- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.101
1 ay olucak en son gittigimde 870 gr civariydi ama 1 ayda baya bir degisiklik olmustur sanirim cok tesekkur ederiz o sizin guzelliginiz teyzesiMaşallah canim ya çok güzel duruyorsun inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsinbende kilosunu merak ediyorum en son hangi haftada gittin kac kiloydu
Inşallah canım hepimiz için öyle olurMaşallah canim kizina inşallah doktorun dedigi zamanda dogarkorkma canim bir avazda olur inşallah dogumlarimiz hepimizin
Ona kalsa son ana kadar belli olmazmış çok rahat benim doktorDemek annesi çınarı çok rahat ettiriyor ki içerde mutlu annesi halinden canım bu dönme işi son ana kadar oluyormuş öyle düşünme bence döner hatta Dr un uygun görürse bazı haraketlerde bebegin dönmesine yardimci oluyormuş sor istersen Dr una
Öyle ama canım Dr unun dediği gibi belli olmaz son anda dönebilir 2 hafta sonra da dönebilir hehe hehe cinarcik rahat annesine bağlı simdiden :)Ona kalsa son ana kadar belli olmazmış çok rahat benim doktorçınar da öyle aynen teyzesi içerde ne kadar daha kalacağını sanıyor acaba
biz kilolu kadinlar gebelikte cok almiyoruz herhalde.. herkes giderken mersine biz cikmisiz tersine pambix cim :) zira ben omur boyu kilo aldim da bir gebeligim de almadim yahuevet canim dikkat ediyorum etmeye calisiyorum.26 haftada cok iri diyince o zamandan beri meyveyi kistim sadece.toplam aldigim kilo 700 gr cik
Diğerleri kadar tüylü degil desem daha dogru olur sanırım. Nako Pırlanta aldim. Instagramda bu tavsanları yapan bayan o ipi kullandığını yazmıştı ben de aldım
Beşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
Bende hep kilolu olmusumdur, şeker yukselmedikten sonra bişey olmaz herhalde, bebişler biraz tombik olur o kadar, eh azcikta tombik olsun ele avuca gelsin, eltim kızını 2890 gr doğurdu elime almaya korkuyodum, Allah tan kaynanam doğar doğmaz amcasının boğazı olsun /yani eşimin/ demişte çocuk çabuk toparladı kendini, boğazida aynen eşim gibi oldu onun gibi hiç yemek ayırmaz masallah, bende tembihle dim babasının boğazı demeyi unutma diye, 9 aydır bekliyoz sevmek için, birde kilo alsın diyemi bekleyelim dimi.
Bu arada farkettinmi kendimizi diyette nasilda siyirdik
Gezerken biodel beğendi illa aklı kaldı bende kırmak istemedim her şeyi de ben secmeyeyim azcık saklarken tek tarafı surtunuyo ama bence yanlış monte ettik o tarafı ve ben farketmedim bile bizimki bahane bulacak yaGezmelige fena değil gibi neden begenmedinizki. Hani bende düşünüyorum böyle bişey fikir olur diye sordum
1 ay olucak en son gittigimde 870 gr civariydi ama 1 ayda baya bir degisiklik olmustur sanirim cok tesekkur ederiz o sizin guzelliginiz teyzesi
tabi canim. evde tek basimiza mi yasiyoz? cocugu mu tek basimiza yaptik... yapacaklar o kadarini :)Aynen canım hergun tuvalet banyo yıkayan ben eşimin üstüne yıktım mecburen maske takıp yapmaya calısıyorum bazen ama her yeri açıyorum cam kapı yine de içşm rahat etmiyor o yüzden yükün fazlasını attım eşime :) sonucta ev se ikimizin bebişte azıcık
Çalışsın
Dr a gidip gelince yazarim canim sen ne zaman gidiceksinGunlerimiz ayni canim bizim cadida 1 ay önce 890gr di bende merak ediyorum ne kadar oldugunu az bucuk sen benden önce gideceksin senden ip ucu alirim
Gunlerimiz ayni canim bizim cadida 1 ay önce 890gr di bende merak ediyorum ne kadar oldugunu az bucuk sen benden önce gideceksin senden ip ucu alirim
ahhaahah evet sekerim diyetten kurtulmak icin bahanemiz cok.. ama tabi yine seker seviyelerine dikkat etmek lazim. yoksa bence de toplu bebek daha guzel seviliyor ama maalesef gebelikteki seker bebegin ilerideki hayatinda seker hastasi olmasina da sebep olabiliyormus... yani tabii illa olacak diye bir sey yok. ihtimali, yuzdeligi nedir bilemem. ama riske atmamak en guzeli. zaten bizim de yaptigimiz o su anda. sekerimiz cikmasin, bebisimize bisi olmasin, sonrasi homini girtlak
bu arada eltinin bebegi erken mi dogdu? bir de 3 kilonun altinda oldugu icin kuveze aldilar mi?
Tamam canım yollada bakalımBebecimo diye bi magazaydi adı sanirim ama model resmi yok tatlım alınca atayim foto
Teşekkürler tatlım ayy bununla oynadigi günleri de görürüm inşallahOhh ela bahar'in ilk annesinden oyuncagi hazir bile ellerine saglik kuzum pek bir güzel olmus bayildim
Oyy canim gidip geliyim hepinize haber ederim suan yaklasik 1000 1300 gr olmasi lazim galiba gorumcemde oyle soyledi yaklasik olarak sende ogrenmis olursun kilosunu benim kiz bazem kilolu cikiyo bazen normal :)CadiKazani
beni de araniza alin kizlar. benle de bir gun var aranizda.. :)
benim doktorum hic bisi demiyor bana. zaten ultrasona girdigim de yok. en son 24 haftalikken girmistim galiba. ona da 750 ile 890 gr arasi yazmislardi kagidima. bu aralar nasil buyumustur halbuki bebisler
ben de merakimi sizin minnaklarla gideririm napiyim :)
Dr a gidip gelince yazarim canim sen ne zaman gidiceksin
CadiKazani
beni de araniza alin kizlar. benle de bir gun var aranizda.. :)
benim doktorum hic bisi demiyor bana. zaten ultrasona girdigim de yok. en son 24 haftalikken girmistim galiba. ona da 750 ile 890 gr arasi yazmislardi kagidima. bu aralar nasil buyumustur halbuki bebisler
ben de merakimi sizin minnaklarla gideririm napiyim :)
valla bayagi da minnak dogmus. benim yegenim 3kg 250 gr di dogdugunda. hayatimda gordugum en minnak seydi :) elime ilk verdiklerinde ciglik atmistim geri alin kucucuk bu bir sey olacak diye.Yok canım erken dogmadi tam 40.haftada doğdu kuveze almadılar gayet sağlıklı bi bebekti de, annesi yemek pek yemedi, yemek kültürü yok onda, o yüzden zayıf doğdu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?