- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.781
Ay bunlar ne biçim kadın yaaaAyarsiz ayarsiz valla bak.. Geçen de bi kadının konferans a gitmiş konusu erkeklere kadın şöyle hizmet etmeli, ayağına paspas olmalı, ikinci eş hakkı ver erkeğin bilmem ne, sen çalışsan bile eve gelince eşin yemek hazır olmalı ve sende süslü püslü olmaliymissin .. Dedim o konferans ta sizin ne işiniz vardı, ne dese begenirsin, kitabını almış o zatın(!) imzalatmaya gitmiş kadını bende normal bulmuyorum
Maşallah Güneşimize ne güzel de poz vermişSelam kizlar
Bugun dr gittik. Bebişim gayet iyi . Kofte dudakli babasi kilikli.kizima bakin
Eki Görüntüle 1787053 bu cocuk hic bana benzemicek anladim. Kuzucum 1.7 kg olmus . 3 hafta baya sismanlamis gunes hanim. Yerim ben onu.
Bu gece bacağıma ciddi kramp girdi. Esim ayaga kalkdirdi. Kalkinca iyi geldi haberiniz olsun. Kramp girince ayaga kalkip yurumeye calisin.
Dr da sira beklerden aniden gozlerim kaarardi. Mide bulantisi ayy dedim kocam hemsire cagir ben bayilicam. Acil servise goturduler hemwn tanaiyon düşmüş. Serum felan derken kendime geldim sukur iyiyiz bisimiz yok.
Yavrum ya inşallah uzun sürmez canım;( gerçi astım kronik te Alerjikte olsa herşeyden etkileniyor toz koku deterjan tıkıyor hemen.geçmiş olsun canım.Geçen sene test yaptırdık alerji çıkmadı ama doktor yinede baharın olur dedi canım.geçen sene tam bu zamanlar başladı ve aylarca sürdü götürmediğimiz doktor kalmadı.en son alerji ve astım uzmanına götürdük astım teşhisi kondu.gerçekten her hastalık gibi buda çok zor canım.keşke normal grip olsa diyoruö bazen en azından bikaç güne geçer.öyle inatçı bi öksürükki aylarca geçmiyo.
Cnm bu dediğin gecelik dogumda da giyilebilecek türden mi ben henüz doğum için almadım da. Eger öyleyse bende alayım.Evet hamileler reyonunda . Gri olan boyun tarafında yanlardan çıtçıtlı . Diğeri önden düğmeli . Ama sanırım doğumdan sonra kullanmalık gobus kısmı kıvrımlı değil yanlardan . İlerleYen haftalarda gobus firtlayabilir. Penye olduğu için rahat ama gene de . Ben çok sevdim
Aynen canım hamileyken de hiç cekilmiyo muhabbeti valla eylül de bulusacaz mecburAy bunlar ne biçim kadın yaaainsan kocasina hangi kafayla ikinci eşi uygun görür yaa dinin her türlü geregini yerine getirmisler bi o kalmış gibi davranmalari beni deli ediyor resmen!!! Aman canım ben o kadını görsem bile sinir Küpüne dönerim sen bi de muhatap olmak zorunda kalıyorsun cok şükür ki izne ayrilacaksin kurtulacaksin o ortamdan
Maşallah Güneşimize ne güzel de poz vermişgecmis olsun canim inşallah bi daha yasamazsin öyle şeyler
İnşallah tatlım bunda çabucak geçer benim oglumda ateşli halaİnşallah canım gerçekten çok zor.bahar geldi bide geçen senede bu zamanlar böyle olmuştu.aylarcada geçirememiştik.bu sefer çabuk geçse bari
