- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.501
Hem zaten normal doğum yaparsak 7 tüp ne ki yanında ben zaten alırken bakanlardanım vajınal ultrason bence daha zor daha can yakıcı ben onu sevmiyorum ama napacan mecbuuur tek iğne bişey yapmazBütün testler toplam 7 tüp edıyor zaten sizden istenen testleri sayarsanız benden de 7 tüp alındı bı kerede alıyor zaten çıkarıp tekrar takmıyor kı ıgneyı korkulcak bısey yok ben 4 saat açlıkla aldırdım gözüm bıle kararmadı abartmayın
Kafam çok karışıyor napiiiim benim gibisi yoktur yeryüzünde inanın pireyi deve yaparım :))))) bakın işte sizinde 7 tüp kiminin 2 tüp :))) oyy ben ne edem nerelere gidemBütün testler toplam 7 tüp edıyor zaten sizden istenen testleri sayarsanız benden de 7 tüp alındı bı kerede alıyor zaten çıkarıp tekrar takmıyor kı ıgneyı korkulcak bısey yok ben 4 saat açlıkla aldırdım gözüm bıle kararmadı abartmayın
Kuzum valla korku inan ki abartmak değil her seferinde iğne olunca bayiliyorum ben o derece bi çeşit korku maşallah ama keşke bende öyle olsam senin gibiBütün testler toplam 7 tüp edıyor zaten sizden istenen testleri sayarsanız benden de 7 tüp alındı bı kerede alıyor zaten çıkarıp tekrar takmıyor kı ıgneyı korkulcak bısey yok ben 4 saat açlıkla aldırdım gözüm bıle kararmadı abartmayın
aynen yaa devlet hastanesi öyle işte ilgi alaka 0. özele gidicem yarın. ilaç falan da vermedi folik asite devam dedi sadece
Kizlar bugun doktorumuza gideceğiz insallah 6 +1 olduk bizimm gibi olupda kalp atislarini duyan varmi cok merak ediyorum acaba biz duyarmiyiz
Aynen dmi bide biz doğurucaz yani benim başımdan bu yaşıma kadar ameliyat bile geçmedi hiç yaşım 29 koluma hiç katater mi nedir o zımpırtı takılmadı belkide o yüzden bu kdr paniğim bu başka bişey yeneriz bizde inşallah rabbim bize dayanma gücü versin cesaret versin inşallah ne diyeyimKuzum valla korku inan ki abartmak değil her seferinde iğne olunca bayiliyorum ben o derece bi çeşit korku maşallah ama keşke bende öyle olsam senin gibi
Ben normal doğum fln da yapamamHem zaten normal doğum yaparsak 7 tüp ne ki yanında ben zaten alırken bakanlardanım vajınal ultrason bence daha zor daha can yakıcı ben onu sevmiyorum ama napacan mecbuuur tek iğne bişey yapmaz
Amin canim benim gerçekten dışarıdan komik geliyo insanlara (Aynen dmi bide biz doğurucaz yani benim başımdan bu yaşıma kadar ameliyat bile geçmedi hiç yaşım 29 koluma hiç katater mi nedir o zımpırtı takılmadı belkide o yüzden bu kdr paniğim bu başka bişey yeneriz bizde inşallah rabbim bize dayanma gücü versin cesaret versin inşallah ne diyeyim
Benim de iyi ara ara bulantım ve kasık ağrım oluyor canım biraz daha ilerlesin hele bakarız :)inşallah bakalım hamilelik nasıl geçiyor senin bende ne bulantı ne kusma hiçbirşey yok çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu :)
Bu arada istanbulda avrupa yakasından var mı? Ve hangi doktor hangihastane tercih ettiniz?
Merhaba canım bnm de ikinci bebek ben de 2014 mayıs annesiyim şimdi de 2016 mayıs annesi olucam inş. Oğlum 17 aylık bnm de :) sen beler yapıyosun nasıl geçiyo hamilelik? Kucağına alıyı msn oğlunu?ben de 2.bebeğime hamileyim arkadaşlar,tekrar mayıs annesi olucam inşallah,oğlum 17 aylık ve çok hareketli,dinlenemiyorum hiç,ama yine de tekrar hamile olmak çok güzel.inşallah hepimiz bu süreci güzel atlatırız.
Canim nerden buldun bunları. İlk muayenede yapılan tahliller:
- Tam kan sayımı (Hemogram): Annede kansızlık (anemi) var mı araştırmak için.
- Anne ve baba kan grupları: Kan uyuşmazlığı saptanırsa önlem alınması için.
- Kan uyuşmazlığı varsa IDC (İndirekt Coombs testi)
- Tam idrar tetkiki (Gerekirse idrar kültürü)
- TSH : Annede guatr ve troid hormon bozukluğu varsa bebeği etkileyebilir, bozukluk saptanırsa dahiliye uzmanı tarafından tedavi gerektirir.
- Toxoplazma IGM ve IGG: Detaylı bilgi için tıklayın.
- Rubella IGM - IGG (Kızamıkçık testleri): Detaylı bilgi için tıklayın.
- CMV IGM ve IGG: Detaylı bilgi için tıklayın.
- Hepatit B için HBsAg ve AntiHBs testleri yapılır: Annede Hepatit B saptanırsa bebeğe bulaşmayı engellemek için doğumdan sonra bebeğe antikor iğnesi yapılır.
- HCV testi
- HIV (AIDS) testi
- Sfiliz (frengi) için VDRL testi rutin olarak şart değildir ama yapılabilir.
- Diabet açısından riskli hastalarda açlık kan şekeri
- Biyokimya (kolesterol, böbrek ve karaciğer testleri v.b) gebelikte rutin önerilen bir test değildir. Anne yaşı ileri ise veya sistemik bazı hastalıkları varsa yapılmalıdır.
BURA DA PAYLAŞTIM ŞİMDİ HERKES TAHLİL KAĞITLARIN ALSIN NE EKSİK YAPILMIŞ İÇİNİZ ANCAK RAHAT EDECEK SANIRIM 2 TÜP KANLA BUNLARA BAKILMAZ
Canim nerden buldun bunları
Ayyy çok güldüm sen çok yaşa emiBen normal doğum fln da yapamamıkınmayı beceremem ben o telaşla panikle bana ıkın deseler gel sen ıkın derim sinir basar beni agressif bi yapım var tövbestttt vallah doğuracam ama sanırım o güne kadarda 9 doğuracam
kızlar yardım edin lütfen. 2 hafta önce beta hcg yaptırdım. 1000 çıkmıştı. bugün yaptırdım. yine 1000 bu ne anlama gelir çok moralim bozuldu. çok üzgünüm. ctsi günü anca gidebilirim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?