2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
@iremerve1990 @yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik

Canim eger sogumadiysan bencede kalsin gayet güzel duruyor bence zaten belirli bir sure kullanacaksin sonrasinda bir kenara koyacaksin daha fazlasina gerek yok

Kızlar ya nedense 2gündür böyle bi karamsarlık kapladı içimi ülkemizde olanlardan dolayı.sanki kızımı göremicem hep kötü bişey olcakmış hissi.heralde patlamada 6.5 aylık bebeğini kaybeden anne geliyor aklıma.İnsan kendisine bişey olmasndan çok karnındaki bebeğini sewdiklerini düşünüyor.off can7m çok sıkkın ya

günaydınn kızlarrr.sağlıklı mutlu bir gün olsun inş.bugün benim doğum günüm artık bir sonraki ktlamamız kızımla eşimle birlkte olucak inş.
doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara.. sizleri burdan çok takip edemiyorum anca vakit buldukça girebiliyorum.. umarım herkes iyidir... bende bebişime civilimden bişeyler almaya başladım artık kızlar... bu gidişle internetten tamamlayacam heralde herşeyini..

günaydınn kızlarrr.sağlıklı mutlu bir gün olsun inş.bugün benim doğum günüm artık bir sonraki ktlamamız kızımla eşimle birlkte olucak inş.
canimmm benimmm mutlu yillariniz olsu.insallah benimde gecen gun dogum gunumdu cok kotu gecti benim insallah seninki cook guzel gecer

32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
canım üzülme bazen drların ölcümlerinden bile fark ediyor. mesela biz bi cumartesi gittik kızım 1150 gr dı. 1 hafta sonra tekrar cumartesi gittik 1500 çıktı. dra dedik bu kadar kilo alması normal mi. ölçümden kaynaklanır dedi. hatta kalkmıştım geri yattım tekrar ölcüm yaptı 1320 civarı ölçtü bu defa. yine 1 hafta sonra 1589 çıktı. kafana takılırsa kilosu falan druna defalarca sor hatta tekrar ölçüm yapmasını iste. eğer biz o gün tekrar ölcüm yaptırmasaydık. bizde bir hafta sonra bebişimiz hiç kilo almamış die üzülecektik. zaten ultrasan kağıdında da +- 232 gr yazıyor. değişebilir yani.

28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez

Teşekkürler tatlimm kırmızısi da daha bi güzel aslında .. Evet çok kullanışlı olacak

Değil mi çok cici bence de çok güzel eşim dün olumsuz olunca kesin veririm dedim şimdi ise tam tersi kalsın güzel diyo karar veremedi ama kalacak sanırım ben sevdim

28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
canını sıkma tatlım ya sen minyon musun peki yada eşin öyle bariz zayıf falan değil bence ki arkdsların dedği gbi makineden de değişiyo ölçmler.

kizlar gobegimin altinda sanki pit pit gur gur boyle denizde baloncuk cikartirsin ya oyle seyleroluyor bebekten geliyoda ne sesi bu hickirik da deil hic farketmedim hickiriginida

Cnm ben minyonum.eşim iri yapılı .geçen kontrole kadar her şey normaldi .eşimde bende kahrolduk
bence üzülcek bişey yok tatlım yaa yediklerine biraz daha dikkat et baklm olur mu moralini bozma minişini düşün annesi o da üzülüyo sen boyle yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…