Geçmiş olsun canımKızlar şuan öyle canım sıkkın ki oglumun 38 derece kv aşşa götürdü ben ateşi düşsün diye ugraşıyorum tartıştım senin niyetin çocuga havale geçirtmekmi diye ya genede götürdü bu nasıl bi zihniyet ben anlamış degilim kimseye tavsiye etmem aynı binada oturmayı
kıyamam canım ya.bademciklerimi şişmiş.ödüm kopuyo yemin ederim bademciği şişcek diye.bizimde çok ateş yapıyo bademcik.en son hasta olduğunda kaç gün ateşlendi.gözüne vurdu ateşi gözü kapandı çok korktuk bişey oldu diye.sende dikkat et canım çok yükselirse boynundan altını yıka ılık suyla.İnşallah tatlım bunda çabucak geçer benim oglumda ateşli hala
Kızlar şuan öyle canım sıkkın ki oglumun 38 derece kv aşşa götürdü ben ateşi düşsün diye ugraşıyorum tartıştım senin niyetin çocuga havale geçirtmekmi diye ya genede götürdü bu nasıl bi zihniyet ben anlamış degilim kimseye tavsiye etmem aynı binada oturmayı
Kızlar selamlar nasılsınız birkaç gündür girmiyordum? Herkes herşey yolunda mıValla 30 hafta olduk heyecan sardı beni yetişecek mi yetişmeyecek mi daha ne alsak geceleri uykular zorlaştı artık kuş uykusu gibi yatıyoruz bebekli uykusuz gecelere şimdiden hazırlık
ablamin da eli yuzu hep lekeydi hamilelikte. ama eser kalmadi sonradan. senin de gecer merak etme.Kizlar bende gebelik lekesi cok oldu. Normaldede yazlari guneste cildim lekelenirdi. Ama kisin kaybolurdu. Simdi her yanim yazdan beter leke. Nasil gecicek bunlar. Gebelikte ilacta kullanilmiyo. Sanirsam emzirirkende kullanikmiyo.
Halbuki gunes koruyucuyu hep kullandim.
ay kizlar bugun ikinci glukoz testimi oldum. ilkinde 50 gr sekerle belirsiz demislerdi. simdi 75 gr sekerle olctuler. bir ac karnina, bir glukoz ictikten sonra bir saat sonra bir de iki saat sonra olmak uzere uc kere kan aldilar. aptal tekniker damarlarimi da bulmayi beceremedi, toplam da 5 kere delik actilar. ellerim kollarim yara bandi icinde. insallah bu sonuncu testtir yaa, bir tane daha yapamayacagim vallahi. 50gr glukozu icerken cok zorlanmistim ama 75gr bayagi kotu yapti beni. iki saattir midem bulaniyor ve bogazim yaniyor.
ve ben yine esime kizdim! niye o bu kadar kolay baba oluyor yaaaa. bu bebek dogdugunda benden cok babaci olursa vallahi kiyametleri koparirim!
o degil sekeri alan bebis de tekmeleyip duruyor beni. bugunku tekmeler karaciger yonunde. azicik da acitiyo mu neee!
Aynı apartmanda oturmak nasıl bir şeydir bilirim, aile apartmanında büyüdüm.. Kaynananın en iyisi uzakta olanıdırgeçmiş olsun inşallah oğlun iyileşecek
Ben de 29un içindeyim ve yetişmeyecek korkusu ister istemez oluyor. Oda takımını almadık henüz ve asıl işler bundan sonra başlıyor. Sizin tamam mı her şey?
