- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.201
Canım cok teşekkürler bayildım bu hayvanlaraaaaNicksizYumurta ellerine saglik canim cok guzel olmus bunlara da bi bak istersen
http://www.galeri.orgu.tv/orgu-ile-yapilmis-hayvanlar.html
@pambix ben de konusuyorum zorla babasini da konusturuyorum ama bizim cimcime kasiklarima tekme atarak karsilik veriyorkarismayin bana diyo galiba zilli
Canim ben ebebekten Dinoboo uyku seti aldım besik icin yan korumaları falan olan. 30tl indirim kuponu kullanmistim uygun fiyata almis oldum ve kalitesini de cok beğendim tavsiye ederim.kızlar ben henüz kızıma uyku seti almadım. alıp beğendiğiniz önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?
Canım olaylar hepimizi cok üzdü karamsarlik oldu bizde de ama bizler güçlü olmalıyız ki bebislerimize güzel bir gelecek hazirlayalim dimi? O annenin haberini görünce icim parcalandi zaten o yüzden miniklerimizin kıymetini bilip onları uzmemek icin elimizden geleni yapmalıyız. Biz ne hissedersek onlar da aynısını hissediyor çünkü...Kızlar ya nedense 2gündür böyle bi karamsarlık kapladı içimi ülkemizde olanlardan dolayı.sanki kızımı göremicem hep kötü bişey olcakmış hissi.heralde patlamada 6.5 aylık bebeğini kaybeden anne geliyor aklıma.İnsan kendisine bişey olmasndan çok karnındaki bebeğini sewdiklerini düşünüyor.off can7m çok sıkkın ya
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba Mayıs 2016 anneleri, aranıza bende geldim
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canım moralini bozacak bir durum yok bence olcumler her zaman birbirini tutmuyor doktorun bisey mi söyledi de bu kadar takıldın acaba?32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
Eşlere bakma sen canim ya arada bir neyin guzel olup olmadigina karar veremeyebiliyorlarDeğil mi çok cici bence de çok güzel eşim dün olumsuz olunca kesin veririm dedim şimdi ise tam tersi kalsın güzel diyokarar veremedi ama kalacak sanırım ben sevdim
Cnm ben minyonum.eşim iri yapılı .geçen kontrole kadar her şey normaldi .eşimde bende kahrolduk
Ama bence gayet iyi kilosu da +300 ,-300 yanılma payı da var her zman .. Bana da 10 gün öncesine gore kilo almamis dedi bi doktor ağladım moralim bozuldu ama başka doktora gittim haftasiyla uyumlu çıktı.. Önemli birşey değil yanı annesi32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
Teşekkürler güzel teyzesiEşlere bakma sen canim ya arada bir neyin guzel olup olmadigina karar veremeyebiliyorlarÇınarcım mışıl mışıl uyusun inşallah icinde
hiç canını sıkma herşey normal bence üzüntün bebeğini etkiliyo bak annesiGelişim geriden seyrediyor diyince moralim bozuldu.minyon olabilir dedi nst den bir şey çıkmadı.bilmiyorum bugün nasıl geccek.
Azcik babaninda gonlu olsun tabiiOnun aklındda gezerken baktığımız modeller kalmış da
kalsın cnm fıyatına göre gayet guzel görunuyor işinizi görur bence@iremerve1990 @yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
Miutlu yillariniz olsun canimmgünaydınn kızlarrr.sağlıklı mutlu bir gün olsun inş.bugün benim doğum günümartık bir sonraki ktlamamız kızımla eşimle birlkte olucak inş.
Hehrehh kararsiz baba. Ben zaten bbegenmistim canim. Fiyatina gorr cok cok guzel. Bizde de var bundan. Salonda bunu kullanicam yine.iyi oluyor.@iremerve1990 @yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
Aksama anca yazarim yine canim. Aksamada kalp doktoruna gidicez tekrar. Tum gunumuz dr da gecicek bughunAy hadi bakalım tatlım Defnemiz kocaman olmuştur inşallahben de heyecan yaptım minik kuşumuz sürpriz yapsın hepimize doktordan çıkınca yaz hemen
Günaydın canım ben çok beğendim duvarda cok daha güzel olur tablo gibi zaten
Cok cici olmus canım esinin de hosuna gittiyse vermeyin bence zaten sen severek almıştın e bi de 100tlye bulmuşsun daha ne olsun
Canım ben nevresimdünyası.com adlı siteden aldım luoco patisca diye bi marka %100 pamuk gayet güzel üstelik aynısını mağazada sordum 150 tl dedi bn 106 tl ye aldım kargo ücreti de yoktu.Tavsıye ederim.kızlar ben henüz kızıma uyku seti almadım. alıp beğendiğiniz önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?
Canim bende de var o karamsarlik.dusunmemeye calisiyorum ama uykularimda bile skintiliyimKızlar ya nedense 2gündür böyle bi karamsarlık kapladı içimi ülkemizde olanlardan dolayı.sanki kızımı göremicem hep kötü bişey olcakmış hissi.heralde patlamada 6.5 aylık bebeğini kaybeden anne geliyor aklıma.İnsan kendisine bişey olmasndan çok karnındaki bebeğini sewdiklerini düşünüyor.off can7m çok sıkkın ya
İyiki internet alisverisi var inan buyuk kolaylikdoğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara.. sizleri burdan çok takip edemiyorum anca vakit buldukça girebiliyorum.. umarım herkes iyidir... bende bebişime civilimden bişeyler almaya başladım artık kızlar... bu gidişle internetten tamamlayacam heralde herşeyini..
HosgeldiiinnnMerhaba Mayıs 2016 anneleri, aranıza bende geldim
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?