- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.501
Yok canım oyle degıl az kaldı ya ona duygulandım :) burda herkes dertlesıyor falan ya oyle duygulandım işte :)Canım sen zaten zayıf uzun boylu oldugun icin daha cok alsan bile sorun olmaz bence verirsin hemen hiiic dert etme
Cok güzel olmus canım Defnemizin süsü
Canim hediyelik balonlar bitti ama kapı süsü hala duruyor. Gecen gun yapalım dedik eşim elde kesilen keceleri begenmedi o yüzden harf ve diger süsleme icin kullanılacak cicek böcekleri netten alip birlestirecegiz bakalim ortaya nasil bir sey çıkacakbitince paylaşırım hepsini Benim su an 3 tane örgü battaniyem var(birini annem birini kv ördü digeri de hediye) ama o kadara gerek yok bence. Ha bi de benim bebekligimden kalan battaniyeyi de getirecek annem 4oldu yok yok bence cok fazla oldu yeterli olur seninki.
Çalışan annelere hep dua ediyorum Allah güç sabır versin diye cidden cok zor. Hazirlik yapmadiysan 32den sonra izne ayrilabilirsin canım bebeginle daha fazla vakit gecirmek iyi olur ama sen de cok yorulacaksin sonra her seyi yetistirmeye calisirken.
Ayy bebislerimiz bi geleydi de su dengesiz hormonlardan kurtulsaydik artık yaa
Bu aralar ben de senin gibiyim canım kafanı dağıtacak şeylere ver kendini, kendini dinlersen daha cok duygusallasiyorsun
Bende hala gidiyorum canım hamilelik öncesinden farklı bir his yaşamadım canımın acıması da aynı hamilelik öncesi gibi.Ama büyük rahatlık onu söyleyebilirim kesinlikle.Ağdaya gittikten sonra en az bir ay kafası rahat oluyor insanın.Eğer lazere gidemeyenler varsa ağdayı şiddetle tavsiye ediyorum.Kızlar ağda zararlı değil mi ya ben korkudan ağdaya gitmiyorum iyi kötü ayna jilet kullanıyorum maalesef sonra da zaten lazer düşünüyorum ama ağdaya gidenleri duyunca pişman oldum bak
Teşekkürler kuzumKızlarr ve bebişlerii çok güzelsiniz hepinizde maşallah size
Evet tatlım oğluşun nasıl bakımCanım dün aranıza döndüm diye tam sevinmiştim bugün işim çıktı anca girebildim:))geçen hafta biliyosun tatlım cenaze vardı git gel giremedim çok fazlaama artık burdayım inşallah
Bana öyle geliyo ki nisan sonu olur ikimizinde bakalım tahminim çıkacak miAynn tatlım benim kızımda bu ara çok hareketli degil artk fazla hareketli olmazlar ay ciddi az kaldı banada doktorum nisanın 25 ile mayısın 5li dedi heycan dorukta
Ayy kolay mi içerde bebişleri yatiyo 9 ay yapsınlar o kadarınımgulcum simdi ay hayatta kestirmem diye bir sey cikti agzimdan ama bir iki aya kim oleeee kim kalaaaa..
ay bu kadar senedir beraberiz hic boyle rezil anlarimi gormemisti kocacim. bir ayak tirnagi kestirmedigim kaldi adama. simdilik uc bes idare ediyorum bakalim, sonumuz hayirlisi diyelim.
