2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

o neymiş öyle yaa. Resmen kendini aşağılamaya yer arıyormuş ki zaten kadın. Evlerden ırak dedikleri tip aynen bu bence! Tepkini koy bence, gelip zarar vermeye kalkmasın bebeğine. Dengesiz yaa!

Kızlar benim arada bir kasik agrim oluyo ama hafifçe böyle . Endişelenmelimiyim daha geçen cuma kontroldeydik doktorum hersey yolunda dedi bi problem görse söylerdi eminim ama bilemedim

Benim pek isime yaramamisti canim bu

Selam kizlar
Bugun dr gittik. Bebişim gayet iyi . Kofte dudakli babasi kilikli.kizima bakin
bu cocuk hic bana benzemicek anladim. Kuzucum 1.7 kg olmus . 3 hafta baya sismanlamis gunes hanim. Yerim ben onu.
Bu gece bacağıma ciddi kramp girdi. Esim ayaga kalkdirdi. Kalkinca iyi geldi haberiniz olsun. Kramp girince ayaga kalkip yurumeye calisin.
Dr da sira beklerden aniden gozlerim kaarardi. Mide bulantisi ayy dedim kocam hemsire cagir ben bayilicam. Acil servise goturduler hemwn tanaiyon düşmüş. Serum felan derken kendime geldim sukur iyiyiz bisimiz yok.

Evet canım bende duymuştum jel haline geliyormuş bekletince.bulamam diye düşünüyorsan çekirdeklerini güneşte kurutup saklayabiliyormuşsun ya da aktarlarda satılıyormuş aklında olsun.bende ne olur ne olmaz yapıcam o jeli.

o neymiş öyle yaa. Resmen kendini aşağılamaya yer arıyormuş ki zaten kadın. Evlerden ırak dedikleri tip aynen bu bence! Tepkini koy bence, gelip zarar vermeye kalkmasın bebeğine. Dengesiz yaa!
Allah akıl fikir versin onlara canım kadın oldukları için ezik ve güçsüzler onlara göre böyle insanlarla muha beti de sevmem uzak durcam karar aldım küt diye vurulur karına Allah korusun plesanta zarar görürse filan ben arkadaşlarım dokunmaya kiyamazdim

Biz göğüs e surunce bebek emerse zararı olur mu acaba bende evde ayva varken yapayım bari :)

Hmm,bana hiç bakilmadi. Bunu doktorun söylemesi gerekmez mi? Nstye girmeye basladiniz mi?
ya benimde hic bana soylenmemisti ilk zamanlar karindan olcmustu 12.haftada ikilideyken.dahada soylememisti.ben kendim teklif ettim.ogrenmek istedim.ben zaten rahim agzinin kapali olup olmamasina hunislesme var mi bakiyorum sen merak etme ama icin rahat olsun olceyim dedi.soyledi sagolsun cunku bayadir burdada konusulunca aklima takilmisti.rahatladim sonra :) nst ye henuz girmedik 32 34 den sonra takip ederiz demisti nst hakkinda

Geçmiş olsun canım. Ne tatlı bebeğin göstermiş yüzünü çok şanslısın benimki göstermedi yine poposu sırtı dönüktü bize

İnşallah canım gerçekten çok zor.bahar geldi bide geçen senede bu zamanlar böyle olmuştu.aylarcada geçirememiştik.bu sefer çabuk geçse bari

Canim Hsonu bende otobüse bindim tam o sırada hamilelere yaşlılara özel koltuklardan biri boşaldı kadın kocasını çağırdı yanina gel diye o gelmeden ben oturmaya yeltendim kocam gelcek oraya dedi bende bayan hamileyim benim oturmam gerek dedim oturdum bana bir bakışı var yol boyunca boğacak bi kaşık suda hadi erkekler anlamiyo halimizden hemcinslerimiz yapmasın bari bunu

Benim en sinir olduğum şeylerden biri karnı saklamak kimden neden çekilelim anası var babası var. Lcw den leylekli bebekli badi denerken kabinden çıkınca teyzenin biri kizim giymeyin bunları çok ayıp demişti dedim nesi ayıp niye sakliyim ben onunla gurur duyuyorum dedim arkamdan birşeyler söyleniyordu ben ordan giderken.Karnına vurmasına da çok sinir oldum biz dokunmaya korkuyoruz geçen hafifçe vuruyodum kizima cvp vermek icin esim bi kizdi seninde kafana teneke gecirelim sonra vuralim bakalim hosuna gitcekmi dedi oda o durumda suan dedi ilk fırçayı yemis oldum

Canim en guzelini yapıyorsun bilsin ilerde nasıl lazim olacak belli olmaz benim kv oğullarını eğitmiş bu konuda takdir ederim kendisini şimdi eşim cam bile siler çekinmez. Hele kız erkek deyip ayirmiyorlarmi sinir oluyorum benimde oğlum olursa ilerde kıza ne ogretiyorsam onada ogretirim asla kizimi ezdirmem. Seni kutluyorum tatlım bu tutumundan dolayı

ben.isterim hem anadolu hem avrupa yakasindakiler olarak.bogaz turu falan yapsak herkes icin ortak nokta olur bogaz her tur uyar gerci benim icin.gununde musait oldugum surece

Canım çok geçmiş olsun.kızının astımı alerjikmi mevsimler de değişmeye başladı tam alerjik hastalık zamanı.kuzucuğun bi an önce iyileşir inşallah.
Geçen sene test yaptırdık alerji çıkmadı ama doktor yinede baharın olur dedi canım.geçen sene tam bu zamanlar başladı ve aylarca sürdü götürmediğimiz doktor kalmadı.en son alerji ve astım uzmanına götürdük astım teşhisi kondu.gerçekten her hastalık gibi buda çok zor canım.keşke normal grip olsa diyoruö bazen en azından bikaç güne geçer.öyle inatçı bi öksürükki aylarca geçmiyo.

Benim pek isime yaramamisti canim bu
Canim duyunca paylasayim dedim belki bi işine yarayan olur diye umarım kimsenin yapmasına gerek kalmaz bi sorun yaşamadan sağlıklı emziririz:)

Benimde evde var canim duyunca onları atmadan saklamayı düşünüyorum ins lazim olmaz ama insan bu durumda herşeyden medet umar hale geliyor ya ise yararsa diye umarım ihtiyacımız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…