- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.401
Ben haftaya soracağım canım bakarsa doktor yazarım ben bilemedim varismi çatımı bu. Kontrol ediyprum morluk şişlik yok içte olablir belki varisCanim bende de vajinal varis var galiba. Agri degilde acima bu sanki.
Bi yere cok sert carpmisimda aciyormus gibi. Dokunamiyo4um bile oyle aciyor. Yatakta donmek eziyet oturunca kalkmak eziyet. Allah kolaylik versin. Ben cok zorlanoyorum. Hele biraz yuruduysem dhaa fena oluyorum
Sağol tatlım ama gerçekten 70 olmuşumAynen canim bende şubat hic bitmeyecek zannettim. İnşallah gorursun canim diledigin gibi olur. Ayy neren 70 kilo maşallahin var valla cok güzel gozukuyor gobisin
Ayyy çok güldüm tatlım allahta seni güldürsün inşItiraf et hadi 70 kilo olsun diye eline damacana aldın dimişaka bi yana cidden süpersin tatlım
Maasallah sana canım ya.hiç yetmiş gibi durmuosun ne güselGünaydın canlarrrben yine çok mutluyum hem güneşli bi hava hem de nihayet 1 mart şubat hiç bitmiycek sanmıştım offff inş 1 nisanı da görebilirim doğurmadan şaka maka 50 gün fln kalmış oluyo bnm
Bu arada sabah tartılayım dedim veeee 70(yetmiş) kiloyu gördümişte bu da resmimiz ne eksik ne fazla Eki Görüntüle 1786135
Günaydın kızlar, dün yazarken takip ettiğim toplantı bitince hemen Spor Kulüpleri Başkanlarından apar topar görüş almaya gittim, haberi yaz gönder eve git, yemek hazırla, buraya dönemedim. Ayy kızlar ben çok çabuk yorulmaya başladım. Halbuki 34.-35. haftama kadar çalışmak istiyordum ama sanırım olmayacak gibiSizde durumlar nasıl?? hala çalışabilen varmı? Bu 32. hafta ne zaman doluyo, raporu tam olarak ne zaman almak lazım?? 31. + haftalarda mı kurumumuzun insan kaynk. görüşmek gerekiyo. Ben bu işleri hiiç anlamıyorum. zamanlar birbirine yakın olduğu için bizden büyükler kesin konuşulmuştur diye düşünüyorum, Bana da anlatırmısınız?
benimde niyetim insaallah,40 i cikmadan sunnetini yaptirmak.Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız erkek bebkleri olacaklar sünnet işini bence çok geçe bırakmayınız doğumdan sonra çok iyi oluyor hem çocuk için hem aile için ben 20 günlük yaptırdım oğlumu görümcem hastaneden çıkmadan göbeği iyileşmeden pipisi iyi oldu.
hic sorma ne bitmez bir aydi yaaa..insallah bundan sonrasi cabuk ve kilay gecsin :) masallah sanada hic gostermiyorsunGünaydın canlarrrben yine çok mutluyum hem güneşli bi hava hem de nihayet 1 mart şubat hiç bitmiycek sanmıştım offff inş 1 nisanı da görebilirim doğurmadan şaka maka 50 gün fln kalmış oluyo bnm
Bu arada sabah tartılayım dedim veeee 70(yetmiş) kiloyu gördümişte bu da resmimiz ne eksik ne fazla Eki Görüntüle 1786135
32+0dan itibaren alabiliniyormus rapor cnmGünaydın kızlar, dün yazarken takip ettiğim toplantı bitince hemen Spor Kulüpleri Başkanlarından apar topar görüş almaya gittim, haberi yaz gönder eve git, yemek hazırla, buraya dönemedim. Ayy kızlar ben çok çabuk yorulmaya başladım. Halbuki 34.-35. haftama kadar çalışmak istiyordum ama sanırım olmayacak gibiSizde durumlar nasıl?? hala çalışabilen varmı? Bu 32. hafta ne zaman doluyo, raporu tam olarak ne zaman almak lazım?? 31. + haftalarda mı kurumumuzun insan kaynk. görüşmek gerekiyo. Ben bu işleri hiiç anlamıyorum. zamanlar birbirine yakın olduğu için bizden büyükler kesin konuşulmuştur diye düşünüyorum, Bana da anlatırmısınız?
Sağol tatlım ama gerçekten 70 olmuşumbi de şubat kısacık saymayalım diyoduk ama bitmek bilmedi
Ayyy çok güldüm tatlım allahta seni güldürsün inşoğlumda 74le doğuma girmiştim bakalım bunda kaç olucak
Günaydınlaar
Bizim defneli süsümüz hazırmış bugün gelcek inşallah böyle bişey oldu fikir olsun size de. 70 tl
Eki Görüntüle 1786144
Ay şekercim unutur muyuz seniben hazirlikları bitirenlerdenim simdi de oturdum evde prensesim icin örgüler örüyorum bizde şükür durumlar iyi asıl sen anlat her sey yolunda dimi oglusumuz nasıl?
Kızlar ben çok kararsız kaldım yaa hangisi güzel sizce
Bana doktor krampların olunca içersin diye vermişti 2 ay önce. Ben de ara sıra kullanmıştım. Ama artık düzenli içiyorum neredeyse 1 haftadır. Maden suyu da tüketeceğim kramplar için iyiymiş. Tabi sade ve doğal olanından:)Canim benimde 2 hafta once basladi her gece oluyordu kramplarim magnezyum icmiyordum doktora gidince soyledim verdi 1 haftadir magnezyum kullaniyorum ve kramplarim bitti ayni yere ayni gece iki sefer girdigi bile oldu ama artik olmayacak sanirim.
Ayy bizde hazır sayılmayız teyzesiiPamukprncess sağol canımcım o kdr da çabuk geçmesin yaaa daha çantam bile hazır değil bnm
Wiwi mersi canım içim çok geniş sanırım
Ben bunları daha çok seviyorum tatlım kokulu taşı alan bi yere koyar kaybeder bizim burda magnet severler dolaba yapıştırmalik
Göbüşün cok tatliiiiiiiAyy bizde hazır sayılmayız teyzesiidaha çamaşır yikayacaz, ütü yapcaz beşik alcaz doğum izni bi başlasın bizde hazırlıkları tamamlicaz Eki Görüntüle 1786170 göbüş önden gitmeye başladı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?