- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.461
Ahh ahh yalnızız malesef biz valla tadını çıkar canım miss gibi keşke bana da öyle olsa pazar günü full yattım eşim yaptı yemek mutfağı temizlemek bi günümü aldıBana kimse ağır is yaptırmıyor rahatım o konuda
Canım ben bıraktım bu amniyosentez sonra ağdayı korkudan malesef bisey olur diye canım çok yaniyo tirnaklarimi kesebiliyorum ama eşim keser hep tırnaklarımı benim normalde de oje falan sürmeyi seviyokızlar hava güzel ya çıkıp kızıma yazlık güzel elbiseler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi delirme diyorum bir sürü aldın tut kendini diyorum ama çok zor çokbu arada dün kuaföre gittim bundan sonra belli olmaz kızçem geliverirse diye ama ay çok zor hamileyken ağda kuaförde bu arada ben artık tırnaklarıma da eğilip kesemiyorum eşim de beceremedi mecbur manikür pedikür de yaptırdım çok sevmem aslında mikrop bulaşır diye ama mecbuuuuur siz nasıl yapıyorsunuz bu işleri merak ettim?
Ahh ahh yalnızız malesef biz valla tadını çıkar canım miss gibi keşke bana da öyle olsa pazar günü full yattım eşim yaptı yemek mutfağı temizlemek bi günümü aldı
Allah kolaylik versin canım sanada ama kendini o kadar yorma
Valla canım gelenine bağlı ama güzel olmuş kuzum ben beğendim valla nerde yaptırdın bi de ne kadaraKızlaarrr ben yaptımmm ya güzel olmuş muuu bi de bilen var mı bunlara etiket nerden yaptırabilirim?
Bi de 50-60 tane yeter mi sizce?
Eki Görüntüle 1786286
Fomaradayim ben. Sen nerdesin
bende gecen hafta yaptırdım cnm 85 192 129 cıktı dr aradım bana gelmeden once endokrın bolumune görun dedı cuma gunu gıttım seker olcme cıhazı yazdı dıyetısyene yonlendırdı bugun 4. gunumuz dıyet yapıyoruz ve saat bası sekerımızı olcup not alıyorum cuma kontrolumuz var olcumlare göre ınsılun kulanıp kulanmıcagımıza karar verecek endokrın uzmanı bence sende sımdıden dıkkat et yedıgıne ıctıgıneBen de dün yaptırdım açlık 98 şekerli sudan sonra ( bööööğğğğ) 186... Doktora msjla gönderdim bugün cevap bekliyorum sonuçları pek beğeneceğini sanmıyorumama napalım yüksek çıktı işte
Ben yaptım cnm eminönünden aldım malzemeleri :))Valla canım gelenine bağlı ama güzel olmuş kuzum ben beğendim valla nerde yaptırdın bi de ne kadara
HAMİLELİLİGİMİN İLK AYINDAN BELLİ AGDAYA GİDİORUM CANIM SORUN YASAMADIM COKTA RAHAT OLUYOR HATTA SUANDA HİC GÖREMİORUM SİMDİLERDE DAHADA BÜYÜK RAHATLIK 1 1,5 AY RAHAT EDİORSUN MANİKÜR PEDİKUR YAPTIRMADIM CNM HERKESE KULLANDIKLARINI KULLANIOLAR Bİ ARA KENDİME MANİKÜR SETİ ALIP YAPTIRAYIM DEDİM SONRA VAZGECTİM KESİORUM KENDİM TÖRPÜLÜORUM KUAFÖRDEKİ KIZDA HAMİLE ODA TAVSİYE ETMEDİ HERKESE KULLANDIGIMI KULLANMAM DEDİ SANA VİCDANENkızlar hava güzel ya çıkıp kızıma yazlık güzel elbiseler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi delirme diyorum bir sürü aldın tut kendini diyorum ama çok zor çokbu arada dün kuaföre gittim bundan sonra belli olmaz kızçem geliverirse diye ama ay çok zor hamileyken ağda kuaförde bu arada ben artık tırnaklarıma da eğilip kesemiyorum eşim de beceremedi mecbur manikür pedikür de yaptırdım çok sevmem aslında mikrop bulaşır diye ama mecbuuuuur siz nasıl yapıyorsunuz bu işleri merak ettim?
