2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay bunlar ne biçim kadın yaaainsan kocasina hangi kafayla ikinci eşi uygun görür yaadinin her türlü geregini yerine getirmisler bi o kalmış gibi davranmalari beni deli ediyor resmen!!! Aman canım ben o kadını görsem bile sinir Küpüne dönerim sen bi de muhatap olmak zorunda kalıyorsun cok şükür ki izne ayrilacaksin kurtulacaksin o ortamdan

Maşallah Güneşimize ne güzel de poz vermiş gecmis olsun canim inşallah bi daha yasamazsin öyle şeyler

Yavrum ya inşallah uzun sürmez canım;( gerçi astım kronik te Alerjikte olsa herşeyden etkileniyor toz koku deterjan tıkıyor hemen.geçmiş olsun canım.

Cnm bu dediğin gecelik dogumda da giyilebilecek türden mi ben henüz doğum için almadım da. Eger öyleyse bende alayım.

Aynen canım hamileyken de hiç cekilmiyo muhabbeti valla eylül de bulusacaz mecbur çok haklisin

Kızlar şuan öyle canım sıkkın ki oglumun 38 derece kv aşşa götürdü ben ateşi düşsün diye ugraşıyorum tartıştım senin niyetin çocuga havale geçirtmekmi diye ya genede götürdü bu nasıl bi zihniyet ben anlamış degilim kimseye tavsiye etmem aynı binada oturmayı

Kızlar selamlar nasılsınız birkaç gündür girmiyordum? Herkes herşey yolunda mı Valla 30 hafta olduk heyecan sardı beni yetişecek mi yetişmeyecek mi daha ne alsak geceleri uykular zorlaştı artık kuş uykusu gibi yatıyoruz bebekli uykusuz gecelere şimdiden hazırlık

Geçmiş olsun canım kendi evine mi götürdü kv.. Herseye karışmasalar olmuyor zaten

İnşallah tatlım bunda çabucak geçer benim oglumda ateşli hala
kıyamam canım ya.bademciklerimi şişmiş.ödüm kopuyo yemin ederim bademciği şişcek diye.bizimde çok ateş yapıyo bademcik.en son hasta olduğunda kaç gün ateşlendi.gözüne vurdu ateşi gözü kapandı çok korktuk bişey oldu diye.sende dikkat et canım çok yükselirse boynundan altını yıka ılık suyla.

Kizlar bende gebelik lekesi cok oldu. Normaldede yazlari guneste cildim lekelenirdi. Ama kisin kaybolurdu. Simdi her yanim yazdan beter leke. Nasil gecicek bunlar. Gebelikte ilacta kullanilmiyo. Sanirsam emzirirkende kullanikmiyo.
Halbuki gunes koruyucuyu hep kullandim.

ay kizlar bugun ikinci glukoz testimi oldum. ilkinde 50 gr sekerle belirsiz demislerdi. simdi 75 gr sekerle olctuler. bir ac karnina, bir glukoz ictikten sonra bir saat sonra bir de iki saat sonra olmak uzere uc kere kan aldilar. aptal tekniker damarlarimi da bulmayi beceremedi, toplam da 5 kere delik actilar. ellerim kollarim yara bandi icinde. insallah bu sonuncu testtir yaa, bir tane daha yapamayacagim vallahi. 50gr glukozu icerken cok zorlanmistim ama 75gr bayagi kotu yapti beni. iki saattir midem bulaniyor ve bogazim yaniyor.
ve ben yine esime kizdim! niye o bu kadar kolay baba oluyor yaaaa. bu bebek dogdugunda benden cok babaci olursa vallahi kiyametleri koparirim!
o degil sekeri alan bebis de tekmeleyip duruyor beni. bugunku tekmeler karaciger yonunde. azicik da acitiyo mu neee!

Aynı apartmanda oturmak nasıl bir şeydir bilirim, aile apartmanında büyüdüm.. Kaynananın en iyisi uzakta olanıdırgeçmiş olsun inşallah oğlun iyileşecek

Ben de 29un içindeyim ve yetişmeyecek korkusu ister istemez oluyor. Oda takımını almadık henüz ve asıl işler bundan sonra başlıyor. Sizin tamam mı her şey?

ablamin da eli yuzu hep lekeydi hamilelikte. ama eser kalmadi sonradan. senin de gecer merak etme.
benim de gobegim cok catladi. gunde uc kere nemlendirici kullanmama ragmen! ben de benim kirmiziliklarin rengi sonradan acilacakmis diye avutuyorum kendimi.

Keşke baştan 75lik yaptırsaydın yaa. Bana da bir arkadaşım öyle yaptır demişti 50likte hata çıkarsa 75i de boşuna yaparlar diye.. İşte sende öyle olmuş. Bundan sonra yapmazlar artık. Geçmiş olsun

ya bende de o korku var. ben 27+2 yim bugun. oda da yapmayacagiz aslinda. alacagim bir besigi kaldi, icindeki dosegi, bir de sallanan koltuk alacagim hepsi o. kiyafetleri yikanacak utulenecek. bu hafta sonu da hastaneye gidip bakacagim. fotografcimi tuttum, sadece resimleri cekmesi kaldi. aslinda isleri azalttik ama.. niyeyse surekli geceleri ruyamda bebegimin erken dogdugunu ve bunlarin hic birinin yapilmadigini goruyorum. icimize islemis galiba bu endise!

ya ben hic yaptirmak istemiyordum da kilolu oldugum icin doktorum cok israr etti. ama gebeligin basindan beri daha 2.5 kilo aldim, bebegin de kilosu normal o yuzden yoktur diye tahmin edip 50gr lik yaptirdik. ama o da gitti belirsiz cikti. iste colde kutup ayisi misali :)

Bana da geliyor o duygu.. Geçen gün bir yerde yazmıştı bir anne adayı, bir sorun çıkmış ve doktor istirahat vermiş sürekli yatması gerekiyormuş. Kadın hiçbir hazırlığı kendim yapamıyorum keşke önceden yapsaydım yazmış. böyle olmayız inşallah

Ayy eşin aynen benimki gibi valla :) nasıl yer vermezler sen hamilesin yaaa terbiyesizce birde o koltukta oturup aval aval bakmiyorlat mi vallahi tepem atiyo sen gençlerden yer iste tatlım bende öyle yapıyorum mecbur kalınca düşüncesizlerse başka napcan .. Ay benimde kadına tekme tokat dalasim geldi karnima vurunca

Maşallah bebişe =) babasının da aynıysa köfte dudaklı olack Karnın mı açtı neden öyle oldu ki?

Bana doktor gerek yok dedi yaptırmadım o yüzden. Umarım sonuçta şeker çıkmaz da zorlanmazsın

kzbnvemira o ne biçim kadınmış ya . Kadın kadının halinden anlasa bari terbiyesiz.! Karnına vuran kadına da ayrı sinir oldum, sen kim oluyorsun da vuruyorsun yanikadının kadına yaptığını erkek yapmıyor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…