2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Eklentiler

• 2016-03-02-19-33-25-750.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 2016-03-02-19-32-52-263.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 2016-03-02-19-31-56-087.webp
    7 KB · Görüntüleme: 86
  • 2016-03-02-19-31-00-454.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar yardım edin nolur 20lik dişim apse yapmış çok ağrıyoooo eşim gelse doktora gidicem ama onlar da bişey yapamaz dimi ? Var mı tavsiyesi olan ?
Canım. Ben dolgu yaptırdım falan.ilaç vermiyorlar ama. Muhtemelen çekerler dişini ona az miktarda uyuşturucu iğne yapio yani. Film çekmek gerekmese tüm işlemleri yapiolar

Ben pek sanmiyorum gececegini. Onumuz yaz . Benim yazin zaten artardi. Napalim artik anne olmaz zor zanaaat.
Benim catlaklar eskiden vardi zati. Simdilik onlarla idare ediyoruz. Yenisi olmadi. Ana mutlaka olacaktir daha 2 ay var. Ben niveanin dusta vucut kreminden baska bisi kullanmadim simdiye kadar. Gecen aksam asiri gerilince benim gobek evde nemlendiricili masaj yagi vardi ondan surdum bakalim insallah. Cok olmaz. Gecene esim karnima dokunup kiiizziimm anneni hor kullanma daha bana lazim diyo baba kiz parsellediler heryerimizi. Anlasma yapmalar basladi

Kizlar bu 28. Haftada mide bulantisi ne ya . Resmen ilk aylar gibi midem bulaniyo neden acaba. Kontrolumede daha var
Benim ilk aylar bulanmadiiiii hiç hem de. Ama şimdi ki sen den gerideyim de.böyle midem çok kötü oluo yemekten sonra . Peki sen çıkarıyor musun. Benim çıkacak gibi oluo ama yapmıyorum soda falan içiyorum

Ayy hakikaten inşallah kimsenin canı çekmez ben.is yaptım diye yazdım öyle birden
Evet çok yorucu artık herşey bende başından beri yalnızım hamileliğin eşim.var sadece ne yapalım yakında yavrularımız gelecek inşallah

Yaa çok kıskanıyorum buluşmaları kimse yok ki kayseriden pek var mı yoksa

En iyisini yapıyorsun canım insanlar herseye burnunu sokmaya bayılır lafını esirgemiyceksinki ikinciye bisey diyemesinler. Ek gıdaya geçtiğimiz dönemde sürsün hep görüşmelerimiz bizde deneyimlerinden faydalanalim canım :)

Ay insallah kimsenin ihtiyaci kalmaz canim. Gozumdrn yaslar geliyodu. 40 gun ne cektim yaa
Inanirmisin doğumdan çok emzirememekten korkuyorum canım ins olmaz öyle biseyde doya doya emziririz kuzulari.

Kızlar lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı kolumda denedim sanırım işe yarar bisey haber vereyim dedim
Kizzz içim bi fena oldu görünce ay çıkar göğüs uçlarımizda kullanmaya gerek kalmaz bide vakumlamis kolun moraracak çıkar çıkar

Bunu çıktı alıp evlerin kapısına asmak lazım eve girmeden bi okusun gelen ki ona gore davransin

@Minipiti istanbulu topluyorrr.
Bravoooo
Toplaşın tanışın kızlarrrr
Bende izmir için hareket başlatıyorum. Hadi bakalım kimler vardı izmirdenn. Bizde toplanalım şekerlerrr
Izmirden bende varım canim. Madem on ayak olucan bu ise ilk sayfada yaziyor sanorsam izmirlileri etiket yap . Herkes duzenli okuyamiyor arada kaynamasin.

Birazda kilo meselesine deginelim

Benim bebeis 1 hafta onde 1730 olmus ama dr 300 gr asagi yukari oynar dedi.
Ben 13 kiloyu asiyorum artik sonum hayir olsun. Bir istah bir istah

Senden beter ben varım +14 biz tam standart a goreyiz kiloda

Ay insallah kimsenin ihtiyaci kalmaz canim. Gozumdrn yaslar geliyodu. 40 gun ne cektim yaa
Canım bnm sen yine 40 gün çekmişsin.ben 3kere mastit oldum sıtma ateş ve maalesf abtibiyotik.zaten snrada sağarak verdim hep.o yüzden bu bebeğimi çok emzirmek istiyorum ama şimdiden meme uçlarım kötüleşmeye başladı.ilk gebeliğimdeki gibi.

ay ben pek bi duyarsizlastim yaaa tatlım acıtmadı inş ucu çıkar gerek olmaz tabi önlem amaçlı bu da ay uzulmeyeyim bi de emziremiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…