- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.961
Ohh supert canim. Cok sevindim. Minikler skic sarilmis annesineGunaydin kizlar cok sukur bugun 31+0 olduk daeisi 36 ya insallah
ayy ne demek güzelimmmcanimmmm ellerine emegine saglikk,cok cok tedekkurederim tatlimcok mutlu ettin beni
Ayyy o da zor olsa gerek! ben hiç gidiklanmadim o şekilde ama hiç de sevmem gidiklanmayi :) hoş kim sever değil mi? Benim bazen karaciğerime galiba çok tekme atıyor ve acıtıyor. Geçen gün dayanamadım. Hem de biraz acaba bebiş görüyor mu diye merak ettik. Eşim karnima lamba tuttu. Benim kitapta gözleri açıldığı için artık yüksek ışıktan hoşlanmaz kaçar diyordu. Hakikaten yer değiştirdi. Ben bir ara azıcık rahat ettim ama sonra yine bebiş istediği yere yerleşti ve ciğere tekmeler yine başladı! İnatçı işte, babası kılıklı :))hehehee aynısı bende de oluyor, sadece sola doğru zaten yatamıyorum, ama ne zaman sağa ya da sola yatsam hemen başlıyor bizim oğlan tepiklemeye. Bir de öyle böyle değil, normalde de gıdıklanırım şu karnın alt kısımlarından inatla oraya sallıyor tekmelerini!dur oğlum gıdıklanıyorum diyorum ama anlamıyor ki yavrucak! Ayağa falan mı kalkmaya çalışıyor anlamıyorum ama kahkahalarla fırlatıyor beni yataktan!
doğduğunda söylicem sen karnımdayken çok gıdıkladın beni diye
çok tatlısınız maşallah size..biz de +16 kilodayız artık çalışmak zorlaştı be :) bebiş için dayanıoozzzGünaydınnn tatlış anneler sabah işe gitmek icin yola koyulanlardanız bizde yavastan agırlasıyoruz :) 37.haftaya kadar devammm inşş bisey cıkmazsa dogum sonrasına iznim kalırsa minnakımla zaman geciririm diye sabrediyoruz bakalım patronum sagolsun 9:30 16:30 yaptı iş saatlerimide :)masa bası olmasa işim zor olabilirdi tabi sizde durumlar nasıl bizim göbiş büyüdü iyice teyzoslarımmm +12 kiloya selam olsunnn
cok tsklerrr evet cnm dogru valla minnaklar icin devammm dogum tarihlerimizde aynıymıs masallah :)çok tatlısınız maşallah size..biz de +16 kilodayız artık çalışmak zorlaştı be :) bebiş için dayanıoozzz
Maasallah annesine ve tatlı bebişineGünaydınnn tatlış anneler sabah işe gitmek icin yola koyulanlardanız bizde yavastan agırlasıyoruz :) 37.haftaya kadar devammm inşş bisey cıkmazsa dogum sonrasına iznim kalsınnn minnakımla zaman geciririm diye sabrediyoruz bakalım patronum sagolsun 9:30 16:30 yaptı iş saatlerimide :)masa bası olmasa işim zor olabilirdi tabi sizde durumlar nasıl bizim göbiş büyüdü iyice teyzoslarımmm +12 kiloya selam olsunnn
Aaa aynısını dün ben anneme dedim!! Ablamı arayıp şikayet etti beni. Kardeşin illa bebeği erken doğuracak. Böyle söyleye söyleye en sonunda gelir bu bebek dedi :) annemler hep bana dokuz ay nasıl durdun ananın karnında diye sorarlar, şimdi de diyor ki, o kolaymış bu sabırsız dokuz ay kendi bebeğini tasiyamiyor karnında.bu konuda ben de kararsız kalıyorum hep, annem niye hala hazır değilsin ya erken gelirse diye fırçalıyor beni, ben de zamanında gelirse bu sefer de tozlanmış olacak ya bebeğe zarar verirse diye düşünüyorum. Sanırım en iyisi şimdiden yapıp sonra zaman olursa tekrar yıkayıp ütülemek. Bu sayede hem acil durumlar için hazır olunur hem de temiz olur, sadece iki kere yıkamış oluruz daha hiç giyilmeden :)
