2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet bi kaç gün dinlenmek anca keser bizi valla bende plan yapıyorum sanki insan yapmış gibi hissediyo sonrası hüsran olsa da
Halıları nisanda düşünüyorum bende canım biraz daha beklesin temiz kalsın.

canım çok geçmiş olsun, çok şükür ki atlatmış

Sevmesi neyse de küt diye de vurulur mu valla korktum bi an şok oldum bi de okulda yeni çalışıyorum samimiyet yok Filan

geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi?

Sevmesi neyse de küt diye de vurulur mu valla korktum bi an şok oldum bi de okulda yeni çalışıyorum samimiyet yok Filan
Ayy sen o kadını bana yolla ben güzelce.bi ders verim ya sende.anne olmuşsun anla yani nasıl dokunulur valla bizde ben demesem eşim diyo dokunma diye çünkü bazı insanlar gerçekten anlamiyo birseyden

bak bu benim kafama takılıyor, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almayı planlıyorum ben de hani diyelim ki iyi hissetmedim ya da işe gelip gitmek zorladı erken ayrılırsam mesela 34. 35. haftada, bir sorun oluyor mu acaba, raporun tam bitim tarihinde mi ayrılmam gerekiyor ki?

Maşallah paşaya alıntılardan geri gide gide resmi gördüm yakışıklı paşa
Bende istiyorum alışsın böyle babasına benzesin bu konuda inşallah
İnsallah canim. Ne gorurlerse onu yapiyorlar. Mesela dun aksam yemek yedik kv de. Oyun oynuyodu kv yle oglum. Birden dediki babanne sen bunlara ( bizden bahsediyo amcasi babasi ben) kahve pisirsene
Cocugun kafada yer etmis yemekten sonra babanne kahve yapar getirir.
Babanin biseyler yaptigini gorurse oda yapasr illaki

Hayir canim istedigin zaman ayrilabiliyorsun brn oyle yapmistim 37 ye kadar calismamistim yillik izinlerimide kullanmistim

Bende cok hoslabmiyorum dokunulmasini. Karsesim dokununca bile geri cekiyorum kendimi rahatsiz hissediyorum oule

Kadına bak yaa çok sinir oldumsende onun eline vursaydın bitanebu hafta son dmi tatlım izne ayrılıyosun artık?ben bazen okşamaya kıyamıyom rahatsız olurmu diye kadının yaptığına bak

maşallah oğluşa :) bizde de hem babam hem erkek kardeşim ev işi yemek ne varsa yaparlar, aynı şekilde ben de oğlumu böyle yetiştirmek istiyorum, karakterine duruma şartlara herşeye bağlı biliyorum ama umarım istediğim gibi yetiştirmeyi becerebilirim :)

İnsallah canim.
Cocuklarin yemesi icmesi giymesi saglkigi vs hepsi halloluyor bi sekilde benim icin enn onemlisi guzel ahlak. Her hareketimize konusmamiza dikkat etmemiz lazim.cunku gorerek ogreniyorlar

aynen oyle sinirlerimi bozan bon bon bakip orali olmamalari ve bunuda hemcinslerimiz yapiyo yine erkekler insafli gorunce hemen kalkanda var orali olmayanda Allah var oo kadar cok sikinti cekmiyorum sadece is yogun oldugunda mide yanmasiyla birlikte ayakta cekilmiyo yol bide ani fren yapinca direk dusme tehlikesi icine giriyorum bi kac kez oldu cunku yapacak birsey yok baciiim ay cok cok merak ediyorum kime benzicekkkkkk annem ilk kiprdadiginda ablana bana bak dedi de ozamanlar kusmaktan bi haldim fotograf falan aklima bile gelmiodu karambole artik kime benzerse

Son düzenleme:
Ayy sen o kadını bana yolla ben güzelce.bi ders verim ya sende.anne olmuşsun anla yani nasıl dokunulur valla bizde ben demesem eşim diyo dokunma diye çünkü bazı insanlar gerçekten anlamiyo birseyden
Aynen canım eşin iyi yapiyo valla göndereyim sana hemen valla bi güzel ders ver

Kadına bak yaa çok sinir oldumsende onun eline vursaydın bitanebu hafta son dmi tatlım izne ayrılıyosun artık?ben bazen okşamaya kıyamıyom rahatsız olurmu diye kadının yaptığına bak
Aynen yaa o vurunca farkettim ne kadar da narin seviyormuşum resmen acitti çünkü evet bu hafta son haftam valla biraz daha kalsam burdaki 50 lık öğretmenler doğurmaya kalkışacak hep hamilelik anıları ni filan anlatıyorlar benle başka şey konuştukları yok

Slm kızlar nasılsınız bu aralar ben gibi herkeste var galiba bel ağrıları Allah beterinden saklasin alalim minnoslari kucagimiza bugün tesadüfen birşey öğrendim unutmadan sizlerde paylaşalım dedim göğüs ağrısı çatlaklar için 8-10 adet ayva çekirdeğini bi fincana koyup üstüne su doldurup bir gece karanlık bi oda da bekletip sabah pansuman yapmak iyi geliyormuş umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ama aklımızda bulunsun dedim hala ayva mevsimi devam ederken yaza bulamayabiliriz kenara stok yapmakta fayda var ama kendimizi de ona sartlandirmayalim. Bol sütlü goguslerimiz emen miniklerimiz olsun

Anası belli babası belli saklamaya gerek yok deseydin canımsinir oldum kadina yaa izin almadan dokundugu yetmezmis gibi bi de küt diye vuruyor ayarsız mıdır nedi

Iyi bari canim ya aman yorma kendini bosver olur işler yavas yavaş

Cok haklısın canim ya eğer oğlum olsaydı ben de bu sekilde yetiştirmek isterdim. Sonucta cinsiyet dedigin sey kisinin ayrıcalığı olmamalı. Benim kv eşime her türlü işi yaptırırmış onun sayesinde sagolsun eşim her işime koşar. Ben erkegim ayağıma bekliyorum her seyi deseydi cok zor olurdu. Benim de 2 tane erkek kardeşim var biri yemek işini digeri de ev işini güzel yapar. Is yapılacağı zaman yardım ederlerdi annemle bana.Ben de tamirat islerinde gücüm yetiyorsa nerdeyse bir erkek kadar iyiyim. Böyle yetistirildik.
Sen en guzelini yapıyorsun tatlım inşallah kızın da oğlun da kendine yetebilecek sekilde her işten anlarlar.

Az kaldı canım sabret bundan sonra belki de karnın büyüdükçe daha iyi anlarlar hamile olduğunu ya da rica edersin canım onların ayıbı sonuçta yer vermemeleri
Ayy annen de bi alem haa bana ya da ablana bak diyor haahayırlı evlat olsunlar bi de anne ve babalarinin en güzel yerlerini alsinlar

Ayarsiz ayarsiz valla bak.. Geçen de bi kadının konferans a gitmiş konusu erkeklere kadın şöyle hizmet etmeli, ayağına paspas olmalı, ikinci eş hakkı ver erkeğin bilmem ne, sen çalışsan bile eve gelince eşin yemek hazır olmalı ve sende süslü püslü olmaliymissin .. Dedim o konferans ta sizin ne işiniz vardı, ne dese begenirsin, kitabını almış o zatın(!) imzalatmaya gitmiş kadını bende normal bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…