2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok canım
Yok canım oyle degıl az kaldı ya ona duygulandım :) burda herkes dertlesıyor falan ya oyle duygulandım işte :)

Kızlar ağda zararlı değil mi ya ben korkudan ağdaya gitmiyorum iyi kötü ayna jilet kullanıyorum maalesef sonra da zaten lazer düşünüyorum ama ağdaya gidenleri duyunca pişman oldum bak
Bende hala gidiyorum canım hamilelik öncesinden farklı bir his yaşamadım canımın acıması da aynı hamilelik öncesi gibi.Ama büyük rahatlık onu söyleyebilirim kesinlikle.Ağdaya gittikten sonra en az bir ay kafası rahat oluyor insanın.Eğer lazere gidemeyenler varsa ağdayı şiddetle tavsiye ediyorum.

nemesis1903 çok güzel olmuş malzemeyi nerden aldın tatlim kazanabil sitesinde var etiket sanırım ama kolonya şişesi içindi sanırım bence sen kendin de word de yazıp cicili resimlerle susleyip çıktı alırsın renkli kesersin süper olur ben yaptım nikah şekerinde

Eklentiler

• IMG_20160301_171553.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 75
Canım dün aranıza döndüm diye tam sevinmiştim bugün işim çıktı anca girebildim:))geçen hafta biliyosun tatlım cenaze vardı git gel giremedim çok fazla ama artık burdayım inşallah
Evet tatlım oğluşun nasıl bakım aramızda kal ozledimmmm inşallah kendini çok yormamissindir

Aynn tatlım benim kızımda bu ara çok hareketli degil artk fazla hareketli olmazlar ay ciddi az kaldı banada doktorum nisanın 25 ile mayısın 5li dedi heycan dorukta
Bana öyle geliyo ki nisan sonu olur ikimizinde bakalım tahminim çıkacak mi aramızda 1 güncük var zaten

Ayy kolay mi içerde bebişleri yatiyo 9 ay yapsınlar o kadarını bi sıkıntı olmaz ise ilk banyomu bile adama yaptiririm valla ama annem gelse o varken eşim yapar mi bilemem ama ben eşim yapsın isterim yaa anneden cekinirim

Yok canım

Yok canım oyle degıl az kaldı ya ona duygulandım :) burda herkes dertlesıyor falan ya oyle duygulandım işte :)
Haa o duygusallik güzel olan canim ben de ötekinden sanmıştım ayy inşallah bebişlerimiz geldikten sonra beslenmesini, uyimasini ağlamasını zırlamasinı konuşuruz burda

Canım ben bıraktım bu amniyosentez sonra ağdayı korkudan malesef bisey olur diye canım çok yaniyo tirnaklarimi kesebiliyorum ama eşim keser hep tırnaklarımı benim normalde de oje falan sürmeyi seviyo
ay çok hoşmuş eşinin kıymetini bil içiniz cız edecek ama baş parmağımın tırnağını vurdum birazı kalktı adama orayı bile kestiremedim beceremedi bana destek oldu da öyle ben kestim bel fıtığımla bir de kilo çok eğilemiyorum artık ağda da benim canım çok yanmadı valla hareket edemediğim için zorlandım ben

Evet tatlım oğluşun nasıl bakım aramızda kal ozledimmmm inşallah kendini çok yormamissindir
Ayy yok tatlım yormadım izin vermediler zaten hatta kızdı herkes sen niye yola çıkıp geldin diye:)bende çok özledim valla canımm yoğun geçmesine rağmen buraya çok giremeyince yinede bi boşluk oluştu içimde.oğluşta iyi teyzesiii hıçkırıklar hareketler aşkımız büyüyo hergünn bi de üstüne hıçkırdığı için sinirlenip daha da sert tekme atıyo(yani ben sinirleniyo gibi hissediyorum)
Çınarım nasıl bakiimm

ağda da yüz üstü yatamıyoruz ya bacağımı alırken çok sıkıntı oldu bir de bel fıtığından dolayı benim hareketlerim çok kısıtlı oluyor o yüzden ben zorlandım belki de pedikür olayı da cidden çok sıkıntı ben de sonra çok pişman oldum ama kendim kesemiyorum ki eşim de beceremedi ah annecim olsaydı burda o yapardı kesin

Kızlar ağda zararlı değil mi ya ben korkudan ağdaya gitmiyorum iyi kötü ayna jilet kullanıyorum maalesef sonra da zaten lazer düşünüyorum ama ağdaya gidenleri duyunca pişman oldum bak
Canım ben başından beri yaptırıyorum çok rahat oluyor.kardeşimin bi sürü hamile müşterisi vardı yaptırıyolardı hep.Doktoruma sormuştum hijyenine güvendiğin yer olması gerekli demişti.bi de kendini kasmadan yaptırabiliyosan sorun yok demişti bana.

ne şanslısın kardeşin kuaförmüş valla çok güzel temiz temiz evinde rahatça ohhh ben de bir daha sorucam manikür setini nasıl temizliyorlar sonradan pişman oldum ben de bişey olur mu diye korkuyorum açıkçası

kızlar bugün hamile tişörtü bakmaya lcw girdim havalar çok güzel ya getirmişler valla düz istiyordum şu önünde ayıcık bebek falan olmayanlardan öyle de vardı aldım 3 tane ama ne getirmişler emzirme özellikli gecelik 2 li satılıyor yanlış hatırlamıyorsam 40 tl tam yazlık önü çıtçıtlı isteyen bakabilir evde falan rahat olur idare eder gibi geldi bana

neeee?? dogumdan sonra ilk banyomuzu da kendimiz yapamicaz?

calisiyorum hayatim, ama dogum icin gelme sansim calismasam da olmaz.. yol cok uzun... zaten gelmem de. esim yabanci, bebegim burda dogsun isterim. biz dugunumuzu bile turkiye de yapmadik. adami getirecegim kendi dugununden hic bir sey anlamayacak. sevdiklerimiz buraya geldi. gelenler az oldu ama herkes dugunden cok tat aldi :) dogumum da oyle olsun isterim

Ya kizlar yardimci olurmusunuz dun geceden belli oglusum hep tekme atiyo ve kendini geriyo , cok hareketli bugun hic durmadi buda beni korkutuyo,neden birden bire boyle hareketlendi... bide her gerdiginde canim cok aciyo ve alt kisim sertlesiyo, bende anlamadim acaba tekmelerimk acitiyo yoksa sanci mi bu acaba erken dogum falanmi olcak diye korkuyom... boyle olan yada bi bilgisi olan varmi lutfennnn

Selam Kizlar ogluma hhalen bi isim bulamadin ayaz ilk oglumun ismi 2.ne dersiniz fikir verirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…