2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Büyüdü yavrucaklar sigamiyorlar artık yerlerine eskiye göre de az oynuyo yeri daraliyo artık az kaldı bizi de arada telaşı sariyo cok teşekkürler tatlimmmm

Kararsız kalacak kadar var valla bende secemedim, yarısını birinden yarısını öbüründen al
Afedersin bizim taraf azcık o konuda gorgusuz ikişer alıyorlar farklı olursa da 4 er tane alır her gelen yetistiremem yoksa bende dedim iki seçenek olsa ikisi de çok hoş ama

Ben gönderdim doktorum bana bile diyet verdi. Muhtemelen senden 70 mg olanı yaptırmanı isteyecek. Dikkat et kendine

sihirlikk o ne güzel olmuş öyle bende tablo yaptırmıştım ben ve esimin isimleri var ve hatta hamileydim bi de bebiş kondurmuştuk çok hoştu aslında o Zaman erkek diye içimden geçmişti benim adı da belliydi çınar ama cinsiyeti doktor diyene kadar bilemeyiz diye isim yazdirmadk kız olsa Defne olacaktı adı bizde sihirlikk teyzesinin susunü alirdik o zaman isimler de ayniymis

Evet bende başladım temizliğe bugünden itibaren inşallah mart da.herşey bitsin nisana tam hazır girmek istiyorum bide malum agirlastikca zor oluyo herşey
Hepimize işler kolaydan bitiversin insallah
Şimdi kızlar dolaba biseyler atmam lazım benim de neler yapmayı düşünüyoruz tabi canımız çekmez çeken olur mu ki

Merhaba kızlar, 28. hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 95 Tokluk 140 çıktı sınır bildiğim kadarıyla. yaptıran ve benzer sonuçlar alanların fikrini alabilir miyim. tşk.
senin aclikta tojlukta tam sinirda cikmis.sen yinede sekerli ve hamur islerine dikkat et canim.sekerin cikmamis sinirda ama yinede dikkatli beslen o konuda

Sende baktin mi şekerciniz sitesinde çok güzel biblolu

Oraya bakmadım galiba, site olarak değilde bebek şekerleri yazıyorum ne çıkarsa karşıma bakıyorum ama oraya bakiyim özellikle, cok secenek var kararsız kalıyor insan, akışına bıraktım artık, ne zamanki son deme geldim ha işte bu deyip alacam

Bende 12 kilo aldım valla, bunun birde vermesi var,hep normal doğum istiyodum veririm kolay diyodum ama dr sezeryan deyince zorlanacakmisim gibi geldi, veririz umarım

Bana kimse ağır is yaptırmıyor rahatım o konuda

kızlar hava güzel ya çıkıp kızıma yazlık güzel elbiseler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi delirme diyorum bir sürü aldın tut kendini diyorum ama çok zor çok bu arada dün kuaföre gittim bundan sonra belli olmaz kızçem geliverirse diye ama ay çok zor hamileyken ağda kuaförde bu arada ben artık tırnaklarıma da eğilip kesemiyorum eşim de beceremedi mecbur manikür pedikür de yaptırdım çok sevmem aslında mikrop bulaşır diye ama mecbuuuuur siz nasıl yapıyorsunuz bu işleri merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…