- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.721
Söyle canim ya geçmiş olsun valla hamilelikte insan hic yasamadigi seyleri yasiyormus yapcak bisey yok demek kiGaviskon başlarda kullandım ama sonra bırakmıştım mide yanmasından ötürü kullanmıştrım kuzum doktoruma gidince söylücem bir onu bir de egzamam tekrar etti suratım pul pul ikisinide danışmam lazım gece mide ekşimesi gündüz suratımın pul pul olması acayip canımı sıkar oldu
Ayy ben oldum olası hamile ve yaşlılara dayanamam nasil rahat ediyir bu insanlarin vicdani anlamıyorumtunaydinnnnn kizlaaar dun aksam dogum videolari izledim epidural sezeryan normal bu yabancilar nekadar rahat ay acmislar gerine gerine cikarttilar pit pit ben nasil olcam ya insallah cok zorlanmayiz cumleten zaten karardi oralar canim skkin mide eksimesi yanmasi bende devar yediklerim agzima geliyo kusmuyorum ama kizimi asagida hissediyorum kafasi yukarda ayaklar asagda oldugundanmi ne bazen se gobek deligim ustunde anlamiyorum bu bebek nerdee cok sabirsizlaniyorum sona yaklastikca kime benzicek cok heyecanli. ise gitmek benim icinde skinti olmaya basladi artik hareketlerim kisildi sanki bir de dolmusta ayakta gidiyorum yer vermiyorlar ayip birsey hamile halimle yasli binince kalkip yer veriyorum ben cok olmasada artik gebe oldugum belli yani hic dusunce yok bi insanlarda bende 25 yasindaym ama cok farkli bu insanlar neyseeeeee sag salim kucagma alirim insallahana kiz fink atariz
Bizler çocuklarımızı cok güzel yetistirelim inşallah da arkalarindan bu sekilde konusulmasin.
Doğum heyecanı hepimizde var sanırım ya ben de kızımı cok merak ediyorum
Hareketleri dert etme canım neresi denk gelirse ordan vuruyorlar artık yerleri daraldi ya zorlaniyor tabi yavrucaklar
Oyy maşallah Ali KaanımızaSelaam herkese.
Biz oglum ve kizimla hala kahvalti basindayiz. Oglum aksam yemeginin sadece tadina baktigi icin bu sabah doymadi bi turlu
Bende simdi kahve keyfi yapiyroum.
Bu arada dun oiglumla temizlik gunumuzdu. Erkek bebesi bekleyen annelere ornek olsun cok hamarattir cocuugumEki Görüntüle 1786906
Bulasik yikarkende ben kopurtuyorum o durulayip kenara koyuyoren eglenceli oyunlarimiz ev isleri
Canim belki de sevincini bu şekilde yaşıyorsun sen? Kendini kötü hissetme eminim ki yavrunu kucağına aldığında o bosluktaki duyguların sana neler neler hissettirecek...Arkadaşlar ben doğumu ve bebeği hiç hayal edemiyorum. heyecan yok ben de, bir gariplik var herhalde .bir de düşündükçe duygularım boşlukta gibi
Maşallah canım sen de kendine bildigin eziyet etmissinKızlar dün bi perde yıkadım yemek yaptım az da dolaba sarma attım gece belimin ağrısından uyuyamadım resmen sizde benim gibimisiniz