2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlarr biz tum cicilerimizi yikadik utuledik sira geldi hastane cantasi hazirlamaaya
Simdi cantaya neler koymam lazim hazirlayan varsa bir el ativersin
Birde hastane cikisi icin 1 tane 10lu set 2 tane 5li set aldim. Arkadaslarim 10lu seti cok sevdiler bunu ilk dogumhaneye verme ilk kusmugu cikmaz batar takim. Hastaneden cikarken giydiririz diolar. Haklida olabilirler belki. Ama bende o cicilerle gorsem cici cici kizimi diyorum. Aklim karisti napsam ki

Bende o konuda kararsısızım, güzelleri sonraya saklayıp odaya geldikten sonra annelerimiz değiştirebilir mi acaba? çanta için de biraz daha erken geliyo bana da ,33-34 de hazırlamayı düşünüyorum.

Oh oh miss gibi kokmustur simdi ciciler
Canim ben de arkadaslarin gibi düşünüyorum sonuçta yikanmadan giydirilecek. 1 tane 10lu 2 tane 5li bi de ekstradan tulum koydum.
Ilk doğum aninda 5lilerden birii verecegim. Takım gibi olsun diye ona uygun penye battaniye aldim. Ic zıbın falan koydum yanına. 10lu takımı arkadasim almıştı onu hatira saklamak istiyorum o yüzden hastaneden çıkarken giydirecegim batmasin diye

Canım bilmediğinden daha doğrusu emin olmadığından soruyorum bebekleri dogunca yikamiyorlarmi bazı yerde yikanmasin üstündeki pudra kalsın diyorlar onu korunmuş bazı yerde de yıkıyorlar çok kanlı olduğu için diye biliyorum tam olarak doğrusu ne? Bende 10lu takımı veririm diyordum ama şimdi kafam karıştı açıkçası bende bi onlu iki beşli bide tulum ayrıca citcitli badi falan koyarım diyorum canım.

Canım benim bildiğim sadece üstün körü kanını siliyorlar vücudunun kaplı olduğu verniks tabakasina zarar vermemek icin. O yüzden ben de ilk etapta 5li takım verecegim kanlı kalmış olursa diye.dedigin gibi çıtçıtlı badi de koydum. Ama tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir.

Ay hadi güzel haberlerle gel canim bol bol hasret gider minişinle

Slm bayanlar
Ilk kizimda 2013 agustos annelerini takip etmistim
Simdiki kizim icinde sizi buldum insallah mayis 2016 annesi olcam
Tahmini dogum tarihim 21 mayis bugun kontrole gittim 28 hafta 4 gunluk oldum doktorum 29. Haftanin icerisindesin dedi kilosu 1300gr
Benide araniza kabul eder misiniz

Evet o tabaka çok yararliymış ilk 24- 48 saat yikanmasa faydası varmis o bide hastanenin tutumuna bağlı sanırım öğrenmek lazim ne yapıyorlar diye evet tecrubeli anneler paylasin bizle tecrubelerinizi. Gerci tatlim sen aramızdaki ilk ogrenecek annelerden biri olacaksin dort gozle sizi beklicez biz galiba daha gec doğuracak anneler olarak.

Kızlar evet bebekleri yıkamıyolar siliyorlar hastanede benim oglum doğduğunda hiç kan falan yoktu tertemiz de normal dogum yaptığım için gördüm öyle kıyafetleri f az lan pis olmadı ama Kanlıca olabilir bencede en mantıklısı hastaneden çıkarken giydirmek

Bende o konuda kararsısızım, güzelleri sonraya saklayıp odaya geldikten sonra annelerimiz değiştirebilir mi acaba? çanta için de biraz daha erken geliyo bana da ,33-34 de hazırlamayı düşünüyorum.
Aynen ilk emzirmede kusunca geçmiyor diyolar ama oburununde hevesi var ne bilim ben biraz pimpirikli biriyim canm tirsarim panik yaparim hemen. Her seyim hazir olcak kafam rahat etsin. Allah korusun erken dogum diye de bir sey var basimiza gelebilcek

Yok canım erken ayrılabiliyorsun. Bizim arkadaşların çoğu raporu aldılar ve hepsi 35'te pes ettiler sanırım benimde öyle olur diye düşünüyorum çok ta riske atmaya gerek yok

Ayy bende oyle yapim madem ya. Bende aldim battaniye ama duz renk bulabildim 5lilere uygun cok basit olmaz dimi ya.

Canım bende normal doğum yaptım ama kızım tertemizdi hiç bişey yoktu üstünde kan filan.göbeği düşenekadarda yıkamadık.o ilk kokusu acayip güzel oluyo koklamaya doyum olmuyo.

Ben oğlumda hastane çıkısını ucuz birşey alıp vermiştim. bir dahada kullanmadım. cünkü sadece siliniyor kafası falan kanlı kalıyor.

Ohhh ne güzel cnm darısı başıma hangi deterjanı kullandın

Hosgeldin aramiza canim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…