2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım çok geçmiş olsun yavruna da
Ya bu kvler niye böyle oluyo anlamıyorum üzülme akşam eşine söyle böyle yaptı diye de

Kızlar hayırlı akşamlar, Bugün sürekli oturdum iş yerinde valla uykum geldi yavruşumda benim gibi içerde uyudu sanırım çok sakindi. oturmuşken 2 hafta sonraki yiğenimin doğum günü partisi için su etiketi, hediyelik etiketler tasarlayım dedim, tabi biraz yarım kaldı ama kendimi tutamadım sizinle de paylaşmak istedim, nasıl buldunuz??

Ayva çok önemli sonrasında bebek emerken yaralar için ve zararsız, bebek sürdükten sonra da temizlemeden emebiliyor.
Bir arkadaşım yaz ortasında internetten 70 TL ye ayva siparişi vermek zorunda kalmıştı =)
Ben de o yüzden kıştan stok yaptım dondurucuya. Eğer hala varsa çekirdek stoğu yapın derim

evet ben de o korkuyla alinmasi gereken herseyi aldim. sadece buyuk esyalar kaldi. onlari da gittim magazada begendim de bir tek almadim. odama koyacagim ya, daraltmasin sonra alinir dedim.
Hamilelik cok belirsiz birsey yaaa.. ne zaman ne olacagini bilemiyor insan. ben simdi bebek esyalarini yikasam mi yikamasam mi diye dusunuyorum. annem cok erken daha uc ay var diyor. gun yaklasinca yikarsin tertemiz diyor. ama o yapilmadi diye benim icim icimi yiyor

Kızlar yardım edin nolur 20lik dişim apse yapmış çok ağrıyoooo eşim gelse doktora gidicem ama onlar da bişey yapamaz dimi ? Var mı tavsiyesi olan ?

Ben oda yapmicam şimdi canım beşiğini aldık içini aldık dolabını yaptırdık kıyafetlerde tamam aslında ufak tefek eksikler kaldı ama yinede insan deneyimsiz olunca azmış gibi geliyor.. Bikaç haftayada çantamı hazırlamak istiyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin miniklerimiz

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık şanslı yeğen ne güzel

Kıyafetler için ben de erken diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyelim

Kızlar yardım edin nolur 20lik dişim apse yapmış çok ağrıyoooo eşim gelse doktora gidicem ama onlar da bişey yapamaz dimi ? Var mı tavsiyesi olan ?

Bende de benzer bir şey oldu doktoruma sordum çok ağrırsa tedavi edilmekte zarar olmadığını söyledi, yani acıya dayanamayacak haldeysen çekebiliyorlar bile

Canım apse zararlı bebek için bildiğim kadarıyla ama artık baya ilerledik gene zararı olur mu bilmiyorum doktora git ama kendi doktoruma sormadan kullanma.ilaç ben hamileliğin başında yaşadım aynı sıkıntıyı antibiyotik kullandım geçti çok zarar veriyodu bana artık

Kıyafetlerin az mı yeterli mi olduğunu nasıl anlıycaz ki ben emin olamıyorum. Deneyimli arkadaşlar da fazla almayın giymeden küçülüyor diyor

Kizlar bu 28. Haftada mide bulantisi ne ya . Resmen ilk aylar gibi midem bulaniyo neden acaba. Kontrolumede daha var
Canım son zamanlarda insan yeniden başa dönüyor gerçekten o yorgunluklar o mide bulantıları yeniden geliyor muhtemelen ondandir ama çok rahatsız ediyosa git doktora yeniden

Kıyafetlerin az mı yeterli mi olduğunu nasıl anlıycaz ki ben emin olamıyorum. Deneyimli arkadaşlar da fazla almayın giymeden küçülüyor diyor
Benimde beynimi yiyo bu az al büyüyo daha var diyen arkadaşım bile var rahat ol diyen ve ben de gerçekten yeni yeni başladım

ayy nası yaptın öylece kocaman kocaman buzluğa mı attın, yoksa sadece çekirdeklerini mi ayırdın??

Ay derdi ne de alıp götürüyor ateşli cocugu yaa sen de git peşinden canım ya da eşine söyle alın doktora götürün. Cok sinir oldum yaa

Ayy bebislerden sebep uyanmak agrilarla uyanmaktan daha iyidir sanırım bu arada profil resmine bayıldım canim

Ay canim inşallah sonucun iyi çıkar da cektigin eziyeye değer. Eeee minikler artık eskisi kadar minik değil can yakmaya başladılar

Ellerine sağlık canım pek güzel olmus yegenine mutlu yıllar diliyorum

guz_1 hakkaten köfte dudaklı bi prenses çok güzel olacak canım ilk kez mi tansiyonun dustu aman dikkat et tek başına çıkma dışarı

Aynen canım ozaman minişlerimiz için uyanıcaz inşallah.. Ayy sağol tatlım benimm

Saol canım benim, istersen sana da hazırlayabilirim. Oğluşuma da hazırladım. keçelerimi, kolonya şişelerimi hazırlarsam onlara yapıştırcam ama çok üşeniyom.
Ay canım benim ya söylemen bile yetti çok sağol ben beceremiyorum diye bir arkadaşa hazırlattım etiketlerimi sağolsun o yaptı tekrardan sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…