2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Doya doya emzirdim oglkusumu iki yasina kadar, ama ilk 40 gun dayabmasi cidden zordu, o agriya dayanamayip birakan bile oluyordur bence.insaallah cabucak atlartiriz

Ay bide ates yapiyo dimi.onu yasamadim bende. Ama bu emzirme isi cidden cok zahmetli

Ayy inşallah son olur bitanem öyle sev o dudakları sıkası gelir insanın vallahi

Valla bizimki sürpriz yapar da erkek olursa buradan bir defne bebişe yollarım artık
Çok erken davranamıyo insan ama sürpriz heran oşabilir tabi :)

Umarim yasamayiz. Isin püf noktasi siyah kismin hepsini bebisin agzina sokmakmis. Sadece ucunu verince cekerken yara yaparmis. Subat ve mart annelerinden anladigim bu. Merakli melahat is basinda
Bende duymuştum onu sen ara ara yokla onları bizi de bilgilendirme

ay ben pek bi duyarsizlastim yaaa tatlım acıtmadı inş ucu çıkar gerek olmaz tabi önlem amaçlı bu da ay uzulmeyeyim bi de emziremiyorum diye
Ay ne bileyim benim içim bi fena oldu niyeyse. Ben kendimi sartlandirip almadım canım hastanenin etrafında bin tane eczane var gider alir eşim uc çıkarıcı sut sagma mak falan sadece göğüs pedi ve göğüs ucu kremi aldim kremi her yerde 32haftadan itibaren kullanmaya baslayin diyor uclari cok uyarmadan hizla surun diyorlar ctesi dr a gidicem gitmisken sorarim haberlesiriz canım.

Ay canim inşallah sonucun iyi çıkar da cektigin eziyeye değer. Eeee minikler artık eskisi kadar minik değil can yakmaya başladılar

Insallah sekerim, saol. ay vallahi simdi bizimki 1 kilo kadarmis, ona ragmen boyle acitiyorsa bir iki aya napacagiz bilemiyorum ben. gecen gun dogum fotocusu icin resim bakiyordum, kadin bebegin tartida fotosunu cekmis 4 kg 87 gr. esim aa ne guzel tombis dogmus sevmesi ne iyidir derken ben kadin nasil dogurmus bunuuu, yaziiiiiiiik diye gozleri yasli baktim resime.

Ah ahh demekki heryerde var bu insanlardan.. Bende hemen hemen herkesten uzaklaştım hamilelik hali midir yoksa gerçekten bu insanlar böyleydi de hamile olmam gerçeği görmeme vesile mi oldu bilmiyorum. Doğuracağım hastaneye kadar yarış var o hastane yıllardır orda duruyor sende 2 3 sene önce doğurmuşsun gitseydin zamanında.. Birde dediğin gibi aldıklarImı yaptıklarımı kendi yapmış gibi anlatmıyolar mı gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum :)) Ha birde bana bir toplumda hamileliğim ile ilgili bebekle ilgili bir soru sorduklarında benden önce atlayanlar var :)) kendilerini anlatanlar :)) yaZık diyorum ben artık başka diyecek söz yok bunlara

nneeeeeee! simdi 9 ay bekledigimiz yetmiyor bir de ilk iki sene babasini sevmesini mi izliceeez? kustum ben ya oynamiyorum! bu ne bicim is.

Geçmiş olsun canım kendi evine mi götürdü kv.. Herseye karışmasalar olmuyor zaten
Evet canım kendi evine götürdü ateşi çıkmıştı acile gittik tabi tartıştım böyle yapmasam dı başımıza bunlar gelmezdi
Evet tatlım bademcikler şiş acile gittik yeni geldik deposilin yaptırdık kv le Bu konu yüzünden bi ogluma kendine anne dedirtiyor bende çok sinirlendim tartıştık
Amin Canım inşallah valla bu yıl bu hastalık ne zordu

ay hayatim benim ablam da ayni senin gibi. o da gunese hic cikmaz, yuz kremleri hep en yuksek faktorlu koruyucudur. benim yegenim 5 mayis da dogmustu 11 sene once. o zaman yaza gecmis miydi hemen hatirlamiyorum ama sonra sonra gecti. senin de muhakkak gecicektir sakin uzme kendini.
valla bu catlaklarla benim basim belada. ben kiloluyum ve omur boyu 20 kg aldim 20 kg verdim. her sene boyle oynadi ama tek catlagim yoktu su ana kadar.... gebelikten beri gobegimin her yeri catladi. sabah vazelin suruyorum. isten donunce lierac in jelini kullaniyorum, yatmadan once de coconut yagi suruyor esim. ona ragmen bana misin demedi. zaten timsah derisi gibi oldu cildim yaaa hayatimda hic bu kadar kurudugumu bilmem.

Kızlar soluma yatamıyorum ya kaburgalarım kemiklerim acıyor resmen yastıklar fln artk fayda etmiyor siz de oluyor mu (
al benden de o kadar! onume gelen herkes bol bol uyu diyor anlasmis gibi. ama ben yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum. omuzlarim curudu resmen. ben bi sagima bi soluma donup uyuyorum geceleri ama isin komik yani bebegim sevmiyor yan yatmami. ne tarafima donsem illa o tarafi tekmeliyor iktiriyor.
ne zaman sirt ustu yatsam hemen sakinlesiyor ama zararli diye gece oyle uyumuyorum. bu son aylar cok zor olacak herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…