2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah canim ya çok güzel duruyorsun inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin bende kilosunu merak ediyorum en son hangi haftada gittin kac kiloydu
1 ay olucak en son gittigimde 870 gr civariydi ama 1 ayda baya bir degisiklik olmustur sanirim cok tesekkur ederiz o sizin guzelliginiz teyzesi

Ona kalsa son ana kadar belli olmazmış çok rahat benim doktor çınar da öyle aynen teyzesi içerde ne kadar daha kalacağını sanıyor acaba

Ona kalsa son ana kadar belli olmazmış çok rahat benim doktor çınar da öyle aynen teyzesi içerde ne kadar daha kalacağını sanıyor acaba
Öyle ama canım Dr unun dediği gibi belli olmaz son anda dönebilir 2 hafta sonra da dönebilir hehe hehe cinarcik rahat annesine bağlı simdiden :)

evet canim dikkat ediyorum etmeye calisiyorum.26 haftada cok iri diyince o zamandan beri meyveyi kistim sadece.toplam aldigim kilo 700 gr cik
biz kilolu kadinlar gebelikte cok almiyoruz herhalde.. herkes giderken mersine biz cikmisiz tersine pambix cim :) zira ben omur boyu kilo aldim da bir gebeligim de almadim yahu
bende iki kilo almistim ama su on gundur diyetime dikkat edecegim derken onu da verdim.

Gezmelige fena değil gibi neden begenmedinizki. Hani bende düşünüyorum böyle bişey fikir olur diye sordum

ahhaahah evet sekerim diyetten kurtulmak icin bahanemiz cok.. ama tabi yine seker seviyelerine dikkat etmek lazim. yoksa bence de toplu bebek daha guzel seviliyor ama maalesef gebelikteki seker bebegin ilerideki hayatinda seker hastasi olmasina da sebep olabiliyormus... yani tabii illa olacak diye bir sey yok. ihtimali, yuzdeligi nedir bilemem. ama riske atmamak en guzeli. zaten bizim de yaptigimiz o su anda. sekerimiz cikmasin, bebisimize bisi olmasin, sonrasi homini girtlak

bu arada eltinin bebegi erken mi dogdu? bir de 3 kilonun altinda oldugu icin kuveze aldilar mi?

Gezmelige fena değil gibi neden begenmedinizki. Hani bende düşünüyorum böyle bişey fikir olur diye sordum
Gezerken biodel beğendi illa aklı kaldı bende kırmak istemedim her şeyi de ben secmeyeyim azcık saklarken tek tarafı surtunuyo ama bence yanlış monte ettik o tarafı ve ben farketmedim bile bizimki bahane bulacak ya

1 ay olucak en son gittigimde 870 gr civariydi ama 1 ayda baya bir degisiklik olmustur sanirim cok tesekkur ederiz o sizin guzelliginiz teyzesi

Gunlerimiz ayni canim bizim cadida 1 ay önce 890gr di bende merak ediyorum ne kadar oldugunu az bucuk sen benden önce gideceksin senden ip ucu alirim

tabi canim. evde tek basimiza mi yasiyoz? cocugu mu tek basimiza yaptik... yapacaklar o kadarini :)
hos ben ne konusuyorsam... adam uc gunde bir camasir yikiyor bana. malum gebelik kiyafetleri az olunca :) aylardir boyle de gikini cikarmadi vallahi kocacigim.

Gunlerimiz ayni canim bizim cadida 1 ay önce 890gr di bende merak ediyorum ne kadar oldugunu az bucuk sen benden önce gideceksin senden ip ucu alirim
CadiKazani

beni de araniza alin kizlar. benle de bir gun var aranizda.. :)

benim doktorum hic bisi demiyor bana. zaten ultrasona girdigim de yok. en son 24 haftalikken girmistim galiba. ona da 750 ile 890 gr arasi yazmislardi kagidima. bu aralar nasil buyumustur halbuki bebisler
ben de merakimi sizin minnaklarla gideririm napiyim :)

Yok canım erken dogmadi tam 40.haftada doğdu kuveze almadılar gayet sağlıklı bi bebekti de, annesi yemek pek yemedi, yemek kültürü yok onda, o yüzden zayıf doğdu galiba

Oyy canim gidip geliyim hepinize haber ederim suan yaklasik 1000 1300 gr olmasi lazim galiba gorumcemde oyle soyledi yaklasik olarak sende ogrenmis olursun kilosunu benim kiz bazem kilolu cikiyo bazen normal :)

Dr a gidip gelince yazarim canim sen ne zaman gidiceksin

Ayy çok sevinirim canim bir aksilik olmazsa haftaya gidecegim canim

Aliriz tabikide canim benimkide 26. Haftalik iken 890 gr'di en cok ne kadar oldugunu merak ediyorum

Yok canım erken dogmadi tam 40.haftada doğdu kuveze almadılar gayet sağlıklı bi bebekti de, annesi yemek pek yemedi, yemek kültürü yok onda, o yüzden zayıf doğdu galiba
valla bayagi da minnak dogmus. benim yegenim 3kg 250 gr di dogdugunda. hayatimda gordugum en minnak seydi :) elime ilk verdiklerinde ciglik atmistim geri alin kucucuk bu bir sey olacak diye.

allahtan bebisler cabuk toparliyiveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…