- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.741
Evet bi kaç gün dinlenmek anca keser bizi valla bende plan yapıyorum sanki insan yapmış gibi hissediyo sonrası hüsran olsa daGunden gune bi oda yapcaz artik canim yapcak bisey yok bende dun salonu bide balkonu anca bitirebildim.bikac gun ara verip diger odalara gecicemhalilarimida bu ay mi yikatsam nisani mi beklesem ona karar veremedim. Havada guzellesti baya. Salondaki halilaimi yikatip kucuk ghali koysam yeter gibi simdilik. Digerleiride temiz kalir doguma yakin koyarim
Kafamda deli planlar. Her sabah kalkinca bugun hangi isimi halletsem diye dusunuyorum. Aksmaa kadar bazen hicbisey yapamamis oluyorum
Iyi akşamlar kızlar. Belki bir ay olacak yazamıyorum. Taşındık yerleştik çok şükür ama çok yoruldum. Geçen hafta kızım hastaydı bu hafta oglum ve ben hastayız.
Bir de üzüntüm oldu geçen hafta az kalsın annemi kaybediyorduk. Zature olmuş. Hastanede gözümüzün önünde solunumu ve kalbi durdu. Şuuru gitti. Doktor umut vermeyince feryat figan hepimiz mahvolduk.
Solunum desteğiyle başka hastaneye yoğun bakıma alındı 5gün oldu. Artık yemek yiyor rahat konuşuyor viz de rahatladık. 54 yaşında. Yıldızı benle pek barışmaz ama ziyaret ettim çok sevindi. Bebek gibiydi savunmasız çaresiz. Ziyaret ettiğim gece ağladım uyuyamadim.
O kadar hastadan enfeksiyon kaparsam diye de korktum. Bugün aile hekimine gittim. Muayene oldum. Önerilerde bulundu. Midem icin Gaviscon yazdı. Hemşireyle bebegimin kalp atışlarını dinledik. Kilom 82.yazın 87yle hamile kalmıştım. Verdigim kiloları bile alamadım. Yoruldum çünkü hem taşındım hem cocuklar var. Vitamin ve ferroya güvenerek kendimi rahatlatiyorum.
Hepinize ve bebislerinize sağlık diliyorum
Sevmesi neyse de küt diye de vurulur mu valla korktum bi an şok oldumKuzum oku ise gitmeden felak nas çünkü gerçekten hamile kadına da çok nazar.değermiş ben.hic sevmiyorum eşimden başka birinin karnıma dokunmasınıbazıları gene tamam ama çoğu zaman çekiyorum kendimi
günaydın herkese
bugün canm biraz sıkkın.. annem anjio olacak ve ben yerime hala birinin bulunamamasından dolayı izin alamadım
ablam yanında oldugu için içim rahat .. daha öncede olmustu kısa bi işlem ama yanında olmak isterdim anneciğimin
Ayy sen o kadını bana yolla ben güzelce.bi ders verim ya sende.anne olmuşsun anla yani nasıl dokunulur valla bizde ben demesem eşim diyo dokunma diye çünkü bazı insanlar gerçekten anlamiyo birseydenSevmesi neyse de küt diye de vurulur mu valla korktum bi an şok oldumbi de okulda yeni çalışıyorum samimiyet yok Filan
Kızlarrrrr üç hafta sonra doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 35. hafta ayrılmayı planlıyorum doktor doğum tarihi olarak 8 Mayıs dedi bu nedenle 8 Nisan tarihinde yani bir ay önceden izine ayrılmış olacağım iple çekiyorummmm işe gidip gelmekten çok sıkıldımmmmm
İnsallah canim. Ne gorurlerse onu yapiyorlar. Mesela dun aksam yemek yedik kv de. Oyun oynuyodu kv yle oglum. Birden dediki babanne sen bunlara ( bizden bahsediyo amcasi babasi ben) kahve pisirseneMaşallah paşaya alıntılardan geri gide gide resmi gördüm yakışıklı paşa
Bende istiyorum alışsın böyle babasına benzesin bu konuda inşallah
Hayir canim istedigin zaman ayrilabiliyorsun brn oyle yapmistim 37 ye kadar calismamistim yillik izinlerimide kullanmistimbak bu benim kafama takılıyor, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almayı planlıyorum ben de hani diyelim ki iyi hissetmedim ya da işe gelip gitmek zorladı erken ayrılırsam mesela 34. 35. haftada, bir sorun oluyor mu acaba, raporun tam bitim tarihinde mi ayrılmam gerekiyor ki?
