- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.761
Ayarsiz ayarsiz valla bak.. Geçen de bi kadının konferans a gitmiş konusu erkeklere kadın şöyle hizmet etmeli, ayağına paspas olmalı, ikinci eş hakkı ver erkeğin bilmem ne, sen çalışsan bile eve gelince eşin yemek hazır olmalı ve sende süslü püslü olmaliymissin .. Dedim o konferans ta sizin ne işiniz vardı, ne dese begenirsin, kitabını almış o zatın(!) imzalatmaya gitmiş kadını bende normal bulmuyorum
Benim pek isime yaramamisti canim buSlm kızlar nasılsınız bu aralar ben gibi herkeste var galiba bel ağrıları Allah beterinden saklasin alalim minnoslari kucagimizabugün tesadüfen birşey öğrendim unutmadan sizlerde paylaşalım dedim göğüs ağrısı çatlaklar için 8-10 adet ayva çekirdeğini bi fincana koyup üstüne su doldurup bir gece karanlık bi oda da bekletip sabah pansuman yapmak iyi geliyormuş umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ama aklımızda bulunsun dedim hala ayva mevsimi devam ederken yaza bulamayabiliriz kenara stok yapmakta fayda var ama kendimizi de ona sartlandirmayalim. Bol sütlü goguslerimiz emen miniklerimiz olsun
Evet canım bende duymuştum jel haline geliyormuş bekletince.bulamam diye düşünüyorsan çekirdeklerini güneşte kurutup saklayabiliyormuşsun ya da aktarlarda satılıyormuş aklında olsun.bende ne olur ne olmaz yapıcam o jeli.Slm kızlar nasılsınız bu aralar ben gibi herkeste var galiba bel ağrıları Allah beterinden saklasin alalim minnoslari kucagimizabugün tesadüfen birşey öğrendim unutmadan sizlerde paylaşalım dedim göğüs ağrısı çatlaklar için 8-10 adet ayva çekirdeğini bi fincana koyup üstüne su doldurup bir gece karanlık bi oda da bekletip sabah pansuman yapmak iyi geliyormuş umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ama aklımızda bulunsun dedim hala ayva mevsimi devam ederken yaza bulamayabiliriz kenara stok yapmakta fayda var ama kendimizi de ona sartlandirmayalim. Bol sütlü goguslerimiz emen miniklerimiz olsun
Allah akıl fikir versin onlara canım kadın oldukları için ezik ve güçsüzler onlara göreo neymiş öyle yaa. Resmen kendini aşağılamaya yer arıyormuş ki zaten kadın. Evlerden ırak dedikleri tip aynen bu bence! Tepkini koy bence, gelip zarar vermeye kalkmasın bebeğine. Dengesiz yaa!
Biz göğüs e surunce bebek emerse zararı olur mu acaba bende evde ayva varken yapayım bari :)Evet canım bende duymuştum jel haline geliyormuş bekletince.bulamam diye düşünüyorsan çekirdeklerini güneşte kurutup saklayabiliyormuşsun ya da aktarlarda satılıyormuş aklında olsun.bende ne olur ne olmaz yapıcam o jeli.
ya benimde hic bana soylenmemisti ilk zamanlar karindan olcmustu 12.haftada ikilideyken.dahada soylememisti.ben kendim teklif ettim.ogrenmek istedim.ben zaten rahim agzinin kapali olup olmamasina hunislesme var mi bakiyorum sen merak etme ama icin rahat olsun olceyim dedi.soyledi sagolsun cunku bayadir burdada konusulunca aklima takilmisti.rahatladim sonra :) nst ye henuz girmedik 32 34 den sonra takip ederiz demisti nst hakkindaHmm,bana hiç bakilmadi. Bunu doktorun söylemesi gerekmez mi? Nstye girmeye basladiniz mi?
Geçmiş olsun canım. Ne tatlı bebeğin göstermiş yüzünü çok şanslısın benimki göstermedi yine poposu sırtı dönüktü bizeSelam kizlar
Bugun dr gittik. Bebişim gayet iyi . Kofte dudakli babasi kilikli.kizima bakin
Eki Görüntüle 1787053 bu cocuk hic bana benzemicek anladim. Kuzucum 1.7 kg olmus . 3 hafta baya sismanlamis gunes hanim. Yerim ben onu.