ya ben hic yaptirmak istemiyordum da kilolu oldugum icin doktorum cok israr etti. ama gebeligin basindan beri daha 2.5 kilo aldim, bebegin de kilosu normal o yuzden yoktur diye tahmin edip 50gr lik yaptirdik. ama o da gitti belirsiz cikti. iste colde kutup ayisi misali :)Keşke baştan 75lik yaptırsaydın yaa. Bana da bir arkadaşım öyle yaptır demişti 50likte hata çıkarsa 75i de boşuna yaparlar diye.. İşte sende öyle olmuş. Bundan sonra yapmazlar artık. Geçmiş olsun
Bana da geliyor o duygu.. Geçen gün bir yerde yazmıştı bir anne adayı, bir sorun çıkmış ve doktor istirahat vermiş sürekli yatması gerekiyormuş. Kadın hiçbir hazırlığı kendim yapamıyorum keşke önceden yapsaydım yazmış.ya bende de o korku var. ben 27+2 yim bugun. oda da yapmayacagiz aslinda. alacagim bir besigi kaldi, icindeki dosegi, bir de sallanan koltuk alacagim hepsi o. kiyafetleri yikanacak utulenecek. bu hafta sonu da hastaneye gidip bakacagim. fotografcimi tuttum, sadece resimleri cekmesi kaldi. aslinda isleri azalttik ama.. niyeyse surekli geceleri ruyamda bebegimin erken dogdugunu ve bunlarin hic birinin yapilmadigini goruyorum. icimize islemis galiba bu endise!
Ayy eşin aynen benimki gibi valla :) nasıl yer vermezler sen hamilesin yaaa terbiyesizce birde o koltukta oturup aval aval bakmiyorlat miCanim Hsonu bende otobüse bindim tam o sırada hamilelere yaşlılara özel koltuklardan biri boşaldı kadın kocasını çağırdı yanina gel diye o gelmeden ben oturmaya yeltendim kocam gelcek oraya dedi bende bayan hamileyim benim oturmam gerek dedim oturdum bana bir bakışı var yol boyunca boğacak bi kaşık suda hadi erkekler anlamiyo halimizden hemcinslerimiz yapmasın bari bunu
Benim en sinir olduğum şeylerden biri karnı saklamak kimden neden çekilelim anası var babası var. Lcw den leylekli bebekli badi denerken kabinden çıkınca teyzenin biri kizim giymeyin bunları çok ayıp demişti dedim nesi ayıp niye sakliyim ben onunla gurur duyuyorum dedim arkamdan birşeyler söyleniyordu ben ordan giderken.Karnına vurmasına da çok sinir oldum biz dokunmaya korkuyoruz geçen hafifçe vuruyodum kizima cvp vermek icin esim bi kizdi seninde kafana teneke gecirelim sonra vuralim bakalim hosuna gitcekmi dedi oda o durumda suan dedi ilk fırçayı yemis oldum
Canim en guzelini yapıyorsun bilsin ilerde nasıl lazim olacak belli olmaz benim kv oğullarını eğitmiş bu konuda takdir ederim kendisini şimdi eşim cam bile siler çekinmez. Hele kız erkek deyip ayirmiyorlarmi sinir oluyorum benimde oğlum olursa ilerde kıza ne ogretiyorsam onada ogretirim asla kizimi ezdirmem. Seni kutluyorum tatlım bu tutumundan dolayı
Selam kizlar
Bugun dr gittik. Bebişim gayet iyi . Kofte dudakli babasi kilikli.kizima bakin
Eki Görüntüle 1787053 bu cocuk hic bana benzemicek anladim. Kuzucum 1.7 kg olmus . 3 hafta baya sismanlamis gunes hanim. Yerim ben onu.
Bu gece bacağıma ciddi kramp girdi. Esim ayaga kalkdirdi. Kalkinca iyi geldi haberiniz olsun. Kramp girince ayaga kalkip yurumeye calisin.
Dr da sira beklerden aniden gozlerim kaarardi. Mide bulantisi ayy dedim kocam hemsire cagir ben bayilicam. Acil servise goturduler hemwn tanaiyon düşmüş. Serum felan derken kendime geldim sukur iyiyiz bisimiz yok.
ya ben hic yaptirmak istemiyordum da kilolu oldugum icin doktorum cok israr etti. ama gebeligin basindan beri daha 2.5 kilo aldim, bebegin de kilosu normal o yuzden yoktur diye tahmin edip 50gr lik yaptirdik. ama o da gitti belirsiz cikti. iste colde kutup ayisi misali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?