Bende cok hoslabmiyorum dokunulmasini. Karsesim dokununca bile geri cekiyorum kendimi rahatsiz hissediyorum ouleKuzum oku ise gitmeden felak nas çünkü gerçekten hamile kadına da çok nazar.değermiş ben.hic sevmiyorum eşimden başka birinin karnıma dokunmasınıbazıları gene tamam ama çoğu zaman çekiyorum kendimi
Kadına bak yaa çok sinir oldumSevmesi neyse de küt diye de vurulur mu valla korktum bi an şok oldumbi de okulda yeni çalışıyorum samimiyet yok Filan
Selaam herkese.
Biz oglum ve kizimla hala kahvalti basindayiz. Oglum aksam yemeginin sadece tadina baktigi icin bu sabah doymadi bi turlu
Bende simdi kahve keyfi yapiyroum.
Bu arada dun oiglumla temizlik gunumuzdu. Erkek bebesi bekleyen annelere ornek olsun cok hamarattir cocuugumEki Görüntüle 1786906
Bulasik yikarkende ben kopurtuyorum o durulayip kenara koyuyoren eglenceli oyunlarimiz ev isleri
çok saol canm çok şükür iyi.geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi?
İnsallah canim.maşallah oğluşa :) bizde de hem babam hem erkek kardeşim ev işi yemek ne varsa yaparlar, aynı şekilde ben de oğlumu böyle yetiştirmek istiyorum, karakterine duruma şartlara herşeye bağlı biliyorum ama umarım istediğim gibi yetiştirmeyi becerebilirim :)
Söyle canim ya geçmiş olsun valla hamilelikte insan hic yasamadigi seyleri yasiyormus yapcak bisey yok demek ki
Ayy ben oldum olası hamile ve yaşlılara dayanamam nasil rahat ediyir bu insanlarin vicdani anlamıyorumhic dolmusa binmedim hamikeyken ama bana yer vermeselerdi de üzülürdüm gecen gun yürüyüşe ciktim iki genc arkamdan geliyordu koca kaldirimda yer yokmuş gibi pat diye bana çarpıp önüme geçti suratima bile bakmadan el isaretiyle güya Özür diledi. dikkat etsene be adam önündeki kadin yavas yavas paytak paytak yürüyor var bisey işte
Bizler çocuklarımızı cok güzel yetistirelim inşallah da arkalarindan bu sekilde konusulmasin.
Doğum heyecanı hepimizde var sanırım ya ben de kızımı cok merak ediyorum
Hareketleri dert etme canım neresi denk gelirse ordan vuruyorlar artık yerleri daraldi ya zorlaniyor tabi yavrucaklar
Oyy maşallah Ali Kaanımızabazi kızlara taş cıkartır valla annesini de tebrik etmek lazım ne de güzel yetistiriyor
Canim belki de sevincini bu şekilde yaşıyorsun sen? Kendini kötü hissetme eminim ki yavrunu kucağına aldığında o bosluktaki duyguların sana neler neler hissettirecek...
Maşallah canım sen de kendine bildigin eziyet etmissinhepsi de insanı yoracak şeyler yavas yavas yap yüklenme kendine. Ben kac aydır sarma yapmıyorum unuttum bile evi bile eşim süpürüyor artık aman bosver sen de zorlama kendini
Aynen canım eşin iyi yapiyo vallaAyy sen o kadını bana yolla ben güzelce.bi ders verim ya sende.anne olmuşsun anla yani nasıl dokunulur valla bizde ben demesem eşim diyo dokunma diye çünkü bazı insanlar gerçekten anlamiyo birseyden
Aynen yaa o vurunca farkettim ne kadar da narin seviyormuşum resmen acitti çünküKadına bak yaa çok sinir oldumsende onun eline vursaydın bitane bu hafta son dmi tatlım izne ayrılıyosun artık?ben bazen okşamaya kıyamıyom rahatsız olurmu diye kadının yaptığına bak
Anası belli babası belli saklamaya gerek yok deseydin canımOff ya kadının teki iş yerinde küt diye elini vuruyo sevmek için bende cektim kendimibiz kiyamayip okşuyozz zaten bana gıcık oluyo içten içe belli diyo ben jile giyerdim karnim belli etmesi diye, akıl veriyo sözde dedim utanılacak bisey mi saklayayim ohh ben böyle seviyorum belli olsun karnim hoşuma gidiyo
Iyi bari canim ya aman yorma kendini bosver olur işler yavas yavaşBende öyleydim ya kuzum valla bu yavrular gelene kadar rahat yok bize yavaş yavaş bile is yapmaya gelmiyo