Bu gece bacağıma ciddi kramp girdi. Esim ayaga kalkdirdi. Kalkinca iyi geldi haberiniz olsun. Kramp girince ayaga kalkip yurumeye calisin.
Dr da sira beklerden aniden gozlerim kaarardi. Mide bulantisi ayy dedim kocam hemsire cagir ben bayilicam. Acil servise goturduler hemwn tanaiyon düşmüş. Serum felan derken kendime geldim sukur iyiyiz bisimiz yok.
İnşallah canım gerçekten çok zor.bahar geldi bide geçen senede bu zamanlar böyle olmuştu.aylarcada geçirememiştik.bu sefer çabuk geçse bariTatlım baya geç dogmuş kızın inşallah ogluşun okadar bekletme tatlım buarada çok geçmiş olsun bizde dün hiç yatmadınızmı oglumun ateşi vardı tatlım çok zor bronşit astım çok yıpratıyor insanı inşallah çabucak iyileşirler
Canim Hsonu bende otobüse bindim tam o sırada hamilelere yaşlılara özel koltuklardan biri boşaldı kadın kocasını çağırdı yanina gel diye o gelmeden ben oturmaya yeltendim kocam gelcek oraya dedi bende bayan hamileyim benim oturmam gerek dedim oturdum bana bir bakışı var yol boyunca boğacak bi kaşık suda hadi erkekler anlamiyo halimizden hemcinslerimiz yapmasın bari bunutunaydinnnnn kizlaaar dun aksam dogum videolari izledim epidural sezeryan normal bu yabancilar nekadar rahat ay acmislar gerine gerine cikarttilar pit pit ben nasil olcam ya insallah cok zorlanmayiz cumleten zaten karardi oralar canim skkin mide eksimesi yanmasi bende devar yediklerim agzima geliyo kusmuyorum ama kizimi asagida hissediyorum kafasi yukarda ayaklar asagda oldugundanmi ne bazen se gobek deligim ustunde anlamiyorum bu bebek nerdee cok sabirsizlaniyorum sona yaklastikca kime benzicek cok heyecanli. ise gitmek benim icinde skinti olmaya basladi artik hareketlerim kisildi sanki bir de dolmusta ayakta gidiyorum yer vermiyorlar ayip birsey hamile halimle yasli binince kalkip yer veriyorum ben cok olmasada artik gebe oldugum belli yani hic dusunce yok bi insanlarda bende 25 yasindaym ama cok farkli bu insanlar neyseeeeee sag salim kucagma alirim insallahana kiz fink atariz
Benim en sinir olduğum şeylerden biri karnı saklamak kimden neden çekilelim anası var babası var. Lcw den leylekli bebekli badi denerken kabinden çıkınca teyzenin biri kizim giymeyin bunları çok ayıp demişti dedim nesi ayıp niye sakliyim ben onunla gurur duyuyorum dedim arkamdan birşeyler söyleniyordu ben ordan giderken.Karnına vurmasına da çok sinir oldum biz dokunmaya korkuyoruz geçen hafifçe vuruyodum kizima cvp vermek icin esim bi kizdi seninde kafana teneke gecirelim sonra vuralim bakalim hosuna gitcekmi dedi oda o durumda suan dedi ilk fırçayı yemis oldumOff ya kadının teki iş yerinde küt diye elini vuruyo sevmek için bende cektim kendimibiz kiyamayip okşuyozz zaten bana gıcık oluyo içten içe belli diyo ben jile giyerdim karnim belli etmesi diye, akıl veriyo sözde dedim utanılacak bisey mi saklayayim ohh ben böyle seviyorum belli olsun karnim hoşuma gidiyo