güzel olmuş cnm elıne saglık isim yazısını kendın hazırla renklı cıktı al kesersın yapıstırırsın kolay olur ben öyle yapmayı dusunuyorum daha ısımımız bellı degılKızlaarrr ben yaptımmm ya güzel olmuş muuu bi de bilen var mı bunlara etiket nerden yaptırabilirim?
Bi de 50-60 tane yeter mi sizce?
Eki Görüntüle 1786286
Çok güzel olmuş canım.hazır gibi hiç bi farkı yokBen yaptım cnm eminönünden aldım malzemeleri :))
Ben yaptım cnm eminönünden aldım malzemeleri :))
Canim masallah cok tatli gorunuyorsun cok sukur cogu gitti azi kaldi..Ay bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsunHava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242
ah sekerim, benim ablam doktor ona ragmen bebek dogdugunda ne hatalar yapmisiz. insan dogumhane de bildigi herseyi unutuyor. simdi geriye donup baktigimizda ne kadar hatali oldugumuzu goruyorum.
misal benim yegenim ilk gun hemen emdi ama daha sonra cok acikmaya cok aglamaya basladi. biz o zaman da diretip mama vermemistik hem de ablamin ebe hemsiresinin tavsiyesi uzerine. meger ablamin sutu azmis. hastaneye gidip de olcturunce anladik. sonra hem mama hem anne sutu ile devam etti yegenim ama o uc hafta ne kadar zor gecmisti... hem anne hem bebek cok yorulmuslardi.
her bebek her durum birbirinden farkli oluyor ve tabii ki eger annenin sutu yetersiz ise mamayla beslenecek bebek. ama benim su gunlerde yaptigim arastirmaya gore, anneden cogu zaman bu colostrum adli sut geliyormus ve bu bebegin sagligi icin cok onemliymis. bebek mamayla beslenmeye devam etse bu colostrumu emmesi lazimmis. bebek agladi diye hemen de bu kadar onemli bir koruyucudan mahrum edilmemeli diye dusunuyorum...
tabi benim bu konuda bilgim ne kadar? kitaptan okudugum uc sayfa, internetten gordugum bes yazi. o yuzden onemli olan doktorumuzdan bilgi almak diye dusunuyorum. ben boyle sorularimi yaziyorum bir kenara ve doktor randevularimda soruyorum. bu konuyla yeni ilgilenmeye basladim daha ama muhakkak danisacagim doktoruma.
Tesekkür ederim yaa valla sevindim beğenmenize :))valla süpermiş ya, çok beğendim ben :) eline sağlık, kaç tane yapıyorsun bundan?
Bende geçen zorlandım biraz canımkızlar ayak tırnaklarınıza ulaşabiliyor musunuz? geçen baktım tırnaklarım uzamış, keseyim dedim ulaşamadım!
Bi ay sonra falan nasıl olacak? siz nasıl kesiyorsunuz ayak tırnaklarınızı?
lazere gitmistim sonlara gelmisken bebis geldi.cikanlarida elimle kopariyorum cok cansiz inceciklercunku.ama gecen tv doktor vardi.kesinlikle agda yapmayin turkiyede kadinlarin cogu hep genital mantar sigille basi dertte.cunku kil kokleri acik kalinca enfeksiyon kapma riski cok yuksek.jilette mumkun oldugunca uzak durun.en sagliklisi kisaltmak dedi.doktorlara karsi bu konuda muayeneden utanan kadinlar var dedi.ne gerek var eziyet etmeye dedi.tuy dokucu kremleride zararli buldu o bolgenin dengesini bozuyormus yararli bakteriler acisindanKizlar genital bolgenizi nasil temizliyorsunuz ben agda yapiyordum ama gobek buyudukce zorlniyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?