- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.801
Canım çok geçmiş olsun yavruna daKızlar şuan öyle canım sıkkın ki oglumun 38 derece kv aşşa götürdü ben ateşi düşsün diye ugraşıyorum tartıştım senin niyetin çocuga havale geçirtmekmi diye ya genede götürdü bu nasıl bi zihniyet ben anlamış degilim kimseye tavsiye etmem aynı binada oturmayı
Slm kızlar nasılsınız bu aralar ben gibi herkeste var galiba bel ağrıları Allah beterinden saklasin alalim minnoslari kucagimizabugün tesadüfen birşey öğrendim unutmadan sizlerde paylaşalım dedim göğüs ağrısı çatlaklar için 8-10 adet ayva çekirdeğini bi fincana koyup üstüne su doldurup bir gece karanlık bi oda da bekletip sabah pansuman yapmak iyi geliyormuş umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ama aklımızda bulunsun dedim hala ayva mevsimi devam ederken yaza bulamayabiliriz kenara stok yapmakta fayda var ama kendimizi de ona sartlandirmayalim. Bol sütlü goguslerimiz emen miniklerimiz olsun
evet ben de o korkuyla alinmasi gereken herseyi aldim. sadece buyuk esyalar kaldi. onlari da gittim magazada begendim de bir tek almadim. odama koyacagim ya, daraltmasin sonra alinir dedim.Bana da geliyor o duygu.. Geçen gün bir yerde yazmıştı bir anne adayı, bir sorun çıkmış ve doktor istirahat vermiş sürekli yatması gerekiyormuş. Kadın hiçbir hazırlığı kendim yapamıyorum keşke önceden yapsaydım yazmış.böyle olmayız inşallah
Ben oda yapmicam şimdi canım beşiğini aldık içini aldık dolabını yaptırdık kıyafetlerde tamam aslında ufak tefek eksikler kaldı ama yinede insan deneyimsiz olunca azmış gibi geliyor.. Bikaç haftayada çantamı hazırlamak istiyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin miniklerimizAynı apartmanda oturmak nasıl bir şeydir bilirim, aile apartmanında büyüdüm.. Kaynananın en iyisi uzakta olanıdırgeçmiş olsun inşallah oğlun iyileşecek
Ben de 29un içindeyim ve yetişmeyecek korkusu ister istemez oluyor. Oda takımını almadık henüz ve asıl işler bundan sonra başlıyor. Sizin tamam mı her şey?
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık şanslı yeğen ne güzelKızlar hayırlı akşamlar, Bugün sürekli oturdum iş yerinde valla uykum geldi yavruşumda benim gibi içerde uyudu sanırım çok sakindi. oturmuşken 2 hafta sonraki yiğenimin doğum günü partisi için su etiketi, hediyelik etiketler tasarlayım dedim, tabi biraz yarım kaldı ama kendimi tutamadım sizinle de paylaşmak istedim, nasıl buldunuz??
Eki Görüntüle 1787232
Eki Görüntüle 1787233
evet ben de o korkuyla alinmasi gereken herseyi aldim. sadece buyuk esyalar kaldi. onlari da gittim magazada begendim de bir tek almadim. odama koyacagim ya, daraltmasin sonra alinir dedim.
Hamilelik cok belirsiz birsey yaaa.. ne zaman ne olacagini bilemiyor insan. ben simdi bebek esyalarini yikasam mi yikamasam mi diye dusunuyorum. annem cok erken daha uc ay var diyor. gun yaklasinca yikarsin tertemiz diyor. ama o yapilmadi diye benim icim icimi yiyor
Kızlar yardım edin nolur 20lik dişim apse yapmış çok ağrıyooooeşim gelse doktora gidicem ama onlar da bişey yapamaz dimi ? Var mı tavsiyesi olan ?
Canım apse zararlı bebek için bildiğim kadarıyla ama artık baya ilerledik gene zararı olur mu bilmiyorum doktora git ama kendi doktoruma sormadan kullanma.ilaç ben hamileliğin başında yaşadım aynı sıkıntıyı antibiyotik kullandım geçti çok zarar veriyodu bana artıkKızlar yardım edin nolur 20lik dişim apse yapmış çok ağrıyooooeşim gelse doktora gidicem ama onlar da bişey yapamaz dimi ? Var mı tavsiyesi olan ?
