2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bana kimse ağır is yaptırmıyor rahatım o konuda
Ahh ahh yalnızız malesef biz valla tadını çıkar canım miss gibi keşke bana da öyle olsa pazar günü full yattım eşim yaptı yemek mutfağı temizlemek bi günümü aldı
Yat dinlen hamileliğin tadını çıkar

Canım ben bıraktım bu amniyosentez sonra ağdayı korkudan malesef bisey olur diye canım çok yaniyo tirnaklarimi kesebiliyorum ama eşim keser hep tırnaklarımı benim normalde de oje falan sürmeyi seviyo

Bende şimdiden başladım ama o yüzden anca bitiririm valla nisana herşey hazır olsun istiyorum oğlum bide erken gelir falan

bende gecen hafta yaptırdım cnm 85 192 129 cıktı dr aradım bana gelmeden once endokrın bolumune görun dedı cuma gunu gıttım seker olcme cıhazı yazdı dıyetısyene yonlendırdı bugun 4. gunumuz dıyet yapıyoruz ve saat bası sekerımızı olcup not alıyorum cuma kontrolumuz var olcumlare göre ınsılun kulanıp kulanmıcagımıza karar verecek endokrın uzmanı bence sende sımdıden dıkkat et yedıgıne ıctıgıne

HAMİLELİLİGİMİN İLK AYINDAN BELLİ AGDAYA GİDİORUM CANIM SORUN YASAMADIM COKTA RAHAT OLUYOR HATTA SUANDA HİC GÖREMİORUM SİMDİLERDE DAHADA BÜYÜK RAHATLIK 1 1,5 AY RAHAT EDİORSUN MANİKÜR PEDİKUR YAPTIRMADIM CNM HERKESE KULLANDIKLARINI KULLANIOLAR Bİ ARA KENDİME MANİKÜR SETİ ALIP YAPTIRAYIM DEDİM SONRA VAZGECTİM KESİORUM KENDİM TÖRPÜLÜORUM KUAFÖRDEKİ KIZDA HAMİLE ODA TAVSİYE ETMEDİ HERKESE KULLANDIGIMI KULLANMAM DEDİ SANA VİCDANEN

Kızlaarrr ben yaptımmm ya güzel olmuş muuu bi de bilen var mı bunlara etiket nerden yaptırabilirim?
Bi de 50-60 tane yeter mi sizce?
Eki Görüntüle 1786286
güzel olmuş cnm elıne saglık isim yazısını kendın hazırla renklı cıktı al kesersın yapıstırırsın kolay olur ben öyle yapmayı dusunuyorum daha ısımımız bellı degıl

kızlar ayak tırnaklarınıza ulaşabiliyor musunuz? geçen baktım tırnaklarım uzamış, keseyim dedim ulaşamadım!
Bi ay sonra falan nasıl olacak? siz nasıl kesiyorsunuz ayak tırnaklarınızı?

kesinlikle bekleyip göreceğiz evet o ilk sütün bağışıklığı açısından alması da çok önemli en azından sağılmalı mama alsa da almasa da belki erken gelecektir yine de verilmesi önemli diye düşünüyorum anne sütünden vazgeçilmemeli herkes bunu ister tabii :)) işte doğum hastane doktor bu kadar o yüzden önemli ne kadar bilirsek bilelim hepsini unutabiliyoruz çok tedirgin olabiliyoruz :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağ salim alalım kucaklarımıza cennet kokulularımızı :)

Kizlar genital bolgenizi nasil temizliyorsunuz ben agda yapiyordum ama gobek buyudukce zorlniyorum gercekten

Kizlar genital bolgenizi nasil temizliyorsunuz ben agda yapiyordum ama gobek buyudukce zorlniyorum gercekten
lazere gitmistim sonlara gelmisken bebis geldi.cikanlarida elimle kopariyorum cok cansiz inceciklercunku.ama gecen tv doktor vardi.kesinlikle agda yapmayin turkiyede kadinlarin cogu hep genital mantar sigille basi dertte.cunku kil kokleri acik kalinca enfeksiyon kapma riski cok yuksek.jilette mumkun oldugunca uzak durun.en sagliklisi kisaltmak dedi.doktorlara karsi bu konuda muayeneden utanan kadinlar var dedi.ne gerek var eziyet etmeye dedi.tuy dokucu kremleride zararli buldu o bolgenin dengesini bozuyormus yararli bakteriler acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…