- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.941
Anneler, dogumlarimiza 2 ay kaldi nasilizKvler anneler bebegimizin buyume tarzina simdiden karisiyo mu.. Ben savusturmaya devam ediyorum artik kendi eski adetlerini gundeme getiriyolar.
Evet tuzlu ve karbonatlı suyla gargara yapmak iyi geldi bir de buzla tampon yaptım denemediğim kalmadı ama işe yaramış gibi görünüyor şimdilik yeşekkür ederim canımbolca.sert bir sekilde fircalicaksin.apsesi siskinligi inecek zamanla.rahatlarsin.tuzlu suylada gargara yap.
ben de kv de anne de karışamıyor benden çekinio ama bende bir abi ve yenge var düşman başına en son sinirlendim çocuk benim kural benim size ne yaa diye bastım yaygarayı o günden beri sesleri çıkmıostres henüz başlamadı bende, hatta ne ara bu zamana geldik şaşkınım. Çok hızlı geçti sanki!
Adetler konusundan ben de muzdarip durumdayım. kv saolsun hiç bişey dediği yok kadıncağızın ağzı var dili yok. bişey istesem yapar, istemesem susar. Ama annem şimdiden tutturdu yok sarı yemeni olması şart yok odasında bu lazım şu lazım. Halı böyle olacak yatak şöyle olacak dolap bilmem ne olacak. Doğum olduğunda napıcam bilmiyorum daha şimdiden başladık çatışmaya!
Bende de yemek sonrası mide yanmalari başladı mide kapakcigi bebek büyüdüğü için baskidan tam kapanamiyormus o sebep oluyormus sanırım Dr bole bsi demişti gaviscon ya da rennie öneriyorlarGünaydın kızlar nasılsınız?
Biz bugün çok kötüyüz yine müthiş bir mide yanması mide ekşimesi ile uyandık öldürücem kendimi artık acıdan...Sabaha kadar uyumamış yemek yemişim gibi adeta şişkinlik..
Bu çok iyi yaaaGünaydın annislerle onların pitirciklari. Bizim bugün kan tahlil sonuclarimiz çıkacak aile hekimine gitcez almaya bakalım son durumlar ne :) ne güzel demiş bebe kim ne dusunur diye yasamayi biraktim diye bosverin sizde oyle yapın yok kilo aldin yok sen bakamazsin bu bebeğe vs. laflarını he deyin geçinki yipranmayin en güzel cevabı dogunca veririz biz gucluyuz biz anneyiz herkese mutlu günler :))Eki Görüntüle 1787618
Günaydın kızlar nasılsınız?
Biz bugün çok kötüyüz yine müthiş bir mide yanması mide ekşimesi ile uyandık öldürücem kendimi artık acıdan...Sabaha kadar uyumamış yemek yemişim gibi adeta şişkinlik..
P PembePaltolu kızlar buydu gecelikler çok lohusa geceliği gibi değil ama güzel bence evde kullanmak için aldım ben fiyatı da uygun http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik-2-li/2438087/485849
İlacım bitince denemiştim canım evet gerçekten fayda ediyoMide yanmasına ibrahim Saraçoğlu soğuk iki üç yudum süt öneriyor bi yarım saat kadar iyi gelir diyor sonra yine yanma baslayabilir diyor iki üç yudum süt yine içilir o anda diyor ilk gebeliğimde çok işe yaramisti ama aynen yazdığım gibi çok değil iki üç yudum süt icilecek
şurup başlarda kullanmıştım cnım 12sinde kontrolüm var tekrar sölücem doktorumaŞurup falan kullandın mı hiç canım? Benim de ara ara oluyor mide yanmalarım, rennie duo iyi geliyor. En azından 2-3 saat idare ediyor.
ben süte hamile olduğum için mecburiyetten için hele soğuğuğnu midemi alsalar gene içemem kiMide yanmasına ibrahim Saraçoğlu soğuk iki üç yudum süt öneriyor bi yarım saat kadar iyi gelir diyor sonra yine yanma baslayabilir diyor iki üç yudum süt yine içilir o anda diyor ilk gebeliğimde çok işe yaramisti ama aynen yazdığım gibi çok değil iki üç yudum süt icilecek
Ayvasını yiyip çekirdeklerini koydum sadece
şurup başlarda kullanmıştım cnım 12sinde kontrolüm var tekrar sölücem doktoruma
tamam canım birisi yeşil elma çok iyi geldi dedi bugün onu da denicemBence bekleme 12 sini telefondan doktoruna ulaş, onay verirse alıp kullanmaya başla.
Benim doktorum 2-3 tane yazıyor valla, benim de gebeliğin başında yanmalarım olmuştu, günde 6 tatlı kaşığına kadar kullanabilirsin demişti.
Ogrendim ben artik tecrubeliyim derrsin canim. Karistyirtma cocuklatina. Yardim baska sey mudahale baska sey.zaten annesi olarak sen hasta olsun istemezsin gerekeni yaparsin birdr calismiyorsun onun alip goturmesine hiicc gerek yok. Ay ben burdan rahatsiz oldum kadindan insallah mesafe koyabilirsin canimBelkide genç oyüzden ama hep bu yüzden benimkide aynı kafada oglumu oraya bırakacağım sanıyor ama asla öyle bişey olamaz çocugu dolduruyor bide benim oglum hiç kimsenin elinden yemek yemez asla aşşa indigimde orda yemez evimizden başka bi yerde yedircem zaten oglumun bronşiti var güvenip ben bırakmam ben çalışmıyorum iki çocuguma gayet güzel bakarım başka işim yok ama çalışan annelere de asla tavsiye etmem emin olun bakıcı daha güzel yetiştitir buarada oglunu kv dogunca bana 3 ay yıkattırmadı bunda öyle bişey olmuycak hep kendileri biliyolar
Gunaydin canim. Hemen iki yudum soguk sut ic bastirir.Günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?