- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.421
Canım sen zaten zayıf uzun boylu oldugun icin daha cok alsan bile sorun olmaz bence verirsin hemen hiiic dert etmeSağol tatlım ama gerçekten 70 olmuşumbi de şubat kısacık saymayalım diyoduk ama bitmek bilmedi
Ayyy çok güldüm tatlım allahta seni güldürsün inşoğlumda 74le doğuma girmiştim bakalım bunda kaç olucak
Cok güzel olmus canım Defnemizin süsüGünaydınlaar
Bizim defneli süsümüz hazırmış bugün gelcek inşallah böyle bişey oldu fikir olsun size de. 70 tl
Eki Görüntüle 1786144
Canim hediyelik balonlar bitti ama kapı süsü hala duruyor. Gecen gun yapalım dedik eşim elde kesilen keceleri begenmedi o yüzden harf ve diger süsleme icin kullanılacak cicek böcekleri netten alip birlestirecegiz bakalim ortaya nasil bir sey çıkacakAy canııımm Allah razı olsun, ooohh maşallah ne güzel herşey bitmiş, keşkem bende bi başlasamda bitirebilsem, hediyelikler nasıl oldu kapı süsünü, vereceğin hediyeleri, süslerini çok merak ettim hiç foto koydun mu?? elinden de herşey geliyo valla, hele o minnak patikler yapıyolar yaa nasıl hoşuma gibiyo onlarbende instagramda şeker_battaniyeler miydi ne, o hesaba battaniye ördüreyim diyodum ama evde 4 penye - bi örgü battaniye var. 1 tane daha ördürmeye gerek varmı bilmedim?
Bizde günler daha yorucu geçmeye başladı, işler zor gelmeye başladı. 32. haftadan sonra çalışmayı istiyordum ama sanırım olmayacak gibi, hiçbi hazırlıkta yokken izini kullanmam grekecek
Ayy bebislerimiz bi geleydi de su dengesiz hormonlardan kurtulsaydik artık yaaKızlar nasılsınız ya bitiyor bıle az kaldı duygulandım valla Mart'a geldik sonunda artık pek yazamıyorum Hergun kahvaltı yapıp hemen uyuyorum cunku bı daha :) yürürken falan artık baya fark edıyorum bı ağırlık var 6 kılo aldım ama sankı 20 kılo almıs gıbı hıssedıyorum kendımı bugun bı duygusal hıssedıyorum kendımı neden bılmem
Çınarlı göbüşe kocaman bir maşallah ve kalp gönderelimmmmmmAyy bizde hazır sayılmayız teyzesiidaha çamaşır yikayacaz, ütü yapcaz beşik alcaz doğum izni bi başlasın bizde hazırlıkları tamamlicaz Eki Görüntüle 1786170 göbüş önden gitmeye başladı baya
Brn perdelerimi utulemiyorum o yuzden yikamak zahmetli olmuyor benim icinKızlar günaydın bizde kalktık babamızı yolcu ettik geri yattık şimdi kahvaltımızı da yaptık oğlumla kızlar temizliğe başlamayı düşünen var mi perdeler falan benim gözümde büyüyo cok utulunecek bide onlar amann ugras dur şimdi puff
Benimki boydan boya ve ütü isteyen perde alan aklima öyle perdeyi ....Brn perdelerimi utulemiyorum o yuzden yikamak zahmetli olmuyor benim icin
Bizde oglumla bugunu temizlik gunu sectik. Biraz oyun biraz temizlik yapiyoruz biseylerr
Ben ilk oğlumu doğumunun ikinci günü yaptırdım. Hiç bir şey anlamadı göbeğinden önce iyleşti. Bu bebeğimide yine ikinci gün yaptırmayı istiyorum. Bebeklerin ilk bir hafta ağrı eşikleri çok yüksekmiş ve nerdeyse hissetmiyorlarmış. Birde zaten göbekten dolayı bir hafta yıkanmıyor. Oda ayrıca avantaj. Bence hiç düşünmeyin ilerde bebeğinize bu stresi yaşatmaktansa şimdi bir cesaret yaptırın kurtulun :). Gerçi ben 15 dakika süren operasyonda 10 yıllık ağladım ama :) pişman değilimbenimde niyetim insaallah,40 i cikmadan sunnetini yaptirmak.
Canım bende 56 la hamile kaldım şu an 66 kiloyum.sanırım bi 10kilo daha alırımkızlarr tünaydınnn sıkıcı bir iş gününden son 6 yada 7 hafta bakıcam durumuma göre 36 37 kadar dayanmaya calısıyorumki minnakımla zaman gecirebileyim bende 58 le hamile kalıp 70 i görenlerdenim :) +12 kiloyla 30.haftamızdayız sizde durumlar nasıll :)
Ben de dün yaptırdım açlık 98 şekerli sudan sonra ( bööööğğğğ) 186... Doktora msjla gönderdim bugün cevap bekliyorum sonuçları pek beğeneceğini sanmıyorumMerhaba kızlar, 28. hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 95 Tokluk 140 çıktı sınır bildiğim kadarıyla. yaptıran ve benzer sonuçlar alanların fikrini alabilir miyim. tşk.
Tatlım inşallah yağmaz burda yagacagını düşünmüyorum artık hava çok güzel bahar gibiBurda da yeni yeni ısınıyor canım ama bi tur daha kar yağar soğuk olur diye düşünüyorum
Merhaba kızlar, 28. hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 95 Tokluk 140 çıktı sınır bildiğim kadarıyla. yaptıran ve benzer sonuçlar alanların fikrini alabilir miyim. tşk.
Ayy canım göbüşün çok tatlı içindeki daha tatlı inş.aklıma takıldı göbüşünü görünce bnmde göbüşüm sennki gibi sanki şekli ama bnm bebiş kız.h.sonuda gören herkes erkek bebek karnı gibi deyip durduAyy bizde hazır sayılmayız teyzesiidaha çamaşır yikayacaz, ütü yapcaz beşik alcaz doğum izni bi başlasın bizde hazırlıkları tamamlicaz Eki Görüntüle 1786170 göbüş önden gitmeye başladı baya
2 ayımız kaldı bakalım en hızlı son iki ay alnıyor diorlar ama cnm kilo ins cok almayız :)Canım bende 56 la hamile kaldım şu an 66 kiloyum.sanırım bi 10kilo daha alırım
Maasallah size annesiAy bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsunHava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242
İnşaallah canım ya.ilk gebeliğimde aldığım kiloyu geçicem bu gidişle2 ayımız kaldı bakalım en hızlı son iki ay alnıyor diorlar ama cnm kilo ins cok almayız :)
Bence onlar hikâye ya hiç inanmadim göbekten kiz-erkek olduğunun belli olmasınaAyy canım göbüşün çok tatlı içindeki daha tatlı inş.aklıma takıldı göbüşünü görünce bnmde göbüşüm sennki gibi sanki şekli ama bnm bebiş kız.h.sonuda gören herkes erkek bebek karnı gibi deyip durdu
Bak sen süslü anneye yaaaAy bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsunHava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242
Ay hadi inşallah son haftamizGöbüşün cok tatliiiiiiiçınar beyimizin tatliligi dışa yansımış annesi biran önce izne ayrılır rahat edersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?