Haa o duygusallik güzel olan canim ben de ötekinden sanmıştımYok canım
Yok canım oyle degıl az kaldı ya ona duygulandım :) burda herkes dertlesıyor falan ya oyle duygulandım işte :)
ay çok hoşmuş eşinin kıymetini bil içiniz cız edecek ama baş parmağımın tırnağını vurdum birazı kalktı adama orayı bile kestiremedim beceremediCanım ben bıraktım bu amniyosentez sonra ağdayı korkudan malesef bisey olur diye canım çok yaniyo tirnaklarimi kesebiliyorum ama eşim keser hep tırnaklarımı benim normalde de oje falan sürmeyi seviyo
Ayy yok tatlım yormadım izin vermediler zaten hatta kızdı herkes sen niye yola çıkıp geldin diye:)bende çok özledim valla canımm yoğun geçmesine rağmen buraya çok giremeyince yinede bi boşluk oluştu içimde.oğluşta iyi teyzesiii hıçkırıklar hareketler aşkımız büyüyo hergünnEvet tatlım oğluşun nasıl bakımaramızda kal ozledimmmm inşallah kendini çok yormamissindir
ağda da yüz üstü yatamıyoruz ya bacağımı alırken çok sıkıntı oldu bir de bel fıtığından dolayı benim hareketlerim çok kısıtlı oluyor o yüzden ben zorlandım belki de pedikür olayı da cidden çok sıkıntı ben de sonra çok pişman oldum ama kendim kesemiyorum ki eşim de beceremedi ah annecim olsaydı burda o yapardı kesinHAMİLELİLİGİMİN İLK AYINDAN BELLİ AGDAYA GİDİORUM CANIM SORUN YASAMADIM COKTA RAHAT OLUYOR HATTA SUANDA HİC GÖREMİORUM SİMDİLERDE DAHADA BÜYÜK RAHATLIK 1 1,5 AY RAHAT EDİORSUN MANİKÜR PEDİKUR YAPTIRMADIM CNM HERKESE KULLANDIKLARINI KULLANIOLAR Bİ ARA KENDİME MANİKÜR SETİ ALIP YAPTIRAYIM DEDİM SONRA VAZGECTİM KESİORUM KENDİM TÖRPÜLÜORUM KUAFÖRDEKİ KIZDA HAMİLE ODA TAVSİYE ETMEDİ HERKESE KULLANDIGIMI KULLANMAM DEDİ SANA VİCDANEN
Canım ben başından beri yaptırıyorum çok rahat oluyor.kardeşimin bi sürü hamile müşterisi vardı yaptırıyolardı hep.Doktoruma sormuştum hijyenine güvendiğin yer olması gerekli demişti.bi de kendini kasmadan yaptırabiliyosan sorun yok demişti bana.Kızlar ağda zararlı değil mi ya ben korkudan ağdaya gitmiyorum iyi kötü ayna jilet kullanıyorum maalesef sonra da zaten lazer düşünüyorum ama ağdaya gidenleri duyunca pişman oldum bak
ne şanslısın kardeşin kuaförmüş valla çok güzel temiz temiz evinde rahatça ohhh ben de bir daha sorucam manikür setini nasıl temizliyorlar sonradan pişman oldum ben de bişey olur mu diye korkuyorum açıkçasıBenim ağda işini kız kardeşim yapıyor 5 senedir hamileliktede zorlanmadım hiç.kuaför zaten kendisi şanslıyım o yüzdenevde hallettiğimiz için malzemelerini almıştım içim rahat hijyen konusunda.manikür pedikür içinde hiç yaptırmadım ama özel temizleme makinası varmış,aletler onda temizleniyorsa sorun değil demişti ama sadece suyla temizleyen yerlerde varmış onlar bakteri kaynağı diyor kardeşim.
Burcu canım kendin yapamıyorsan bi süre kuaförle idare et istersen ağda en rahatı bence.
neeee?? dogumdan sonra ilk banyomuzu da kendimiz yapamicaz?Ayy kolay mi içerde bebişleri yatiyo 9 ay yapsınlar o kadarınıbi sıkıntı olmaz ise ilk banyomu bile adama yaptiririm valla ama annem gelse o varken eşim yapar mi bilemem ama ben eşim yapsın isterim yaa anneden cekinirim
Anladım canım özel hastane denen kavram yok evet yurtdışında öyleymiş ama dediğin gibi burası epey karışık otuz tane doktora gidiyosun hepsi bir şey diyor kimse işini düzgün yapmıyor epey araştırman yorulman iyi bir yerde yaşaman lazım :) Yoksa devlet hastanelerine personel dahi olsan gitmek istemiyorsun her yerde farklı uygulamalar var en önemlisi malzemeler kırık dökük hijyen sıfır bazı yerlere ahır diyebiliriz bir de doğum gibi en hassas olduğunuz bi dönemde sıfır ilgi öyle bir ortam maalesef mecbur olmayan gitmiyor gidende kulaklarını tıkıyor dayanıyor alıyor çıkıyor bebeğini :)
Ama yine de senin durumunla kıyaslanamaz imkansızlıkta zor şeyler atlatmışın Allah yardımcın olsun canım burada en azından biraz kafa yorup doğru tedaviyi bulabiliyosun en az üç doktora gidiyor insanlar yoksa inanmıyor bu hale geldik bizde :) Umarım hiç ihtiyacın olmaz doğum için çalışmıyorsan buraya gelme şansın yok mu acaba :)
Sezeryan olursak kesin yapamayız da normal olursa yapabilirz belkineeee?? dogumdan sonra ilk banyomuzu da kendimiz yapamicaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?