2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen öyle. Sabah şiddetli kasik agrisiyla uyandm bacaklarimi hareket ettiremedim. Eyvah dedim doguruyo muyum meger gaz sancisiymis,çıktı da rahatladim
Gecen gece benimdr garip kasilmalarim oldu. Eyvah dedim ya dogum, olursa bsieyim hazir degil. Ne bebegin kiyafeti ne benim. Hatta ben kisisel temizlik olareak bile hazir degim biran once hazirliklari bitirmem lazim

Kızlar bilginiz varmı aventin göğüs kalkanları tek çeşitmi? Yoksa silikon uçlar gibi bi büyük bi küçük uçlu olarakmı satılıyor.

Kızlar dün bi perde yıkadım yemek yaptım az da dolaba sarma attım gece belimin ağrısından uyuyamadım resmen sizde benim gibimisiniz

Canım bugünde andız pekmezi alcaz bizimki öyle herşeyide içmez malesef.inşallah canım

Kızlar dün bi perde yıkadım yemek yaptım az da dolaba sarma attım gece belimin ağrısından uyuyamadım resmen sizde benim gibimisiniz
Valla onda birini yapsam yine ağrıdan duramam sanırım kasık ağrılarım zaten vardı epeydir bi de bel ağrıları eklendi üstüne, Allah yardımcımız olsun

canim gogusune sirtina hakiki z.yagi surup kagit havluyla sarip oyle yatirmak cok iyi diyorlar.bilmem.denedin mi ama.Allah sifa versin canim.
Amin tatlım teşekür ederim bugün deneyim ateşte çok kötü 3 saat düşürmeden ay tüm annelere allah kolaylık versin çünkü çok zor

Ayy canım senin yaptığın işleri yapmayı geçtim yemek yapıp iki bulaşık yıkayınca ağrıdan kendimden geçiyom
Çok fena bu bel ağrısı.
Aynı kuzum ya Rabbim güç kuvvet versin de işlerimizi yapalım ya

Valla onda birini yapsam yine ağrıdan duramam sanırım kasık ağrılarım zaten vardı epeydir bi de bel ağrıları eklendi üstüne, Allah yardımcımız olsun
Ne demek ki yalnız değilim iyi ki temizliğe başlamışım valla anca biticek heralde bende bu kadar hantallikla

Ya kızlar göbüşlerimiz büyümüşken ama daha fazla da ağırlaşmadan bir İstanbul buluşması yapsak artık diyorum yanyana dizilir fotomuzu çekeriz sonra da nasip olursa bebelerimizle birlikte birdaha buluşur bu kez karnımızda değil kucağımızdalarken foto çekeriz, çok güzrl olmaz mı ? Hadi İstanbul anaları ayaklanın yaw

Benn ama ben resmen tekirdagda oturuyorum eğer ayarlanırsa gelmeye çalışırım seve seve

Kızlar burda paylaşmıştım ilk başta benim iki kesen vardı biri kayboldu sonra kayboldu ib kesen kendiliğinden kanama falan olmadan aslında hiç kafama takmadimm bebek yoktu çünkü içinde bu ara hep rüyamda ikiz bebeklerim olduğunu görüyorum üzülüyorum içim gidiyo sanki rüyamda buyutuyorum diğerinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…