2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım sen zaten zayıf uzun boylu oldugun icin daha cok alsan bile sorun olmaz bence verirsin hemen hiiic dert etme

Günaydınlaar
Bizim defneli süsümüz hazırmış bugün gelcek inşallah böyle bişey oldu fikir olsun size de. 70 tl
Eki Görüntüle 1786144
Cok güzel olmus canım Defnemizin süsü

Canim hediyelik balonlar bitti ama kapı süsü hala duruyor. Gecen gun yapalım dedik eşim elde kesilen keceleri begenmedi o yüzden harf ve diger süsleme icin kullanılacak cicek böcekleri netten alip birlestirecegiz bakalim ortaya nasil bir sey çıkacak bitince paylaşırım hepsiniBenim su an 3 tane örgü battaniyem var(birini annem birini kv ördü digeri de hediye) ama o kadara gerek yok bence. Ha bi de benim bebekligimden kalan battaniyeyi de getirecek annem 4olduyok yok bence cok fazla oldu yeterli olur seninki.
Çalışan annelere hep dua ediyorum Allah güç sabır versin diye cidden cok zor. Hazirlik yapmadiysan 32den sonra izne ayrilabilirsin canım bebeginle daha fazla vakit gecirmek iyi olur ama sen de cok yorulacaksin sonra her seyi yetistirmeye calisirken.

Ayy bebislerimiz bi geleydi de su dengesiz hormonlardan kurtulsaydik artık yaa
Bu aralar ben de senin gibiyim canım kafanı dağıtacak şeylere ver kendini, kendini dinlersen daha cok duygusallasiyorsun

Brn perdelerimi utulemiyorum o yuzden yikamak zahmetli olmuyor benim icin
Bizde oglumla bugunu temizlik gunu sectik. Biraz oyun biraz temizlik yapiyoruz biseylerr

Merhaba kızlar, 28. hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 95 Tokluk 140 çıktı sınır bildiğim kadarıyla. yaptıran ve benzer sonuçlar alanların fikrini alabilir miyim. tşk.

Brn perdelerimi utulemiyorum o yuzden yikamak zahmetli olmuyor benim icin
Bizde oglumla bugunu temizlik gunu sectik. Biraz oyun biraz temizlik yapiyoruz biseylerr
Benimki boydan boya ve ütü isteyen perde alan aklima öyle perdeyi ....
Uff yaa akıllı kafa ben uğraş dur şimdi
Siz anne ogul yapın işte ne güzel eğlenceli eğlenceli

Kızlar meme ucu yaralarına e vitamini kapsülleri ii geliomuş.ben alıp kullanayım diyorum hem nemlendirir hemde doğuma kadar biraz iyileştirir diyorum

benimde niyetim insaallah,40 i cikmadan sunnetini yaptirmak.
Ben ilk oğlumu doğumunun ikinci günü yaptırdım. Hiç bir şey anlamadı göbeğinden önce iyleşti. Bu bebeğimide yine ikinci gün yaptırmayı istiyorum. Bebeklerin ilk bir hafta ağrı eşikleri çok yüksekmiş ve nerdeyse hissetmiyorlarmış. Birde zaten göbekten dolayı bir hafta yıkanmıyor. Oda ayrıca avantaj. Bence hiç düşünmeyin ilerde bebeğinize bu stresi yaşatmaktansa şimdi bir cesaret yaptırın kurtulun :). Gerçi ben 15 dakika süren operasyonda 10 yıllık ağladım ama :) pişman değilim

Canım bende 56 la hamile kaldım şu an 66 kiloyum.sanırım bi 10kilo daha alırım

Merhaba kızlar, 28. hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 95 Tokluk 140 çıktı sınır bildiğim kadarıyla. yaptıran ve benzer sonuçlar alanların fikrini alabilir miyim. tşk.
Ben de dün yaptırdım açlık 98 şekerli sudan sonra ( bööööğğğğ) 186... Doktora msjla gönderdim bugün cevap bekliyorum sonuçları pek beğeneceğini sanmıyorum ama napalım yüksek çıktı işte

canım kaçlıktı içtiğin? 50? 75? 100? değerler ona göre değişiyor bildiğim kadarıyla. Benim açlık 99, 75lik içtikten iki saat sonra 156 idi. Doktor normal dedi.

Ayy canım göbüşün çok tatlı içindeki daha tatlı inş.aklıma takıldı göbüşünü görünce bnmde göbüşüm sennki gibi sanki şekli ama bnm bebiş kız.h.sonuda gören herkes erkek bebek karnı gibi deyip durdu

Bence onlar hikâye ya hiç inanmadim göbekten kiz-erkek olduğunun belli olmasına bebiş ikiside aynı kiloda aynı yapıda sencede öyle değil mi çok teşekkürler güzel teyzemizzz

A
Ay bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsun Hava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242
Bak sen süslü anneye yaaa çiçekli böcekli giymiş ohh gezmelere valla içim açıldı ela baharla da suslenip çıkarsınız inşallah böyle

cancat tatlım maşallah gene çok güzelsin gerçekten hiç 70 gibi durmuyosun
Pamukprncess canım kocaman olmuş unut gerçekten erkek oldugu belli sivri bi göbüş maşallah az bi zaman kaldı benide korku sardı NicksizYumurta canım sizede kocaman bi maşallah göbekler sanki bu ay daha bi büyüdü zaman daraldı az kaldı sabırsızlıkla bekliyrm h az va güzel çık gez oh mis
eryesil tatlım ben başladım bugün salonun camlarını silcem mutfak dolaplarıyla halılar duruyor dün yıkamadm perdeye biraz bekliycen kombi kapansın bi mantı yaptım dolaba bundan sonra hız vercem çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…