2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar size bir rahatsızl olduğum durumdan daha bahsedeyim..Benim bebeğim hala dönmedi ve ayakları aşağı bakan bebeklerde anne bu ağrıyı çeker dedi doktorum sağ kasık ağrısı...Zaten çekiyordum günlerdir neredeyse bir aydır bi gün az bi gün çok vardı ama bugün gece çok rahatsız etti şu an da da işteyim kalkıp yürüdüğümde yürüyemiom ilk adımımda sonra da her sağ ayak adımımda ağrıdan yüzüm buruşuyor..Yaşayan var mı aranızda...

Ayyy o da zor olsa gerek! ben hiç gidiklanmadim o şekilde ama hiç de sevmem gidiklanmayi :) hoş kim sever değil mi? Benim bazen karaciğerime galiba çok tekme atıyor ve acıtıyor. Geçen gün dayanamadım. Hem de biraz acaba bebiş görüyor mu diye merak ettik. Eşim karnima lamba tuttu. Benim kitapta gözleri açıldığı için artık yüksek ışıktan hoşlanmaz kaçar diyordu. Hakikaten yer değiştirdi. Ben bir ara azıcık rahat ettim ama sonra yine bebiş istediği yere yerleşti ve ciğere tekmeler yine başladı! İnatçı işte, babası kılıklı :))

Günaydınnn tatlış anneler sabah işe gitmek icin yola koyulanlardanız bizde yavastan agırlasıyoruz :) 37.haftaya kadar devammm inşş bisey cıkmazsa dogum sonrasına iznim kalsınnn minnakımla zaman geciririm diye sabrediyoruz bakalım patronum sagolsun 9:30 16:30 yaptı iş saatlerimide :)masa bası olmasa işim zor olabilirdi tabi sizde durumlar nasıl bizim göbiş büyüdü iyice teyzoslarımmm +12 kiloya selam olsunnn

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 87
çok tatlısınız maşallah size..biz de +16 kilodayız artık çalışmak zorlaştı be :) bebiş için dayanıoozzz

Maasallah annesine ve tatlı bebişine

Aaa aynısını dün ben anneme dedim!! Ablamı arayıp şikayet etti beni. Kardeşin illa bebeği erken doğuracak. Böyle söyleye söyleye en sonunda gelir bu bebek dedi :) annemler hep bana dokuz ay nasıl durdun ananın karnında diye sorarlar, şimdi de diyor ki, o kolaymış bu sabırsız dokuz ay kendi bebeğini tasiyamiyor karnında.
:) ama hazır olmasın mı herşey yaa?

Tatlım inşallah bundan sonra mesafeli olacam can ciğer kuzu sarması olunca sürekli müdahale ama yok artk kızlar çok teşekür ederim hepinize iyi varsınız

:) ay nerde bende öyle şans şekerim. Kesin babaci olur bu. Top peşinden kosucam diye tutturur. Futboldan da hiç hazmetmem. Gittim başka memleketten adam aldım. Adamların ülkesinde bir tane futbol seven adama denk geldim. Tanıdığım bangladeslilerin hepsi cricket hastası, bizim ki arsenal aşığı. Bana bunlar formalarla beni ekerler gibi geliyo. Neyse canım. Olmadı senin en minnosu alır biz de alışverişe çıkarız di mi?? :))

Hahahaaaayy dur canim yaaa gunlerini beklesinler benimki bana cekmesin 8 aylık doğmuşum ben
seninki öbür ayın ortasına gelir aman gelsin ayol. Mis kokulunu alırsın kucağına ohhhh! Doya doya öpersin, seversin. Bici bicilar yaptırırsin. yakın bir arkadaşımin kızı oldu geçen ay. Biz onla sakalasiriz hep benim gelin onun damat diye. Geçen gün yine konuşuyoruz kaynanaligim tuttu Hamam isterimmm yazdım. O da banyo sonrası havluyla resmini göndermis saolsun. Akça pakca bi güzel olmuş bebiş. Kerata daha bir aylık yok şimdiden oyuncu. Ay darısı bizim başımıza olsun!

Evet erkek. Demin mini pitiye yazdım ben de şans olsa diye. Ama siz iki erkek anası böyle diyince de aman için bi hoş oldu :) belki de anneci olur

Aynı durum bende var benim kızımda popo ve ayaklar aşağı dogru sürekli kasık ağrısı oluyor. inşallah daha döner sanırım

Slm güzel annişler bugün kontrolümüz var oğluşumu görcem ben de inşallah çok özledim. Benim de ağrılarım var adet sancısı gibi arada oluyor dün akşam vardı şimdi yine var anasınıfı öğretmeniyim ben de artık çok zorlanıyorum. O yüzden rapor alıcam artık doğum iznine kadar

bence de aslında son ana bırakmamak lazım, ağırlaştıkça zorlaşıyor kalkıp iş yapmak. İnsan hemencik yoruluyor yahu. yavaş yavaş hazırlanmak iyi tabi ama 6. ayda çantayı odayı hazır bulundurmak fazla geldi bana. Önümüzdeki iki üç hafta içinde hallederim, bu saatten sonra hani bi aksilik olur da erken doğarsa bile inşallah yaşayacak bebeklerimiz :)

Ayy cok heveslendim canim yaaaaslında kucağıma alacağım günü düşündükçe içim gidiyor hele bi de bu anlattıkların beni benden alıyor karnımda duracağına kucağımda dursun diyorum bazen sonra da daha cok minik icerde iyice gelissin öyle gelsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…