2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım cok teşekkürler bayildım bu hayvanlaraaaa

kızlar ben henüz kızıma uyku seti almadım. alıp beğendiğiniz önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?
Canim ben ebebekten Dinoboo uyku seti aldım besik icin yan korumaları falan olan. 30tl indirim kuponu kullanmistim uygun fiyata almis oldum ve kalitesini de cok beğendim tavsiye ederim.

Canım olaylar hepimizi cok üzdü karamsarlik oldu bizde de ama bizler güçlü olmalıyız ki bebislerimize güzel bir gelecek hazirlayalim dimi? O annenin haberini görünce icim parcalandi zaten o yüzden miniklerimizin kıymetini bilip onları uzmemek icin elimizden geleni yapmalıyız. Biz ne hissedersek onlar da aynısını hissediyor çünkü...

Merhaba Mayıs 2016 anneleri, aranıza bende geldim

Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aramıza hoşgeldin canım

32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
Canım moralini bozacak bir durum yok bence olcumler her zaman birbirini tutmuyor doktorun bisey mi söyledi de bu kadar takıldın acaba?

Değil mi çok cici bence de çok güzel eşim dün olumsuz olunca kesin veririm dedim şimdi ise tam tersi kalsın güzel diyo karar veremedi ama kalacak sanırım ben sevdim
Eşlere bakma sen canim ya arada bir neyin guzel olup olmadigina karar veremeyebiliyorlar Çınarcım mışıl mışıl uyusun inşallah icinde

Cnm ben minyonum.eşim iri yapılı .geçen kontrole kadar her şey normaldi .eşimde bende kahrolduk

Hiççç üzülmeyin canım. Benim arkadaşıma doğuma kadar 2-3 hafta gelişimi geri dediler, bebişi 38. haftada 2800 falan doğdu, 40 hafta tamamlasa 3 kiloyu geçermiş. Ultrason ölçümleri öyle çok da güvenilir değil.

32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
Ama bence gayet iyi kilosu da +300 ,-300 yanılma payı da var her zman .. Bana da 10 gün öncesine gore kilo almamis dedi bi doktor ağladım moralim bozuldu ama başka doktora gittim haftasiyla uyumlu çıktı.. Önemli birşey değil yanı annesi

Gelişim geriden seyrediyor diyince moralim bozuldu.minyon olabilir dedi nst den bir şey çıkmadı.bilmiyorum bugün nasıl geccek.

NicksizYumurta sağol canım nette araştırdım baya bizde eşimle dinoboo uyku setinden almaya karar verdik. yarın gidip alıcaz inşallah. 8 parça diyor
  • 8 PARÇA 60X120 UYKU SETİ
  • 90 x115 CM NAKIŞLI YORGAN
  • 100 x 150 CM ÇARŞAF
  • 30 x 60 CM BAŞ KORUMA
  • 30 x 120 CM YAN KORUMA ( 2 ADET)
  • 35 x 50 CM YASTIK KILIFI
  • 35 x 50 CM SÜS YASTIK KILIFI
  • 35 x 50 CM DOLU YASTIK
  • PAMUKLU KUMAŞTAN ÜRETİLMİŞTİR. sende bundan mı aldın cnm. birde bizim yatak 60x120 bi yerde okumuştum 60x120 ise 70x140 setlerden alın diyordu. senin yatağın ve nevresiminin ölçüleri nasıl canım.

@iremerve1990 @yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
Hehrehh kararsiz baba. Ben zaten bbegenmistim canim. Fiyatina gorr cok cok guzel. Bizde de var bundan. Salonda bunu kullanicam yine.iyi oluyor.

Aksama anca yazarim yine canim. Aksamada kalp doktoruna gidicez tekrar. Tum gunumuz dr da gecicek bughun

kızlar ben henüz kızıma uyku seti almadım. alıp beğendiğiniz önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?
Canım ben nevresimdünyası.com adlı siteden aldım luoco patisca diye bi marka %100 pamuk gayet güzel üstelik aynısını mağazada sordum 150 tl dedi bn 106 tl ye aldım kargo ücreti de yoktu.Tavsıye ederim.

kizlar mesela aldiginiz kozmetik urunleri yazsaniz bebegi olan anneler bizede yol gosterir hem mesela burun aparati otri baby kesinlikle diyorlar bebe deterjani icin haci sakir lavanta onerdiler pisik kremi sampuani bakim seti vs hangi marka ladan almaliyiz sizcede paylassak guzel olmazmi

Kizlar bu haftalarda olanlar bebeginizin hareketleri nasıl? Azaldı bizimki sanki ya kg şu 2 yi bulmuştur yeri mi daraldı ki. Hareketlerini sayıyım diyorum o da tekme atmiyor artık dönüyor içimde bilemedim. Önceden harekete bir başladı mı yarım saat sürekli oynardi e şimdi max 10 dk sonra tık yok zorlamayla sarsmyla Pamukprncess canim a6ni haftadayiz senin nasil

Canim bende de var o karamsarlik.dusunmemeye calisiyorum ama uykularimda bile skintiliyim

İyiki internet alisverisi var inan buyuk kolaylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…