2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben haftaya soracağım canım bakarsa doktor yazarım ben bilemedim varismi çatımı bu. Kontrol ediyprum morluk şişlik yok içte olablir belki varis

Aynen canim bende şubat hic bitmeyecek zannettim. İnşallah gorursun canim diledigin gibi olur. Ayy neren 70 kilo maşallahin var valla cok güzel gozukuyor gobisin
Sağol tatlım ama gerçekten 70 olmuşum bi de şubat kısacık saymayalım diyoduk ama bitmek bilmedi

Itiraf et hadi 70 kilo olsun diye eline damacana aldın dimişaka bi yana cidden süpersin tatlım
Ayyy çok güldüm tatlım allahta seni güldürsün inş oğlumda 74le doğuma girmiştim bakalım bunda kaç olucak

Maasallah sana canım ya.hiç yetmiş gibi durmuosun ne güsel

merhaba canım, ben de 35. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. ben de çabuk yorulmaya başladım ama çalışamayacak durumda değilim. bebişimle doğumdan sonra daha fazla zaman geçirmek için mükün olduğunca geç çıkmaya çalışıcam. aslında 36-37. haftalara kadar çalışan arkadaşlar oldu ama benim 2. çocuk yaşım da var sanırım dayanamam. 32. haftanın dolduğu gün doktorundan çalışabilir raporu alıp kurumuna teslim ediyorsun ki çalıştığın süreler doğum sonrası iznine aktarılsın...

benimde niyetim insaallah,40 i cikmadan sunnetini yaptirmak.

hic sorma ne bitmez bir aydi yaaa..insallah bundan sonrasi cabuk ve kilay gecsin :) masallah sanada hic gostermiyorsun

32+0dan itibaren alabiliniyormus rapor cnm

Aynen canim yaa bende öyle dusunmustum kisa bir ay diye sanirim hepimiz öyle dusunduk diye gecmedi

Günaydınlaar
Bizim defneli süsümüz hazırmış bugün gelcek inşallah böyle bişey oldu fikir olsun size de. 70 tl
Eki Görüntüle 1786144

Çok güzel olmus canim susunuz. Defnenin odasinada pek güzel olacak inşallah

Ay şekercim unutur muyuz seni ben hazirlikları bitirenlerdenim simdi de oturdum evde prensesim icin örgüler örüyorum bizde şükür durumlar iyi asıl sen anlat her sey yolunda dimi oglusumuz nasıl?

Ay canııımm Allah razı olsun, ooohh maşallah ne güzel herşey bitmiş, keşkem bende bi başlasamda bitirebilsem, hediyelikler nasıl oldu kapı süsünü, vereceğin hediyeleri, süslerini çok merak ettim hiç foto koydun mu?? elinden de herşey geliyo valla, hele o minnak patikler yapıyolar yaa nasıl hoşuma gibiyo onlar bende instagramda şeker_battaniyeler miydi ne, o hesaba battaniye ördüreyim diyodum ama evde 4 penye - bi örgü battaniye var. 1 tane daha ördürmeye gerek varmı bilmedim?
Bizde günler daha yorucu geçmeye başladı, işler zor gelmeye başladı. 32. haftadan sonra çalışmayı istiyordum ama sanırım olmayacak gibi, hiçbi hazırlıkta yokken izini kullanmam grekecek

Kızlar nasılsınız ya bitiyor bıle az kaldı duygulandım valla Mart'a geldik sonunda artık pek yazamıyorum Hergun kahvaltı yapıp hemen uyuyorum cunku bı daha :) yürürken falan artık baya fark edıyorum bı ağırlık var 6 kılo aldım ama sankı 20 kılo almıs gıbı hıssedıyorum kendımı bugun bı duygusal hıssedıyorum kendımı neden bılmem

kızlarr tünaydınnn sıkıcı bir iş gününden son 6 yada 7 hafta bakıcam durumuma göre 36 37 kadar dayanmaya calısıyorumki minnakımla zaman gecirebileyim bende 58 le hamile kalıp 70 i görenlerdenim :) +12 kiloyla 30.haftamızdayız sizde durumlar nasıll :)

Canim benimde 2 hafta once basladi her gece oluyordu kramplarim magnezyum icmiyordum doktora gidince soyledim verdi 1 haftadir magnezyum kullaniyorum ve kramplarim bitti ayni yere ayni gece iki sefer girdigi bile oldu ama artik olmayacak sanirim.
Bana doktor krampların olunca içersin diye vermişti 2 ay önce. Ben de ara sıra kullanmıştım. Ama artık düzenli içiyorum neredeyse 1 haftadır. Maden suyu da tüketeceğim kramplar için iyiymiş. Tabi sade ve doğal olanından:)

Pamukprncess sağol canımcım o kdr da çabuk geçmesin yaaa daha çantam bile hazır değil bnm

Wiwi mersi canım içim çok geniş sanırım
Ayy bizde hazır sayılmayız teyzesii daha çamaşır yikayacaz, ütü yapcaz beşik alcaz doğum izni bi başlasın bizde hazırlıkları tamamlicaz göbüş önden gitmeye başladı baya

Ben bunları daha çok seviyorum tatlım kokulu taşı alan bi yere koyar kaybeder bizim burda magnet severler dolaba yapıştırmalik

Kokulu taşı bende sevmiyorum, senin gibi magnet düşünüyorum, hergün bakıyorum netten hergün başka bi secenekte takiliyorum. En son birini seçip isterim artık biraz daha zaman geçsin.

Göbüşün cok tatliiiiiii çınar beyimizin tatliligi dışa yansımış annesi biran önce izne ayrılır rahat edersiniz inşallah

Kızlar günaydın bizde kalktık babamızı yolcu ettik geri yattık şimdi kahvaltımızı da yaptık oğlumla kızlar temizliğe başlamayı düşünen var mi perdeler falan benim gözümde büyüyo cok utulunecek bide onlar amann ugras dur şimdi puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…