NicksizYumurta yok be canım azcik sardım sarmada perdeyi de eşime utulettim ama ben mayısa kadar bütün evi anca temizlerim bunu anladım dün
Cok haklısın canim ya eğer oğlum olsaydı ben de bu sekilde yetiştirmek isterdim. Sonucta cinsiyet dedigin sey kisinin ayrıcalığı olmamalı. Benim kv eşime her türlü işi yaptırırmış onun sayesinde sagolsun eşim her işime koşar. Ben erkegim ayağıma bekliyorum her seyi deseydi cok zor olurdu. Benim de 2 tane erkek kardeşim var biri yemek işini digeri de ev işini güzel yapar. Is yapılacağı zaman yardım ederlerdi annemle bana.Ben de tamirat islerinde gücüm yetiyorsa nerdeyse bir erkek kadar iyiyim. Böyle yetistirildik.NicksizYumurta canim gecen yengemin kizi off keske kiz olmasaymisim kiz olmak cok skici diye isyan ediyodu 6 yasinda. Abisi var bide. O biseye elini surmez. Pc basindan kalkmaz kucuklugunden beride oyle oda simdi 10 yasinda. Yemegi onune gelir onunden kalkar. Kizda illa her ise yardima cagrilir. Bana hep tuhaf gelmistor bu durum. Ayni evde iki cocuga farkli muamele sirf biri kiz biri erkek diye o yuzden bu konuda cok hassasim. İnsallah dengeli olabilirim. Cunku benim de bi oglum bi kizim olucak. Cinsiyetten dolayi farkli yaklasimlar bana cok terrss
Az kaldı canım sabret bundan sonra belki de karnın büyüdükçe daha iyi anlarlar hamile olduğunu ya da rica edersin canım onların ayıbı sonuçta yer vermemeleriaynen oyle sinirlerimi bozan bon bon bakip orali olmamalari ve bunuda hemcinslerimiz yapiyo yine erkekler insafli gorunce hemen kalkanda var orali olmayanda Allah var oo kadar cok sikinti cekmiyorum sadece is yogun oldugunda mide yanmasiyla birlikte ayakta cekilmiyo yol bide ani fren yapinca direk dusme tehlikesi icine giriyorum bi kac kez oldu cunku yapacak birsey yok baciiim ay cok cok merak ediyorum kime benzicekkkkkk annem ilk kiprdadiginda ablana bana bak dedi de ozamanlar kusmaktan bi haldim fotograf falan aklima bile gelmiodu karambole artik kime benzerse
Ayarsiz ayarsiz valla bak.. Geçen de bi kadının konferans a gitmiş konusu erkeklere kadın şöyle hizmet etmeli, ayağına paspas olmalı, ikinci eş hakkı ver erkeğin bilmem ne, sen çalışsan bile eve gelince eşin yemek hazır olmalı ve sende süslü püslü olmaliymissin .. Dedim o konferans ta sizin ne işiniz vardı, ne dese begenirsin, kitabını almış o zatın(!) imzalatmaya gitmiş kadını bende normal bulmuyorumAnası belli babası belli saklamaya gerek yok deseydin canımsinir oldum kadina yaa izin almadan dokundugu yetmezmis gibi bi de küt diye vuruyor ayarsız mıdır nedi
Iyi bari canim ya aman yorma kendini bosver olur işler yavas yavaş
Cok haklısın canim ya eğer oğlum olsaydı ben de bu sekilde yetiştirmek isterdim. Sonucta cinsiyet dedigin sey kisinin ayrıcalığı olmamalı. Benim kv eşime her türlü işi yaptırırmış onun sayesinde sagolsun eşim her işime koşar. Ben erkegim ayağıma bekliyorum her seyi deseydi cok zor olurdu. Benim de 2 tane erkek kardeşim var biri yemek işini digeri de ev işini güzel yapar. Is yapılacağı zaman yardım ederlerdi annemle bana.Ben de tamirat islerinde gücüm yetiyorsa nerdeyse bir erkek kadar iyiyim. Böyle yetistirildik.
Sen en guzelini yapıyorsun tatlım inşallah kızın da oğlun da kendine yetebilecek sekilde her işten anlarlar.
Az kaldı canım sabret bundan sonra belki de karnın büyüdükçe daha iyi anlarlar hamile olduğunu ya da rica edersin canım onların ayıbı sonuçta yer vermemeleri
Ayy annen de bi alem haa bana ya da ablana bak diyor haahayırlı evlat olsunlar bi de anne ve babalarinin en güzel yerlerini alsinlar
Canim ben ahmet yilmaz a gdiiyorum oda medical den ayrildi ozel muayenede simdi. Dogum yine medical de olucak insallah. Sen nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?