2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Söyle canim ya geçmiş olsun valla hamilelikte insan hic yasamadigi seyleri yasiyormus yapcak bisey yok demek ki

Ayy ben oldum olası hamile ve yaşlılara dayanamam nasil rahat ediyir bu insanlarin vicdani anlamıyorum hic dolmusa binmedim hamikeyken ama bana yer vermeselerdi de üzülürdüm gecen gun yürüyüşe ciktim iki genc arkamdan geliyordu koca kaldirimda yer yokmuş gibi pat diye bana çarpıp önüme geçti suratima bile bakmadan el isaretiyle güya Özür diledi. dikkat etsene be adam önündeki kadin yavas yavas paytak paytak yürüyor var bisey işte
Bizler çocuklarımızı cok güzel yetistirelim inşallah da arkalarindan bu sekilde konusulmasin.
Doğum heyecanı hepimizde var sanırım ya ben de kızımı cok merak ediyorum
Hareketleri dert etme canım neresi denk gelirse ordan vuruyorlar artık yerleri daraldi ya zorlaniyor tabi yavrucaklar

Oyy maşallah Ali Kaanımıza bazi kızlara taş cıkartır vallaannesini de tebrik etmek lazım ne de güzel yetistiriyor

Arkadaşlar ben doğumu ve bebeği hiç hayal edemiyorum. heyecan yok ben de, bir gariplik var herhalde .bir de düşündükçe duygularım boşlukta gibi
Canim belki de sevincini bu şekilde yaşıyorsun sen? Kendini kötü hissetme eminim ki yavrunu kucağına aldığında o bosluktaki duyguların sana neler neler hissettirecek...

Kızlar dün bi perde yıkadım yemek yaptım az da dolaba sarma attım gece belimin ağrısından uyuyamadım resmen sizde benim gibimisiniz
Maşallah canım sen de kendine bildigin eziyet etmissin hepsi de insanı yoracak şeyler yavas yavas yap yüklenme kendine. Ben kac aydır sarma yapmıyorum unuttum bile evi bile eşim süpürüyor artık aman bosver sen de zorlama kendini

Off ya kadının teki iş yerinde küt diye elini vuruyo sevmek için bende cektim kendimi biz kiyamayip okşuyozz zaten bana gıcık oluyo içten içe belli diyo ben jile giyerdim karnim belli etmesi diye, akıl veriyo sözde dedim utanılacak bisey mi saklayayim ohh ben böyle seviyorum belli olsun karnim hoşuma gidiyo

Yerimm ben senin sarışın erkeğini maşallah inşallah benim çınarcik da anneyle böyle yapar

eryesil benim de aynı durum vardı ikiz genelik olarak başlamıştı ama bir kese hiç gelişmedi. O ikinci kesede zaten bebek yoktu diye düşün canım sonuçta başta gelişip sonra düşmediler. Ben o konuda rahatım hatta çok şükür ikiz olmamış diye düşünüyorum :) benim zaten üçüncü çocuk olacak. Sen de düşünmemeye çalış cnm

Yok canım sıkıntı yapacak birşey de yok şimdilik, doğum sonrası olacaklar beni korkutuyor sanırım çok zor geliyor
Heyecn degilde korku duydugundan oylesindir o zaman.
Allah kolayliginidsa veriyor herseyin canim. Bi bakmissin uzman anne olmussun hic meraknetme

Kızlar dün bi perde yıkadım yemek yaptım az da dolaba sarma attım gece belimin ağrısından uyuyamadım resmen sizde benim gibimisiniz
Dun resmen zonbi gibiydim dedim ya bende temizlik yapicam diye. Aksam esim beni gorunce korktu noldu sana diyor bi daha ugrasma bu kadar diye kizdi. Oysaki dinlene dinlene yapmistim ama farkinda olmadan asiri yorulmusum

Aslında bi sürü sorun yaşadım tek isteğim bebeğim sağlıklı olsun öyle düşünmeye çalışıyorum ama rüyamda gördükçe etkileniyorum ister istemez bende Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimki de vardı yok oldu canım ikinci kontrole belki bende bakamicaktım tek başıma zor olucaktı
Haklisin çok teşekkür ederim canım desteğin için

