye
Eşimi ikna etmedim ama daha kendisi de öyle sünnet olmuş istemiyo o yüzden büyüsün diyo ailede bi tek ona sünnet düğünü yapmamışlar adamın hala içinde kalmış paşalar gibi yapicam herseyini diyo
Maşallah ali kaan â...Bugun cok guzel bigundu benim icin.
Bende öyle düşünüyorum biraz zorla yaptırıcam galiba böyle giderse eşimi dinlemeden en.güzeli bu düşündüğün gerçekten sonra ne zaman.istiyosa sünnet düğünü olurbiz de bu konuda arada kaldık ve en son şöyle bişeye karar verdik. küçükken yapılsın sünneti, hem toparlaması iyileşmesi hızlı ve rahat olur, hem de sünnet stresi yaşamaz çocuk, yaşı ilerleyince de sünnet düğünü yaparız, arkadaşlarıyla gülüp eğlenir. hem aklında sünnet düğünü kalmış olur, hem de sıkıntısını çekmemiş olur diye düşündük. Umarım gönlümüzden geçtiği gibi uygulayabiliriz. Belki size de fikir olur kızlar :)
Günaydın canim geçmiş olsun. Dogum sancisi kramp gibi degil de daha cok regl ağrısı gibi ama biraz daha siddetlisiAcaba doğum sancısı da böyle bir şey mi? İlk aklıma o geldi. Senin de mi gece oluyor bu arada?
Hımmmmm kramp da ordan olunca acaba böyle bir şey mi diye düşünmüştüm.Günaydın canim geçmiş olsun. Dogum sancisi kramp gibi degil de daha cok regl ağrısı gibi ama biraz daha siddetlisi
Aa ben alt tarafta yırtılma acısı gibi bişey oluyo sanıyodum regl ağrısı gibi miymiş :/ nası olcak acaba çok merak ediyorum ya offfHımmmmm kramp da ordan olunca acaba böyle bir şey mi diye düşünmüştüm.
Hayırlısıyla doğurunca göreceğim.
Arada kavgada olsa insallah geneldr anlasirlar canimmGiydi valla canım hem de sağa sola ateş ederekbu arada teşekkürler canim ista demeyelim yine de
Inşallah hemen iyilesir canimaynen canim ya havalar azicik daha ısınsın biz de öyle yapacağız
Maşallah canim pek güzel görünüyorsunuz
Eline sağlık canım cok şirin olmuş
Oyy Ali Kaanınımıza bak sen hele yaa abi olmuş bile şimdiden yerim onu yaainşallah örnek abi kardes olurlar canım maşallah ne kadar güzel ne kadar düşünceli bir çocuk
Regl ağrısı gibi canım ewt.ilk önce hsfif hafif baslıyor.sonra şiddetini arttırıyorAa ben alt tarafta yırtılma acısı gibi bişey oluyo sanıyodum regl ağrısı gibi miymiş :/ nası olcak acaba çok merak ediyorum ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?