Kıyafetlerin az mı yeterli mi olduğunu nasıl anlıycaz ki ben emin olamıyorum. Deneyimli arkadaşlar da fazla almayın giymeden küçülüyor diyorBen oda yapmicam şimdi canım beşiğini aldık içini aldık dolabını yaptırdık kıyafetlerde tamam aslında ufak tefek eksikler kaldı ama yinede insan deneyimsiz olunca azmış gibi geliyor.. Bikaç haftayada çantamı hazırlamak istiyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin miniklerimiz
Canım son zamanlarda insan yeniden başa dönüyor gerçekten o yorgunluklar o mide bulantıları yeniden geliyor muhtemelen ondandir ama çok rahatsız ediyosa git doktora yenidenKizlar bu 28. Haftada mide bulantisi ne ya . Resmen ilk aylar gibi midem bulaniyo neden acaba. Kontrolumede daha var
Benimde beynimi yiyo bu az al büyüyo daha var diyen arkadaşım bile var rahat ol diyen ve ben de gerçekten yeni yeni başladımKıyafetlerin az mı yeterli mi olduğunu nasıl anlıycaz ki ben emin olamıyorum. Deneyimli arkadaşlar da fazla almayın giymeden küçülüyor diyor
Ayva çok önemli sonrasında bebek emerken yaralar için ve zararsız, bebek sürdükten sonra da temizlemeden emebiliyor.
Bir arkadaşım yaz ortasında internetten 70 TL ye ayva siparişi vermek zorunda kalmıştı =)
Ben de o yüzden kıştan stok yaptım dondurucuya. Eğer hala varsa çekirdek stoğu yapın derim
Ay derdi ne de alıp götürüyor ateşli cocugu yaa sen de git peşinden canım ya da eşine söyle alın doktora götürün. Cok sinir oldum yaaKızlar şuan öyle canım sıkkın ki oglumun 38 derece kv aşşa götürdü ben ateşi düşsün diye ugraşıyorum tartıştım senin niyetin çocuga havale geçirtmekmi diye ya genede götürdü bu nasıl bi zihniyet ben anlamış degilim kimseye tavsiye etmem aynı binada oturmayı
Ayy bebislerden sebep uyanmak agrilarla uyanmaktan daha iyidir sanırımKızlar selamlar nasılsınız birkaç gündür girmiyordum? Herkes herşey yolunda mıValla 30 hafta olduk heyecan sardı beni yetişecek mi yetişmeyecek mi daha ne alsak geceleri uykular zorlaştı artık kuş uykusu gibi yatıyoruz bebekli uykusuz gecelere şimdiden hazırlık
Ay canim inşallah sonucun iyi çıkar da cektigin eziyeye değer. Eeee minikler artık eskisi kadar minik değil can yakmaya başladılaray kizlar bugun ikinci glukoz testimi oldum. ilkinde 50 gr sekerle belirsiz demislerdi. simdi 75 gr sekerle olctuler. bir ac karnina, bir glukoz ictikten sonra bir saat sonra bir de iki saat sonra olmak uzere uc kere kan aldilar. aptal tekniker damarlarimi da bulmayi beceremedi, toplam da 5 kere delik actilar. ellerim kollarim yara bandi icinde. insallah bu sonuncu testtir yaa, bir tane daha yapamayacagim vallahi. 50gr glukozu icerken cok zorlanmistim ama 75gr bayagi kotu yapti beni. iki saattir midem bulaniyor ve bogazim yaniyor.
ve ben yine esime kizdim! niye o bu kadar kolay baba oluyor yaaaa. bu bebek dogdugunda benden cok babaci olursa vallahi kiyametleri koparirim!
o degil sekeri alan bebis de tekmeleyip duruyor beni. bugunku tekmeler karaciger yonunde. azicik da acitiyo mu neee!
Ellerine sağlık canım pek güzel olmusKızlar hayırlı akşamlar, Bugün sürekli oturdum iş yerinde valla uykum geldi yavruşumda benim gibi içerde uyudu sanırım çok sakindi. oturmuşken 2 hafta sonraki yiğenimin doğum günü partisi için su etiketi, hediyelik etiketler tasarlayım dedim, tabi biraz yarım kaldı ama kendimi tutamadım sizinle de paylaşmak istedim, nasıl buldunuz??
Eki Görüntüle 1787232
Eki Görüntüle 1787233
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık şanslı yeğen ne güzel
ayy nası yaptın öylece kocaman kocaman buzluğa mı attın, yoksa sadece çekirdeklerini mi ayırdın??
Aynen canım ozaman minişlerimiz için uyanıcaz inşallah.. Ayy sağol tatlım benimmAy derdi ne de alıp götürüyor ateşli cocugu yaa sen de git peşinden canım ya da eşine söyle alın doktora götürün. Cok sinir oldum yaa
Ayy bebislerden sebep uyanmak agrilarla uyanmaktan daha iyidir sanırımbu arada profil resmine bayıldım canim
Ay canim inşallah sonucun iyi çıkar da cektigin eziyeye değer. Eeee minikler artık eskisi kadar minik değil can yakmaya başladılar
Ellerine sağlık canım pek güzel olmusyegenine mutlu yıllar diliyorum
Ay canım benim ya söylemen bile yetti çok sağolSaol canım benim, istersen sana da hazırlayabilirim. Oğluşuma da hazırladım. keçelerimi, kolonya şişelerimi hazırlarsam onlara yapıştırcam ama çok üşeniyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?