Dun resmen zonbi gibiydim dedim ya bende temizlik yapicam diye. Aksam esim beni gorunce korktu noldu sana diyor bi daha ugrasma bu kadar diye kizdi. Oysaki dinlene dinlene yapmistim ama farkinda olmadan asiri yorulmusum
Bende öyleydim ya kuzum valla bu yavrular gelene kadar rahat yok bize yavaş yavaş bile is yapmaya gelmiyo
NicksizYumurta yok be canım azcik sardım sarmada perdeyi de eşime utulettim ama ben mayısa kadar bütün evi anca temizlerim bunu anladım dün

Bende geçen zorlandım biraz canım

Ben daha dün sabah yere oturup açtım bacakları yerde rahat kestim yerde yapmani tavsiye ederim

Genitali ayna alıp tıraş bıçağıyla hallediyorum, yere oturarark ayak tırnakları rahat kesiliyor

teşekkürler kızlar yere oturup kesmeyi denedim oldu onu becerdim ama sanırım bir sonraki seferde eşime kalacak bu işler, umarım becerebilir :)

Selam Kizlar ogluma hhalen bi isim bulamadin ayaz ilk oglumun ismi 2.ne dersiniz fikir verirmisiniz?

isim bulma olayı gerçekten çok zor, biz de hala bulamadık, aileler inatla soruyor biz inatla bulamıyoruz. Bu gidişle çocuk kendi adını kendi verecek gibi
isim olarak da nedense Ayaza uyumlu olsun diye A ile başlar diye düşündüm, Alp, Aras, Arda, Atlas gibi bişeyler olabilir belki..

NicksizYumurta canim gecen yengemin kizi off keske kiz olmasaymisim kiz olmak cok skici diye isyan ediyodu 6 yasinda. Abisi var bide. O biseye elini surmez. Pc basindan kalkmaz kucuklugunden beride oyle oda simdi 10 yasinda. Yemegi onune gelir onunden kalkar. Kizda illa her ise yardima cagrilir. Bana hep tuhaf gelmistor bu durum. Ayni evde iki cocuga farkli muamele sirf biri kiz biri erkek diye o yuzden bu konuda cok hassasim. İnsallah dengeli olabilirim. Cunku benim de bi oglum bi kizim olucak. Cinsiyetten dolayi farkli yaklasimlar bana cok terrss

Ayy ona da sınır oluyorum göbeğin belli olmasın ister istemez oluyo yani...dikkat et ama kendine o kadının nazari değer bi de biz gobuslerimizle mutluyuz

Ayy işte Ben bizde bulamadık ve artık karışmayan insanlar karışmaya çalışıyo bu yüzden adı bu desek karisamiycaklar off ne zor ya

Ayy ona da sınır oluyorum göbeğin belli olmasın ister istemez oluyo yani...dikkat et ama kendine o kadının nazari değer bi de biz gobuslerimizle mutluyuz
Aynen tatlimmmm çok guzel zamanlarimiz bunlar benim de korkum o valla kadın takmış bana

Gunden gune bi oda yapcaz artik canim yapcak bisey yok bende dun salonu bide balkonu anca bitirebildim.bikac gun ara verip diger odalara gecicem halilarimida bu ay mi yikatsam nisani mi beklesem ona karar veremedim. Havada guzellesti baya. Salondaki halilaimi yikatip kucuk ghali koysam yeter gibi simdilik. Digerleiride temiz kalir doguma yakin koyarim
Kafamda deli planlar. Her sabah kalkinca bugun hangi isimi halletsem diye dusunuyorum. Aksmaa kadar bazen hicbisey yapamamis oluyorum

Aynen tatlimmmm çok guzel zamanlarimiz bunlar benim de korkum o valla kadın takmış bana
Kuzum oku ise gitmeden felak nas çünkü gerçekten hamile kadına da çok nazar.değermiş ben.hic sevmiyorum eşimden başka birinin karnıma dokunmasını bazıları gene tamam ama çoğu zaman çekiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…