- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.081
Hayirli olsun canim guzel haberlerle gelmissin rabbim yardim ederde agrisiz sancisiz kurtulursun insallah simdiden hic germe kendini annesi dunyanin en guzel duygusunu yasiycaksin insallahIyi akşamlar kızlar anca sıra geldi Dr muz yogun 5 deki randevum bu saate sarkti allahtan yarım saat önce gelin diye arıyorlar kendi Dr umun muayehanesinde ilk defa nts ye girdim bugün kızım bu ay ilk defa yüzünü kapattı poz alamadık bu zamana kadar hep poz verirdi nts de gerildi galiba benim gibi2 hafta önden gidiyoruz 33+4 kilo muz 2.225 olmuş Dr normal düşünüyorsunuz sanırım şimdilik normal için bi sorunumuz yok dedi bu zamana kadar doğum korkum olmamıştı nedense o sorunca işin ciddiyetine mi vardım ne gerildim normal mi istiyorum dedim içimden doğum tarihimiz 27 Nisan görünüyor bakalım kızlar erken gelir diyorlar iki hafta önce belki nisan ortasi olur tam biraz korkmaya başladım yeni yeni galiba
harıka olmus cnm elıne saglık@candanotecann bu arada amigurumi tavşimi bitirdimavuç içi kadar minik bir bebiş oldu
Eki Görüntüle 1795425
Bencede cok güzel tatlım sağlarken azcık surtunuyormuş da ondan ama önemsiz bisey ses de çıkarmayı sanırım dışarıda baktığımızda aklına koymuş bi model ondan nazlandikGüzele benziyo aslında canım neyini beğenmediki
Canım gayet hoş güzel de sallanıyor azcık surtunuyo diyo sallanırken o da bi tarafı tek ve güzel monte etmesi diye benceNeyini begenmedi cnm esin bende almayi dusunuyorum da eksik bir yonu mu var ki
Dün 1 hafta oldu 2 hafta daha burdayım canım.sen ne kadar kalcaksın iyi olmuştur sana.baya bunalmıştın.Amin Canım inşallah sen më kadar kalacaksın
Canim ilk yazdığım da yazmıştım civil de avent 110 weewell marka 120 elektrikli ikisideAvent nereden110 TL dır acaba elektrik lisi nette ucuk bi fiyat 110 a göreiyiki almamisim desene az daha aliyodum indirimi yalan çıktı kizdim almadim
Şimdi ne alcaksınız varsa yollasana ismi veya resmi varmıBencede cok güzel tatlım sağlarken azcık surtunuyormuş da ondan ama önemsiz bisey ses de çıkarmayı sanırım dışarıda baktığımızda aklına koymuş bi model ondan nazlandikonlarda güzeldi bana farketmez dedim yeterki erteleme artık
Canim bu arada avent in tek ürünü yok belki senin baktığında farklı bi modelidir avent in civil de var 110 aAvent nereden110 TL dır acaba elektrik lisi nette ucuk bi fiyat 110 a göreiyiki almamisim desene az daha aliyodum indirimi yalan çıktı kizdim almadim
Sagol canim bizimki 28. Hafta dönmüştü zaten yazmıştım daha önce burdaAyy maşallah çok güzel buyumus prenses annesihakkaten. Pek bisey kalmamış yaaa dönmüş mu senin bebiş yanı
Beşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
Bi biz tembelizSagol canim bizimki 28. Hafta dönmüştü zaten yazmıştım daha önce burda
@candanotecann bu arada amigurumi tavşimi bitirdimavuç içi kadar minik bir bebiş oldu
Eki Görüntüle 1795425
Inşallah canım benim inşallah hepimizin ki kolay olsun aslında hiç korkmuyorum ne var ki yaparım diyordum hep normal düşündüm ama nedense bugün dr sorunca gerildim :) ben işin ciddiyetine varmadim başta galiba normal olacaksa da inşallah 37 38 de falan gelir ben çok sabırsızim 40 42 falan olacak gibi olursa dayanamayip sezaryen derim gibi :)Hayirli olsun canim guzel haberlerle gelmissin rabbim yardim ederde agrisiz sancisiz kurtulursun insallah simdiden hic germe kendini annesi dunyanin en guzel duygusunu yasiycaksin insallah
Buda bizim gobusumuz teyzeleri bu hafta dr a gidicez kontrole henuz kac kilo oldugnu bilmiyorum o yuzden insallah kilosu boyu vs iyi cikar
Iyi akşamlar kızlar anca sıra geldi Dr muz yogun 5 deki randevum bu saate sarkti allahtan yarım saat önce gelin diye arıyorlar kendi Dr umun muayehanesinde ilk defa nts ye girdim bugün kızım bu ay ilk defa yüzünü kapattı poz alamadık bu zamana kadar hep poz verirdi nts de gerildi galiba benim gibi2 hafta önden gidiyoruz 33+4 kilo muz 2.225 olmuş Dr normal düşünüyorsunuz sanırım şimdilik normal için bi sorunumuz yok dedi bu zamana kadar doğum korkum olmamıştı nedense o sorunca işin ciddiyetine mi vardım ne gerildim normal mi istiyorum dedim içimden doğum tarihimiz 27 Nisan görünüyor bakalım kızlar erken gelir diyorlar iki hafta önce belki nisan ortasi olur tam biraz korkmaya başladım yeni yeni galiba
Tamam teyzesi belki yarın alırızGüzelmis canim aslinda ama esininde icine sinsin madem iade edin yenisini gorerek alirsiniz alinca bizimlede paylasirsin
Yarın cikabilirsek civile de ugrayalim o vakit teşekkürler canımCanim bu arada avent in tek ürünü yok belki senin baktığında farklı bi modelidir avent in civil de var 110 a
Demek annesi çınarı çok rahat ettiriyor ki içerde mutlu annesi halinden canım bu dönme işi son ana kadar oluyormuş öyle düşünme bence döner hatta Dr un uygun görürse bazı haraketlerde bebegin dönmesine yardimci oluyormuş sor istersen Dr unaBi biz tembelizanca kordonla oynayıp boynuna dolasin çınar çıkış yolunu bulmaya pek gerek duymuyo ne güzel annesi darısı bize dönsün artık hayırlısı yla
Insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir canim evet dusundukce korku oluyo ama hep soylenen korkuldugu gibi olmadigi o yuzden icini ferah tut canimInşallah canım benim inşallah hepimizin ki kolay olsun aslında hiç korkmuyorum ne var ki yaparım diyordum hep normal düşündüm ama nedense bugün dr sorunca gerildim :) ben işin ciddiyetine varmadim başta galiba normal olacaksa da inşallah 37 38 de falan gelir ben çok sabırsızim 40 42 falan olacak gibi olursa dayanamayip sezaryen derim gibi :)
Bebecimo diye bi magazaydi adı sanirim ama model resmi yok tatlım alınca atayim fotoŞimdi ne alcaksınız varsa yollasana ismi veya resmi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?