2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benim arada bir kasik agrim oluyo ama hafifçe böyle . Endişelenmelimiyim daha geçen cuma kontroldeydik doktorum hersey yolunda dedi bi problem görse söylerdi eminim ama bilemedim
Ara olan agrilsr normal canim. Cok sk olup dayanilmiycak hale gelirse mutlaka dr una haber vermen gerekir

Biz göğüs e surunce bebek emerse zararı olur mu acaba bende evde ayva varken yapayım bari :)
Hicbi zararinyok canim hatta faydali diye duydum. Ben emziriyuodum oylece.
Ama ben meme ucu yaralari icin en cok zeytinyagindan memnun kaldim. Surup oyle emziriyodum. Emzirme bittikren sonra sutumle islatip kuruduktan sonra yine yagliyodum. İnsallah hicbirinizde olmaz boyule sournlasr. Coj zor meme agrisi

Saol canım, valla benim iş yüküm günü gününe uymadığı için ve izinli günlerim eşimle aynı olmayınca hazırlıklarımı yapamıyorum acaba izne ayrılsam mı diye düşünüyorum o yüzden. peki bişi daha sorcam bu çalışabilir raporunu devlet hastanelerinden de alabiliyoruz dimi, şimdi ben özele gidiyorum devlet hastnesindeki bi doktor bu raporu neye göre veriyor? sonuçta beni takip eden doktor değil? Eşim,raporu Devletten alırız diyo ama sonuçta bizi takip eden Dr. olmadığı için "çalışamaz raporu verir" diye de endişe ediyorum??

Ben birde kendi cocugumla ilgili durumlarda cevremden lafimi esirgemem pek. Cevremden aman o erkek cocugubyapmasin gibi laflar duyarsamda hemen terslrrim. Benimde ters tarafimi bilen bilir cok karismazlar bana
Cunku cocugun bakimiyla vs ilgili insalar karismayi mudahale etmeyi coj seviyorlar. Ben oglumun yemeklerini ek gidaya basladigimiz ilk donbemlerde yanimda tasiyordum. Bazi tipler anlamsiz bulkuyordu hep boyle ayrimi hazirlicaksin falan diyorlardi. Kirmadan lafimi soylerim anlamazsa bi dahakine kiradabilirim hic umrumda olmaz

İyi akşamlar kızlar. Tüm gün aralarda okudum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım
eryesil ay tatlım senle sarma konusunda pişti olmuşuz. Ne zamandır aklıma düşmüştü. Annem istanbulda kv amasyada olunca eşim gitmiş dışardan almış. Ama cıkkk hiç beğenmedim Neyse dedim şöyle minnak bir tencerede olsa sarayım. Lakinnn o kadarına bile çok yoruldum. Ama oğluşun canı istemiş olacakki hiç aklımdan çıkmadı
Ay böyle yazıyoruz ama inşallah sizin canınız çekmez kızlarrr
Şimdi yorgunluktan yığıldım kaldım. Hamilelikte yalnızlık çok zormuşş

Benim en tirstigim konu o doğumdan çok onla korkuyorum inşallah yaşamayız

Ay insallah kimsenin ihtiyaci kalmaz canim. Gozumdrn yaslar geliyodu. 40 gun ne cektim yaa

Hey allahim yaa hastaykrn mi ozlrmis torununu
Ay sinir oluyroum boylr kv lere allah sabir versin tatlim. Ogluna cook grcmis olsun

cananarya canım çok geçmiş olsun oğluşa. Ama lütfen babannesi bile olsa böyle durumlarda kimseye taviz verme. Ateşli olduğunda asla yanından ayırma. Kv ne söz geçmiyorsa sen git onun yanında otur. Anlat kendisine. Mesela deki " bak anne ben sırf çocuğumun başında olmak için şuan geldim burda oturuyorum". Yani akıl vermek gibi olmasın asla ama bu ateş mevzusu çok önemli biliyorsun. Tekrar geçmiş olsun...

