2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ayyy yerim onu benn sıpa valla benim oğluşumda öyle merhametli kuzubilkler iş yaptığımı görsin annem yardım edeyim deyip koşar yanıma can bunlar can maşallah

evet doktoruma kendim sordum ve alttan bakildiginda dogru sonuc verdifini soyledi ultrasonla cok azcik ucundan bakti alttan muayeneyle :) sikinti yok gayet normal seyrinde dedi olcum icin.26.haftada
Hmm,bana hiç bakilmadi. Bunu doktorun söylemesi gerekmez mi? Nstye girmeye basladiniz mi?

Belki sorun olmadigi icin bisey dememistir dr. Bana dr um normal yolunda giden konulast hakkinda bilgi vermrez
Başka sorunlardan ona denk gelmiyo belkide bebegimin suyu sınırdaymış,tansiyonum yükseliyor bir de. Bakalim öyle böyle geldik bu zamana kadar. Benmki erken gelecek gibi pek bi sabırsız

Kızlar merhaba günaydın hepinize. Bu konuda bilginiz var mı bilmiyorum ama aklıma takıldı. Rutin kan testlerinde tsh oranıma da bakıldı (tiroid hormonu). Hamileliğimin ilk öğrendiğimde --5. ya da 6. hafta olması lazım-- 0.93 çıkan değerim 26. haftada 0.55'e düşmüş. Değerin normal alt sınırı 0.54. T3 T4 değerlerim sanırım normal çıkmış durumda. Sonuçlarım doktorun elinde olduğu için tam bilemiyorum ordaki değerler neler. Hamileliğin başında düşük seviyelerde olup sonrasında normale dönmesi gerekirken benimki tam tersi olmuş durumda. Doktorum bunu bir ay sonra tekrar kontrol ettirelim dedi herhangi bir ilaç kullanımı falan tavsiye etmedi ama benim kafama başka bir şey takıldı. 6. haftadan bu haftaya kadar tsh değerime bakılmamıştı. Acaba bu arada tiroid hormonlarımda çok oynama olmuş ve benim haberim olmamış olabilir mi? Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı aranızda? Şekerden korkarken o normal seviyelerde çıktı ama şimdi de bu durum var önümde. Bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor ama içim rahat etmicek şu bir ay boyunca.

Başka sorunlardan ona denk gelmiyo belkide bebegimin suyu sınırdaymış,tansiyonum yükseliyor bir de. Bakalim öyle böyle geldik bu zamana kadar. Benmki erken gelecek gibi pek bi sabırsız
Oy skintilar varmis. Bende erken dogyma gidicekmisim gibi hissediyorum kiz bebelrr gununu doldurmaz derler ya sirf onsan
Oglumu 41 haftalik dogurdum. Bekle beklu usanmistim yahuu

Oy skintilar varmis. Bende erken dogyma gidicekmisim gibi hissediyorum kiz bebelrr gununu doldurmaz derler ya sirf onsan
Oglumu 41 haftalik dogurdum. Bekle beklu usanmistim yahuu
Benmki erkek ama tabuları yıkacak bu gidişle herkes öyle diyo erkek gec dogar,kız erken gelir diye. 28. Haftada doktorum erken alabilirz dedi. Erken olmasin ya daha 1.400 gram,dogup kuvoze girmesin

Bebegin gelisimi normal oldugu icin dr unda ustunde durmamistir bence. Zaten sinirdaymis tam dusuk degilmis. Bi sorun olmaz bence canim

Arkadaşlar ben doğumu ve bebeği hiç hayal edemiyorum. heyecan yok ben de, bir gariplik var herhalde .bir de düşündükçe duygularım boşlukta gibi

Amanin tatliligina bak pasanin maşallah ne güzel annesine yardim ediyor Rabbim her daim böyle annesine yardimci olmayi nasip eylesin inşallah

Benmki erkek ama tabuları yıkacak bu gidişle herkes öyle diyo erkek gec dogar,kız erken gelir diye. 28. Haftada doktorum erken alabilirz dedi. Erken olmasin ya daha 1.400 gram,dogup kuvoze girmesin
İnsallah vaktini doldurup gelir pasa. Hic belli olmuyor bu bebelerin ne yapacagi.

Amanin tatliligina bak pasanin maşallah ne güzel annesine yardim ediyor Rabbim her daim böyle annesine yardimci olmayi nasip eylesin inşallah
Aminn insallah canim.
Buyudukce sevgikeride buyuyor bebelerin. Hergun arttikca artiyor. İki bebenin sevgisi icime nasil sigcak diye dusunuyroum bazrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…