- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.821
Ara olan agrilsr normal canim. Cok sk olup dayanilmiycak hale gelirse mutlaka dr una haber vermen gerekirKızlar benim arada bir kasik agrim oluyo ama hafifçe böyle . Endişelenmelimiyim daha geçen cuma kontroldeydik doktorum hersey yolunda dedi bi problem görse söylerdi eminim ama bilemedim
Hicbi zararinyok canim hatta faydali diye duydum. Ben emziriyuodum oylece.Biz göğüs e surunce bebek emerse zararı olur mu acaba bende evde ayva varken yapayım bari :)
merhaba canım, ben de 35. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. ben de çabuk yorulmaya başladım ama çalışamayacak durumda değilim. bebişimle doğumdan sonra daha fazla zaman geçirmek için mükün olduğunca geç çıkmaya çalışıcam. aslında 36-37. haftalara kadar çalışan arkadaşlar oldu ama benim 2. çocuk yaşım da var sanırım dayanamam. 32. haftanın dolduğu gün doktorundan çalışabilir raporu alıp kurumuna teslim ediyorsun ki çalıştığın süreler doğum sonrası iznine aktarılsın...
Ben birde kendi cocugumla ilgili durumlarda cevremden lafimi esirgemem pek. Cevremden aman o erkek cocugubyapmasin gibi laflar duyarsamda hemen terslrrim. Benimde ters tarafimi bilen bilir cok karismazlar banaCanim Hsonu bende otobüse bindim tam o sırada hamilelere yaşlılara özel koltuklardan biri boşaldı kadın kocasını çağırdı yanina gel diye o gelmeden ben oturmaya yeltendim kocam gelcek oraya dedi bende bayan hamileyim benim oturmam gerek dedim oturdum bana bir bakışı var yol boyunca boğacak bi kaşık suda hadi erkekler anlamiyo halimizden hemcinslerimiz yapmasın bari bunu
Benim en sinir olduğum şeylerden biri karnı saklamak kimden neden çekilelim anası var babası var. Lcw den leylekli bebekli badi denerken kabinden çıkınca teyzenin biri kizim giymeyin bunları çok ayıp demişti dedim nesi ayıp niye sakliyim ben onunla gurur duyuyorum dedim arkamdan birşeyler söyleniyordu ben ordan giderken.Karnına vurmasına da çok sinir oldum biz dokunmaya korkuyoruz geçen hafifçe vuruyodum kizima cvp vermek icin esim bi kizdi seninde kafana teneke gecirelim sonra vuralim bakalim hosuna gitcekmi dedi oda o durumda suan dedi ilk fırçayı yemis oldum
Canim en guzelini yapıyorsun bilsin ilerde nasıl lazim olacak belli olmaz benim kv oğullarını eğitmiş bu konuda takdir ederim kendisini şimdi eşim cam bile siler çekinmez. Hele kız erkek deyip ayirmiyorlarmi sinir oluyorum benimde oğlum olursa ilerde kıza ne ogretiyorsam onada ogretirim asla kizimi ezdirmem. Seni kutluyorum tatlım bu tutumundan dolayı
Benim en tirstigim konu o doğumdan çok onla korkuyorumHicbi zararinyok canim hatta faydali diye duydum. Ben emziriyuodum oylece.
Ama ben meme ucu yaralari icin en cok zeytinyagindan memnun kaldim. Surup oyle emziriyodum. Emzirme bittikren sonra sutumle islatip kuruduktan sonra yine yagliyodum. İnsallah hicbirinizde olmaz boyule sournlasr. Coj zor meme agrisi
Ay insallah kimsenin ihtiyaci kalmaz canim. Gozumdrn yaslar geliyodu. 40 gun ne cektim yaaCanim duyunca paylasayim dedim belki bi işine yarayan olur diye umarım kimsenin yapmasına gerek kalmaz bi sorun yaşamadan sağlıklı emziririz:)
Benimde evde var canim duyunca onları atmadan saklamayı düşünüyorum ins lazim olmaz ama insan bu durumda herşeyden medet umar hale geliyor ya ise yararsa diye umarım ihtiyacımız olmaz.