I iremerve1990 tatlım senin prensesinede çok geçmiş olsun
Hemencik geçsin gitsin inşallah...

Vayyy bu ne güzellik tatlımmm
Maşallah diyorum
Profil resmine bayıldım
O heyecan benide sardı. Artık görmediğim bebişimi özlemenin saçmalığı ile boğuşuyorum
Ay walla ben çok özlüyorum bebeğimi. Hayırlısıyla kavuşalım artık hepimiz yavrularımıza

Ahh canımm çok iyi anlıyorum seni. Zira şeker yüklemesinde bende feci zorlanmıştım. Birde o aptal teknikere bendeee çookk teesüflerimi bildiriyorum. İlet lütfennn
Beceriksizmidir nedir yahuuu !
Neyse sonuçlar güzel gelsin inşallah diyelim. Bu arada evettt ilk 2 sene pek babacı oluyor tümm bebekler
Lakin sonra gün oluyor devran dönüyor e ibre anneyi gösteriyor
2 yaşından sonra anneci bebeler geliiyorrrr

Canim calisabilir raporu aldıktan sonra 35 de yeniden rapor almaya gerek var mı

Cnm bu dediğin gecelik dogumda da giyilebilecek türden mi ben henüz doğum için almadım da. Eger öyleyse bende alayım.
Bence giyilebilir doğumdan sonra da falan ama tabi bak bida atiyim foto. Ben hastanede daha uzun gecelik ve kollu düşünüyorm. Kararı sen ver istersen

Eklentiler

• 2016-03-02 10.45.52.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 89
guz_1 hakkaten köfte dudaklı bi prenses çok güzel olacak canım ilk kez mi tansiyonun dustu aman dikkat et tek başına çıkma dışarı
Tsk. Ederiz teyzesi kofteeee dudaklarina guull yanaklarina diye sevicem dogsunda

Bir kac ay once yine boyle olmuştu. Ama ben ihlamurdan sanmistim. Benim genelde tansiyonum yuksek seyreder pek aliskin değilim oyle göz kararmalarina bayilma hallerime.

Canim bu yazını yeni okudum aynen benim de böyle bir de yakın arkadaşlarım ben hamile kalmadan yok uğraşmam daha küçük diyenler ya ben de 2. Yi istiyorum demeye başladı nerden aldın nerden aldın sürekli onların doğurduğu zamanda vardı dediğin gibi bizim yapıp aldıklarımız ama zevk yok İşte onlarda doğurup copy paste yapacaklar :) benimkiler de bide benim aldıklarımi alıp kendi zevkleriymis gibi paylaşma olayı var bazen ağzım açık kalıyorum inan bu arada o uzaklaşma bende de oldu en yakın arkadaşım bile artık bi garip geliyo bana yaklaşımı sanki nazar degircek gibi konuşuyo ne bilim belki yanlış belki hamilelikten ama çoğu kişi samimiyetsiz geliyo nedense :/

@Minipiti istanbulu topluyorrr.
Bravoooo
Toplaşın tanışın kızlarrrr
Bende izmir için hareket başlatıyorum. Hadi bakalım kimler vardı izmirdenn. Bizde toplanalım şekerlerrr
Haha toplanalım dedim ama lafta kalacak gibi görünüyor cnm yaa, pek geri dönüş yok hayırlısı bakalım inşallah siz de biz de toplaşabiliriz

Maşallah bebişe =) babasının da aynıysa köfte dudaklı olack Karnın mı açtı neden öyle oldu ki?

ın
Tsk. Ederiz teyzesi . Kahvalti yapip hemen ciktik anlamadim bende neden oldu. Dr meyve suyu aldirdi esime. Muaynaneden cikarkende tatliyi kes diyo. Sabah cayi sekersiz ictim bak basima neler geldi. Tatlisiz olmazz dr haniiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…