2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Harika olmuş eline sağlık :)

Bize de ananemiz örüyor amigurumi tavşan ama küçük oldu. Güzel büyük bir tavşan kalıbı buldunuz mu?
Teşekkür ederim ben bunu youtube'dan ingilizce bir videoyu izleyerek yaptım ve küçük oldu. Instagramda yapanlar var ama kalıplarıyla ilgili bilgi yok büyük ihtimalle karambole yapmayı deneyeceğim. Aslında kitapları falan var onlardan almak lazım. Instagramda takip ettiklerim:
dileksworld

smilenaworld

Gecmis olsun canim ya ben de resmen inleye inleye oturup kalkıyorum artık canim hele bugün bi baska ağrıyor belim öyle cok iş de yapmiyorum yemek ve ufak tefek isler
Bende ayni durumdayim canim demekki genel bir sorun bu cok is istesemde yapamiyorum zaten dedigin gibi yemek biraz etraf toplama okadr evde dunya is var ama boya yapilcak diye hic is yapmiyorum Bu arada tavsiniz cok guzel olmus guzel gunlerde kullansin minigin

Bilmemki ben pek ilac falan kullanma taraftari degilim... agri kesici bile kullanmak istemem hamilelikte.... dus alinca rahatliyom biraz ama sol tarafima uzaninca 10 dkdan sonra tekrar basliyo
Bende hic ilac icmedim canim belki krem fln olsun cok az hafifletir tabi dr da surulurse sakinca yok derse dis agrisindan 2 hafta cektim ama agri kesici bile icmedim bende

ah tatlim benim kilom cok fazla 112 kiloyum.almamak daha iyi benim icin :) tabi doktorum illaki aliniyor bebek kilolandikca tartida fazla cikicak diyor.
Ne pambixcim fotoda hiç belli olmuyo ama evet canm dürüst olmak gerekirse fazlaymisya en başta senin sağlığın için almaman cok daha iyi canmm artı allah bi an önce fazlaliklardanda kurtulmayı nasip etsin

Iyi akşamlar kızlar anca sıra geldi Dr muz yogun 5 deki randevum bu saate sarkti allahtan yarım saat önce gelin diye arıyorlar kendi Dr umun muayehanesinde ilk defa nts ye girdim bugün kızım bu ay ilk defa yüzünü kapattı poz alamadık bu zamana kadar hep poz verirdi nts de gerildi galiba benim gibi 2 hafta önden gidiyoruz 33+4 kilo muz 2.225 olmuş Dr normal düşünüyorsunuz sanırım şimdilik normal için bi sorunumuz yok dedi bu zamana kadar doğum korkum olmamıştı nedense o sorunca işin ciddiyetine mi vardım ne gerildim normal mi istiyorum dedim içimden doğum tarihimiz 27 Nisan görünüyor bakalım kızlar erken gelir diyorlar iki hafta önce belki nisan ortasi olur tam biraz korkmaya başladım yeni yeni galiba

Aaaa iyi ki almamissin dışardan mağazadan da alsan fiyatlar 130 150 gibi zaten int den almak için çok ucuz değil mağazadan al daha iyi canım aynen avent 110 ben de ikisi arasında kaldım baya iyi fiyati
Avent nereden110 TL dır acaba elektrik lisi nette ucuk bi fiyat 110 a göre iyiki almamisim desene az daha aliyodum indirimi yalan çıktı kizdim almadim

Bak üzümü bilmiyordum canım neyseki mevsimi değil ama hakkaten yapiyo yanı bende yaptı
Evet canim beni dr en basta uyarmisti bende korkudan hic agzima surmedim demek bir bildikleri varmis :)
Ayy maşallah size çok güzel gorunuyorsunuz tatlimm inşallah haftasiyla gayet uyumlu olur bebişin
Amin insallah canim cok tesekkur ederiz

Ayy maşallah çok güzel buyumus prenses annesi hakkaten. Pek bisey kalmamış yaaa dönmüş mu senin bebiş yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…