2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ben nevresimdünyası.com adlı siteden aldım luoco patisca diye bi marka %100 pamuk gayet güzel üstelik aynısını mağazada sordum 150 tl dedi bn 106 tl ye aldım kargo ücreti de yoktu.Tavsıye ederim.
canım senin aldığın uyku seti mi yoksa nevresim takımımı. yan korumalığı falan var mı

1yaşa kadar kullanılmaz mi ki tatlimm .. Evet kalacak sanırım bende beğenerek aldım
Belkide kullanılır canım bebeğin rahat edip etmediğine göre karar verilir.benim kızım biraz iriydi 1 yaşında sığmazdı heralde ona.ben ona almamıştım bi tek park yatağı vardı.bu nasıl olur bilemiyorum.

Canım benim beşik ve yatak 60×120 ben aynı ölçüde olani aldım.yatak biraz yüksek olduğu için çarşaf kıl payı kurtardı yatağı ama zaten besigin bi kenari duvara gelecegi icin sorun olmaz.
Aldığım diğer nevresim takimları 70×140 uyku setinin yorganina büyük oldu ama annem ayrica yorgan almıştı sorun etmedim onu

benimde annem yorgan yaptırıyor ama çok kararsız kaldım bu uyku seti konusunda. senin önerin ne canım. ben hangisinden alayım.

Canım artık eskisi gibi tekme olmuyor sanki yeri daraldı minnaklarımızın. Benimki sırtını poposunu kafasını dayiyor karnıma öylece gerilip duruyor sonra sıkılıyor herhalde arada bir dönüyor kıpırdıyor patinaj yapıyor hiçkırıyor sonra yine uyuyor. Ben de bazen uzun süre hareket hissetmeyince karnımı mincikliyorum sonra basliyor hareket etmeye bu sefer de vicdan azabı çekiyorum uyandirdim rahatsiz ettim diye.
Bence günde 15 kez falan ara ara hissediyorsan yeterli olur benim doktorum böyle söylemişti.

Günaydınlar güzel hamişler ve bebişleri...
İnşallah daha güzel günlere uyanabiliriz.
Ben de bu aralar gece uyuyamama problemi başladı. Karnımın içi açıyo böyle sinirsel ağrılar oluyo sanki.
Bebişin vurduğu yerler de çok acıyo. Cildim mi yırtılıyo acaba

Aramızda hafta farkı olmasına rağmen ben de aynı hissediyorum tekme de atıyor ama genellikle kayma dönme ve içerden tırmıklama gibi bişeyler yapıyor
Önceden tek bi noktaya vururdu şişerdi orası şimdi göbeğim komple dalgalanıyor şişiyor iniyor ya da bi yerde toplanıp kalıyor. Demekki 30 haftadan sonra daha kısıtlı oluyorlar

sabah benim kızda hareket etmedi. iş yerine geldik hala tık yok. eşime söyledim uğraşda hareket etsin. uyuyordur uyandırmayalım dedi. işi ne bütün gün yine uyusun dedim ve uyandırdık :) doğunca da böyle diyebilecek miyim acaba :)

ya da sadece çarşaf küçük geldiyse ayrı bi tane daha english homedan falan pembiş bi çarşaf mı alsam.
Canim bence kendi ölçüsünde al yan korumaliklari tam geldi. 70×140 alirsan bu sefer onlar büyük durur ve hoş olmaz. Senin yatagin yuksekligi kac cm? Benimki 20cm. Eger bu kadar yuksek degilse tam gelir zaten. Olmadi dedigin gibi yaparsın. Ben English Homedan 2 takim aldım cok seker. Carsaflar lastikli ve 70×140 büyük geldi ama fazlaliklari yatagın altina soktum güzel göründü

Aynen dedigin gibi oluyor canim. Benimki uzin zamandir söyle o küçük pitpitler yerini artık tirmalamaya bıraktı. Dün yazmıştım sanki göç ediyor diye kutu gibi yerde ordan oraya dönmeye çalışıyor yavrucak. Hatta aksam bi ara abarttı ayagı ğögsümün alt tarafindan çıkacak sandım nefesimi kesti çığlık attım.

Kızlar bebişlere alez aldınız mı sıvı geçirmeyen?
İlk zamanlar bezler büyük geldiğinden çok fazla dışına geçiriyor yeğenimde çok yaşadık biz bunu.
Alez olmadan sadece yataklar çok terletiyo birde. Bizim yatak öyle yani. Bebiş yatakları da öyledir heralde.
Ben öyle pamuklu yatak falan yaptırmadım. yün de alerji ihtimali olduğu için yaptırmadım.

benimde annem yorgan yaptırıyor ama çok kararsız kaldım bu uyku seti konusunda. senin önerin ne canım. ben hangisinden alayım.

Ben de Dinoboo aldim canım NicksizYumurta onerince çok da begendim kalitesini.e bebekden indirimli almıştım ama ben oölçütü yanlış hatırlayıp yanlış aldim indirim cok ise yaramadi yani snra tekrar gidip farklo bir model almak zorunda kaldim tukenmisti cunku. Ama kalite olarak giuzel

Bazen ben de bağırıyorum istemsiz olarak böyle karaciğerime mideme falan vuruyo canım yanıyo gerçekten :)
Nefes alma konusunda sıkıntılıyım ben de. Bazen derin nefes alamıyorum fena oluyorum bende panik var bide nefes konusunda. Neyse sağlıklı olsunlar da katlanıcaz artık doğsunlar acısını çıkartırız. :)

Annem almış canim kullanacagim ben yatagi batirmayalim dimi

Ayy doğunca diyemeyiz öyle canim sessiz sessiz nefesini dinleriz artik

Öyle canim aynen sen miydin beni tirmalayan deyip ayaciklarını ısıracagım onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…