Hey allahim yaa hastaykrn mi ozlrmis torununuKızlar şuan öyle canım sıkkın ki oglumun 38 derece kv aşşa götürdü ben ateşi düşsün diye ugraşıyorum tartıştım senin niyetin çocuga havale geçirtmekmi diye ya genede götürdü bu nasıl bi zihniyet ben anlamış degilim kimseye tavsiye etmem aynı binada oturmayı
Vayyy bu ne güzellik tatlımmmKızlar selamlar nasılsınız birkaç gündür girmiyordum? Herkes herşey yolunda mıValla 30 hafta olduk heyecan sardı beni yetişecek mi yetişmeyecek mi daha ne alsak geceleri uykular zorlaştı artık kuş uykusu gibi yatıyoruz bebekli uykusuz gecelere şimdiden hazırlık
Ahh canımm çok iyi anlıyorum seni. Zira şeker yüklemesinde bende feci zorlanmıştım. Birde o aptal teknikere bendeee çookk teesüflerimi bildiriyorum. İlet lütfennnay kizlar bugun ikinci glukoz testimi oldum. ilkinde 50 gr sekerle belirsiz demislerdi. simdi 75 gr sekerle olctuler. bir ac karnina, bir glukoz ictikten sonra bir saat sonra bir de iki saat sonra olmak uzere uc kere kan aldilar. aptal tekniker damarlarimi da bulmayi beceremedi, toplam da 5 kere delik actilar. ellerim kollarim yara bandi icinde. insallah bu sonuncu testtir yaa, bir tane daha yapamayacagim vallahi. 50gr glukozu icerken cok zorlanmistim ama 75gr bayagi kotu yapti beni. iki saattir midem bulaniyor ve bogazim yaniyor.
ve ben yine esime kizdim! niye o bu kadar kolay baba oluyor yaaaa. bu bebek dogdugunda benden cok babaci olursa vallahi kiyametleri koparirim!
o degil sekeri alan bebis de tekmeleyip duruyor beni. bugunku tekmeler karaciger yonunde. azicik da acitiyo mu neee!
Kızlarrrrr üç hafta sonra doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 35. hafta ayrılmayı planlıyorum doktor doğum tarihi olarak 8 Mayıs dedi bu nedenle 8 Nisan tarihinde yani bir ay önceden izine ayrılmış olacağım iple çekiyorummmm işe gidip gelmekten çok sıkıldımmmmm
Bence giyilebilir doğumdan sonra da falan ama tabi bak bida atiyim foto. Ben hastanede daha uzun gecelik ve kollu düşünüyorm. Kararı sen ver istersenCnm bu dediğin gecelik dogumda da giyilebilecek türden mi ben henüz doğum için almadım da. Eger öyleyse bende alayım.
Tsk. Ederiz teyzesi kofteeee dudaklarina guull yanaklarina diye sevicem dogsundaguz_1 hakkaten köfte dudaklı bi prenses çok güzel olacak canım ilk kez mi tansiyonun dustu aman dikkat et tek başına çıkma dışarı
Canim bu yazını yeni okudum aynen benim de böyle bir de yakın arkadaşlarım ben hamile kalmadan yok uğraşmam daha küçük diyenler ya ben de 2. Yi istiyorum demeye başladı nerden aldın nerden aldın sürekli onların doğurduğu zamanda vardı dediğin gibi bizim yapıp aldıklarımız ama zevk yok İşte onlarda doğurup copy paste yapacaklar :) benimkiler de bide benim aldıklarımi alıp kendi zevkleriymis gibi paylaşma olayı var bazen ağzım açık kalıyorum inanKızlar sizinde çevrenizde var mı bilmiyorum.. Hamile kaldıktan sonra çevremde birçok insan bende ikinciyi yapcam, bende senin gibi şunu şunu yapcam diyip duruyorlar ki onlarda en fazla 2 3 yıl önce doğurdular onların zamanında da herşey vardı kendileri yapmadılar.. Şimdi benim herşeyimi deli gibi merak edip sorguluyorlar söylemediğimde yada bebeğin ultrason fotoğrafıda dahil olmak üzere tüm yaptıklarımı göndermediğimde trip atıyorlarherkesten uzaklaşasım var niye böyle oldu bilmiyorm. Birtek siZinle paylaşınca heyecanımı içim çok rahat oluyor..
Haha toplanalım dedim ama lafta kalacak gibi görünüyor cnm yaa, pek geri dönüş yok@Minipiti istanbulu topluyorrr.
Bravoooo
Toplaşın tanışın kızlarrrr
Bende izmir için hareket başlatıyorum. Hadi bakalım kimler vardı izmirdenn. Bizde toplanalım şekerlerrr
Tsk. Ederiz teyzesi . Kahvalti yapip hemen ciktik anlamadim bende neden oldu. Dr meyve suyu aldirdi esime. Muaynaneden cikarkende tatliyi kes diyoMaşallah bebişe =) babasının da aynıysa köfte dudaklı olackKarnın mı açtı neden öyle oldu ki?
ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?