Canim en guzelini yapıyorsun bilsin ilerde nasıl lazim olacak belli olmaz benim kv oğullarını eğitmiş bu konuda takdir ederim kendisini şimdi eşim cam bile siler çekinmez. Hele kız erkek deyip ayirmiyorlarmi sinir oluyorum benimde oğlum olursa ilerde kıza ne ogretiyorsam onada ogretirim asla kizimi ezdirmem. Seni kutluyorum tatlım bu tutumundan dolayı@NicksizYumurta canim gecen yengemin kizi off keske kiz olmasaymisim kiz olmak cok skici diye isyan ediyodu 6 yasinda. Abisi var bide. O biseye elini surmez. Pc basindan kalkmaz kucuklugunden beride oyle oda simdi 10 yasinda. Yemegi onune gelir onunden kalkar. Kizda illa her ise yardima cagrilir. Bana hep tuhaf gelmistor bu durum. Ayni evde iki cocuga farkli muamele sirf biri kiz biri erkek diyeo yuzden bu konuda cok hassasim. İnsallah dengeli olabilirim. Cunku benim de bi oglum bi kizim olucak. Cinsiyetten dolayi farkli yaklasimlar bana cok terrss
Saol canım onuda çok denedim valla artık ne duysam yapıyorum bi umut.I iremerve1990 geçmiş olsun cnm, gece yatırdığında sadece ayak topuğuna biraz vicks sürüp çorapla uyutmayı dene istersen. İyi geliyor diye duymuştum
Tatlım yanlış hatırlamıyosam emebiliyordu ama araştırmak lazım iyice:)ben doğumdan önce kreme başlıcaz ya o zaman yapayım dedim tedbir gibi olur:)Biz göğüs e surunce bebek emerse zararı olur mu acaba bende evde ayva varken yapayım bari :)
ben.isterim hem anadolu hem avrupa yakasindakiler olarak.bogaz turu falan yapsak herkes icin ortak nokta olur bogazYa kızlar göbüşlerimiz büyümüşken ama daha fazla da ağırlaşmadan bir İstanbul buluşması yapsak artık diyorumyanyana dizilir fotomuzu çekeriz sonra da nasip olursa bebelerimizle birlikte birdaha buluşur bu kez karnımızda değil kucağımızdalarken foto çekeriz, çok güzrl olmaz mı ? Hadi İstanbul anaları ayaklanın yaw
canim sende denedin mi hakiki z.yagini gogsune sirtina surup kagit havluyla saricaksin,iyi geliyormuscanim .Allah yardimcin olsun canim.sifa versinSaol canım onuda çok denedim valla artık ne duysam yapıyorum bi umut.
Geçen sene test yaptırdık alerji çıkmadı ama doktor yinede baharın olur dedi canım.geçen sene tam bu zamanlar başladı ve aylarca sürdü götürmediğimiz doktor kalmadı.en son alerji ve astım uzmanına götürdük astım teşhisi kondu.gerçekten her hastalık gibi buda çok zor canım.keşke normal grip olsa diyoruö bazen en azından bikaç güne geçer.öyle inatçı bi öksürükki aylarca geçmiyo.Canım çok geçmiş olsun.kızının astımı alerjikmi mevsimler de değişmeye başladı tam alerjik hastalık zamanı.kuzucuğun bi an önce iyileşir inşallah.
Yok canım onu hiç denemedim bide onu deneyim belki iyi olurcanim sende denedin mi hakiki z.yagini gogsune sirtina surup kagit havluyla saricaksin,iyi geliyormuscanim .Allah yardimcin olsun canim.sifa versin
ay canim cok mutlu edersin beniiiİsim ver sana da yapayım annesi, netten etiket bebek filan yazınca cikiyodur belki
Canim duyunca paylasayim dedim belki bi işine yarayan olur diye umarım kimsenin yapmasına gerek kalmaz bi sorun yaşamadan sağlıklı emziririz:)Benim pek isime yaramamisti canim bu
Benimde evde var canim duyunca onları atmadan saklamayı düşünüyorum ins lazim olmaz ama insan bu durumda herşeyden medet umar hale geliyor ya ise yararsa diye umarım ihtiyacımız olmaz.Evet canım bende duymuştum jel haline geliyormuş bekletince.bulamam diye düşünüyorsan çekirdeklerini güneşte kurutup saklayabiliyormuşsun ya da aktarlarda satılıyormuş aklında olsun.bende ne olur ne olmaz yapıcam o jeli.
Tsk ederiz teyzesi. Yerim ya onlarin totoslarini sirtlarini ya .Geçmiş olsun canım. Ne tatlı bebeğin göstermiş yüzünü çok şanslısın benimki göstermedi yine poposu sırtı dönüktü bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?