- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.061
Teşekkür ederimHarika olmuş eline sağlık :)
Bize de ananemiz örüyor amigurumi tavşan ama küçük oldu. Güzel büyük bir tavşan kalıbı buldunuz mu?
Aynen canim, benimde cok kotu hele sol bacagim mahf oluyo... surekli uzanip pozisyon degisiyomBu bel agrilari sizde de cokmu kizlar hicbisey yapamaz oldum oturdugum yerden kalkarken bile bacagima sancisi vuruyo
Benimde sol daha cok agriyo canim kas gevsetici sursek bisey olurmuki acabaAynen canim, benimde cok kotu hele sol bacagim mahf oluyo... surekli uzanip pozisyon degisiyom
Gecmis olsun canim ya ben de resmen inleye inleye oturup kalkıyorum artık canimBu bel agrilari sizde de cokmu kizlar hicbisey yapamaz oldum oturdugum yerden kalkarken bile bacagima sancisi vuruyo
Bana da oluyo canım benim aynısı bazen öyle bi oluyo ki nefes aldırmıyor sankiBu bel agrilari sizde de cokmu kizlar hicbisey yapamaz oldum oturdugum yerden kalkarken bile bacagima sancisi vuruyo
Bende ayni durumdayim canim demekki genel bir sorun bu cok is istesemde yapamiyorum zaten dedigin gibi yemek biraz etraf toplama okadr evde dunya is var ama boya yapilcak diye hic is yapmiyorum Bu arada tavsiniz cok guzel olmus guzel gunlerde kullansin miniginGecmis olsun canim ya ben de resmen inleye inleye oturup kalkıyorum artık canimhele bugün bi baska ağrıyor belim öyle cok iş de yapmiyorum yemek ve ufak tefek isler
Dr a gidince krem surup suremecegimi sorayim en iyisi belki biraz olsun hafifletir oturunca kalkmak iskence oluyopambix maşallah sana da yakışıklı oğluna da
Bana da oluyo canım benim aynısı bazen öyle bi oluyo ki nefes aldırmıyor sanki
eger ogun aralarini uzun tutuyorsan kuuk sey bile yesen yuksek cikabilir..ana ogunle ara ogun aralari 2 saati gecmesin canim.
Bilmemki ben pek ilac falan kullanma taraftari degilim... agri kesici bile kullanmak istemem hamilelikte.... dus alinca rahatliyom biraz ama sol tarafima uzaninca 10 dkdan sonra tekrar basliyoBenimde sol daha cok agriyo canim kas gevsetici sursek bisey olurmuki acaba
Bende hic ilac icmedim canim belki krem fln olsun cok az hafifletir tabi dr da surulurse sakinca yok derse dis agrisindan 2 hafta cektim ama agri kesici bile icmedim bendeBilmemki ben pek ilac falan kullanma taraftari degilim... agri kesici bile kullanmak istemem hamilelikte.... dus alinca rahatliyom biraz ama sol tarafima uzaninca 10 dkdan sonra tekrar basliyo
Bak üzümü bilmiyordum canım neyseki mevsimi değilPamukprncess . Canim benim dr da soylemisti nar maydanoz ve uzum hamilelikte sanci yapiyomus yasaklamisti bana cok canim cektigi halde hic yiyemedim bende
Ne pambixcim fotoda hiç belli olmuyo ama evet canm dürüst olmak gerekirse fazlaymisya en başta senin sağlığın için almaman cok daha iyi canmm artı allah bi an önce fazlaliklardanda kurtulmayı nasip etsinah tatlim benim kilom cok fazla 112 kiloyum.almamak daha iyi benim icin :) tabi doktorum illaki aliniyor bebek kilolandikca tartida fazla cikicak diyor.
Ayy maşallah sizeBuda bizim gobusumuz teyzeleri bu hafta dr a gidicez kontrole henuz kac kilo oldugnu bilmiyorum o yuzden insallah kilosu boyu vs iyi cikar
Avent nereden110 TL dır acaba elektrik lisi nette ucuk bi fiyat 110 a göreAaaa iyi ki almamissin dışardan mağazadan da alsan fiyatlar 130 150 gibi zaten int den almak için çok ucuz değil mağazadan al daha iyi canım aynen avent 110 ben de ikisi arasında kaldım baya iyi fiyati
Evet canim beni dr en basta uyarmisti bende korkudan hic agzima surmedim demek bir bildikleri varmis :)Bak üzümü bilmiyordum canım neyseki mevsimi değilama hakkaten yapiyo yanı bende yaptı
Amin insallah canim cok tesekkur ederizAyy maşallah sizeçok güzel gorunuyorsunuz tatlimm inşallah haftasiyla gayet uyumlu olur bebişin
Ayy maşallah çok güzel buyumus prenses annesiIyi akşamlar kızlar anca sıra geldi Dr muz yogun 5 deki randevum bu saate sarkti allahtan yarım saat önce gelin diye arıyorlar kendi Dr umun muayehanesinde ilk defa nts ye girdim bugün kızım bu ay ilk defa yüzünü kapattı poz alamadık bu zamana kadar hep poz verirdi nts de gerildi galiba benim gibi2 hafta önden gidiyoruz 33+4 kilo muz 2.225 olmuş Dr normal düşünüyorsunuz sanırım şimdilik normal için bi sorunumuz yok dedi bu zamana kadar doğum korkum olmamıştı nedense o sorunca işin ciddiyetine mi vardım ne gerildim normal mi istiyorum dedim içimden doğum tarihimiz 27 Nisan görünüyor bakalım kızlar erken gelir diyorlar iki hafta önce belki nisan ortasi olur tam biraz korkmaya başladım yeni yeni galiba
Amin Canım inşallah sen më kadar kalacaksınBen onlarda sivasta sanıyodum canım.çok geçmiş olsun allah bidaha göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?