Tatlım inşallah bundan sonra mesafeli olacam can ciğer kuzu sarması olunca sürekli müdahale ama yok artk kızlar çok teşekür ederim hepinize iyi varsınızOgrendim ben artik tecrubeliyim derrsin canim. Karistyirtma cocuklatina. Yardim baska sey mudahale baska sey.zaten annesi olarak sen hasta olsun istemezsin gerekeni yaparsin birdr calismiyorsun onun alip goturmesine hiicc gerek yok. Ay ben burdan rahatsiz oldum kadindan insallah mesafe koyabilirsin canim
:) ay nerde bende öyle şans şekerim. Kesin babaci olur bu. Top peşinden kosucam diye tutturur. Futboldan da hiç hazmetmem. Gittim başka memleketten adam aldım. Adamların ülkesinde bir tane futbol seven adama denk geldim. Tanıdığım bangladeslilerin hepsi cricket hastası, bizim ki arsenal aşığı. Bana bunlar formalarla beni ekerler gibi geliyo. Neyse canım. Olmadı senin en minnosu alır biz de alışverişe çıkarız di mi?? :))miranda_1986 cnm senin oğlun doğuştan sana aşık olacak korkma erkek çocukları çok anneci oluyor, benim iki oğlum da öyleydi hala da öyleler. Bakalım kızım gerçekten babaya mı düşkün olacak ama olsun ya garibim bari bunda tatsın o hissi
seninki öbür ayın ortasına gelirHahahaaaayy dur canim yaaa gunlerini beklesinler benimki bana cekmesin 8 aylık doğmuşum ben
Evet erkek. Demin mini pitiye yazdım ben de şans olsa diye. Ama siz iki erkek anası böyle diyince de aman için bi hoş oldu :) belki de anneci olurCanim benim oglym tamm bir anne asigiydi ilk iki yil ozellikle yapisik gibiydik. Hatta esim arada bozuluyordu bu duruma. Simdi simdi babaci oldu oda ben hamilr olup onla cok fazla kosturamadigimdan benceerkekti dimi senin beben canim. Erkekler cok anneci olkuyor
Kızlar size bir rahatsızl olduğum durumdan daha bahsedeyim..Benim bebeğim hala dönmedi ve ayakları aşağı bakan bebeklerde anne bu ağrıyı çeker dedi doktorum sağ kasık ağrısı...Zaten çekiyordum günlerdir neredeyse bir aydır bi gün az bi gün çok vardı ama bugün gece çok rahatsız etti şu an da da işteyim kalkıp yürüdüğümde yürüyemiom ilk adımımda sonra da her sağ ayak adımımda ağrıdan yüzüm buruşuyor..Yaşayan var mı aranızda...
Aaa aynısını dün ben anneme dedim!! Ablamı arayıp şikayet etti beni. Kardeşin illa bebeği erken doğuracak. Böyle söyleye söyleye en sonunda gelir bu bebek dedi :) annemler hep bana dokuz ay nasıl durdun ananın karnında diye sorarlar, şimdi de diyor ki, o kolaymış bu sabırsız dokuz ay kendi bebeğini tasiyamiyor karnında.
:) ama hazır olmasın mı herşey yaa?
Ayy cok heveslendim canim yaaaseninki öbür ayın ortasına geliraman gelsin ayol. Mis kokulunu alırsın kucağına ohhhh! Doya doya öpersin, seversin. Bici bicilar yaptırırsin. yakın bir arkadaşımin kızı oldu geçen ay. Biz onla sakalasiriz hep benim gelin onun damat diye. Geçen gün yine konuşuyoruz kaynanaligim tuttu Hamam isterimmm yazdım. O da banyo sonrası havluyla resmini göndermis saolsun. Akça pakca bi güzel olmuş bebiş. Kerata daha bir aylık yok şimdiden oyuncu. Ay darısı bizim başımıza olsun!
ne zaman döner dedim doktoruma.belki dönmüş geri dönmüştür o skntı deil dedi.doğum anında bile dönebilir sknı yapma dediAynı durum bende var benim kızımda popo ve ayaklar aşağı dogru sürekli kasık ağrısı oluyor. inşallah daha döner sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?