2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Maşallah canim çok tatli gozukuyorsunu oglusunla birlikte. İnşallah daha cok zorlanmadan istedigin tarihe kadar calisabilirsin. Sonradan izin yapmak daha mantikli gercekten

Maşallah anneye de oğluşa da

Ay bu da bizden "Bahar"lı çiçekli göbüş olsun Hava 16 dereceymis hemen bi çarşıyı pazarı turlayip gelelim biz
Sooooonnnnnn 62 gün +12yi de gördük
Eki Görüntüle 1786242
ay maşallah resimde çok tatlısınız.......:)........inşallah kısa bir zamanda kucağına alma sevincini de yaşarsın.....Allah nazarlardan korusun....kardeşim...

Geçmiş olsun canım, bebekler son 2 hafta içinde bile dönebiliyormuş, o yüzden endişe etme. kasık bölgesinden ittirdiği için ağrı yapıyordur sanırım ki doktorun da bahsetmiş. oturduğunda ayaklarını yerden yukarda tutabileceğin bir şey varsa onu altına al öyle otur belki rahatlatır.
Benim bebişte 28-29. haftada döndü. Doktor bi sorun görmedi ama ablam biraz garip karşıladı, "niye bu kadar erken döndü, yoksa erken doğum mu olacak" falan. O yüzden doktorun durumunu normal görüyorsa yapcak bişi yok tatlım, bebeğimiz için herşeyi çekeceğiz

Banada aynısını söyledi bakalım kontrole gittiğimizde durum nasıl olacak. Döner ona acayip baskı oluyor.
benimde bebegim kafa yukarida yan durus pozisyonundaymis soylediginde bende biraz kafama takmistim ama doktorum suan gayet normal, son haftalara dogru donebilirler hatta anda donen bile oluyormus.simdiden pozisyona takilmamak gerek dedi.sagolsun kendisi normal dogum konusunda beni cok destekliyor her seferinde,umarim hersey yolunda giderde basarabilirim :) basarabilirizzzzz

Kesinlikle canım, hiç acele etmeyin gelmeleri için, anne karnında geçirdikleri bir günün bile onlara o kadar faydadı var ki. Ne de olsa kavuşacağımız gün de gelecek hayırlısıyla

Ya bu 3 gundur sertlesme niye bitmiyo kendini bukadar sertlesdirip toplamasi normalmi yaaaa,ayaga kalkinca resmen asagiya baski yapio , galiba erken gelcek

Benim bebeğim döndü mu dönmedi mi bilmiyorum ama iki gündür bende de kasik ağrısı oluyor arada bir ama hafif öyle çok rahatsız etmiyor bu ara çok yordum kendimi ona yoruyor um ama sen şiddetli diyorsun bi doktorunla görüş istersen

kızlar son 60 günden merhaba ama gittikce zorlaşıyor kasık ve bel ağrısı nefes almakta zorlanıyorum işte son bir ayım ama çok zor geliyor gitmek
Ayy ikimizin günü aynı canım aynen nefes almak bile zorlaşıyor. Allah yardimcin olsun ben evde bile uflaya puflaya kipirdiyorum bi de çalışıyorsunuz size iki kat sabır versin Allah...

Kesinlikle canım, hiç acele etmeyin gelmeleri için, anne karnında geçirdikleri bir günün bile onlara o kadar faydadı var ki. Ne de olsa kavuşacağımız gün de gelecek hayırlısıyla
Aynen canim ya Allah kısmet ederse bir ömür birlikte olacağız nasil olsa o kadar bekledik birkac hafta daha bekleyiveririz ne olacak sanki

Ya bu 3 gundur sertlesme niye bitmiyo kendini bukadar sertlesdirip toplamasi normalmi yaaaa,ayaga kalkinca resmen asagiya baski yapio , galiba erken gelcek
Korkma canım benim de sertlesmeler arttı hatta geçen hafta ntsye de girdim rahim kasılması değilmiş küçük hanımın poposu sırtı falanmis. Sen de istersen bi git doktora kasılma mı degil mi öğren icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…