2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın tatlı annişler ve bebişler.Dün çok güzel bir albüme rastladım ve hemen aldım.Bebişle yaşadığınız anıları biriktirmek isterseniz bir göz atın derim.İçinde bebişin ilk ultrason görüntüsünden tutunda el ayak izi kağıtlarını yapıştıracağınız yerler var. bebeğin ilklerini not edeceğiniz ileride bebeğimize güzel anlamlı bir hediye vermek istersek özel olacağını düşündüğüm bir kitap.D&R larda daha ucuz ben NTden aldım biraz daha pahalı aklınızda olsun.Düşünürseniz bi göz atın derim.

Canim benimde 2 hafta once basladi her gece oluyordu kramplarim magnezyum icmiyordum doktora gidince soyledim verdi 1 haftadir magnezyum kullaniyorum ve kramplarim bitti ayni yere ayni gece iki sefer girdigi bile oldu ama artik olmayacak sanirim.

İnsallah canim.
Kiskanclikta var aslinda. Cogu zaman kizceden bahsederken tepkisiz kaliyor hicbisey soylemiyuor. Bu kez kendi kendine boyle yorum yapinca cok mutlu oldum bende.

Günaydın canlarrr ben yine çok mutluyum hem güneşli bi hava hem de nihayet 1 mart şubat hiç bitmiycek sanmıştım offff inş 1 nisanı da görebilirim doğurmadan şaka maka 50 gün fln kalmış oluyo bnm
Bu arada sabah tartılayım dedim veeee 70(yetmiş) kiloyu gördüm işte bu da resmimiz ne eksik ne fazla

Günaydın kızlar, dün yazarken takip ettiğim toplantı bitince hemen Spor Kulüpleri Başkanlarından apar topar görüş almaya gittim, haberi yaz gönder eve git, yemek hazırla, buraya dönemedim. Ayy kızlar ben çok çabuk yorulmaya başladım. Halbuki 34.-35. haftama kadar çalışmak istiyordum ama sanırım olmayacak gibi Sizde durumlar nasıl?? hala çalışabilen varmı? Bu 32. hafta ne zaman doluyo, raporu tam olarak ne zaman almak lazım?? 31. + haftalarda mı kurumumuzun insan kaynk. görüşmek gerekiyo. Ben bu işleri hiiç anlamıyorum. zamanlar birbirine yakın olduğu için bizden büyükler kesin konuşulmuştur diye düşünüyorum, Bana da anlatırmısınız?

Aynen canim onlarin cani bizim kadat yanmiyor faliba.
Dun parka gittik ayni seyi dusundum bende. İnsallah o gunleride gormek nasip olurr

Aynen canim bende şubat hic bitmeyecek zannettim. İnşallah gorursun canim diledigin gibi olur. Ayy neren 70 kilo maşallahin var valla cok güzel gozukuyor gobisin

Itiraf et hadi 70 kilo olsun diye eline damacana aldın dimişaka bi yana cidden süpersin tatlım

Bizdr aynen böyle dusunduk. Buyuyunce eglencelik bi sunnet dugunu yapariz hem kendi de hatirlasib.

QUOTE="Lorenaa, post: 45394993, member: 449757"]Tekrar hoşgeldin canımmm
Hatırladıkta özledikte tabisiii. Sen nasılsın iyisin inşallah. Ben artık sabırsızlıktan çatlamak üzereyim şahsen. Bebeğimi kucağıma alıp ona kavuşmak için gün sayıyorum
Rabbim hayırlı kavuşmalar nasip etsin cümlemize[/QUOTE]

Hoşbulduk canım, iyiyim şükür +9,5 kilo, Muhsin Tuna'm da 1,550 kilo-40 cm ile yola 30+2 günümüzle devam ediyoruz. Ayy valla mıı, bende sabırsızlanıyorum ama bu aralar daha çok korkmaya başladım. doğrabilirmiyim, doğum sancısına dayanabilir miyim? bebeğime bakabilir miyim? karnını doyarabilirmiyim? hamilelik öncesi sakinlğim gitti yerine panikleyip duran gıcık biri oldum. Sende böyle endişeler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…