2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayirli olsun canim guzel haberlerle gelmissin rabbim yardim ederde agrisiz sancisiz kurtulursun insallah simdiden hic germe kendini annesi dunyanin en guzel duygusunu yasiycaksin insallah

Güzele benziyo aslında canım neyini beğenmediki
Bencede cok güzel tatlım sağlarken azcık surtunuyormuş da ondan ama önemsiz bisey ses de çıkarmayı sanırım dışarıda baktığımızda aklına koymuş bi model ondan nazlandik onlarda güzeldi bana farketmez dedim yeterki erteleme artık

Neyini begenmedi cnm esin bende almayi dusunuyorum da eksik bir yonu mu var ki
Canım gayet hoş güzel de sallanıyor azcık surtunuyo diyo sallanırken o da bi tarafı tek ve güzel monte etmesi diye bence onun kafasında başka model var sanırım her şeyi zevkime gore aldım artık bunu da babasının dediği olsun dedim

Şimdi ne alcaksınız varsa yollasana ismi veya resmi varmı

Güzelmis canim aslinda ama esininde icine sinsin madem iade edin yenisini gorerek alirsiniz alinca bizimlede paylasirsin

Hayirli olsun canim guzel haberlerle gelmissin rabbim yardim ederde agrisiz sancisiz kurtulursun insallah simdiden hic germe kendini annesi dunyanin en guzel duygusunu yasiycaksin insallah
Inşallah canım benim inşallah hepimizin ki kolay olsun aslında hiç korkmuyorum ne var ki yaparım diyordum hep normal düşündüm ama nedense bugün dr sorunca gerildim :) ben işin ciddiyetine varmadim başta galiba normal olacaksa da inşallah 37 38 de falan gelir ben çok sabırsızim 40 42 falan olacak gibi olursa dayanamayip sezaryen derim gibi :)

Buda bizim gobusumuz teyzeleri bu hafta dr a gidicez kontrole henuz kac kilo oldugnu bilmiyorum o yuzden insallah kilosu boyu vs iyi cikar

Maşallah canim ya çok güzel duruyorsun inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin bende kilosunu merak ediyorum en son hangi haftada gittin kac kiloydu

Maşallah canim kizina inşallah doktorun dedigi zamanda dogar korkma canim bir avazda olur inşallah dogumlarimiz hepimizin

Bi biz tembeliz anca kordonla oynayıp boynuna dolasin çınar çıkış yolunu bulmaya pek gerek duymuyo ne güzel annesi darısı bize dönsün artık hayırlısı yla
Demek annesi çınarı çok rahat ettiriyor ki içerde mutlu annesi halinden canım bu dönme işi son ana kadar oluyormuş öyle düşünme bence döner hatta Dr un uygun görürse bazı haraketlerde bebegin dönmesine yardimci oluyormuş sor istersen Dr una

Insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir canim evet dusundukce korku oluyo ama hep soylenen korkuldugu gibi olmadigi o yuzden icini ferah tut canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…