- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.841
Güldürdün beni canım yaKızlar lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı kolumda denedim sanırım işe yarar bisey haber vereyim dedim
Ayyy merakimdan hemen yaptımGüldürdün beni canım yaişe yarar inşallah, zaten bi çıksa bebek bi iki kez tuttu mu tamamdır sonra bi daha istesen de düz durmuyor
Canım. Ben dolgu yaptırdım falan.ilaç vermiyorlar ama. Muhtemelen çekerler dişini ona az miktarda uyuşturucu iğne yapio yani. Film çekmek gerekmese tüm işlemleri yapiolarKızlar yardım edin nolur 20lik dişim apse yapmış çok ağrıyooooeşim gelse doktora gidicem ama onlar da bişey yapamaz dimi ? Var mı tavsiyesi olan ?
İzmir aydın muğla denizli neresi olursa geliriz oğluşla:))süper olur ama doğumdan sonra olur benimki canım@Minipiti istanbulu topluyorrr.
Bravoooo
Toplaşın tanışın kızlarrrr
Bende izmir için hareket başlatıyorum. Hadi bakalım kimler vardı izmirdenn. Bizde toplanalım şekerlerrr
Ben pek sanmiyorum gececegini. Onumuz yaz . Benim yazin zaten artardi. Napalim artik anne olmaz zor zanaaat.ablamin da eli yuzu hep lekeydi hamilelikte. ama eser kalmadi sonradan. senin de gecer merak etme.
benim de gobegim cok catladi. gunde uc kere nemlendirici kullanmama ragmen! ben de benim kirmiziliklarin rengi sonradan acilacakmis diye avutuyorum kendimi.
Benim ilk aylar bulanmadiiiii hiç hem de. Ama şimdi ki sen den gerideyim de.böyle midem çok kötü oluo yemekten sonra . Peki sen çıkarıyor musun. Benim çıkacak gibi oluo ama yapmıyorum soda falan içiyorumKizlar bu 28. Haftada mide bulantisi ne ya . Resmen ilk aylar gibi midem bulaniyo neden acaba. Kontrolumede daha var
Tamam cnm sağolasın.Bence giyilebilir doğumdan sonra da falan ama tabi bak bida atiyim foto. Ben hastanede daha uzun gecelik ve kollu düşünüyorm. Kararı sen ver istersen
Ayy hakikaten inşallah kimsenin canı çekmez ben.is yaptım diye yazdım öyle birdenİyi akşamlar kızlar. Tüm gün aralarda okudum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım
eryesil ay tatlım senle sarma konusunda pişti olmuşuz. Ne zamandır aklıma düşmüştü. Annem istanbulda kv amasyada olunca eşim gitmiş dışardan almış. Ama cıkkk hiç beğenmedim Neyse dedim şöyle minnak bir tencerede olsa sarayım. Lakinnn o kadarına bile çok yoruldum. Ama oğluşun canı istemiş olacakki hiç aklımdan çıkmadı
Ay böyle yazıyoruz ama inşallah sizin canınız çekmez kızlarrr
Şimdi yorgunluktan yığıldım kaldım. Hamilelikte yalnızlık çok zormuşş
İnann ebnde dogumdan cok ondan korkuyorum. Cok cektim cunkuBenim en tirstigim konu o doğumdan çok onla korkuyoruminşallah yaşamayız
En iyisini yapıyorsun canım insanlar herseye burnunu sokmaya bayılır lafını esirgemiyceksinki ikinciye bisey diyemesinler. Ek gıdaya geçtiğimiz dönemde sürsün hep görüşmelerimiz bizde deneyimlerinden faydalanalim canım :)Ben birde kendi cocugumla ilgili durumlarda cevremden lafimi esirgemem pek. Cevremden aman o erkek cocugubyapmasin gibi laflar duyarsamda hemen terslrrim. Benimde ters tarafimi bilen bilir cok karismazlar bana
Cunku cocugun bakimiyla vs ilgili insalar karismayi mudahale etmeyi coj seviyorlar. Ben oglumun yemeklerini ek gidaya basladigimiz ilk donbemlerde yanimda tasiyordum. Bazi tipler anlamsiz bulkuyordu hep boyle ayrimi hazirlicaksin falan diyorlardi. Kirmadan lafimi soylerim anlamazsa bi dahakine kiradabilirim hic umrumda olmaz
Inanirmisin doğumdan çok emzirememekten korkuyorum canım ins olmaz öyle biseyde doya doya emziririz kuzulari.Ay insallah kimsenin ihtiyaci kalmaz canim. Gozumdrn yaslar geliyodu. 40 gun ne cektim yaa
Kizzz içim bi fena oldu görünce ay çıkar göğüs uçlarımizda kullanmaya gerek kalmaz bide vakumlamis kolun moraracak çıkar çıkarKızlar lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı kolumda denedim sanırım işe yarar bisey haber vereyim dedim
Bunu çıktı alıp evlerin kapısına asmak lazım eve girmeden bi okusun gelen ki ona gore davransin
Izmirden bende varım canim. Madem on ayak olucan bu ise ilk sayfada yaziyor sanorsam izmirlileri etiket yap . Herkes duzenli okuyamiyor arada kaynamasin.@Minipiti istanbulu topluyorrr.
Bravoooo
Toplaşın tanışın kızlarrrr
Bende izmir için hareket başlatıyorum. Hadi bakalım kimler vardı izmirdenn. Bizde toplanalım şekerlerrr
Birazda kilo meselesine deginelim
Giris kapisina asmak lazim bunu
Senden beter ben varımIzmirden bende varım canim. Madem on ayak olucan bu ise ilk sayfada yaziyor sanorsam izmirlileri etiket yap . Herkes duzenli okuyamiyor arada kaynamasin.
Benim bebeis 1 hafta onde 1730 olmus ama dr 300 gr asagi yukari oynar dedi.
Ben 13 kiloyu asiyorum artik sonum hayir olsun. Bir istah bir istah
Canım bnm sen yine 40 gün çekmişsin.ben 3kere mastit oldum sıtma ateş ve maalesf abtibiyotik.zaten snrada sağarak verdim hep.o yüzden bu bebeğimi çok emzirmek istiyorum ama şimdiden meme uçlarım kötüleşmeye başladı.ilk gebeliğimdeki gibi.Ay insallah kimsenin ihtiyaci kalmaz canim. Gozumdrn yaslar geliyodu. 40 gun ne cektim yaa
En iyisini yapıyorsun canım insanlar herseye burnunu sokmaya bayılır lafını esirgemiyceksinki ikinciye bisey diyemesinler. Ek gıdaya geçtiğimiz dönemde sürsün hep görüşmelerimiz bizde deneyimlerinden faydalanalim canım :)
Inanirmisin doğumdan çok emzirememekten korkuyorum canım ins olmaz öyle biseyde doya doya emziririz kuzulari.
Kizzz içim bi fena oldu görünce ay çıkar göğüs uçlarımizda kullanmaya gerek kalmaz bide vakumlamis kolun moraracak çıkar çıkar
Bunu çıktı alıp evlerin kapısına asmak lazım eve girmeden bi okusun gelen ki ona gore davransin
Ayy canimm inş bu sefer rahat olursun ben göğüs kalkanı silikon uç krem valla ne varsa aldım korkumdan tam teşkilatİnann ebnde dogumdan cok ondan korkuyorum. Cok cektim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?